Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:59
- Nahlásit

lucYnka XIII

a mám toho už dost

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:01
- Nahlásit

lucYnka XIII
Hydra je jedna co vůbec není množitelka, protože chová s PP. Sice na nemocné feně, na dvouleté feně a tak podobně, ale s PP Sem tam mívá záchvaty vzteku tak ty psy šíleně zmlátí. Jednu fenku pudla umlátila A vůbec, nebudu se skrz ni zase rozčilovat, už mě nasrala Erin se svým řidičským uměním, eště mi rupne céfka a budu tahat nohu

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:55
- Nahlásit

už jste viděli jak fotí v bohumíně psy na osvojení?

http://www.mpbohumin.cz/cz/utulek-pro-psy/nalezenc i/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:58
- Nahlásit

ankaras
To jsou dneska novinky...ne že by v Bohumíně byli nějak sympatičtí, ale tohle...to je mazec!

Jinak včera se taťka naboural. Odvezla ho sanitka, a měl v autě psa, na toho zavolali odchyt. Myslíte, že v útulku cokoli řešili? Že by si měšťáci poznamenali aspoň spz auta, ze kterého toho psa odchytili? V evidence byl jako ztracený, zaběhnutý.
HOVNO!!! Velké hnědé, dali by ho prvnímu, kdo by přišel a řekl že pes je jejich.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 20:58
- Nahlásit

jablunka
ale dle IP to psala ona...

Tinta76
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:00
- Nahlásit

jablunka
Přesně tak!!!
no nevim teda ...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:00
- Nahlásit

ankaras
He?

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:02
- Nahlásit

Ebony
nemůže se ani přihlásit,hlásí jí to,že kombinace hesla a jména je neplatná

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:02
- Nahlásit

Jinak včera se taťka naboural. Odvezla ho sanitka, a měl v autě psa, na toho zavolali odchyt. Myslíte, že v útulku cokoli řešili? Že by si měšťáci poznamenali aspoň spz auta, ze kterého toho psa odchytili? V evidence byl jako ztracený, zaběhnutý.
Může být rýd, že neboural tady do paní řidičky Erin.

Tinta76
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:03 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

ankaras
už jste viděli jak fotí v bohumíně psy na osvojení?
no tyvole!!!

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:03 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jablunka
A neseděl jí někdo u počítače? Mě se to třá na Opeře už přihlašuje samo.

Edit: Možná je to ofšem ten němec, co schovává ty věci. Však víme, ne.

ankaras
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:04
- Nahlásit

NO lidičky, aktualizuju štěně v nouzi, vlezu na Bohumínský stránky a okamžitě jsem to zavřela. neni to nic proti fotkám týraných psů a podobně, ale tohle teda mě nasralo a jenom jsem to zahlídla. Co to jako má bejt? To je jak dkyby nesli na jatka

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
Jo.a navíc ten styl jakým je to oznámený.Můžete se spolu nesnášet, můžete se hádat,ale taková ona není..docela se divim,že tomu někdo věří ..z těch co sem choděj dlouho a čtou její příspěvky..
Neříkám, že ji bůhvíjak miluju, ale fakt jediný co se mi na tom zdá divný je fakt, že se k tomu takhle klidně přizná a pak vypadne

Tinta76
chceš jako říct, že to psal někdo jinej, nebo co?
Je to z jejího nicku, Ebony potvrdila, že je to z její IP.... Leda, že by k ní teda vlezli zloději a psali jí příspěvky do žumpy .

jablunka
Hlavně se podívej kdo tomu věří.
No jo, no jo, jsme divní a nesouhlasíme, já vím

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:05
- Nahlásit

impact
Ne,má svůj komp.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:06
- Nahlásit

Biluška
No jo, no jo, jsme divní a nesouhlasíme, já vím
Ne,divná sem přece já,ale ne vlastně ještě divnější,ovšem od tebe tohle sedí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:07
- Nahlásit

jablunka
najednou

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:10
- Nahlásit

Biluška
jablunka
najednou

Jako že by to hrála. To už by byl trocha mazec.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:11
- Nahlásit

impact
Jako že by to hrála. To už by byl trocha mazec.
jakožeby hrála, že se sem nemůže přihlásit.
Du venčit, se všema důležitýma věcma počkejte než se vrátím

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:14
- Nahlásit

Biluška
Já smrdím v práci, tže tady fakt jako ještě budu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:20
- Nahlásit

hele de spívat bendík,tagže rychle..nevěřim,že by todle erin udělala a eště napsala,nevim jak je to možný,že je to z její ip ani proč se nemůže přihlásit,ale nevěřim tomu!!Čtu jí tady už hodně dlouho a ani ne jednim uchem tam a druhým ven.Je jedna z nás a je to stejný jako bych měla věřit tomu,že to udělala a napsala třá zrovna impact nebo muchoš nebo kdokoli vocud..taky bych tomu nevěřila.Samo že by se mohlo stát,že přejela psa,to se jaxi může stát každýmu,ale fakt jako myslíte,že by jela klidně dál??????????? a eště to bohorovně napsala na foru????? že by jako nezavařila brzdy a nepomohla mu???????? Proč se jako zabejváte tim,že to byl vořech???? Vona má něco protii vořechům nebo co to je za stupidní poznámku?

A co to je za děsný fotky z Bohumína,kurwa???

Tinta76
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:24
- Nahlásit

davidkova renata
a to jako i ten příspěvek vo rychlý jízdě a sraženejch srnkách nedávno? páč už ten mě fakt vyloženě nasral ...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:27
- Nahlásit

davidkova renata
Je jedna z nás a je to stejný jako bych měla věřit tomu,že to udělala a napsala třá zrovna impact nebo muchoš nebo kdokoli vocud.
Mě nevěř. Já nevěřím ani sama sobě, tak bacha.

Btw. si vyprošuju říkat, že jsem jako ona, páč nechápu, proč bych měla někomu nadávat krz pomoc útulkovým psům tak, jak nadala ona mě.

A k těm vořechům teda vona sama tam přece píše něco o bezpapírákovi a smetákovi a tak nějak.

Ten Bohumín je fakt krutej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:33
- Nahlásit

davidkova renata
Tinta76
a to jako i ten příspěvek vo rychlý jízdě a sraženejch srnkách nedávno? páč už ten mě fakt vyloženě nasral ...
Asi tak nějak. Tou srnkou se taky nezabývala, hlavně, že si nerozmlátila auto, protože tam měla rám, že?

Osobně tomu teda věřím a není to jenom proto, že ji fakt teda nemusím.
A proč tu vůbec není? Proč nám nepoví jak to teda bylo a co se tomu jezevcovi stalo? Fakt věříš tomu, že najednou se jí nedaří přihlásit, jo?

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:34
- Nahlásit

jablunka
tak jsem to kvůlivá ní znova prošla, a ten poslední fakt nepsala, sice tomu nerozumím, proč mi to ukazovalo, že je to ona, ale já zas nejsem žádnej počítačovej expert...takže tomu moc nerozumím, a hlavně nerozumím, proč je zase někdo tak ubohej

srnky ještě psala

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:35
- Nahlásit

ankaras
Essi na to nebude mít nějaký vliv, že Bohumín je kousíček od neblaze proslulých Dětmarovic. Třá je tam stejnej personál, nebo vedení, nebo tak něco Občas tam jezdím, až tam příště pojedu tak se tam stavím a podám hlášení. Ale letos už to asi nebude, spíš až v lednu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 21:39 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Ebony
ten poslední fakt nepsala
Jasný
hlavně nerozumím, proč je zase někdo tak ubohej

To já taky ne a nevěřím,že se zastydí.

Jo a moc díky.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 22:07
- Nahlásit

impact no to by me zajimalo,ktery z tech debilu mestaku takhle naklada se psama,to jako trpi komplexem menecenosti,ze maji treba malyho ptaka??????

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 22:13
- Nahlásit

nemethova5
nejsi v praci? Jsem 3 minuty od tebe,chtela jsem se stavit.

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2009 06:26
- Nahlásit

Dobrý den celý den!

Ebony
srnky ještě psala
tak to fakt nevim, co si myslet ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 07:09
- Nahlásit

čus žumpice, fstávejte a děte dřít

Tady zuří děsná vichřice, obrátilo nám to popelnici a pejskové se měli moc dobře Jdu sbírat odpadky po celé zahradě, to je zase začátek týdne

Tinta76
srnky ještě psala
tak to fakt nevim, co si myslet ...

Tak to já teda taky ne , hlavně mě matou ty IP co Ebony chvilku vidí a chvilku ne

<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání