| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:01
- Nahlásit
Baico
banánovém ráji.
No dyk.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:03
- Nahlásit
Baico
cviky a triky
Fifi
dyš to je dlouhý ,ale tak jo
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:03
- Nahlásit
davidkova renata
nicméně z hlavy nemohu dostat myšlenku, že po takovém psu touží bez výjimky každej, jen halt dyš to nejde, tak to radši budu hanět
njn,vono je to snažší než udělat tedleten fstach,jehož důsledkem je popisovaná činnost.Jako voni tam sice jezděj už tři roky a čokl se pomalu zlepčuje,to jó,akorát dyš je vokolo nějakej šrumec,tak je holt nevnímá,no.. .Šrumcem rozuměj třá spadlej list nebo tak něco
co to?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
ti řeknu...nezaložíme si taky nějakou sektu?? je to bezva,blbci nás budou poslouchat a bé úpa fuk,co budem blejt za kraviny a budem za gůry,to by mě bafčilo
Vydž eště měsíc a budou Jabčáry.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:05
- Nahlásit
davidkova renata
cviky a triky
Když už to zmuňujete pani. Tak jsem pana veverku Bajkonůra nai nemuse učit ty berle podávat. Omylem mi jedna upadla, tak jí mi jí podal sám od sebe.
Jenom teda nevim, jak je to možný, když v životě neměl haltinu na kebuli a cvičíme na řetízkovém obojku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:16
- Nahlásit
Tinta76
co to?
ale normálka,vedle maj zas kynologycký pnutí
jablunka
Vydž eště měsíc a budou Jabčáry.
óká
Baico
Jenom teda nevim, jak je to možný, když v životě neměl haltinu na kebuli a cvičíme na řetízkovém obojku.
můj názor je,že je z vás tak v prdeli,že vám tu berli podal abyste ho s ní ubila a tim ho zbavila trápení
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:17
- Nahlásit
Baico
Omylem mi jedna upadla, tak jí mi jí podal sám od sebe.
protože nemá žádnou osobnost, je to stejnej vlezdoprdelka jako Nanda simtě, to je snad jasný, ne? Se vsadim, že se na tebe podivá a rovnou ti vynadá!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:18
- Nahlásit
Baico
neměl haltinu
co je haltina?
kachna
vono to pocitadlo ty estranky u tehle upravy stranky automaticky hazou sem, coz me takystve bo to ubralo kus mista zbytecne.
Jak myslite moc voddilu, jako moc bunek? Mohu ja za to, ze je tech kocek tolik, nemohu. Navic v tech kotatech je mnohem vic bunek a tam to facha. Zkusim to pres ten zdrojak. nejaci ti divove tam asik budou delat bordel. diky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:23 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
lucYnka XIII
co je haltina?
no tak ty vedle na blůčko vůůůbec nelez
halti ohláfka je něco jako vohláfka na koně,ale je na psy,je to aby netahali,když je páník takový střevo,že mu to neumí vysvětlit jinak .Daj se na tom vodit i velký psi celkem v poho,ale jak to sundáš,táhnou kupodivu dál
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
protože nemá žádnou osobnost
Takže pes, kterej funguje na myšlenku nemá osobnost. A ti co tam jezděj léta neb jim psi nefungujou, tam teda jezděj proč? Když chtěj psa osobnost, tak snad nemusej nic řešit, ne?
Se vsadim, že se na tebe podivá a rovnou ti vynadá!
Pan Rododendrón? To ask těřko, rptože se s ním z voka do voka potkat nehodlám. Aby mě někdo nastartoval, tak nepotřebuju jezdit někam na Vysočinu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:30
- Nahlásit
Baico
Takže pes, kterej funguje na myšlenku nemá osobnost
no to jo, to je vosobnost, ale nesmí ti reagovat na povelovou myšlenku. To už je pak stroj na povely, pes, kerýho by nikdo nechtěl, bo ztratil osobnost. Prostě Bajkonůr je vymytej mozek, umí moc povelů, takže už se nemůže svobodně projevit.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:30
- Nahlásit
davidkova renata
,že mu to neumí vysvětlit jinak
Já si myslim,že to neni špatná pomůcka, že ti to vysvětlování může ulehčit, protže drbance přes ohlávku je důraznější než přes řetízek. Ale holt s tim musíš pracovat, jinak je ti i haltina k govnu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:31
- Nahlásit
davidkova renata
co je haltina?
no tak ty vedle na blůčko vůůůbec nelez
halti ohláfka je něco jako vohláfka na koně,ale je na psy
ja tam nelezu, su tam registrovana, ale nemam cas
dekuju za vodpoved , uz jsem krapet vzdelanejsi
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:31
- Nahlásit
Baico
tak nepotřebuju jezdit někam na Vysočinu.
Na Vysočinu jóóó,ale na Jabčáry a z jinýho důvodu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:32
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=yE6PNps5N9I
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:33
- Nahlásit
Gerda
takže už se nemůže svobodně projevit.
Jo tak teď jsem si vybavila, jak se svobodně neprojevuje při nácviku revíru. Protože ví, že mu tam Mates před rukáv dává ruku, aby si neďobnul, tak než tu poslední maketu oběhne, tak zezadu strčí hlavu pod plachtu, kousne ho do nohy a pak teprve jí oběhne a začne štěkat
A když naší mámě tenkrát vlez pod sukni a stáhnul jí spoďáry, tak to se asi taky svobodně neprojevil, co?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:35
- Nahlásit
jablunka
Na Vysočinu jóóó,ale na Jabčáry a z jinýho důvodu
Jestli myslíte, že potřebujete pomoct tu zásobu vína, tak klidně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:38
- Nahlásit
Baico
Jestli myslíte, že potřebujete pomoct tu zásobu vína, tak klidně
No hlavně je tam spousta vovocnej stromů a z toho vovoce se bude příští rok pouze pálit a jak je známo,tak vy umíte dajkyrý ze fšeho.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:40
- Nahlásit
jablunka
se bude příští rok pouze pálit
vy umíte dajkyrý ze fšeho
Tak to je výzva
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Tý jo,ani za fšechny poklady svjeta bych tohle nadělení nechtěla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:42
- Nahlásit
Baico
Se nějak domluvíte s Gerdou a davídkojc a já vám ustelu třá ve potpodlaží a uděláme mecheche a třá ten sousedůf BŠO pochopí,že není pořeba se fstekat.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:43
- Nahlásit
jablunka
Tý jo,ani za fšechny poklady svjeta bych tohle nadělení nechtěla
dyt jsou to takove vesele deticky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
No já vím,mám čtyři doma.......ale postupně a to stačilo.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:47
- Nahlásit
jablunka
Se nějak domluvíte s Gerdou a davídkojc
No uvidíme, jestli se do příštího podzimu vrátíme z toho Polska. I gdyž jsem si Ježíškovi napsala o navigaci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:47
- Nahlásit
Baico
se projevuje ne svobodně, ale jako hulvát ten váš pan Bajkonůůůr! ))))))))))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:48
- Nahlásit
jablunka
uděláme mecheche a třá ten sousedůf BŠO pochopí,že není pořeba se fstekat.
Hele, to už na to dete téměř psícholigicky- neb podobným způsobem se pracuje s fobiema. Říkají tomu zaplavení a vpodstatě je to vystavení podnětu způsobujícímu strach až na doraz. Do té míry, že se organismus úplně zes...e a nevěda co si počít se raději adaptuje a strach a úzkost zmizí.
Takže BŠO se buď adaptuje nebo mu rupně céfka, každopádně pro tebe dobrý, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:49
- Nahlásit
Baico
No uvidíme, jestli se do příštího podzimu vrátíme z toho Polska
)))))))) ste strašlivej jeliman pani )))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:50
- Nahlásit
Hyena
Do té míry, že se organismus úplně zes...e a nevěda co si počít se raději adaptuje a strach a úzkost zmizí.
něco jako tortura, myslim, že takhle bych se léčit nechtěla, raději bych si své fobie ponechala )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:51
- Nahlásit
Hyena
Hele, to už na to dete téměř psícholigicky
Tagže pro začátek na Jabčáry dobrý. Do té míry, že se organismus úplně zes...e a nevěda co si počít se raději adaptuje a strach a úzkost zmizí.
Abych se spíš jednou z leknutí nezes*ala já,páč von vždycky naprosto fsteklej zařve u plotu tam gde něgdo stojí.
Takže BŠO se buď adaptuje nebo mu rupně céfka, každopádně pro tebe dobrý, ne?
Perfektní.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:52
- Nahlásit
lucYnka XIII
Twe, tomu rikam pozehnani.
davidkova renata
Kuju pani, to byla vydatna svacinka. Jdu cvicit vynucenej ocni kontakt, ale ten umej jen dve ze ctyr, takze vlastne dvoutakt.
|