Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:36
- Nahlásit

Tinta76
voe! nohu si líže, protože si nemůže lízat hlavu, asi ne?
Toš je blbá? Co jí pomůže když si bude lízat nohu? Bože, mě z těch čoklů jednou prdne céfka, fakt

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
.chtělo by to pořádně čistit a dostat ven všecko,našla si fstupní díru?
Nenašla a nedostala. Ale je toho venku dost. Fšechno to nejde, Lilátko se dost bránilo a pralo
a cpi jí těma atb!
No dyk jo furt, sou hnusný, se ráno málem poblila.

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:38
- Nahlásit

Biluška
Toš je blbá?
e e, spíš myslim, že na ní padla beznaděj

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:38
- Nahlásit

Biluška
Toš je blbá? Co jí pomůže když si bude lízat nohu?

tak jí zkus tu hlavu lízat ty třá...

PetraK
PRDINOŽKA BEZNOŠKA, VELKEJ JE JAK PONOŠKA!!

JEN BÍLOU ORKYDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:41
- Nahlásit

Tinta76
spíš myslim, že na ní padla beznaděj
du si lízat nohu...
Biluška
Fšechno to nejde
tak val k vetoj ne?daj jí tam třá céfku takovou jako..aby se to zas nezavřelo a vodtejkalo to
jbat
tak jí zkus tu hlavu lízat ty třá...

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
du si lízat nohu...
ti nestačí, že jí budeš tahat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
ak val k vetoj ne?daj jí tam třá céfku takovou jako..aby se to zas nezavřelo a vodtejkalo to
Si blbá? To bysem si na to musela vzít úvěr Kolik může stát taková céfka gdyž odsátí lžičky a půl hnisu stálo devět stovek? Nic, večer na to zase naklušu s jehlou a zase něco vypustím a ono se to nějak zahojí

du si lízat nohu...
Essi to pomáhá tak du taky

Si na tu haksnu přes špeky na břichu nedosáhnu Bude stačit gdyž si budu lízat ruku?

Tinta76
e e, spíš myslim, že na ní padla beznaděj
Z čeho proboha? Fšichni ju obskakujou, spala se mnou v posteli a utiskovala mě. Ráno jí dal Mášenek svoji hovězí konzervu co měl na snídani, včil mi sežrala puding co sem měla k obědu... ani jednou dneska nedostala traverzou...dyť je opečovávaná jak královna ze Sáby tak z čeho proboha může mít beznaděj?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:08
- Nahlásit

Biluška
pani jestli mate betadinu dejte si ji strikajdi a krz tu diru co bude hnis vytejkat to tam napumpujte co se vejde, atse to proplachne zevnitr, me so vobcas delaj druhy nohy, jako vasemu lilatku hlavy a pomaha to to proplachnuti zevnitr, jen to desne boli, tak ji u toho poradne litujte. Nebo je dobry žo proplachovat jednoprocentnim roztokem dusicnanu stribrneho, ale to vam bez recepisu asi nedaj.

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:11
- Nahlásit

Biluška
Si blbá? To bysem si na to musela vzít úvěr Kolik může stát taková céfka gdyž odsátí lžičky a půl hnisu stálo devět stovek?

vem šlaušek z pumpičky na golo, přelej to horkou vodou, aby se neřeklo, jeden konec do ďurky, druhý do pytlíčku, pytlíček přidělat na krk a je to.
celkem cca 15 CZK.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:14
- Nahlásit

lucYnka XIII
To zkusím.

jbat
Jak bych tam narvala šlaušek prosím tě? To je malinkatá dírečka po vpichu jehlou. Ale vytrvale furt hnisá a vytíká, to je dobře

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:14
- Nahlásit

Biluška
jo a pokud nebudes moct najit tu dirku nalej na to peroxid, tam kde to zacne sumet je dirka
jasi tak taky odhaluju svoje dirky

Tinta76
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:18
- Nahlásit

Biluška
Z čeho proboha? Fšichni ju obskakujou, spala se mnou v posteli a utiskovala mě. Ráno jí dal Mášenek svoji hovězí konzervu co měl na snídani, včil mi sežrala puding co sem měla k obědu... ani jednou dneska nedostala traverzou...dyť je opečovávaná jak královna ze Sáby tak z čeho proboha může mít beznaděj?
tak jako mít dvě hlavy z toho jednu prasklou a vyhnisalou, tak mi tohle bude úplně ale úúúúplně šumák

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
Jak bych tam narvala šlaušek prosím tě?
uděláš větší ďurku, vole...

Gerda
Člen
- Nahlásit

du si lízat nohu...
Essi to pomáhá tak du taky ...
Si na tu haksnu přes špeky na břichu nedosáhnu. Bude stačit gdyž si budu lízat ruku?

Ste blbé blbé mocinky moc )))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:23
- Nahlásit

Gerda
Ste blbé blbé mocinky moc )))))))
proč? taky si nedošáhneš na nohu?

du ven,kreténi,essi ten čokl zas po mě bude pokukovat tak uš nevim..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:27
- Nahlásit

Biluška
Jak bych tam narvala šlaušek prosím tě? To je malinkatá dírečka po vpichu jehlou
zkuste koupit v lekarne kanylu co nejvetsi velikost, tu zavedes tak, ze do toho pichnes jehlou, zustane tam gumova hadicka a tou to bude vytykat, ale kanyla je delana na ridsi veci nez krev tak kdyz se ucpe dej druhou

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:41
- Nahlásit

lucYnka XIII
koupit v lekarne
Cák tu máme nějakou lékárnu? Nezapomeň gde bydlím Ale kanylu doma určitě máme, my máme skoro fšecko (akorát prachy teda ne )

jbat
uděláš větší ďurku, vole..
Aha, tak to jo, to by šlo
Eště bysem mohla ten šlaušek narvat Lilátku do chobotu a prostrčit skrz první hlavu do druhé hlavy třá...ale nevim essi bude dost dlouhý

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:44
- Nahlásit

Biluška
Aha, tak to jo, to by šlo

no vidíte, čék vám musí furt všechno vysvětlovat...
Eště bysem mohla ten šlaušek narvat Lilátku do chobotu a prostrčit skrz první hlavu do druhé hlavy třá...
no!!! však vy to dovedete k dokonalosti, to se jako nebojim...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:50
- Nahlásit

Biluška
čau fšichni, budu až do 19 v práci takže propadám depresím. To je dobře, že to prasklo, snaž se jí to proplachovat slabou betadinou aby se jí to nezavřelo a každý den vymačkat co nejvíc hnisu, z vlastní zkušenosti s kolií hlavou nejlépe ve vaně bo všechno okolo zahnisáš

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 14:56
- Nahlásit

kejtlin
Vytahuju ten hnis stříkačkou takže sem nezahnisala nic. Zato teď jsem ji musela zavřít do klece, protože furt pochoduje po baráku a pořád jí z toho kape ten hnis. Už je to fakt naprosto všude Lilátko si asi dalo závazek, že mi pomůže s vánočním úklidem, nebo co, protože lozí i do místností kam jinak celý rok nepáchne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:05
- Nahlásit

Biluška
lozí i do místností kam jinak celý rok nepáchne
to je normální snaží se před tím co má na hlavě schovat, stříkačkou tolik nevytáhneš, je lepší růčo mačkat až nic nepoteče, jehlou jí tam možná i zaneseš další infekci, po vybalení vydrží sterilní 5 vteřin-to není z mé hlavy, ale z hlavy humáního lékaře, pokud nikde není dírka tak propíchat na víc místech.

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 15:29
- Nahlásit

Zase je tu f parku puma....je to mici angora. Nejde vyfotit, máme na to jen telefon. Kouká na vlčáka....

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:09
- Nahlásit

Gerda
Zase je tu f parku puma....je

ty vole nevim co bereš, ale měla bys toho brát míň...

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:55
- Nahlásit

jbat
tady ale fakt chodí puma....

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:56
- Nahlásit

Gerda
tady ale fakt chodí puma....
Nekecej, Bibi je doma

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 16:57
- Nahlásit

Biluška
Bibi je doma
no tohle je právě mici angora....

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2009 22:30
- Nahlásit

Dámy, kde jste, snad nepečete cukroví.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 01:15
- Nahlásit

já jsem tu. Právě jsem se vrátil
a ze scuuze načeho cvičáku a bxla jsem zvolena předsedou, tak jsme to rtochu oslavili.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 07:48
- Nahlásit

Lola1
Dámy, kde jste, snad nepečete cukroví

jsem ho naposledy pekla před dvaceti lety. Linecký mělo průměr asi 15 centimetrů a tloušťku jeden centimetr. Vod té doby sem to rači nezkoušela. V obchodě mají cukroví taky. Sice se nedá jíst, ale aspoň vám ho famílije nesežere ještě před vánocema.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 08:49
- Nahlásit

Tak dámy, fstávejte a dřete, nemyslete si, že gdyž je sobota tak se budete flákat

<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání