| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 16:22
- Nahlásit
Gerda
že bysme se jeli zapojovat do fylozofyckejch debat,
přes fylozofyjy je u nás Ešus, máme to doma rozdělený, aby každej dělal něco. Já mám třeba na starosti pos...at co můžu. Jako poslední dobou sem dost dobrá
Fifi
Nauc Esusa, ne, mas klikra.
už nad tim taky melduju, ale.... když nevim, jak u něj tendleten gezicht vyvolat, my tu zlobu nemáme. Leda.... že bych si pučila Majora Mrňafku a ńákýho cizího vořecha, kterej by jí vobejdoval, to by ho mohlo naladit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 16:24
- Nahlásit
čus žumpice, toš sme doma. Proběhlo to přesně podle očekávání Taková mladá vetka řekla, že je to "asi z toho pokousání" (by byli pěkně v prdeli gdybych jim neřekla, že je tam malinkatá možnost pokousání Osobně si spíš myslím, že to od toho nejni, páč Orina neměla vůbec čas se zakousnout, ta rvačka skončila dřív než začala) a chtěla nasadit kortikoidy. Naštěstí neuměla napíchnout žílu a došla si pro posilu k hlavnímu vetovi. Ten jí zatrhnul kortikoidy a chtěl dát atb. Na moji výslovnou žádost napřed udělal punkci toho otoku. Dostal z toho malilinkato hnisu, asi tak polívkovou lžíci, možná lžíci a půl. Otok mezitím dosáhl velikosti balonu na ragby a pomalu se blížíme ke kopačáku Už je to skoro větší než Bíbulina hlava Pak se chvíli hádali z čeho to může být, vlezli Bíbu do huby a vyloučili zuby. Shodli se na "extrémně velkém otoku z neznámé příčiny" Tahle diagnoza a antibiotika mě stála 934,-
Upozorňuju, že je to nejlepší vet v širokém okolí (respektive až v Opavě), k lepšímu jet nemůžu,protože lepší prostě není (teda ne tady někde )
Pokud to do zítřka nesplaskne tak chtějí operovat, ovšem není mi tak docela jasné co. Protože hnisu tam bylo fakt jen malinko a ten vytáhli. Takže asi mám dát psa do narkozy, nechat rozřezat, přitom odsát další trošičku hnisu a nechat tam tak deset litrů, ne? Jako jsem hodně blbá, ale do tohoto nejdu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 16:25
- Nahlásit
Fifi
ale to je vlastne taky spatne
Fšechno je špatně, dneska je špatně úplně fšechno :cry
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:00
- Nahlásit
Biluška
Otok mezitím dosáhl velikosti balonu na ragby a pomalu se blížíme ke kopačáku
A to nesplasknul ani po tom, co z nej neco vycucli? Hele, nemohla neco sblajznout, po cem se osypala? Naka alergyje - ikdyz to by mela nejspis soumerny, zeano.
Tak snad ji zaberou ty drahy antb, alfik jeden nafouklej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:06
- Nahlásit
Fifi
Ne, nesplaskla ani trošinku
Hele, nemohla neco sblajznout, po cem se osypala? Naka alergyje - ikdyz to by mela nejspis soumerny,
Se mi nezdá. Doma krmíme pořád stejně a co se týče žraní hnusů venku - to ji většinou předběhne někdo jiný. Ona je pomalá a je až na konci potravního řetězce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:08
- Nahlásit
Biluška
atb by měli pomoct určitě, ale co to může být? asi bych to taky viděla na nečistotu z kousnutí jestli se ti servaly, možná byla jen malá dírka nebo oděrka, který sis nevšimla a stačí to, takhle kolii napuchla půlka hlavy, od škrábnutí kočky!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
Lucynka XIII
div je oddíl textu. S velikostí tabulky (počtem buněk) nesouvisí. Měl by to být naprosto neškodný tag .
Hele a nemůžeš se na estránky vykašlat, nechat si jen ten (mimochodem fuj fuj) zdroják a dělat to ve zdrojovém kódu? Třá Opera ti označí tagy jako html editor. Jen si dáš CTRL+U a po práci to uložíš. (fšicí ). Jestli ti pomůže, když to upravim a pošlu jako html soubor, tak si k tomu večer sednu a udělám to
Ty psí kreténi mi zlomili anténu od rádia
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:19
- Nahlásit
jsem už stará žena,v noci stávám na malou )
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:25
- Nahlásit
Biluška
kejtlin
asi bych to taky viděla na nečistotu z kousnutí jestli se ti servaly, možná byla jen malá dírka nebo oděrka, který sis nevšimla a stačí to, takhle kolii napuchla půlka hlavy, od škrábnutí kočky!!
To mě taky napadlo-flegmona. Znám to u hajter, stačí malé zranění a napuchne kus koňa- žádný hnis nic. Ale na to by atb měla zabrat.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 17:31
- Nahlásit
brezen2008
to delam uz dlouho
kachna_
div je oddíl textu. S velikostí tabulky (počtem buněk) nesouvisí
to fim, ale tys psala neco o moc oddelenich tak jsem nevedela co myslis. Div mi to uplne nevic rozhazuje dycky, je to blby tag, kterej naestrankach naskakuje temer za kazdym slovem.
a nemůžeš se na estránky vykašlat, nechat si jen ten (mimochodem fuj fuj) zdroják a dělat to ve zdrojovém kódu? Tř
to muzu i na estrankach prepnout do zdrojaku, ale bude mi to rvat dlouho nez to pres zdrojak udelam bo jsem editorem rozmazlena.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:02
- Nahlásit
DARUJI
Daruji do dobrých rukou malou a přítulnou blešku. Je milá, k ostatním psům nekonfliktní a přátelská. Zbarvení je hnědé, až do rez. Případní zájemci nás mohou navštívit a ihned si ji odnést dom.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:07
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Si blesku/ky uzijte, dekuji nechci. Jak je na tom Beckyna - jak ji kuchali tu tlamu?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:23
- Nahlásit
Pochopíte to????
Frisáka pokousala krysa! Sfině! Ale doplatila na to životem. Byl to samec velký jako kočka a skončil s prokousnutou hlavou. A Muchoš nechala 1400 na veterině.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:25
- Nahlásit
Mucholabka
krysa si normálně troufne na psa????
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:28
- Nahlásit
Gerda
No on ten pes ještě nemá ani tři měsíce. Pokud dobře počítám.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:33
- Nahlásit
Gerda
krysa si normálně troufne na psa????
Si masti, kdyz je zahnana do kouta, skace a startuje.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:34
- Nahlásit
Fifi
Si masti, kdyz je zahnana do kouta, skace a startuje.
JJ a nejen na psa.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:36
- Nahlásit
Mucholabka
No on ten pes ještě nemá ani tři měsíce. Pokud dobře počítám.
Byl to samec velký jako kočka a skončil s prokousnutou hlavou.
Ale že máte čananýho pejsánka, pani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:37
- Nahlásit
Mucholabka
Chudák Frištejnský Zalej tam ten kanál betonem a budeš mít klid, jinak tam ty sfině polezou furt.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:41
- Nahlásit
Hyena
Prokousnutá hlava je dílo Bucky.
Ten velký černý blb si je nechává vlézt i do kotce a ony normálně žerou jeho hovna. Tak agresivní ještě nikdy nebyly. Asi mám výživné hovna.
Už nevím co s nima, trávit je nemůžu, otrávím si psy. Do pastí nelezou. A kanál zalít betonem nejde, páč tam teče voda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 18:56
- Nahlásit
Zdravím, teda vy ste toho zase nadrásaly.
davidkova renata
Šrumcem rozuměj třá spadlej list nebo tak něco
gde na to maj metodu, potřebuju tomu zrzavýmu debilovi vysvětlit, že má čuchat a né čumět co se šustne v křoví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:00
- Nahlásit
Alexa
gde na to maj metodu
přeci vedle,cvikýýý a trikýýýý,ale ty si bekaný výcvikář,tagže prt
Biluška
Pokud to do zítřka nesplaskne tak chtějí operovat
hm,to je sice blbý,ale hlava věčí než lilátko taky.Tudle tu psala morafcová,že čuba měla absces jaxe sama kousla při obraně.A nemůže tam něco mít,třá třísku,osinu ..
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:01
- Nahlásit
Fifi
Jo, je v pohodě. Už druhej den ani nevěděla, že ji něco bylo.
Blechy přitahla ta malá zrzavá sfině. Se hárá, a tak si venku hrála s nějakým vořechem a chytla je. ještě, že mám holky ošetřený a ty to nechytly.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:11
- Nahlásit
Alexa
gde na to maj metodu, potřebuju tomu zrzavýmu debilovi vysvětlit, že má čuchat a né čumět co se šustne v křoví
Ho vemte pani traverzou a máte to. Davídková vám ráda jednu střelí se slevou.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:13
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Se hárá, a tak si venku hrála s nějakým vořechem a chytla je.
A nechytla i neco jinsiho?
Alexa
potřebuju tomu zrzavýmu debilovi vysvětlit, že má čuchat a né čumět co se šustne v křoví
Spunty do usi, a bude se ridit cichem. Pruser by byl, kdyby VIDEL, jak se to krovi šustí. Tak este klapky na oci, a budes to mit jisty.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:20
- Nahlásit
Fifi
Už nemá to pravé hárání, je na to už stará a ke všemu je strašně vybíravá, když jsme ji před lety nakrejvali, tak jsme jezdili po všech možnejch psech, než si vybrala. Nakonec zabral až strejdy puberťák, kterej ji prostě znásilnil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
hm,to je sice blbý,ale hlava věčí než lilátko taky.Tudle tu psala morafcová,že čuba měla absces jaxe sama kousla při obraně.A nemůže tam něco mít,třá třísku,osinu ..
Třísky a osiny možné jsou, ona vleze všude a osin, bodláků a kudlibabek jsou tady mraky.
To, že se kousla sama je taky asi možné, i když nechápu jak to těma svýma třema zubama dokázala, ale možný to je.
Docela mě zaráží, že když ji onehdá zrasovali ti sousedovi vlčáci tak se z toho vylízala v pohodě sama - a to vypadala jak kdyby ji přejel kombajn a včil z jednoho škrábnutí udělá tohle
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:44
- Nahlásit
Hyena
Davídková vám ráda jednu střelí se slevou
si cvok??????????????????????? jaká sleva,kur*a??!!
Biluška
njn,osina by stejně nebyla vidět a navíc může cestovat..ach jo,to je furt něco,ale takhle zvostat nemůže..tak jí zkus dát vopklat nebo tvaroch nebo s se dává na votoky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:47
- Nahlásit
Gerdáááááááááááááááááá
tak mám doma taky tvojí Mařenku
taky má děsnou radost,když mi eliška může vojíždet nohy nebo ruce,je dominatní?
co sní mám udělat?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 19:48
- Nahlásit
brezen2008
jak jako mařenku? Máš dalšího vořecha?
davidkova renata
Davídková vám ráda jednu střelí se slevou
si cvok??????????????????????? jaká sleva,kur*a??!!
vona myslela, že jí jako jednu vrazíš a dáš jí na to slevu...myslim...
|