| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 10:56
- Nahlásit
Baico
Ale teďka nedávno jsem četla, že je dobrý měnit místo každých 5 let, aby člověk nazamrznul v jednom stereotypu.
s tím souhlasím, mám tu nemrgel kolegyň, co jsou tu od školy a je jim štyrycet a jsou to veskrze zapšklý diliny... ale v podstatě se taky jen bojí. nechtěla bych tak dopadnout... tak tu fluktuaci trénuju už teď.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 10:59
- Nahlásit
Baico
aby člověk nazamrznul v jednom stereotypu.
miluju stereotypy! Ale taky se mi líbí, že oni tam tuhle pozici vůbec nemají vybudovanou, že mám šanci to tam celý postavit podle svýho, zajet si to a zařídit...sou tam dva mý bývalí kolezi...kdyby nám to pěkně klapalo, pořídili by mi kolegyni (kluci tohle nechtěj dělat) a mohla bych ji týrat a přikazovat bych jí taky mohla....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:00
- Nahlásit
Gerda
pani, co vlastně děláte? jako pozici myslím.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:01
- Nahlásit
Gerda
pořídili by mi kolegyni (kluci tohle nechtěj dělat) a mohla bych ji týrat a přikazovat bych jí taky mohla....
Tohle a víc peněz? O čem dumáš?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:06
- Nahlásit
Gerda
Ani nevíš jak ti rozumím......sem bezmála devět let doma a přectava,že v květnu budu muset někam do neznáma do pracproc mi způsobuje žaludeční neurózu uš teď.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:19
- Nahlásit
jablunka
Aspoň nebudeš furt kupovat nějaké psy, řekl by Marcel.
Budeš dělat ve zdravotnictví, nebo něco jiného?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:21
- Nahlásit
Tinta76
achá, chytrá vopera to umí bez oříznutí.
Lucynka
abrakadabra
máš ICQ? Vysvětlím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:38
- Nahlásit
Mucholabka
Aspoň nebudeš furt kupovat nějaké psy, řekl by Marcel.
A Brutar.
Budeš dělat ve zdravotnictví, nebo něco jiného?
Eště nevím upa přesně,ale spíš něco jinýho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:39
- Nahlásit
jbat
chcete tvrďárnu,
to zní nebezpečně
EEEEEVAAAA A VAAAAŠEEEEEEEEEK !!!!!
Já to věděla
Tinta76
ale prt, to nejni jen tak
já vim, no ale je mi trapně, páč sem nechtěla nikoho otravovat - proto ty sluchátka a........... nespal celej barák
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
lucYnka XIII
Máš tam strašně moc oddílů, zřejmě některý naprosto zbytečný a jeden z těch oddílů dělá ve společnosti s počítadlem tyhle brikule.
Jestli se pohybuješ ve zdrojovym kódu, tak si pod počítadlem vymaž </div> a dej ho nad počítadlo. Tím by se to mělo vyřešit.
Pak jsem tedy ještě v řádku (cca 6. pod počítadlem): <table cellspacing="1" cellpadding="1" width="100%" border="1"> přenastavila width na 100%, ale to by nemělo být potřeba, jen se mi to líbilo
edit: doporučuju - http://www.jakpsatweb.cz/
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:41
- Nahlásit
PetraK
Já to věděla
JEN BÍÍÍÍLOOOOOOU ORKIDÉÉÉÉÉÉÉÉJ !!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:42
- Nahlásit
kachna_
Máš tam strašně moc oddílů, zřejmě některý naprosto zbytečný a jeden z těch oddílů dělá ve společnosti s počítadlem tyhle brikule.
Jestli se pohybuješ ve zdrojovym kódu, tak si pod počítadlem vymaž </div> a dej ho nad počítadlo. Tím by se to mělo vyřešit.
Pak jsem tedy ještě v řádku (cca 6. pod počítadlem): <table cellspacing="1" cellpadding="1" width="100%" border="1"> přenastavila width na 100%, ale to by nemělo být potřeba, jen se mi to líbilo
Ty magore!!!!! rozumím jen předložkám a spojkám...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:54
- Nahlásit
jbat
pani, co vlastně děláte? jako pozici myslím.
mléka a vody...ale nevim, jestli nejsi trochu moc impertinentní, dyš se ptáš na takový věci....možná bych ti to ani neměla řikat...
Baico
Tohle a víc peněz? O čem dumáš?
Bojim se, fakt....
jablunka
přectava,že v květnu budu muset někam do neznáma do pracproc mi způsobuje žaludeční neurózu uš teď
a nechceš mi jít dělat kolegyni teda? Hodně bysme jedly, chodili kouřit...
kachna_
děte do řiti vy úchyláku sprostej! ))))))
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:55
- Nahlásit
jbat
rozumím jen předložkám a spojkám...
prostě Lucynka vložila počítadlo na blbý místo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:58
- Nahlásit
Gerda
a nechceš mi jít dělat kolegyni teda? Hodně bysme jedly, chodili kouřit...
Tohle pracovní místo i nasazení by se mi líbilo......škoda jen,že ste tak daleko,paní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 11:58
- Nahlásit
kachna_
no tak jí plácněte přes pazoury, nemusíte jí hned nadávat přece, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:03
- Nahlásit
jbat
JEN BÍÍÍÍLOOOOOOU ORKIDÉÉÉÉÉÉÉÉJ !!!!!!!
jako by nestačilo, že mě trápěj výčitky svědomí, ešče vona tady s órchijema! takový órchije!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:09
- Nahlásit
Gerda
mléka a vody...ale nevim, jestli nejsi trochu moc impertinentní, dyš se ptáš na takový věci....možná bych ti to ani neměla řikat...
kachna_
jako že si strčila karkulačku někam blbje, jo?
PetraK
jako by nestačilo, že mě trápěj výčitky svědomí, ešče vona tady s órchijema! takový órchije!!
JSI MOJE MÁÁÁÁÁÁÁM, MOJE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMA !!!!
poslední kapka, co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
JSI MOJE MÁÁÁÁÁÁÁM, MOJE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMA !!!!
myslela sem dycky že sem bezdětná, asi další sasrak tady na fóře.
Jen mě napadá, mamka je přece ale Davídkojc. Nejsem přece Davídkojc, nebo jo?? V tom případku to neni sasrak , ale hroznej bordel
Gerda
mléka a vody...ale nevim, jestli nejsi trochu moc impertinentní, dyš se ptáš na takový věci....možná bych ti to ani neměla řikat..
ježíš, vona je ešče vjetčí magor, než se doufalo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jbat
možná že ty místa měníš až mooooc často
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:24
- Nahlásit
kachna_
možná že ty místa měníš až mooooc často
what??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:25
- Nahlásit
PetraK
V tom případku to neni sasrak , ale hroznej bordel
´
správně, sestro. už se dlouho nevyváželo, gdo má za úkol vyvážení???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:33
- Nahlásit
čus alkoholici, co je novýho??
Mucholabka
nemůžu vědět jaký má uzliny, v té kůži co je jí jak na tři normální psy je prostě nenajdu. Pidikousanec tam má, spíš teda škrábanec než kousanec, ale je to od zubu. Z toho jak se chytly s Placatkou. Ale to snad nemůže takhle otýct, má tam oteklinu velkou jak pomeranč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:33
- Nahlásit
čau kreténi
co řešíte,uš je gerdička jenerální ředitelka zěměkoule?
Jo a žádán nálehavje kachnu,aby přestala používat ty vulgární slova!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:35
- Nahlásit
Biluška
prosim tě val k vetoj,řekni mu,že mu zaplatíš zejtra...slibem nezarmoutíš ...než dostane votravu krve ,přestan řešit co to je a vot koho,to nic neřeší ,taky je možný,že má alergyckou reakci na tebe
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:36
- Nahlásit
davidkova renata
řeknem dědovi, aby je vypípal, nebudou se smět používat. Pak se tu někerý z nás můžou cejtit, jako že třá míň rozuměj nebo špatnějc chápu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:39
- Nahlásit
jbat
jako že si strčila karkulačku někam blbje, jo?
No jasně. Ty neznáš modle pracovní plochy stolu podle Brenštajna modifikace dle Zajíce? Tam má každej bloček a pomnůcka svoje místo. To se pak Lucynka nebo jak se to píše nemůže divit, že jí to nefungá!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:41
- Nahlásit
Gerda
aby je vypípal
dyby nevjeděl jak,může se poradit vedle,tam to maj dotažený k dokonalosti ..btw..právje sem se pozvracela ,medvídek blinky bill je amatér proti mě ,ty vado tak to je sííííííla ,začínám chápat salyjovou
Pak se tu někerý z nás můžou cejtit, jako že třá míň rozuměj nebo špatnějc chápu.
a to teda ne!!!!!todle at si zaváděj něgde v menze třá a nelezou s tim mezi lit...yntelygenti
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
prosim tě val k vetoj,řekni mu,že mu zaplatíš zejtra...slibem nezarmoutíš
Ale tak na zaplacení eště máme, mě sere vyhodit ty peníze jako takový a je jedno essi dneska, nebo zítra
.než dostane votravu krve,přestan řešit co to je a vot koho,to nic neřeší
To právě řeší hodně Páč znám vety - rozdrbou jí to, daj ji do narkozy a nakonec naslepo nasadí antibiotika páč taky guwno vědí co to je A psa buď zabije ta narkoza (bude to v pořadí sedmnáctá), nebo ty atb
taky je možný,že má alergyckou reakci na tebe
Pch
Gerda
Prosim tě na co čekáš, už máš mít podanou výpověď a sepsanou smlouvu s těma novýma gdyž ti chtějí dát víc peněz. Bože to je matrijál tohlencto
zase kojí, nebo dělá jiný sprosťárny s harantem?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 12:45
- Nahlásit
Biluška
zase kojí, nebo dělá jiný sprosťárny s harantem?
něco horšího!!! zkus to dohledat vejš..vysvjetluje něco stran písí prej
nakonec naslepo nasadí antibiotika páč taky guwno vědí co to je
jako sorry,ale atb by byly asi i na místě pokud tam má absces či zánět!tak jed k nějakýmu normálnímu,ale nechat to teda nemůžeš přeci
|