| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 08:38
- Nahlásit
Máme sníh a nemáme bahno Třikrát hurá . Máme toho sněhu teda krapet moc, asi půl metru
kejtlin
já svý psy poznám, jde o to že baseti jsou dost stejný,
Kdybys měla basety tak bys říkala "já svý psy poznám, jde o to, že golije jsou dost stejný"
třeba bývalý majitel nechtěl aby se k němu vrátil
Jo, tak to by byla možnost.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 10:43 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Mamba si myslí něco o pi.i...
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 10:56 - Změnil/a: miisha
- Nahlásit
impact
kapitán božkov já kupovala ruma v týdnu a žádnou čepicu sem nedostala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:11
- Nahlásit
miisha
Tož to mi dostali na hospodu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:24
- Nahlásit
čau kreténi
mám depičku jak svině..zejtra pindělí a normálně se maká ,nevim jak to spracuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
..zejtra pindělí a normálně se mak
Taky mám nějaké drobné problémy se s tím vyrovnat
Ať mi eště nějaký prdlý psícholog vykládá, že největší depky mají lidi o Vánocích. Podle mě je zákonitě fšichni mají včil
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:41
- Nahlásit
davidkova renata a Biluška
Co remcáte?
Já jsem v pracovním procesu furt. Volno bylo akorát v pátek 25.12. a na Silvestra.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:47
- Nahlásit
impact
měla ses líp učit, mohlas mít taky volno
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:52
- Nahlásit
Biluška
Tssssssssssss.
Spíš by to chtělo nějakýho pracháče.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 11:53
- Nahlásit
Biluška
že největší depky mají lidi o Vánocích
a dyk sou to šílencííí třá taky tvrděj,že nejvíc lidí má depky na jaře ,proč by jako měl mít něgdo na jaře depky dyš je venku tak kráááááásně!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:02
- Nahlásit
impact
na toho jsem čekala do třiceti Pak jsem zjistila, že gdyž chci prachy tak si je musím sama vydělat
davidkova renata
třá taky tvrděj,že nejvíc lidí má depky na jaře ,proč by jako měl mít něgdo na jaře depky dyš je venku tak kráááááásně!!
Páč mají touhu se pářit a nemají s kým. Upřímně řečeno, gdyž je něgdo takový matla, že nedokáže nikoho sbalit tak mu nezbývá nic jiného než depkovat
Nebo se holt nemůže pářit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:09
- Nahlásit
Biluška
impact
na toho jsem čekala do třiceti Pak jsem zjistila, že gdyž chci prachy tak si je musím sama vydělat
Třicet mám za měsíc a už to nějakej pátek vím.
I když čék tak nějak porád doufá.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:12
- Nahlásit
impact
Třicet mám za měsíc
No neke, ty jsi fakt už tak stará?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:17
- Nahlásit
impact
I když čék tak nějak porád doufá.
No doufat můžeš, to ničemu nebrání. Ale nějak moc se na tu myšlenku neupínej, páč čím víc čekáš na milijounáře tím větší pravděpodobnost, že ti osud sešle nějakého příživu co se na tebe nalepí a obere tě o poslední halíř
pawLINka
No neke, ty jsi fakt už tak stará?
Jak stará???!!! Si dávej bacha na slova jo?
Mi připomínáš moje pubertální dítě co si koupilo jakýsi bravíčko či co a v něm byl test na téma sex. Byla tam otázka "vstoupíte nečekaně do ložnice a vaši rodiče se právě milují. Co uděláte? a) nenápadně vycouvám a snažím se, aby si mě nevšimli. b) nechápu co dělají. c) okamžitě vypadnu a říkám si "že to v jejich věku mají ještě zapotřebí"
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
pawLINka
Hele nepindej spratečku, jo.
Biluška
že ti osud sešle nějakého příživu co se na tebe nalepí a obere tě o poslední halíř
No teď u mě měsíc bydlí brácha a už jsem zase vyléčená z toho si tam nastěhovat chlapa.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:26
- Nahlásit
impact Biluška
Tss, já budu věčně mladá!
c) okamžitě vypadnu a říkám si "že to v jejich věku mají ještě zapotřebí"
Tak tohle je mazec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 12:39
- Nahlásit
pawLINka
Člověk je tak starej jak se cítí. Třá mě, mě je už devatenáctý rok patnáct
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 14:40
- Nahlásit
Ahoj všem,
přeju vám všechno dobré do nového roku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 15:53
- Nahlásit
Tak nám zrovna odjela Amálka aji s kámoškou, mám v sobě tři brufeny, katastrofálně mě bolí hlava, umírám prostě. Naštěstí sme byly s čubama celý dopolko venku, takže si můžu jít trošku natáhnout hlavu na polštář. Amála je snad jedinej pes, kterýho má mařena vopravdu ráda, dokonce si s ní i trošičku vopčas hraje, nechá ji na klid lozit po bytě, ležej spolu na gauči a tak vůbec. Kámoška udělala oběd, moc dobrej, jenom dala hodně kořenící směsi na rypku a mě chytla bolest hlavy jak sviňa. Bohužel kořenící směsi fakt nemůžu, je mi blbě i po čínckejch polífkách, teda po tom koření, co to opsahuje. Jak se tu dnes máte?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 16:09
- Nahlásit
pawLINka
Biluška
impact
no to si musím říkat taky, fšechny tři byste mohly být moje dcery - fuj to je hrozný - ne tedy z vaší strany, ale z mojí. bohužel
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 16:10
- Nahlásit
Gerda
Jak se tu dnes máte?
Až na ten vjek dobře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 16:41
- Nahlásit
Lola1
Nazdar pani, ste duch, nebo normálně žijete furt taky eště?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 16:47
- Nahlásit
Já si dneska něco udělám
Udělám si kyj a někoho zabiju
Jsme byli na procházce. Vzala jsem jenom Bagetku, malé šeltky a Armánka. Schválně jsem nebrala velkou smečku, páč jsem chtěla cvičit. Asi mi ten nápad vnuknul strážný anděl. Hned pár metrů za barákem sem potkala lidi. No lidi....to je asi dost nadsazený výraz. Možná to k lidoopům mělo blíž (alespoň inteligencí určitě ). Před nima jsem vzala Getku za obojek a šeltky k noze. Arman zdrhnul do křoví, on lidi moc nemusí, zvlášť takové. Když někoho potkáme tak sleze z cesty, křovím je obejde a teprve v bezpečné vzdálenosti se zase vynoří. Chytrej pejsánek . Normálně ty debýli míjím, psi si jich nevšímají, šlapou jak hodinky a chlápek začne ječet "jak to, že ti čokli nemají náhubek? A jak to, že je nemáte na vodítku, tady jste V LESE!" Zeptala jsem se ho jestli si je fakt jistej, páč jsem doteď myslela, že jsem na stanici pražského metra a rázem jsem byla ohodnocena jako "sprostá kurwa". A zase mlel o tom, že nejsou uvázaní. Řekla jsem mu, že sice vím, že pes má být uvázaný ma maximálně metrový řetězu, ale že to dodržovat nehodlám a šla jsem pryč. Docela nasraná. Za další zatáčkou dva parchanti na motorce. Jeden z nich ten, co ho Bagoška před měsícem sundala. Bohužel řídil ten druhý a asi měl strašnou potřebu mi ukázat gdo je tady pánem. Miluju vycházky kdy za obojek držím jednoho psa, po dalších neustále ječím "k noze, nesmíš" a za prdelí mi na jedničku jede motorka. Kamkoliv jsem uhla uhli taky. Když jsem slezla z cesty tak se na nejbližším místě otočili, objeli mě a zase jeli za mnou. Vjeli i do hlubokého sněhu a jeden z nich to prdítko tlačil, jenom aby mohli jet za mnou. Šla jsem domů, takovéhle vycházky fakt nemusím. Asi začnu jezdit venčit do města, tam je svatý klid
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 17:05
- Nahlásit
Biluška
podobné story jsem mívala v brněnských luzích a hájích, teď sem pryč na skorovysočině a ani živáčka nepotkám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 17:21
- Nahlásit
miisha
podobné story jsem mívala v brněnských luzích a hájích, teď sem pryč na skorovysočině a ani živáčka nepotkám.
Bydlím téměř na samotě. Na konci vesnice, která má přesně 242 obyvatel i se mnou. Je fakt, že většinu roku nepotkám venku ani nohu. Ale jak se udělá takhle krásně, je víkend a v hospodě umyjou okna tak zdejší dědkové dostanou chuť jít na vycházku
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 17:29
- Nahlásit
Biluška
tak to je psycho no my máme podobný počet obyvatel, nevím ani kolik přesně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 17:53
- Nahlásit
Nesháněli jste někdo furminátor???? Teď je na aukru za 370,- Káče http://www.aukro.cz/item871444836_furminator_small _4_5_cm.html#gallery ale končí už za 10 minut
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 18:14
- Nahlásit
Gerda
gerdičko zaltíčko,kdy budou fotečky?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 18:17
- Nahlásit
Biluška
paní ste tu? jsem vám nouzově změnila ty stránky - během týdne to ještě uhládím páč mi to příjde trošičku kostrbaté - může to být takto či to ceš jinak?
Teď jdu na ty propozice, tož ještě jeden dotaz - když budu dávat nové propo třá k dogtreku mám výsledky šoupnout na spodek stránky s tím že výsledky minulých let - rok 2009??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2010 18:22
- Nahlásit
může to být takto či to ceš jinak?
Vydrž, se jdu podívat.
když budu dávat nové propo třá k dogtreku mám výsledky šoupnout na spodek stránky s tím že výsledky minulých let - rok 2009??
Zkus to nějak rozdělit - rok 2009, 2010 a tak.... nemáme tam náhodou kolonku "pořádali jsme", nebo tak něco?
|