Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3609 . 3610 . 3611 . 3612 . 3613 . 3614 . 3615 . 3616 . 3617 . 3618 . 3619 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:04
- Nahlásit

impact
nevyzývej aleksu, má zákas sem psát, pohoršuje nás tu, simtě, ne?

impact
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:06
- Nahlásit

Gerda achaaaa. Tak to pardooon. Ja myslela, ze zumpa je prave open pro ty, co umi pohorsovat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
nevyzývej aleksu, má zákas sem psát, pohoršuje nás tu, simtě, ne?
tak gdyž jinak nedáš tady máš eště vobrázek
Do kazdé loznice - kolo štěstí Mountfield :

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:10
- Nahlásit

Alexa
sim tě radši di,dycky přídeš a takovou kravinou di rači hledat zas nějaký drajvový vobrany)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
hele neměla bys už spát, abys mohla brzo fstávat essi mi teda rozumíš

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:15
- Nahlásit

impact
Ja myslela, ze zumpa je prave open pro ty, co umi pohorsovat
no to jo, ale aleksa se nepočítá, ta má prostě zákas. Dyť se podivej, co sem fkládá!

davidkova renata
sim tě radši di
di rači hledat
správně mamko, jen do ní, je hrozná, fakt.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:16
- Nahlásit

Alexa
hele neměla bys už spát
myslim že se bojí, co si vytočí v kole štěstí, rači jít domu nechce vůbec. Bude se toulat noční prahou jako bludnej holanďan, nebo zatoulaná ofce, nebo popletená bába.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:17
- Nahlásit

a já tomu nerozumím. jsem nepolíbená, jsem chudák...

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:18
- Nahlásit

monika
to je tim, že nemáš vetamiks.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:20
- Nahlásit

GerdaBude se toulat noční prahou jako bludnej holanďan, nebo zatoulaná ofce, nebo popletená bába.
hlavně aby nezabloudila

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:20
- Nahlásit

Gerda

mám a dycky na čas. chce to jen kratší sukni a výstřih. jen je fakt, že to vzrušení je krapet jiné než u vás

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:22
- Nahlásit

Alexa
ty seš ale vopravdu debil)))))))))))))))))))))))))))))))) di vocud uš!! Mám dylema bo nefim essi mám jít napravo či nalevo

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:24
- Nahlásit

Alexa
hlavně aby nezabloudila
noční prahou, simtě, ne okolím...chtěla sem napsat opavy, ale tady to bude okolí řitního otvoru si myslim...nebo okolí hráze, tzn bude bloudit okoli Stahyjovic čoklůch, bo Stahyjová má psa Převýšení Hráze. Jedině teda mamka může v noci bloudit kolem Stahyjovic plotu. A protože podle plotu dou i hodinky, nebude tam sama a nebude se bát a dycky bude vědět, jak dlouho už bloudí. Já bych se toho teda nebála, klidně může vzít župan a jít, dyš už nechce točit kolem štěstí.

monika
mám
tak jak to, že nerozumíš, dyš máš vyloženě dispozice? Kdy ti přijede doga?

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:27
- Nahlásit

Gerda

v neděli. Snad se mu budu líbit a jestli pak mi bude rozumět. Bude to vlastně slovák

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:29
- Nahlásit

monika
Snad se mu budu líbit
tak o tom snad neni ani pochyb, ne? Hele a když si takovýho megačokla bereš před vánocema, vono to asi bude chtít ňáký veterinárstvo, eventuálně odčervovadlo, očkovadlo...takový ty věci, kerý sou velkej předvánoční výdaj - nechceš poslat nějakej příspěvek, abys to netáhla celý sama?

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:30
- Nahlásit

Gerda
chtěla sem napsat opavy, ale tady to bude okolí řitního otvoru si myslim...nebo okolí hráze, tzn bude bloudit okoli Stahyjovic čoklůch, bo Stahyjová má psa Převýšení Hráze. Jedině teda mamka může v noci bloudit kolem Stahyjovic plotu. A protože podle plotu dou i hodinky, nebude tam sama
Pani, dete uz z ty prace dom za maryji, tohle zacina vypadat nebezpecne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:33
- Nahlásit

Gerda
noční prahou, simtě, ne okolím...chtěla sem napsat opavy, ale tady to bude okolí řitního otvoru si myslim...nebo okolí hráze, tzn bude bloudit okoli Stahyjovic čoklůch, bo Stahyjová má psa Převýšení Hráze. Jedině teda mamka může v noci bloudit kolem Stahyjovic plotu. A protože podle plotu dou i hodinky, nebude tam sama a nebude se bát a dycky bude vědět, jak dlouho už bloudí. Já bych se toho teda nebála, klidně může vzít župan a jít, dyš už nechce točit kolem štěstí.
no tak to je výborný.-(((((( tetkonc vůbec nevim kam teda mám jít!Nemůžeš psát jako normální čék??Musíš nutně psát jak pomatenec??!!

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:34
- Nahlásit

Gerdanechceš poslat nějakej příspěvek, abys to netáhla celý sama díky, ale já spolíhám na ježíška.

si moc hodná. Mám skvělého veta, je hoooooodně levný a je to člověk. Taky mi volala chovatelka, že lidi posílají granule a něco pro něj, takže to myslím zvládnem a když ne, tak holt zkrátím víc sukni a zvětším ten výstřih.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:34
- Nahlásit

Fifi
máte recht, už du.

eště večerní báseň - o skřítkovi:

jsem maličkým trpajzlíčkem,
od stydění s rudým líčkem,
kobylky luční spletly si mě s býčkem,
tak velký jsem se jim zdál.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
tetkonc vůbec nevim kam teda mám jít!
zkus doprava...to by nemusely bejt takový svině a někomu by cinkly, aby si pro tebe dojel....mamko...jako ale já do opavy nejedu, to ti řikám rovnou. Zkus Bajkonurku, bude to umět přes polsko.

monika
holt zkrátím víc sukni a zvětším ten výstřih.
tak kdyby něco, dej vědět, vemem si s mamkou taky sukně a pudem s tebou žádat vo ten vetamiks. Ale dej vědět brzo, ať si to mamka stihne s sebou vzít do tý opavy.

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:41
- Nahlásit

Gerda jasně, myslím, že mamku v té zimě krátkou sukní trápit nebudem. Snad nemá jiný problém, než hubenost a začervení. Nechám udělat krevní testy a podle toho nasadíme vitamíny. Ty nohy asi nesrovnáme, ale pokud jako následek bude jen to, tak si budeme hvízdat.

Díky moc.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:43
- Nahlásit

monika
že mamku v té zimě krátkou sukní trápit nebudem. Snad nemá jiný problém, než hubenost a začervení. Nechám udělat krevní testy a podle toho nasadíme vitamíny
myslíš aby nebloudila?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:44
- Nahlásit

monika
jasně, myslím, že mamku v té zimě krátkou sukní trápit nebudem. Snad nemá jiný problém, než hubenost a začervení
coto????? já mám problém se začerveností??????
Gerda
mamko...jako ale já do opavy nejedu, to ti řikám rovnou.
se vobávám,že bude i hůřessi mi teda rozumíš..ale nebuj,von alešek tě bé navygovat

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:48
- Nahlásit

Alexa
davidkova renata

Jdu makat na webech. Tak se tu chovejte slušně, umýt chrup a v noci nechrápat. Všechno slyším.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:52
- Nahlásit

monika
Snad nemá jiný problém, než hubenost a začervení. Nechám udělat krevní testy a podle toho nasadíme vitamíny. Ty nohy asi nesrovnáme, ale pokud jako následek bude jen to, tak si budeme hvízdat.
jako mamka? ))))))) Máš recht, ty nohy už se nesrovnaj ))))

davidkova renata
se vobávám,že bude i hůř
se vobávám že f tom případě uš hůř bejt nemůže, snad leda, že by jel eště roden a buřtik ))))) zlá pomsta, zlá, matko!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 19:58
- Nahlásit

Gerda
jako mamka? ))))))) Máš recht, ty nohy už se nesrovnaj ))))
děte do řiti vobě,nány bláznivý,nakonec mi eště vokupírujete uši ne?!
že by jel eště roden a buřtik
stačí říct,wurstenkurt může sedět mě pod nohama vepředu,to dáme,veď je to kúsok

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
wurstenkurt může sedět mě pod nohama vepředu
tak to už se nesrovnaj stopro

monika
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:32
- Nahlásit

davidkova renatanakonec mi eště vokupírujete uši ne? to se neboj, to jedině ze zdravotních důvodů. Jinak se to přece nesmíííííí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak to maso mi neber žádné,já těd získala 30 kg

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 20:43
- Nahlásit

brezen2008
těd získala 30 kg
si zabila nějaký PZetko??
monika
to jedině ze zdravotních důvodů
no bať!! nakonec mi řeknete,že mám zánět f uchu a už se vezu
Alexa
tak to už se nesrovnaj stopro
pesimisto,wurstenkurt je mazlik,náhodou.když je ve vzdálenosti tak 1,5km ,je docela snesitelnej

du,nepište kreténi

<< 1 ... 3609 . 3610 . 3611 . 3612 . 3613 . 3614 . 3615 . 3616 . 3617 . 3618 . 3619 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání