Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3609 . 3610 . 3611 . 3612 . 3613 . 3614 . 3615 . 3616 . 3617 . 3618 . 3619 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 07:43
- Nahlásit

dobrý den celý den

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 08:38
- Nahlásit

Biluška
hlavně mě matou ty IP co Ebony chvilku vidí a chvilku ne
Tebe to mate???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 08:40
- Nahlásit

čau kreténi,je pindělí,tagže...

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 09:03
- Nahlásit

Dobré jitro (skoro)
Nějak se tu neorientuju, budu muset číst pozadu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:02
- Nahlásit

Lola1
Nějak se tu neorientuju
to máš eště dobrý,já se neoryjentuju nejen tady
fšicíí
se eště vrátim k erin..ted mi právě děda potvrdil,že z její IP to nebylo...na czpsu z ní zatím ještě nikdo nepsal.Přihlásit se nemůže pořád,psala maila adminovi,tak se uvidí.tož tak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:08
- Nahlásit

Dobré ráno jelita, měli sme zase prostě super víkend, až na tu sobotu večer, když mařka přestala chodit, teď už zase chodí, sme celou neděli votpočívali. Eště vás nemůžu číst, tak nevim, co se stalo erin, ale až oddělám Míšu, kouknu se na to. Mařena dostala medaili, ale bez výkonu, nevadí, to už nikoho zajímat nemusí. V prokopáku choděj kočky, co se ničeho nebojej, ani mamka se nebála a statečně si dala panáka. V poledne.
Bajkonůrovi sou děsný, to se nedá nic dělat, samá zkouška, výkon...a kde je vztah, se ptám??????? Nejvíc mě mrzí, že sem nevochutnala dort pani nadkantýnské, z toho mám zkaženou neděli. Už sem konečně viděla mrtvou nevěstu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:18
- Nahlásit

Gerda
a kde je vztah, se ptám???????
f prdeli
Už sem konečně viděla mrtvou nevěstu.
počki...dyk sme se fčera neviděly..

ty voe,už sem trapná,ale eště jednou skrs srnu vot erin
jo,nabrala jí ,ale to se může stát každýmu,vo tom žádná.hned volala známýho myslifce aby jí kdyžtak dorazil bo co jinýho se srnou..měla ale zlomenej vaz.Tož tak

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:20
- Nahlásit

davidkova renata
Už sem konečně viděla mrtvou nevěstu.
počki...dyk sme se fčera neviděly..

Asi nebudeš jediná.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
.hned volala známýho myslifce aby jí kdyžtak dorazil bo co jinýho se srnou..měla ale zlomenej vaz.Tož tak
Fakt jo? O tom teda nic nepíše
A pak jednou to to chuděra nestihla a bylo to blbý.Pro ni,já měla rám na autě.

Walda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:24
- Nahlásit

Gerda

Bajkonůrovi sou děsný, ......a kde je vztah, se ptám???????

To jsem odhalil v sobotu na tý zkoušce.........v piškotech!!!! Bajkonůrová stojí, psa u nohy, baví se s tebou a průběžně psa prokrmuje. Pak aby na ní nábožně furt nekoukal!
Přes žrádlo to je. (Ty bys tomu měla nejlíp rozumět.)

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:24
- Nahlásit

Twe si dela nekdo prdel, ne??
Zrovna pisu jednu esej do skoly a soucasti textu jsou hackeri, dekuju za nazornou ukazku v praxi, esej se jinak tyka tematu socialni zranitelnosti. Je to tak ubohy, tak desne ubohy!!
jestli kdokoli veri, ze todle Erin udelala, tak by se nad sebou mel zamyslet...
Jsou lidi, co by vubec bejt nemeli

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:27
- Nahlásit

Biluška
Bilusko, a kdyz ty popisujes, jak mlatis psy traverzou a podobne, tak je vse ok? Je ok, ze prehanis, ze si z toho delas prdel, vid?
Ale kdyz jde zrovna o Erin, najednou je problem??

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:28
- Nahlásit

Mathea
Jsou lidi, co by vubec bejt nemeli

jenže takový si to vůbec neberou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:33
- Nahlásit

davidkova renata
nabrala jí ,ale to se může stát každýmu
může, naopak musim říct, že když nám jednou vběhla do cesty na dálnici kočka a kámoš to zahamtnul, aby jí nezajel, docela sem mu to vyčetla, že kdyby neměl terénní audinu, byli bychom mrtvý. Až si to přečtu, budu vědět, proč se to tu erin vytýká, jinak to nechápu, stát se to může.

Walda
Bajkonůrová stojí, psa u nohy, baví se s tebou a průběžně psa prokrmuje.
a von jí za to podá berli! To je vopravdickej chudák tendleten pes. Davítková řikala, že byl banánovej dort! Tolik mě to mrzí, že sme nebyli!!!!!!!!! Řekni pani nadkantýnské, že to bez ní byla moc škaredá neděle.

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:34
- Nahlásit

Mathea
jestli kdokoli veri, ze todle Erin udelala, tak by se nad sebou mel zamyslet...
promiň, ale já Erin neznám stejně tak, jako neznám Biluši, ani tebe a spousta lidí z diskuse ... můžu věřit čemu chci, nebo snad ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:34
- Nahlásit

Gerda
Davítková řikala, že byl banánovej dort
jj,poslali ho specyjálně pro tebe až z Vysočiny

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:36
- Nahlásit

Tinta76
tebe a spousta lidí z diskuse
pani poctatný ale je,že znáte mě s tim si vystačíte po zbytek života

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:38
- Nahlásit

Tinta76
Jo, to je jasny. Ale tenhle prispevek je snad tak prudce do oci bijici.. i kdybych Erin znala jen tady z diskuze, tak tomu verit nebudu. Nebudu proste, protoze by asi tezko s takovymhle pristupem sponzorovali azyl ve Skrivanech, uz jen proto!

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
pani poctatný ale je,že znáte mě s tim si vystačíte po zbytek života

a to mi jako má dát záruku nebo jak?

Walda
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:43
- Nahlásit

Gerda

...byl banánovej dort!

A taky neuvěřitelnej domácí gulášek, se spoustou masíčka a cibule. Hustej! (Doslova)

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:46
- Nahlásit

Tinta76
promiň, ale já Erin neznám stejně tak, jako neznám Biluši, ani tebe a spousta lidí z diskuse ... můžu věřit čemu chci, nebo snad ne?
Samo,že můžeš věřit čemu chceš.Já tě taky neznám a kdyby tu proběhl podobnej příspěvek od tebe,věřit mu nebudu.
Erin znám,dá se říct,že docela dobře a vím,že by tohle nikdy nenapsala.Neznám nikoho jinýho,kdo tak jako ona,zcela nezištně pomáhá kde může,hlavně těm vořechům a bezpapírákům.
A je to přesně jak píše Mathea,když tu svůj bezchybnej smysl pro humor použije Biluše,tak je to v poho.

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:54
- Nahlásit

jablunka
já vím, jak to myslíš, ale pro mě jsou ty příspěvky stejně tak neuvěřitelný jako fakt, že by se někdo snažil vydávat za ní ...

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:55
- Nahlásit

Tinta76
jako fakt, že by se někdo snažil vydávat za ní ...
Kde to zijes? Lidi aby poskodili ty druhy, umej udelat cokoli.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:56
- Nahlásit

jablunka

ahoj ... teda moc nemám čas se sem koukat, ale příspěvek od Erin o přejeté srně jsem četla. Nepřišlo mi, že by to psala s nějakou humornou nadsázkou, spíš, že suše konstatovala fakt, z kterýho jí bylo smutno.

A především, když ti v plný rychlosti vběhne zvíře do cesty, jediné co se dá dělat, je přidat rychlost a pokusit se tak srážce předejít. Šlápnout v tu chvíli na brzdu se rovná pokusu o sebevražedu...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:57
- Nahlásit

Tinta76
ale pro mě jsou ty příspěvky stejně tak neuvěřitelný jako fakt
Pro mě je neuvěřitelné, že se někdo doma nudí a žije internetovou diskusí...místo toho aby šel ven a udělal kus práce.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:58
- Nahlásit

Tinta76
fakt, že by se někdo snažil vydávat za ní ...

Tak tomuhle jsem do nedávna taky nevěřila,ovšem vím,čeho jsou někteří schopní.Problém je jen to dokázat.
A Erin není z těch,co by nutně potřebovali něčí zastání a v okamžiku,kdy se sem bude moct přihlásit se obhájí sama,ale teď jí to sem nepustí.

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2009 10:59
- Nahlásit

Mathea
Kde to zijes? Lidi aby poskodili ty druhy, umej udelat cokoli.
vydávat se za ní tím stylem, že hackne její nick ... to mi přijde neuvěřitelný, chápeš?

Tinta76
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:00 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

jablunka
Ok ok ok

MucholabkaPro mě je neuvěřitelné, že se někdo doma nudí a žije internetovou diskusí...místo toho aby šel ven a udělal kus práce.

Mathea
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:01
- Nahlásit

Tinta76
No a jak jinak by to udelal? Tezko zalozi novej, treba Erin2.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:02
- Nahlásit

hipík a tonička
Nepřišlo mi, že by to psala s nějakou humornou nadsázkou, spíš, že suše konstatovala fakt, z kterýho jí bylo smutno.

A především, když ti v plný rychlosti vběhne zvíře do cesty, jediné co se dá dělat, je přidat rychlost a pokusit se tak srážce předejít. Šlápnout v tu chvíli na brzdu se rovná pokusu o sebevražedu...

Ale jo,přesně tak,jenže něčí příspěvky se holt vezmou v pohodě,i když je z nich naprosto jasný,že to v poho není a tohle měl někdo pořebu rozňoumat a rozvířit.
Mucholabka
Pro mě je neuvěřitelné, že se někdo doma nudí a žije internetovou diskusí...místo toho aby šel ven a udělal kus práce.

Teď jsem nepochopila jak to myslíš,ale jsem si jistá,že kdyby to udělal někdo tobě,taky se budeš bránit.

<< 1 ... 3609 . 3610 . 3611 . 3612 . 3613 . 3614 . 3615 . 3616 . 3617 . 3618 . 3619 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání