| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:04
- Nahlásit
Mathea
Bilusko, a kdyz ty popisujes, jak mlatis psy traverzou a podobne, tak je vse ok? Je ok, ze prehanis, ze si z toho delas prdel, vid?
Ale kdyz jde zrovna o Erin, najednou je problem??
No tak myslím, že jde poznat jistý rozdíl v mlácení psů traverzou a ve větě "její problém, já jsem měla rám na autě". Ale v zásadě je mi to jedno. Ať si Erin přejede třeba celé stádo srn a jezevčíků, její svědomí se s tím bude muset vyrovnat. Pokud teda nějaké má.
Jdu dřít, tak pá
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:05
- Nahlásit
Mathea
No a jak jinak by to udelal? Tezko zalozi novej, treba Erin2.
no třeba tak úplně nejjednodušším způsobem ... ale dyk je to jedno, evidentně jsem za blba, že jsem si dovolila těm příspěvkům uvěřit
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:06
- Nahlásit
jablunka
...a tohle měl někdo potřebu rozňoumat a rozvířit
njn, to je základ manipulace....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:13
- Nahlásit
Biluška
Pokud teda nějaké má.
narozdíl od jiných,ona 100%.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:21
- Nahlásit
Zumpice, naka divna nalada tady, ne? Zajimalo by me, co za ubohyho organisma se ma potrebu vydavat za nekoho jinyho. Zvlastni zpusob msty.
Za sebe rikam, ze jsem tou neverila ani chvili, erin znam i osobne a kdyby bylo vic takovych lidi, svet by byl hezci.
A k ty srne - neni to tak dlouho a taky jsem jednu sejmula.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:24
- Nahlásit
Tinta76
no třeba tak úplně nejjednodušším způsobem
To by bylo desne nenapadny, nemyslis? a za blba te fakt nepovazuju, jen diskutuju, to se snad smi, ne?
Fifi
svet by byl hezci.
kez by tetka, kez by
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:24
- Nahlásit
No Erin neznam, ted jsem jen prelouskla slovni vymenu u JRT z Litomericka a nevim co si myslet o tomhle prispevku - proc by nekdo hackoval psi tlacharnu
Ale vratim se k tomu incidentu ktery popisovala - myslite, ze by Pezetko hazelo josefcikovi balon kolem statni silnice, kde se da jet 90km/h? Spis bych to tipla na ves a pokud bych jela pade dle predpisu, tak hamtnout na brzdu muzu i v trabosi. O srne jsem necetla a hledat se mi to nechce. Stat se muze cokoli - pohyb lesni zvere nemuze ovlivnit. Pred 14 dny jsem brzdila kozama o volant, abych se vyhnula souvislemu pruvodu divocaku pres statovku - posledni prase bohuzel bylo moje, smejklo se pres svetlo, urvalo mi naraznik a prohnulo dvere u spolujedce - prase uteklo, nam se nic nestalo, cert vem plechy. A v rodine mame hodne kuriozni umrti - prastrejda si to hasil embeckem z kopce, vlitla mu tam srna a strejdu nasli se zlomenym vazem na zadni sedace s mrtvou srnkou.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:31
- Nahlásit
Steph
proc by nekdo hackoval psi tlacharnu
treba proto, ze je to nejsnazsi cesta, jak nekoho tady poskodit?
Ja se fakt v tomhle nedivim nicemu. Svet neni ruzovy a lidi sou zly.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 11:39
- Nahlásit
Mathea
je fakt, ze lidi jsou ruzny, tak treba se k tomu Erin sama vyjadri, pro klid vsech
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:28
- Nahlásit
A kam ten příspěvek do haj*lu zmizel , nemůžu ho najít , četla sem to včéra a ted´ si říkám jakýho rozuzlení se u kafe dočtu a vono nic .. Nevěřim taky že to napsala , chyběla její květnatá mluva , i když snaha o napodobení byla znát , bylo to na Erin moc křečovitý . Jedině že by byla pod vlivem ňákým ...ňáký wúdú či co že by starej dobrej CHVD voprášil svoje praktiky z mujpsa
kde jednu dobu psal taky pod jejím nickem ? To byl dobrej gulege tehdá tsss předběhl mě ...jefakt dobrej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:30
- Nahlásit
cilka
A kam ten příspěvek do haj*lu zmizel , nemůžu ho najít ,
Víťa to řeší,tak už ho asi vymazal.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:34
- Nahlásit
Psíček
vypadněte laskavje!! Na svarbu si nepřídete a tetkonc tu budete pečenej vařenej?!sme skončili,hošánku!! Uš mě nevobměkčíte!!!
jináč odpověd erin od admina..eště nejni zaplá,až bude,dostaví se
Dobrý den,
# moderátor Vám heslo změnit nemůže. Domnívám se, že Vaše heslo prostě
# někdo uhádl nebo k nějakou cestou dostal k vašemu účtu (přes vaše PC,
# vaši poštu ... co já vím)
# Účet Erin jsem zablokoval, novou registraci můžete zřídit sama na adrese
# http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=regi sternew
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:41
- Nahlásit
jablunka
no to sem zvědavá co vyřeší a hlavně jestli se to dovíme
To aby měl jeden hrůzu něco někam čmárnout ....a smáznul ho asi nebo určitě nebo jen blbě hledám ?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:47
- Nahlásit
cilka
no to sem zvědavá co vyřeší a hlavně jestli se to dovíme
Nevyřeší se asi nic moc,když nikoho nechytneš za ruku,ale jasný podezření už je.U někoho už od včera,jen se to dneska potvrdilo.Ale jmenuj,když nemůžeš dokázat.
To aby měl jeden hrůzu něco někam čmárnout
Tak tak.
a smáznul ho asi nebo určitě nebo jen blbě hledám ?
smáznul
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 12:56
- Nahlásit
Psíček
No todle! Já přišel, ale od vašeho světka jsem obtržel ynformaci, že již nejszte neposkvrněna, což mne urazilo a tak jsem odešel! To je snad pochopitelný! Naopak chyba je na vaši straně, že jste mne o vaši absentující neposkvrněnosti neinformovala fčas!
Co todle??!! Ste byl něgde zalezlej jak surykata! a navíc máte sklorézu bo sem eště něgdy f pravěku řikala zrovínka Vám,že s počestností si zrovna vrásky nedělám ,tagže nekecejte!Naopak ste Vy mne vystavil hambě a posměchu,zanechaf mne na ocet!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
Naopak ste Vy mne vystavil hambě a posměchu
no ale to zdaleka neni první ani poslední mamko přece....Jinak to vídejo mi nejde spustit, ale natočená seš, to jako jo. Dokonce 2x.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:05
- Nahlásit
Psíček
Tak a ven s tím!
já ven nejdu!!Tetkonc sem přišla!! Cííí tetkonc dřepět na netu,místo abysem šla ven a udělala kus práce .Navíc sem zistila,že stejně nemá cenu nic dělat bo to čék za chvíli může dělat znova A Vy okajděte z mý fory dyš ste se nedostavil na svarbu!Si nemyslete,že se to zamluví!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:07
- Nahlásit
Gerda
Jinak to vídejo mi nejde spustit, ale natočená seš, to jako jo. Dokonce 2x.
ty voe,bohové při mě stáli ,eště že to nende spustit,to by teprf byla hamba a posměch
Proč to nende?? cíííí mít jak nána zakusuje zlatovlásku!! ,sebe nějak vymažu nebo vystřihnu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:09
- Nahlásit
ahooj vykradli mi domecek takze pokud neco sem jen na tel a ty na ktere sem mela nemam ..zatim a nemam doma ani net atd takze .....to je tak kdyz se necha barak bez psu na tri hodiny pouhee .....jinak hezky den vsem preji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:12
- Nahlásit
Psíček
když to velkokynoložky takto tají.
co tajim??? vono je to spíš f tom ftipu jak ten vězeň mlátí hlavou vo zed a kvílí...Fando,ty vole ,vzpomen si,nebo tě zabijou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:18
- Nahlásit
Psíček
A ty půjdeš do děcáku dcerunko za nevhodný řeči.
no já sem se už vo svarbě ptala, jak ste tu nebyl, jesi vám smim řikat taťko....Pane Otče...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:31
- Nahlásit
Psíček
ten vtip neznám a už vůbec nechápu nějakou souvislost sem do naši debaty...jsem prostě blbé no...
šiš nejste vy trotl??!! f krátkosti...vyslýchaj nějakýho vězně a furt chtěj nějaký ména,von pořád,že nic neví,tak ho tak různě tlučou a mučánkujou a von furt nic.Pak mu daj do cely kameru a co neviděj..
vězeň mlátí hlavou vo zed a kvílí...Fando,ty vole ,vzpomen si,nebo tě zabijou
jsem prostě blbé no...
to jo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:44
- Nahlásit
Bry den cely den, vubec nechapu co resite tak vas tu jenom vsechny zdravim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 13:57
- Nahlásit
Psíček
Koukám, že máte podobně intelektuální humor jak Falda.
to jo
ketty
mělas tam nechat aspon filátko ,bože čoklů máš jak desenskej a vykradou ti kvartýr..no je toto možné??!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 14:13
- Nahlásit
ketty
Pani chceš nějak pomoc? Třá, že bych ti poslala nějakého psa do začátku . Ne, vážně, písni co nejvíc potřebuješ (jako co ti šlohli, jinak je mi jasné, že potřebuješ prachy a zbavit se fily ), třá se tu něco najde. Určitě vím, že mám navíc žehličku, akorát nevím kde, už jsem dva roky nežehlila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 14:14
- Nahlásit
Biluška
a zbavit se fily
helejte né že napíšete za hodinu že vás taky vykradli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
helejte né že napíšete za hodinu že vás taky vykradli
To je skvělý nápad paní Helejte, já pudu se psama ven, aby jako měli volný pole a vy to zařiďte jo? Ale ať sebou hodí, je tu docela kosa
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 14:47
- Nahlásit
Gerda
prosí mtě,hod jsem to 2hé video co jsi dávala vedle,když ti to smázl
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 14:51
- Nahlásit
jablunka
Neznám nikoho jinýho,kdo tak jako ona,zcela nezištně pomáhá kde může,hlavně těm vořechům a bezpapírákům.
Já takových lidí znám docela dost. Ale neznám jedinýho, co by těm dalším tak sprostě nadával, jako Erin.
Chtěla jsem to tu názorně předvést, ale jak koukám, nejenže se smazalo, co napsala Erin tady, ale NĚKDO NECHAL SMAZAT I TEN PŘÍSPĚVEK, KDE MI ERIN NADÁVALA.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2009 14:58
- Nahlásit
brezen2008
smázl? Vždyť psal, že by ho normálně povolil bez problémů...To ani nevim, já už to pak nečetla. Nemám na něj odkaz, bylo to jen momentální...
|