| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:08
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,konecne jste dorazila?boticky super!akorat hajan se v tom musi naucit chodit,je u nas desna zima,fouka,no hnus,jeste,ze jsem doma.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:10
- Nahlásit
nemethova5
no ale zas du,jen sem se stavila bo měl bejt pochřep.ale něgde se to zaseklo..
kejtlin
Celá rodina se zvedne a řeknou: promluvils meješ nádobí...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renatamame taky doma smutno,mamce umrela kamaradka,fajn zenska,je ji skoda,to jak jsem ti rikala,bud to srdce,nebo vykrvacela,jak jsme se bavili,ve ctvrtek ma pohreb,tak je mati nervni jak sanky v lete.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:23
- Nahlásit
Pohřeb bude až zítra, možná pozítří. Dneska jede kambék a se divam Zítra mám dost fofry, ale možná to odpoledne stihnu, kdyby ne tak to holt musí vydržet do pozítří. Esme jsem dala do mražáku, tam vydrží, chudinka moje malinká
Gerda
Pani, tu pasáž s tím žraním zad laskavje nějak předělejte, Esme se žrát nebude
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:28
- Nahlásit
kejtlin
vole
Biluška
heled tak jí pořid vlastního pejska
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:42
- Nahlásit
brezen2008
heled tak jí pořid vlastního pejska
Si upadla ne? Mám tu málo psů?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:50
- Nahlásit
Biluška
napadnul mě i had, ale ten není moc mazlicí ale takový morče, to je držák, větčí než králík.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:52
- Nahlásit
kejtlin
napadnul mě i had
Až tě zase napadne tak ti pošlu kytku na pohřeb, ale essi tě jako napadlo, že bych si takovou bestiji vzala domů tak na to teda fofrem zapomeň
ale takový morče, to je držák, větčí než králík.
Morčata jsme měli hodně dlouho. Zase jsem jí ho nabízela, ale nechce. Prý zase králíka, nebo fretku, nebo šoltyji Bude to králík, vezmu ji zítra do zveráku ať si vybere. Žádný solidní chovatel tu širokodaleko bohužel není, vzala bych od něho radši než ze zveráku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 20:57
- Nahlásit
Biluška
že bycj si takovou bestiji vzala domů
nejsou bestije, třeba můj chucky je moc hodný a krásný had-užovka červená
fretku, fretku dost riskuješ mě fretky nenávidí asi z principu bo co, každá mě vždycky zhryzala do krve to sou bestije
co se týče zvéráků, tak tam málokdy narazíš na opravdového zakrslíka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 21:03
- Nahlásit
kejtlin
co se týče zvéráků, tak tam málokdy narazíš na opravdového zakrslík
To neni pravda - tam co dodává Žížala a Šíp je to v pohodě.
Biluška
Znáš Ladu Krejčovou? Dělá agility i králíkoigelity
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 21:10
- Nahlásit
kachna_
tam co dodává Žížala a Šíp je to v pohodě
tak to jsou jedni z mála poctivých, já když dělala v praze ve zvéráku, tak co tam vozili jsem nevěřila. kam dodávají ti výše uvedení?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 21:10
- Nahlásit
Biluška
Esme jsem dala do mražáku,
Esme se žrát nebude
Mno.. Snad se nekdo neprehmatne.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
Já se jich nikdy neptala, ale co jsem brala do Petplanet, měli jsme krásná zvířata, co by na výstavách měli koem 93 b. No ale taky jsme měli dobrý výkupní ceny...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 21:56
- Nahlásit
Gerda
Nemám ráda pohřby, tak se takovým věcem vyhejbám.
Biluška
Do mrazáku? Ty jsi hustá. Jak byl u mě na vánoce bratr, tak měl přísně zakázáno z mrazáku cokoliv vytahovat, páč bych měla nerada k vobjedu kuře alá Vetamiks.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:04
- Nahlásit
impact
co je divnýho na tom, že Biluška dala pošlýho králíka do mrazáku?
kamarádka má 3 mrtvý štěňata v mrazáku už asi 2 roky-to mi divný přijde to je fakt , ale hlídám už několik let nárazově psa starou argentinskou dogu a snáší špatně vedra a už mu je 12 let, tak majitel hodně cestuje a říkal, že jestli nedejbože exne v létě-hlídala jsem ho asi měsíc, tak ho mám dát do velkýho mrazáku co mám v kuchyni a že ho pohřbí doma.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:06
- Nahlásit
Bože, nevyznáte se někdo v bezdrátech? U:fon tady nemá signál, místní wifiny tady nemaj signál, nemám v baráku ani tel. přípojku, ani kabelovku. Potřebuju něco levnýho a dobrýho.
Nemáte někdo zkušenosti s bezdrátem od T-mobile?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:07
- Nahlásit
kejtlin
A proč tam má dva roky štěňata?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:09
- Nahlásit
impact
A proč tam má dva roky štěňata
jsou malý, čerstvě nerozený umřeli, tak je schovala abych je viděla a nevím proč je nevyhodila, asi to udělám já až k ní pojedu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:17
- Nahlásit
kejtlin
co je divnýho na tom, že Biluška dala pošlýho králíka do mrazáku?
No vzhledem k mrazu bych treba ja mrvolku dala nekde do garaze..
kamarádka má 3 mrtvý štěňata v mrazáku už asi 2 roky
Tak to je uz na Chocholouska, ne?
nedejbože exne v létě-hlídala jsem ho asi měsíc, tak ho mám dát do velkýho mrazáku co mám v kuchyni a že ho pohřbí doma.
A to sem si myslela, ze sem magor, kdyz delam psum dorty.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:29
- Nahlásit
Fifi
já taky dělám psům dorty a dokonce z 10kil vepřových nožiček, ted´ ho tedy dlouho neměli, ptž dostávám od kamarákdy vepřový uši, kůže a tlustý maso, tak jim vařím s přílohou a zeleninou to. ty štěňata v mrazáku třeba chce mít nějakou sbírku vždycky na to myslíme, když jsme u ní pak se zakecáme a zapomenem na to, jsou snadno k přehlédnutí, mají nevím kolik odhadem max. 20dkg, a jsou pod masem pro psy a jinejma věcma, tak prej na to vždycky myslí, když je mrazák poloprázdnej, pak na to zapomene a když na to dá další maso, tak to nechce přeskládávat, bo už by to tam tak dobře nedala a je líná, no a takhle to jde asi ty 2 roky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2010 22:37
- Nahlásit
Juuuu, hejbou se. Voni uz se hejbooooou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 07:05
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít, ale fofrem, su nasrané páč se mi nechtělo vstávat
Fifi
Garáž nemám. Mám chlívek, ale tam je koza a teplo. Taky mám sklep, tam je kolem nuly, ale stahují se tam divoké kočky, asi by ji ohlodali . Ještě mám půdu, tam je zaručeně pod nulou, ale tam je zase fůra myší a ještě bůhvíčeho. Předevčírem jsem tam našla půlku páteře něčeho velkého. Nevím čeho, nepoznala jsem to, ale bylo to něco velkého, tipla bych srnu, jelena, nebo divočáka Byla to čistě ohlodaná páteř, jenom kostičky. Netuším co mi žije na půdě, ale když to dotáhne nahoru takovýhle kus masa tak to asi malinká kunička nebude Esminku by to zblajzlo jak nic, nenašla bych ani ručník do kterého je zabalená
Jo a ještě je tam sova, ta by ji taky určitě sežrala
Tak holt musela do mrazáku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 07:14
- Nahlásit
čau všem
Biluška
ti řeknu co máš na půdě: jednoho z tvýho psa,bo chodí v noci lovit a natahá si tak tam dobré masíčko
jinak moje babča,ta taky měla přes zimu v mrazáku andulku,a počkala až přejdou mrazy a pak jí šla pohřbít na náš vlastní hrob
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 07:55
- Nahlásit
Dotaz-jak vypadá liščí nora? Je to ďura do zeně pod stromem? Jestli jo, tak jsme jednu objevili. Fero šel včera večer po nějaké stopě až došel k téhle noře. Snažil se tam prokopat, ale to moc nešlo, tak pak hledal jiné stopy...
...já to furt říkám že by byl dobrý na pachovky...kdyby tam nebyla obava že sežere rozhodčího, lidi kteří ke mně jdou zepředu a natahují ruku považuje dílo ďábla. Ale až mu bude 15 a nebude mít zuby, udělám s ním fpr
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:04
- Nahlásit
impact
Je to nudle?
Pokud ano, je v nouzi v útulku MP Ostrava, je to tam vedené jako vořech.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:17
- Nahlásit
kdo tady má toho žaka?
http://www.youtube.com/watch?v=rg6Ge2TIpNs&feature =related
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:21
- Nahlásit
Mucholabka
no to je nudlička hubená
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:31 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Nazdař magoří
HELPPPPPPP
jak se Jmenuje taková ta pasta jak se dává štěňatům na trávení???? Mám obrovskou sklerozu, mám to doma v lednici a nevybavim si ten název a nevybavim
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:33
- Nahlásit
Alexa
Calopet?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2010 08:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Mucholabka
Calopet?
to neznám to nebude ono. To co myslím vypadá jako obr stříkačka a na tom jako pístu je takovej otočnej kroužek, kterej otočíš podle váhy štěněte a vymáčkneš jenom kus k tomu kroužku, je to taková žlutá pasta. ty woe to je skleroza
|