Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3744 . 3745 . 3746 . 3747 . 3748 . 3749 . 3750 . 3751 . 3752 . 3753 . 3754 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:07
- Nahlásit

StaHi
no a jak asi myslite, ze ja furt ztracim kilouchy?
takže se musim odstěhovat do prdelákova...? chjo...

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:07
- Nahlásit

uz mam vodvoz, uz mam vodvoz, uz MAAAAAM VODVOOOOZ! ale bylo to vo fous, malem jsem je secky proklela

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:08
- Nahlásit

Gerda
to sou cimrmani

to sou cimrmani a ty seš blpka. )))))))))
taky je oblibuju, jako melodii na příchozí ezemesku mám "...a na sever... A NA JIH! a na sever... A NA JIH!"

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:10
- Nahlásit

StaHi
uz mam vodvoz, uz mam vodvoz, uz MAAAAAM VODVOOOOZ! ale bylo to vo fous, malem jsem je secky proklela
přežerte se pani, pro jistotu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:16
- Nahlásit

jbat
taky je oblibuju
škoda že do divadla se dá dostat jen s největšim úsilím. Ráda bych zas něco viděla naživo, nejvíc oblibuju Záskok )

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:18
- Nahlásit

StaHi
tak si nechej eště zabalit i něco s sebou, ať zas večer necamráš.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:21
- Nahlásit

Gerda
Ráda bych zas něco viděla naživo
vy ste to viděla na živo? jéé... vono je to dycky vyprodaný asik, že?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:24
- Nahlásit

jbat
je to děsně vyprodaný, pořád, musíš nejdřív čekat na číslo v pořadníku, teprve potom čekáš další frontu na lístky. A je omezenej počet lístků na osobu. Naživo sem viděla jen Zlatovlásku a Dobytí a Švestku. vždy ty lístky byly dárkem od nějaký firmy, ještě jsem nikdy nestála frontu, lidi řikali, že tam třeba stojej od brzkýho rána a stejně na ně nedojde.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 16:27
- Nahlásit

Gerda
lidi řikali, že tam třeba stojej od brzkýho rána a stejně na ně nedojde.
jéžiš. no tak to bych se mohla vys... to není nic pro mě. jsem odkázaná na dýfka.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:19
- Nahlásit

Gerda
už jsou fotečky?
jinak mi byli venku 2 hodky nakopci,psi žrali šípky přímo z keříku,sindy lovila myši,dasty zas sindy a eliška obadva,ani neřvala když stála ve sněhu po koínka
chlapům jsem udělal jídlo sebou a ted jsme tu sami holky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:36
- Nahlásit

Čau žumpo, byla jsem v 3D kině na avataru a kdo to neviděl o moc přichází, žánr sci-fi nenávidím, ale z tohoto filmu jsem nadšená

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:38
- Nahlásit

kejtlin
byla jsem v 3D kině na
taky se chystám, do imaxu. recenze suprový.
tři sezony v pekle jste někdo neviděl??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:41
- Nahlásit

jbat
tři sezony v pekle
neviděla, neslyšela, ale podle názvu super.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:42
- Nahlásit

brezen2008
už jsou fotečky?
Jo, dneska sem to stáhla, ale nemam album na rajčeti, zakladat v práci si ho nemůžu, doma na to nemám nápojku, takže ti to vysmahnu na cédeso a dam na nějaký procházce, na imageshack dam tak max jednu fotku, abysste to vůbec otevřeli. Tady je jedna bryksa:

a tady odložení části čoklůch:

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:45
- Nahlásit

kejtlin
neviděla, neslyšela, ale podle názvu super.
hádek tam hraje, recenze mého best recenzenta 98%, takže asi super. těším se.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:52
- Nahlásit

Gerda
to je krásný )))))))

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 17:54
- Nahlásit

Gerda
hezký fotky, dovalte je co nejdřív!
čí je Bryksa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:01
- Nahlásit

jbat
čí je Bryksa?
jedný holčiny vocuď, moc sem nechodí, ale na procházky jo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:10
- Nahlásit

Gerda
koukni
http://www.faunicka.com/shop/
nebo
http://www.granulky-domu.cz/

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:13
- Nahlásit

brezen2008
tyjo! No tak to je jasný, to si vemu vot lucky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:16
- Nahlásit

Gerda
no lidi nakupují u ní a to tam doplnuje zboží,takže bys tam nechala celou vejplatu

impact
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 18:51
- Nahlásit

Mam plan. Prijedu domu a zabiju Mafiana. Stahnu ho z kuze, nasekam a naslapu do mrazaku. Bo s nima byl bracha venku a ten tank se rozbehl, vyrazil mu z ruky voditky s Meg, ktera se na to rozplacla veprostred cesty, primo pred jedoucim autem. Zaplat pan buh s pohotovym ridicem. Meg zacala jecet, tak bracha pustil Mordora, ten zacal zdrhat na jednu stranu, Meg v soku na druhou stranu, tak se chudak pustil za Mordorem, ptz Meg letela smerem domu. Chytl ho a sel dom, ze tam bude Meg a Meg nikde. Tak zavrel ty dva, ze ji jde hledat. S myslenkou na to, ze ho jistojiste zabiju, vyhodim z baraku a nadosmrti s nim nepromluvim. Nastesti jak zavrel psy a vysel na ulic, uz mu sla naproti, holka sikovna..

No co vam mam povidat. Nastesti nikomu nic neni, tak se spis usmivam, ptz si dokazu predstavit brachu, jak mu blika rudej majak v hlave a dokola jede jedna jedina myslenka na segru, ktera ho zabije..

Mord je s Meg desnej kamos, porad delaj zapasy doma, tak jsem mu ji doma nechala, bo Mou je nudar a tak to dopadlo. Naposledy jako. A ted se budu pul hodiny modlit, abych dosla domu a fakt ji nic nebylo bo bracha to tak nepozna.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:04
- Nahlásit

impact
ty jo, tak to je fakt klika na řidiče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:14
- Nahlásit

tě búch kreténi co maj chovný harantíííí
du se vysíleně svalit,kašlu na vás,bestak bezduše plkáte jak je tu zvykem
aleksaáááááá
volala sem skrs vlkošetku)))),uš prej cválá se psima jak malej koník,nejvíc peče s jednou vofčandou.Venku chodí na volno bes úmyslu se vzdalovat.Zatim umí Sedni bo jak se po ní něco chce,rozsype se((((((,ale už si s ní i hraje.Spíš je na žencký,chlapi moc nemusí a je vidět,že jí nějakej kokot dal dobře za uši.-(((((((((((.Začla prej dost hustě hlídat a veta fakt málem porafala dyš se jí snažil zahnat..no nemám já kurwa pech????? sem mohla za mrský penís přijít k depryvantovi!!!!! Rozhodně máme přiject,možná nás prej aji kousne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:33
- Nahlásit

impact
heledmě kdysi ferda na vycházce,měla bejt velká pardubická,tak jsem šla dřív,nevím co,ale najednou se rozběhl a přímo pod kola,řidič zastavil,ferda na druhé straně na mě čekal a řidič mě nabídl odvoz,ale nic mu nebylo
proběhlo mi všechno hlavou během vteřiny

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:35
- Nahlásit

davidkova renata
jedu s vámi )

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:37 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
japato že eště nespíš si psala že už v 19.00 spíš
Začla prej dost hustě hlídat a veta fakt málem porafala dyš se jí snažil zahnat..no nemám já kurwa pech????? sem mohla za mrský penís přijít k depryvantovi!!!!! Rozhodně máme přiject,možná nás prej aji kousne
že sis jí nenechala. To si jí nějaká kurva výcvikář vzal na ípo a tagle chudinka dopadla. To sou ti výcvikáří co maj 1 supr psa se kterým něco dokážou a pak prostřídaj tímhle způsobem dalších xxx psů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:50
- Nahlásit

Alexa
apato že eště nespíš si psala že už v 19.00 spíš
naschvál kuli Petřek
o si jí nějaká kurva výcvikář vzal na ípo a tagle chudinka dopadla
no to asi určitě,spíš než jednoho supr psa má malý péro bych typla
uš se mi včera vozvala zlatovláska.-))))) měla prej humřitej foun a uš ho voživil..sme ho asi telepatycky přivolali jako hančí svý psy ta mi dává ti řikám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 19:57
- Nahlásit

davidkova renata
večer dávaj na nova sinema - doktora mráčka

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Led 2010 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
ta mi dává ti řikám
copa ti vyvedla????taková hodná, přející, oddaná, šikovná

<< 1 ... 3744 . 3745 . 3746 . 3747 . 3748 . 3749 . 3750 . 3751 . 3752 . 3753 . 3754 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání