Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3609 . 3610 . 3611 . 3612 . 3613 . 3614 . 3615 . 3616 . 3617 . 3618 . 3619 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 06:10
- Nahlásit

Dobré 3. adventní ráno - koukejte rozjímat a postit se,žumpaři a žumpařky ! A ne,že se tady bude někdo "převlíkat" za někoho jinýho a psát kraviny. Narušovat klima v žumpě je trestuhodné - akorát to vodnesou ty psi

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 07:02
- Nahlásit

Tinta76
To ani Biluška eště nedře?
Čus, Biluška dře a vůbec nestíhá, jezdí na rehabky se zádama a děsně jí to narušuje program

Neessi
koukejte rozjímat a postit se
Ste upadla paní, ne? Rozjímat....včera jsem praštila baterkou o schody a rozebrala jsem ji, to se asi nepočítá že? Každopádně je to asi tak nejpodobnější A to druhý slovo vůbec neznám

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 08:13
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Tak jsem včera mela dofču, ale vůbec jsem uplně mrtvá. Proč se to jmenuje dovolená na zotavenou, když se člověk nezotaví vůbec?
Ráno jsem vezla mámu do práce a táta favouška do šrotu. Ofšem to tatík jaksi nevychytal a ujel 3 km a došel mu benzín. Tak jsem mu dovezla zbytek v kanystru. Pak ofšem se favouš rozhodl, že už se jako nenastartuje. Tak jsem ho musela roztáhnout, ofšem chybou komunikace, jsem si nefšimla, že po 50 m favouš chytnul, kouknu do zbětnýho zrcátka, kde táta gestikuloval jak blázen, tak jsem dupla na brzdu. A táta přejel lano a to se roztrhhlo, ale favouš už byl zase pojízdnej. Tak jsem jela za nima do toho Kovošrotu a celou cestu jsem brečela, brečela jsem i na tom šrotišti, chlapi tam ze mě měli pěkný prdelky. Pak jsem jeli z Kralup do Slanýho na dopravní favouše odhlásit a přihlásit mojí Zelenušku. Tátu obměkčily moje slzy, tak zaplatil, že mu nechali značky, tak mám z favouše doma alespoň značky.
Odpoledne jsem šli na promoci ségře. Měla ji v prostorách matematicko-fyzikální fakulty. Takže od včerejška mají akademickou půdu znesvěcenou přítomností matematického ignoranta. Takže jsem dneska uplně hotová a to mám tvořit nějaký hodnoty.

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 08:45
- Nahlásit

Psíček
ne ja nejsem zadna odruda Rododendrona, mam na nej svuj nazor - diky osobni zkusenosti, bral si od nas CVS z utulku a "o blahoslaveny" ho nechal nakonec utratit a neholduje bull psum, tak nemam duvod, proc k nemu vzhlizet.

s tim CHVD to bylo nekde jinde, jen kdybych si vzpomela kde - mam pocit, ze nekde zasiral utulkovou NK az ji zrusili

Mathea
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 08:45
- Nahlásit

bigdagda
a ty s Fifijovou ste to věděly a škodolibě mi ji podstrčily,
No pani ale predstafte si, ze by ji mel nekdo jinej? A treba by se vo ni nestaal tak kraaaasne? No nebyla by to skoda?

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 08:48
- Nahlásit

Steph

s tim CHVD to bylo nekde jinde, jen kdybych si vzpomela kde - mam pocit, ze nekde zasiral utulkovou NK az ji zrusili

Ale tady to kvůli němu nezrušíme, viď, že ne.

Bylo by žumpy škoda.

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 08:56
- Nahlásit

Psíček

jsi neodpověděl na otázku

Já myslím, že v detektivce Záhada ukradeného nicku jsi nám už všechno vysvětlil. Máme i historické souvislosti, takže co víc dodat?

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 08:59
- Nahlásit

Psíček
ahh uz jsem si vzpomela, nebyl to utulek, byla to NK u jedny holciny co mela bilyho pita Sama/Samuela - Jana odnekud z Brna, ale nepodarilo se mi to vygůglit.
Tam byl bud jako chvd nebo chorche a kecy mel neskutecny, pak snad nekomu poslal fotky psa a byl tam videt i kus jeho a bylo to normalne odrostly PZtko

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:10
- Nahlásit

Psíček
ano expritel mel pita dominatora a chtel k nemu jet, predvedl skrtici taktiku, rekl ze temhle psum do palice nevidi a jeli jsme domu - taktiku jsme parkrat zkusili a vratili se zpatky k piskotum a jestli jsem pouzila slovo Ruda mozna proto, ze jsem byla lina psat jeho Desny prijmeni - tehleten dav jeho pratelickovani a psani do diskuse mi nejak unikl, v tu dobu jeste kolena nestavkovala a spis nez u kompu jsem litala po horach s bestiema. Abych pravdu rekla ani nevim o co konkretne tam slo a zily mi to nerve.

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:34
- Nahlásit

Psíček
Jo Jana Urbanova, znas ji? jaka je adresa na ty stranky.
Prave ze u Jany to bylo fajn, rada jsem tam chodila a jestli to nebylo tam co prudil chvd, tak jsem se spletla, holt nemam pamet jaka slon na taky kraviny. Tak teda prudil asi na nejaky utulkovy NK - ale jak se tu objevil nick chvd, vim ze nekde prudil, tot vse a jestli to bylo tady nevim, pac jsem tu jen kratce a nikde jsem tu na nic takovyho nenarazila, stejne tak jako nemam sajn kdo a co bylo s nejakou Ritou

bylo to normalne odrostly PZtko
Odrostlý parachant zasraný?
To znamená co? Co tím míníš Štěpánko?

minim tim to, ze zpusob jakym se vyjadroval, pokud to byl cca 14lety kluk, byl dost neobvykly - vis co holka z vesnice delala v tomhle veku na statku jinsi veci, tak mi to hlava nebrala, ale svet jde preci kupredu, stejne jako technologie a taky tim minim to, ze se mi tato zkratka pouzivana zde velice zalibila nebot bydlim naproti skole a tento vyraz by se dal pouzit na dost adeptu, kteri tu neustale pachaji neco v okoli.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:35
- Nahlásit

čau kreténi,zejména psisko
uš sem mu fčera řekla aby vypat,ale asi to nechápe,na svarbu se slušně dostavit to né,ale vopsírat se tu jen tak, to jó
Steph
co to bylo za čsv? Oran?

fšicííí
je tu krom psiska nějakej schopnej počítačovej mák?? mi jako napsalai z albumu,že končej a mám si fotky strčit jinam by mě jako zajímalo jak??????? dyš f kompu je tuty uš nemám!! okamžitě mi něgdo poratte!!

Tinta76
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:38
- Nahlásit

davidkova renata
co to bylo za čsv? Oran?
eh, zrovinka jste mi to ukradla z klávesnice

mám si fotky strčit jinam by mě jako zajímalo jak??????? dyš f kompu je tuty uš nemám!! okamžitě mi něgdo poratte!!
si je poukládejte znova do písí

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:39
- Nahlásit

Steph

...zpusob jakym se vyjadroval...

Ten se pozná na první pohled, že? To je jeho ochranná známka.

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:41
- Nahlásit

davidkova renata

...sem mu fčera řekla aby vypat,ale asi to nechápe...

Vrátil se nám ve formě. Delší dobu nabíral síly, ale teď to stojí za to.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:45
- Nahlásit

davidkova renata
je tu krom psiska nějakej schopnej počítačovej mák?? mi jako napsalai z albumu,že končej a mám si fotky strčit jinam by mě jako zajímalo jak??????? dyš f kompu je tuty uš nemám!! okamžitě mi něgdo poratte!!
nejsem sice zadnej mag jako psisko, ale ja bych si ty fotky stahla zpet do kompu a pak si je nahrala jinam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:47
- Nahlásit

Tinta76
si je poukládejte znova do písí
hm,a jak asi??? stejnak už sou zmenčený bo co a nefim jak,je tam toho hafo,se mi snad do kompu ani nevleze..dyk je takovej malej docela..
Walda
Vrátil se nám ve formě
no aspon maj na štábu co dělat,už ted rači vypli celej web

Steph
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:48
- Nahlásit

Psíček
vis prosim ten Jany web nebo nemas aspon jeji mail adresu, chtela bych se s ni spojit, mail jsem mela nejaky janiny@ a z toho se mi maily vracely jako nedoruceny. dik

davidkova renata
jo Oran to byl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:50
- Nahlásit

Psíček
Šak přeci víte, že hovada mne tak jaksi přitahovala vždy
jasně,svůj k svému,to funguje
pane Benda?
benda tu uš neni,,zbytečně na něj mluvíte,von totiž ztratil ty kozy a šel je hladat...eště se nevrátil
lucYnka XIII
si ty fotky stahla zpet do kompu
hm...další chytrá
Walda
hele jak to dopadlo s tim skladem???

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:53
- Nahlásit

Psíček

Co konkrétně máš na mysli pane Benda?

Třeba tohle, pane Berger:

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_3824.html#27
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_3824.html#29
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_3823.html#7
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_3823.html#12 .....

Nezaměnitelný rukopis. Vždycky po čase se někde objeví, nějak se nově pojmenuje (to tomu dá glanc novosti) a zase zmizí.

Tinta76
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
hm,a jak asi??? stejnak už sou zmenčený bo co a nefim jak,je tam toho hafo,se mi snad do kompu ani nevleze..dyk je takovej malej docela..
no podle mýho ty fotky nemůžou bejt moc velký, takže bych pěkně klikla na každý fotce pravym myšítkem a vybrala volbu "uložit obrázek", pakliže je nechcete ztratit navždy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:54
- Nahlásit

Tinta76
"uložit obrázek
no jo,pani,ale víte jak dlouho budu klikat do zblbnutí?????

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:56
- Nahlásit

davidkova renatahm,a jak asi??? stejnak už sou zmenčený bo co a nefim jak,je tam toho hafo,se mi snad do kompu ani nevleze..dyk je takovej malej docela..
no podle mýho ty fotky nemůžou bejt moc velký, takže bych pěkně klikla na každý fotce pravym myšítkem a vybrala volbu "uložit obrázek", pakliže je nechcete ztratit navždy

tak tak tak jsem to myslela taky, jenze jestli jich je hodne tak se uklikate
a kdeze je mate? Nenabizi to nejakou moznost prekopirovani v ramci netu?

Tinta76
# Zasláno: 1 Pro 2009 09:57
- Nahlásit

davidkova renata
no jo,pani,ale víte jak dlouho budu klikat do zblbnutí?????
tak dlouho dokavad všechny fotky neuložíte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:00
- Nahlásit

Tinta76
tak dlouho dokavad všechny fotky neuložíte?
přesně!!!!!!
lucYnka XIII
kdeze je mate? Nenabizi to nejakou moznost prekopirovani v ramci netu?
to netuchám,mám je na album volný

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:02
- Nahlásit

davidkova renata

hele jak to dopadlo s tim skladem???

Z útulku už se neozvali. Z toho jsem usoudil, že jim to dovezl někdo jiný, protože taková byla dohoda. Nechtěl jsem už prodit a zbytečně se ptát.

Mimochodem k noční avizaci.
Včéra v noci jdeme ulicí a najednou Sára začne brzdit, ježit se a bručet (no já vím, to by neměla..) na hromadu panelů mezi barákama. Zase jsem nevěděl, co má na mysli, protože nikde nic. Indy zřejmě jó, protože se šel docela z vesela podívat a vylezl od tamtud chlapík s notebookem a docela vyplašeně povídal (to už Sára řvala nahlas), že tam jen loví Wi-Fi připojení k netu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:03
- Nahlásit

Dobrého jitra fšem krásným a mladým a luzným lidem! Tak mařena už má záda povolený, na zadních poskakuje jako laňka, ale sama dělá odmítačku, takže asi ok neni, ten čokl v životě neodmítl piškot. Myslim že už s masama experimentovat nebudu, nejlíp jí sedělo hovězí, ty kusofky, pořídím je zas. Byla to dobrá volba. Jinak nic zajímavýho, v poctatě sem přišla domki, šla se psem ven, a pak spát. Zase poslouchám audio knihy, tentokrát sem se násilím držela, abych slyšela aspoň první cédeso...ale ňák sem usla v půlce, takže zas znam začátek a nově teď i konec, jen ten prostředek furt ne.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:03
- Nahlásit

davidkova renata
Pani s těma fotkama vám fakt neporadím, jabých to asi taky řešila tim ukládáním po jedný fotce, ale je to fakt opruz.
Walda
Jinak jak si psal, že si prokoukl mojí fintu s tím krmením, tak bych chtěla opravit, že to nebyly piškoty, ale granule platinum natural a sušený maso

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:05
- Nahlásit

Walda
ty voe,já kráááva nebeská..proč sem si proboha!!!! nepořídila na tart goldena???!!!! čék se furt učí,no...v nejhorším pojedeš s náma a f tý tmě jí zkusíme zaměnit za nánu na tu chvilku,nějak jí přetřem nebo tak něco..
tam jen loví Wi-Fi připojení k netu

nová doba no))))

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:07
- Nahlásit

Baico

to nebyly piškoty, ale granule platinum natural a sušený maso

Jo tááák, takže Bajkonůrek jenom něco lepčího.

Walda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2009 10:09
- Nahlásit

davidkova renata

nová doba no

Jasně. Úchylové za panelama už nejsou, co bývali.

<< 1 ... 3609 . 3610 . 3611 . 3612 . 3613 . 3614 . 3615 . 3616 . 3617 . 3618 . 3619 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání