Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3591 . 3592 . 3593 . 3594 . 3595 . 3596 . 3597 . 3598 . 3599 . 3600 . 3601 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:47
- Nahlásit

davidkova renata

čáu, kuli čemu se čílíš? ))) docela by mě to zajímalo..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:50
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
kachna byla sprostá na minulý straně!
Jestli se pohybuješ ve zdrojovym kódu, tak si pod počítadlem vymaž </div> a dej ho nad počítadlo. Tím by se to mělo vyřešit.
Pak jsem tedy ještě v řádku (cca 6. pod počítadlem): <table cellspacing="1" cellpadding="1" width="100%" border="1"> přenastavila width na 100%, ale to by nemělo být potřeba, jen se mi to líbilo

co jinýho než vulgaryzmy by to asi tak mohlo bejt,že jo..

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
blinky bill ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
jako sorry,ale atb by byly asi i na místě pokud tam má absces či zánět!tak jed k nějakýmu normálnímu,ale nechat to teda nemůžeš přeci
Pokud budou vědět, že je tam zánět tak proti atb nic nemám. Ale proti nasazovaným naslepo, protože vůbec nevědí co tomu psovi je, ale musí holt něco zkusit tak proti tomu jsem hodně.

tak jed k nějakýmu normálnímu,ale nechat to teda nemůžeš přeci
Normální tu žádný není Nechat to tak asi nemůžu, ale Lilátkovi evidentně nic není. Chová se jak normoš zdravý pes, žere, pije, běhá...(možná i víc než obvykle), akorát má jednu stranu hlavy podstatně větší. Je to záhada.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:59
- Nahlásit

Biluška
akorát má jednu stranu hlavy podstatně větší. Je to záhada.
spíš je to strašný, chuděra, taky se to mohlo stát ňákýmu tvýmu hesčímu psovi...

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:59
- Nahlásit

Biluška
Pokud budou vědět, že je tam zánět tak proti atb nic nemám. Ale proti nasazovaným naslepo, protože vůbec nevědí co tomu psovi je, ale musí holt něco zkusit tak proti tomu jsem hodně.

jenže ty to nevíš a jink než u veta se to nedozvíš.A jinak mám v živý paměti,jak po škrábnutí zubem při hře s jiným psem kamarádčin BXD málem přišel vo život,v tom škrábnutí se udělal zánět jak kráva,pes votekl,ale vet léčil alergii.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:02
- Nahlásit

Biluška
to bych sice i chápala,ale ty mluvíš jak kdyby se to už stalo,což je kravina,nemůžeš vědět ani co najdou ani co řeknou..leda by ses dala na tacháče

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:07
- Nahlásit

Gerda
spíš je to strašný, chuděra, taky se to mohlo stát ňákýmu tvýmu hesčímu psovi...
Kdyby se to stalo jinýmu byl by to asi docela problém, páč jedině ona tam má tolik volný kůže, že si to může dle libosti natíkat. Jinému psovi už by ta kůže nejspíš praskla

jablunka
jenže ty to nevíš a jink než u veta se to nedozvíš.
Nevím, ale mám právě obavy abych se to u veta dozvěděla. Mám s nima jenom špatný zkušenosti S diagnostikou teda. Když je nějak navedu na správnou diagnozu tak už se většinou trefí, ale když nevím nic tak to dopadá katastrofálně

davidkova renata
.leda by ses dala na tacháče
někdy mám pocit, že bych toho pak věděla víc jak oni

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:10
- Nahlásit

Biluška
Je to záhada.
Co je na tom za zahadu? Bud ti ji hlodla naka ze sani - pak ma - jak moudre matka pouzila cizi slovo - absces, jestli ji to nejde vymacknouti a nasledne prolejt betadinou, tak uz to ma stahnuty a je potreba to rozfiknout a vymackat a vycistit.
Jestli to ma od zuba, tak ji stejnak nepomuze nic jinyho, nez vet.
Nebo natekla jen tak z trucu, nafoukla se.

jablunka
A jinak mám v živý paměti,jak po škrábnutí zubem při hře s jiným psem kamarádčin BXD málem přišel vo život,
Jaja, takhle rozdaval nebostik perdel otravy krve, kdyz ho obtezovali psi obsournici. Stacilo jednou seknout a bylo to.

Uz mas sbaleno?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:12
- Nahlásit

Fifi

blpko))))))))
Uz mas sbaleno
zatim schání benzín aby to mohla potpálit

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:21
- Nahlásit

Fifi
Uz mas sbaleno?
Jk píše Davídkojc zatim schání benzín aby to mohla potpálit.
Asi dneska dorazím tu třetí a poslední lahvinku a vo sobotě a neděli se do něčeho pustím.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:23
- Nahlásit

Neni nad to, kdyz se cloveku dostane hrejiveho slova. Kdyz shrnu za posledni dva dny co se me tyka:
blbááááá ste blbááááááá úúúúplně!
masti rovnou za Tintou do komína
paní vy ste blbík
blpko
Kreteny a fuckace obvykly od davidkojc radsi nepocitam.

KDE JE STAHYJOVA???? aby to tu zase vyvezla??

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:23
- Nahlásit

Fifi
Jaja, takhle rozdaval nebostik perdel otravy krve, kdyz ho obtezovali psi obsournici. Stacilo jednou seknout a bylo to.
Mám pocit, že takhle jedovatý zuby má Placatice
Koho kousne ten oteče, včetně mě. Gdyž si vzpomenu jak mi prohryzla koleno tak se mi dělá blbě eště včil
Je to možný, aby měl pes jedovatý zuby?

Tak ať se kouká odfouknout než za ni vyhodím ty prachy u veta Myslíš, že pomůže když ji preventivně zmlátím?

Abces by musel mít někde ranku ze které vznikl ne? Ona má jenom ten škrábaneček, ale fakt malinký a hlavně není hluboký. Je to čistě jenom na povrchu kůže, spíš jen vyrvaný chlupy než něco většího.
No nic, tak teda pojedem na tu veterinu, to se zase fsteknu

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:24
- Nahlásit

jablunka
vo sobotě a neděli se do něčeho pustím.
...do Macochy?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:27
- Nahlásit

Biluška
Absces může vzniknout i zevnitř, nejen zvenku. U feťášků je to třá tak, že si zanesou bordel jehlou do žíly, ten bordel putuje řečištěm, pak se někde uhnízdí, zanítí a absces je na světě.

Hele nepíchá si ten tvůj pes něco?

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:27
- Nahlásit

Fifi
...do Macochy?
Brrrr,tam bé zima,někam gde je teplejš.Třá do p*dele.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:28
- Nahlásit

Biluška
Abces by musel mít někde ranku ze které vznikl ne? .
Ale prd, nemusel, ono se to rychle zatahne a pak to v podkozi hnije a vesele si hnisa. Proc se asi musi davat do kousancu u psu dreny, pani? Nicmene to muze mit radu jinych pricin, takze jen chvalim, ze ses rozhodla zajet na veterinu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:28
- Nahlásit

Fifi
Neni nad to, kdyz se cloveku dostane hrejiveho slova
cvrnk )))) ste si to snad ani nemělaq kompletovatp ani, takhle si toho jeden vůbec nefšim, až teťkonc, dyš ste to dla dohromady )))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:29
- Nahlásit

impact

bych se mu nedivila..dyš bydlí s biluší..
Fifi
KDE JE STAHYJOVA????
brzo příde ,už pár dní na ní myslim,jí přivolám telepatycky

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

jablunka
někam gde je teplejš.Třá do p*dele.
Nj, ale tam je tma. Nejsou tam vokna. Ikdyby tam vokna byly, prdy by je vymlatily..

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:34
- Nahlásit

impact
Co já vím, tady je fšechno možný Prolezu jí pelech a kouknu jestli nemá někde schovaný nádobíčko

davidkova renata
bych se mu nedivila..dyš bydlí s biluší..
Si hnusná a zlá, sem tě chtěla pozvat na velkou oslavu do Oryjentu, ale asi pozvu rači někoho jinýho

impact
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
Ani moc ne-e. By potřebovali zrychlit, aby jí stíhlai. Všicí okolo.

Biluška
Ať se nepíchneš.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

Co myslíte, je moc velká drzost vzít sebou na veterinu sbírku antibiotik co se mi válí doma a žádat, aby vet použil něco z nich?

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:43
- Nahlásit

Biluška
Si hnusná a zlá
neni, má jen debilního psa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:46
- Nahlásit

Gerda
neni, má jen debilního psa.
aspon ho nemusim honit po venku a valit na haltině 3 roky a déle ,bože to je kráááva nebeská,ale co ,voni za to nemůžou..jak řikal trotlík..blahoslavení chudí duchem

impact
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:49
- Nahlásit

Biluška
Ne. Jestli nejsou prošlý..

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
blahoslavení chudí duchem
nicméně z hlavy nemohu dostat myšlenku, že po takovém psu touží bez výjimky každej, jen halt dyš to nejde, tak to radši budu hanět. )))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
Wafix, zase delate recenze necemu, co nemuzu cist, pls o info v mailu.

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 13:59
- Nahlásit

Fifi
zase delate recenze necemu, co nemuzu cist
Podle mě zase někdo něco napsal v banánovém ráji.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 14:01
- Nahlásit

Gerda
nicméně z hlavy nemohu dostat myšlenku, že po takovém psu touží bez výjimky každej, jen halt dyš to nejde, tak to radši budu hanět
njn,vono je to snažší než udělat tedleten fstach,jehož důsledkem je popisovaná činnost.Jako voni tam sice jezděj už tři roky a čokl se pomalu zlepčuje,to jó,akorát dyš je vokolo nějakej šrumec,tak je holt nevnímá,no.. .Šrumcem rozuměj třá spadlej list nebo tak něco.ti řeknu...nezaložíme si taky nějakou sektu?? je to bezva,blbci nás budou poslouchat a bé úpa fuk,co budem blejt za kraviny a budem za gůry,to by mě bafčilo

<< 1 ... 3591 . 3592 . 3593 . 3594 . 3595 . 3596 . 3597 . 3598 . 3599 . 3600 . 3601 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání