Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:38
- Nahlásit

tak dneska je to 2 roky co mi umřel ferda a večer zapálím cvíčku na kopečku

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

Ahoj vrazi myšičtek, mám bravčovů křipku - škrábe mě v krčkovi, tlačí za vočíčkama, točí se mi hlavinka. K Dr. ale nepudu - nakazím celou banku a konečně jim klesen zisk, hajzlům nenažranejm!!!!!
Zítra jedu do Vídně, hurá, nakazím i tamní pobočky.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:43
- Nahlásit

Biluško, co ten tvůj mimozemšťan???

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:44
- Nahlásit

Biluše
Tak co Lilijána?

Hyena
To nejni chřipka, ale prostá a neškodná bulimie
jen poloviční, eště sem nikdy nezvracela.

Holky neschválili mi ručitele, protože je po zrušení účtu veden někde se statusem F. Vůbec nevim, co to je, ale rozhodně mi půlmegáča nedají.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:47
- Nahlásit

Gerda
se statusem F.
měl tam nedoplatek asik, stačí 50 CZK a už se to registruje...

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:52
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Dneska začal mocinky dobře ... po sto metrech jízdy autem jsme zjistili, že máme píchlý kolo Následně při výměně, že máme prázdnou rezervu Ale jel vokolo úplně náhodně kámoš tak nám rezervu vodvez nafouknout. Mezitim jsem ale zmrzla Teď jsem konečně dorazila do práce a huš jsem se zahřála kafíčkem

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 10:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
dobre rano kazde rano, mam tu vsude zas nasrano
tak todle mi fakticky spravilo náladu

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:04
- Nahlásit

jbat
měl tam nedoplatek asik, stačí 50 CZK a už se to registruje...
no to měla kontokorent, ale ten doplatila a účet zrušila, jen jí pravděpodobně nevymázli z registru. Doklady o splacení kontokorentu a o zrušení účtu s nulou tu mám v originálu a je to i poslaný do banky. Tak možná jde jen o závadu v tom registru.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:06
- Nahlásit

Lucynkanebojaxetopíše
Chceš jet teda v neděli s náma? Přes les by ses dostala k jedné z hospod, tam bych tě nabrala, vem aji čokla, sjedem pro davídkovou a pojedem k waldoj.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:06
- Nahlásit

Gerda
jde zažádat o potvrzení bezdlužnosti v Credit buerau nebo jak se to píše, prostě v tom registru...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:20
- Nahlásit

jbat
přesně tam půjde zažádat, jen už se nám krátí čas na splacení částky, tak mám trošku purgace

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:26
- Nahlásit

Tinta76
tak todle mi fakticky spravilo náladu

tebe mozna me ne bo jsem musela cistit zachudky

Gerda
Chceš jet teda v neděli s náma? Přes les by ses dostala k jedné z hospod, tam bych tě nabrala, vem aji čokla, sjedem pro davídkovou a pojedem k waldoj.
ja myslela, ze je to pristi nedeli ja tuhle nemuzu ku*va fix jsem se strasne tesila, ze vas uvidim
Cokla bych nebrala von vet rikal at ho na takove akce netaham kvuliva tomu srdci.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:27
- Nahlásit

Gerda
chápu, pani. S lítostí ti ale musím oznámit, že já žádala o výmaz rpo jednu klientku a trvá jim to teď už dva měsíce a pořád mi tvrděj, že už je to hotový...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:28
- Nahlásit

Gerda
heled ja minule taky zadala o pujcku (cca na 100 000) a poslali me do hajzlu ze prej mam taky neco v tom registru a ja vo nicem nefim

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:37
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak si to zjisti, nebo ti nedaj nikdy nikde nic...

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
tebe mozna me ne bo jsem musela cistit zachudky
ale no tak, ste mě přeciž pobavila hlavně tím veršem ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 11:52
- Nahlásit

Tak mě překvapilo, že my pohoršujem v nechutném tématu popisama krmení hadů rozmáčklejma myškama, ale odkaz na zmasakrování 200 000 zvířat s obrázkem useklé bůvolí hlavy žádné děti nepohorší. Tak já nevim, asi můžou pohoršovat jen některý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:12
- Nahlásit

Mášenek s Biluškou jeli nakupovat: http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/185442-za mkl-deti-v-kufru-auta-a-sel-do-obchodu.html

Jo jinak řikala dneska venčící kolegyně, že dyš byla její céra f porodnici s prvnim harantem, ptala se sester, kdy se to odčervuje )) Bo prehj chuděra byla z domova zvyklá, že se mláďata roděj s parazitama a je potřeba je odčervit. Tož tak chtěla aplikovat aji na svý mládě ))) A taky řikala, že stran krmení si brala příklad z jejich laskavý čuby dalmatínka, kerá, aby měla doma klit, krmila tu hordu kdykoli si pískli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:38
- Nahlásit

Gerda
Tak mě překvapilo
mě ani ne
Mášenek s Biluškou jeli nakupovat
no já nevim..ale píšou,že byli f ůložným prostoru,tak vot čeho tam je a proč se tak menuje dyš nemůžeš uložit děti do prostoru k tomu určenýmu?
kdy se to odčervuje

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
f ůložným prostoru,tak vot čeho tam je a proč se tak menuje dyš nemůžeš uložit děti do prostoru k tomu určenýmu?
asi jen pro buzeraci hodných lidí, no....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 12:44
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!

lucYnka XIII

neni nad poetycký ráno

Gerda
mohlo by je to psychicky poznamenat.

haranty??? Že by něco mohlo psychicky poznamenat haranty? Někdo něco už takovýho vynalezl???

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:11
- Nahlásit

janika
uvidíme vás v neděli jelimani?

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:18
- Nahlásit

PetraK
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!!

ÁÁÁÁÁÁR ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM !!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:19
- Nahlásit

janika
Počky, nechápu to. Vona si myslela, že v dětským domově měla kluka a byla to holka a nebo jsem to zase nepochopila a měla bych jít doplnit hladinu, aby mi to přemýšlelo líp?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:26
- Nahlásit

čus žumpice žumpovaný, sem doma, to byl zase den
Mezitím co jsem byla v práci praskla Lilátkovi druhá hlava a všechno zahnisala. Zcela zničený Mášenek mi volal, ať přijedu hned domů, páč Lilátko zahnisalo křeslo, gauč, postel, podlahu...a furt chodí a furt hnisá . Toš sem mu řekla, ať ji chytne a podrží pod ní misku, aby hnisala do misky. Se mu udělalo nějak šoufl asi, dělal zvuky jako když blinká a odmítl to Naštěstí sem už byla kousek od baráku, takže jsem dojela domů dříf než Lilátko zahnisalo úplně celej barák (má hotovej jenom obývák ) . Zcela neodborně sem jí udělala punkci zbytku druhé hlavy a vycucla sem dvě a půl velký stříkačky (asi si sama sobě vystavím fakturu za veterinární péči . Bude to děsně drahý, páč včera ta lžička a půl stála devět stovek ) . Včil má pořád dvě hlavy,ale podstatně menší, ta druhá už je velká jenom asi jako pomeranč.
A pořád si olizuje nohu. Celou noc si lízala nohu a včil ji líže zas. Nic tam nemá. Teda nic jsem nenašla. Je možný, aby měla něco v noze a otekla jí z toho hlava???

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:29
- Nahlásit

Mášenek s Biluškou jeli nakupovat: http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/185442-za mkl-deti-v-kufru-auta-a-sel-do-obchodu.html
Ježiš co zas mají? Dyť harantům se v tom kufru líbí Na gulaku se dycky perou o to kdo pojede v kufru Napíšu maila tomu soudcovi a řeknu mu, že je úplně bubej a o výchově šťastných harantů ví prdlačku. Přeloží mi to něgdo do američtiny?

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Biluška
voe! nohu si líže, protože si nemůže lízat hlavu, asi ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:31
- Nahlásit

Biluška
Je možný, aby měla něco v noze a otekla jí z toho hlava???
u vás jo
no tak já nevim..chtělo by to pořádně čistit a dostat ven všecko,našla si fstupní díru??a cpi jí těma atb!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:31
- Nahlásit

jbat
ÁÁÁÁÁÁR ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM

PRDINOŽKA BEZNOŠKA, VELKEJ JE JAK PONOŠKA!!

až se potkáme tak.............. no ešče nevim, ale něco vymyslim

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:35
- Nahlásit

PetraK
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAJN!
ty máš dost,walda to zejtra vobjedná aji pro tebe..viz mikulášská

<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání