Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:26
- Nahlásit

brezen2008
tomu sama nevěříš
Fakt, do konce roku už nemáme v plánu zkouškovat ani závodit.
zítra asi nedorazíte,co?
Přijedeme komplet i s josepčíkem Danečkem, ale trochu později, protože mám do desti dopoledne kurzy ve Zlosyni.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:32
- Nahlásit

Baico
tak to se těšíme,já se těším,až dasty půjde do pekla ))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 19:42
- Nahlásit

brezen2008
já se těším,až dasty půjde do pekla
Mě dneska taky slibovali, že když budu chtít, tak mi tam Baica taky nacpou

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2009 22:58 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Tinta76

vstupil vám někdy do cesty srnec?

Ano již dvakrát,jednou jsem ještě přidala plyn a myslím že mi proběhl/la(parůžky jsem neměla čas registrovat)těsně za prd**í

A pak jednou to to chuděra nestihla a bylo to blbý.Pro ni,já měla rám na autě.

Ani v jednom případku jsem nejela víc jak 80tkou..to jsou paradoxy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 08:07
- Nahlásit

dobré ráno všem
dnes bude krásně,bude totiš o jednoho psa méně v bytě )))))) bo z pekla se psi nevracej

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 08:35
- Nahlásit

brezen2008
bo z pekla se psi nevracej
nemohla bys mi pěkně polopatě napsat, kam mám ty svoje teroristy poslat, aby se už nevrátili?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 16:43
- Nahlásit

gabifi
do nebe

jinak se pochlubím i tady,dasty má 1 místo za nejrychleší rychlost 29km/hod
miluji toho psa i bez toho,ale jsem na něj dost pyšná

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 17:06
- Nahlásit

brezen2008cus kde jste byli,ze byl jak zavodni chrt?samozrejme taky gratulujeme za nejrychlejsiho psa

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 17:52
- Nahlásit

dnes jsem jela kolem Fiátka, který měl na sobě nápis: Až vyrostu, bude ze mne Ferrari

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 18:04
- Nahlásit

nemethova5
čauky,v helpíku na mikulášské,
byli tam nyný,čertoslav,riči,bajko i jezevčíkem,ešus......

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 18:56 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Fifi
Se mi zase udelalo zle! TO JE NESKUTECNEJ mrdnik

Ty voe jsem sezas nasrala, hlavne ti psi skoncili ve vybornem "utulku". To snad fakt neni mozny, Denisu vyfuckovali s kociciho deni, protoze se zjistilo, ze vetsina tehle srdceryvnych clanku je sprosta lez k tahani penez. Napr. v clancich byli pozadovany penize na kocky, ktere byli davno mrtve... Doufam, ze s temihle psy to nedopadnestejne

Ja bych si radsi vsechno overila, prectete si konec clanku v tom clanku jde o to jen z lidi vytahat prachy i samotna Denisa nekolikrat kockarum rikala, ze psi ji nezajimaji jenom je na ne ochotno prispivat vic lidi nez na kocky a proto je "zachranuje".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
Napr. v clancich byli pozadovany penize na kocky, ktere byli davno mrtve
tak o tomhle vim,von ten svět je malej a se sousedkou jsme měly zajímavou debatu,tohle byla poslední kapka,už se odstředila

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
Napr. v clancich byli pozadovany penize na kocky, ktere byli davno mrtve
tak o tomhle vim,von ten svět je malej a se sousedkou jsme měly zajímavou debatu,tohle byla poslední kapka,už se odstředila

me fascinujeta neuveritelna drzost, prislo se na to s temi mrtvymi kockami a na dalsi prusery a vonase na chvilku odmlci a pak s usmevem prijde pise dalsi clanky a tvari se ze se nic nestalo, ze to vsichni ostani ji hrozne chteli ublizit. S kockami ma na dlouho utrum tak ted jede pres psy, tohle uz je druhy clanek, co to zkousi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:14
- Nahlásit

lucYnka XIII
me fascinujeta neuveritelna drzost
podle mě je cvok a nejen podle mě,slyšela jsem od ní i jiný věci..už je pryč ,ale prý už tam jsou zas další čerství nadšenci

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:17
- Nahlásit

Fifi
Mě zvedlo ze židle tohle:
Za štěňátko požadujeme 400 Kč, za dospělého psa 600–1 000 Kč.
Jsem možná divná, ale říkala jsem si, že to nemám až tak daleko a ty dva kotce doma jsou volný, ale fakt litr nedám. Kor když vím, v jakým jsou stavu a kolik peněz bych vrazila vetovi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:22
- Nahlásit

impact
Za štěňátko požadujeme 400 Kč, za dospělého psa 600–1 000 Kč.
Jsem možná divná, ale říkala jsem si, že to nemám až tak daleko a ty dva kotce doma jsou volný, ale fakt litr nedám. Kor když vím, v jakým jsou stavu a kolik peněz bych vrazila vetovi.

Ona chce za ty psy prachy? Jako fakt? Tak to je teda síla . Sem si v tom článku ani nevšimla, ale přiznávám, že jsem to nečetla moc podrobně, aby mi nerupla céfka

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:29
- Nahlásit

Biluška
Je to až úplně dole. Celej jsem ho prostudovala hned ten den, co vyskočil na iFauně. A celý čtení jsem si říkala ty seš fakt debil, ale tohle jsou venkovní psi, ty do toho kotce dát můžeš. Do baráku už se nevejde ani chlup, že. Cizí jako. Není to kam oddělit. Ale těchto poslední pár řádků mě odradilo. Si vezmu zablešenýho, začervenýho, neočkovanýho psa a za ty peníze co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:32
- Nahlásit

impact
Si vezmu zablešenýho, začervenýho, neočkovanýho psa a za ty peníze co?
No asi tak. Vydělávat se dá na čemkoliv, ale na neštěstí zvířat teda ne

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:36
- Nahlásit

Biluška
Si vezmu zablešenýho, začervenýho, neočkovanýho psa a za ty peníze co?
No asi tak. Vydělávat se dá na čemkoliv, ale na neštěstí zvířat teda ne

bohuzel nekteri to delaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
Hele, ta Denisa mi šíleně připomíná Hydru, ale fakt děsně

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:39
- Nahlásit

Biluška
Ale mi řekni, že lidi jsou blbí a daj jí to. Jen tak. Dyk ti psi jsou už rozdaní pomlau.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:40
- Nahlásit

me nejvic se*e ze s tim nejde nic delat, je fakt psychicky nemocna, ale nikdo ji nic nedokaze, uz nekolirat se stalo to, ona zacucha pruser, sebere tu stovku kocek co tam ma a prestehuje je nekam na jine misto a takhle furt dokola. A nejde nic delat proste nic

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:40
- Nahlásit

impact
Ale mi řekni, že lidi jsou blbí a daj jí to. Jen tak. Dyk ti psi jsou už rozdaní pomlau.
Daj. Protože každej si řekne "pětikilo, co to je..."

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
ona zacucha pruser, sebere tu stovku kocek co tam ma a prestehuje je nekam na jine misto a takhle furt dokola. A nejde nic delat proste nic
Tyhle svině jsou prostě nezničitelný
Ale jak může proboha přestěhovat stovku koček? Kam s nima jde?

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
By se mohla odstěhovat do kravína ke krávě Bártů.

Biluška
Jsou divní...

impact
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:44
- Nahlásit

Biluška
Zapřáhne a jede. Mě se tady taky chlapi u třetího jacka smáli, že ještě chvíli a složím tým na Dračí loď.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:45
- Nahlásit

Biluška
Hele, ta Denisa mi šíleně připomíná Hydru, ale fakt děsně kdo je Hydra?

impact
Ale mi řekni, že lidi jsou blbí a daj jí to. Jen tak.
bohuzel daji

Nejhorsi na tom je, ze onasi asi fakt mysli, ze tem zviratum pomaha.
Ja byla kdysi jeden z nadsenych novych dobrovolniku, kdyz jsem zjistila co se tam deje, jsem se malem poblila. Umi fakt lhat a prekrucovata a zrejme si fakt mysli, ze je zachranuje. Je to fakt docela zoufaly a odnasej to zvirata

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:52
- Nahlásit

Erin

Jakože přidala plyn a přejela ho? Nooo...dobrý zásah.

Však to byl bezpapírák, tak co.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:54
- Nahlásit

Du blejt velebnosti

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2009 19:55
- Nahlásit

Biluška
Prestehujes je celkem jednoduse do vetsich prepravek narves i 4 kocky, kotat mnohem vic. To je zhruba 20 prepravek, sezene si vzdycky nekoho komu nakeca, jak je zachrankyne zvirat jak ji zly lidi pronasleduji achtej tem kockam ublizit, tak je musi honem prestehovat a bla bla bla lidi co ji neznaj ji uverej a jedese.
Vetsinou jede nekam, kde zase nekoho presvedcila jak ty kocky umrou jestli ji neposkytneazyl, ten statek co tam ted zrejme je ji taky pujcil nejaky naivka, abysi tam mohla zachranovat kocky.
Predtim je mela nekde v panelaku, ale prislo se na to, bo sousedum kapali na hlavu hovna. atd... Krom statku ma i nejakou garsonku, kde je kolem 50 kocek v jedne mistnosti bez karanteny, proste furt dokola se to opakuje.

Jedna pani co ji pomahala rikala, ze kdyz byla jeste v tom byte a prisli delnici, ze kocky byli v lete tri dny v prepravkach na balkone, aby delnasove nekde neprozradili kolik jich tam je.

<< 1 ... 3600 . 3601 . 3602 . 3603 . 3604 . 3605 . 3606 . 3607 . 3608 . 3609 . 3610 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání