Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3591 . 3592 . 3593 . 3594 . 3595 . 3596 . 3597 . 3598 . 3599 . 3600 . 3601 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:51
- Nahlásit

bože vy ste tady banda hňupů, to snad není možný, abych se ve svých letech furt pochcávala u počálu... chápu to u dědy ispidpícha a matky dejvítkový, ale u mně ne...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:54
- Nahlásit

Biluška

Bodejť bys něco stíhala když půl dne prochrápeš
Začni makat a ono tě to přejde

nooo, Biluško, jsou chvíle, kdy střílet takhle od boku .... no nevim.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:55
- Nahlásit

Jééé vetamix dvojka

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat

abych se ve svých letech furt pochcávala u počálu

poprosila mě sousedka, taková starší pani,esli bych jí nevofotila takový specijální cviky na posílení svěračů močovýho měchýře. Asi to vezmu dvakrát a jedno vydání vám pošlu počtou

Alexa

Jééé vetamix dvojka

no hlavně aby to nebyl propadák, víte jak to bejvá. Jednička je supr a dvojka stojí za prt.

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 15:58
- Nahlásit

PetraK
Asi to vezmu dvakrát a jedno vydání vám pošlu počtou
essi nebude jednodušší to rovnou šoupnout sem

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:01
- Nahlásit

PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=jLG1ILNKQp0

pawLINka
Normálně odjeď když potřebuješ, oni to pořeší. Buď řidič počká, nebo to složí u brány. Nebo si mezitím zajede jinam a pak se k tobě vrátí.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:06
- Nahlásit

PetraK
poprosila mě sousedka, taková starší pani,esli bych jí nevofotila takový specijální cviky na posílení svěračů močovýho měchýře. Asi to vezmu dvakrát a jedno vydání vám pošlu počtou

na cvíčo je pozdě, příčinu už nepořeším, musím řešit důsledky... takže nějaký levný plíny by to spíš chtělo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:10
- Nahlásit

Alexa
essi nebude jednodušší to rovnou šoupnout sem

pravdu máš Alexo přecedo! Takže až to skopčim požádám kolegu, aby to naskenoval, vysvětlím mu, že to je pro jednu milou mladou dámu, která se bohužel podojí pokaždý když sem příde

jbat

takže nějaký levný plíny

eh, sem četla piliny, ačkolif... to by možná nebylo taky marný řešení. A byla byste f suchu. Piliny se možná nemusej měnit tak často jako plíny.

Biluška

když myslíš.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:10
- Nahlásit

Biluška
OK, tak já na ně kašlu a pak jim kdyžtak řeknu, že mi to poradila Biluška.
Ještě mají tak hodinu čas.

Jinak ten Vetamix je úplná detektifka teda.

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:16
- Nahlásit

PetraK
Piliny se možná nemusej měnit tak často jako plíny.

vole! víš, jak to škrábe? mít piliny v gaťách?!?! já to vim, páč jsem sklidila nejednu fůru pilin pro hajtřičky, víme? a mít piliny TAM i TAMTAM, to je echtgolt zážitek, kor když víte, že ty fůry přijedou ještě štyry!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
kor když víte, že ty fůry přijedou ještě štyry!

víš, jak to škrábe? mít piliny v gaťách?!?!

hele a víte co mi to- nevim proč - připomnělo?? Sex ve městě, když Samantha leze s těma perlovejma gatěma tím mrakodrapem a ozve se komentář - ..."někde v osmdesátým patře, mezi infarktem a orgasmem jí došlo"......

je mi naprosto jasný, že piliny a perlový tanga budou dost o něčem jiným , ale tak prostě mi to připomnělo

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:29
- Nahlásit

Biluška
Hele děfče zlatý, pošli mi to zadání na ty plakáty vánoční ti řikam, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:29
- Nahlásit

PetraK
..."někde v osmdesátým patře, mezi infarktem a orgasmem jí došlo".

to mi připomnělo... to jsem si takhle jednou byla zajezdit v Napajedlích na vyrachtaných dostihácích...v krajkových tangách...

nevěřila bych, že je možné mít oděrky takového rozsahu na takových místech...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:31
- Nahlásit

jbat
Piliny neber. Na plíny přispívá zdravotní pojišťovna, na piliny určitě ne . I když až zjistí, že piliny jsou levnější....

pawLINka
OK, tak já na ně kašlu a pak jim kdyžtak řeknu, že mi to poradila Biluška.
Ještě mají tak hodinu čas.

Klidně jim řekni, že to je ta z Orijentu s těma hodně psama a uvidíš jak budou makat . Řidiči tuhle trasu fasují za trest a kdo to má jet dvakrát po sobě dává radši výpověď .

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 16:42
- Nahlásit

Áááálelůůůůůjááá, áááálelůůůůjááá, Vetamix je tady za 20 minut!

Jen aby dovezl co má...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 17:18
- Nahlásit

Vetamix je doma.
Zapomněl vyložit jen 2 kg vepřového. Já jsem ho kontrolovala, ale blbě no...
Když jsem mu volala, tak byl daleko. Ale prý mi to odečtou z příští objednávky. To jsem teda zvědavá

Lenkamachova
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 17:41
- Nahlásit

Mucholabka
To je fajn , ano je to ta s pitem.
Ale tentokrát jedna nejmenovaná chovná stanice prodávala fenu no a ten pan ji mněl koupit, prijel se podívat viděl videa a dál?Strašně ji chce ale musí mu být vyplacen důchod atd.Tak 2 měsíce jsme mu drželi fenu a nakonec dnem koupi ma odpojený telefon a neodpovidá na emaily.Trochu jsem ho proklepla tak na něj sedí par emailu i jiné jméno, ale nemůžu najít souvislost kam psy prodá když koupí.Nemá inzeráty k prodeji s telefonem co mám já.Nechci psát do eteru jméno, protože opravdu nevím 100% jak na tom je.Jestli nas tahal za nos nebo se mu náhodou něco stalo, že se neozval pouze den před profejem v den již ne.Bylo mu zděleno že Rodokmen originám získá až po doplacení a že po tu dobu budeme mít možnost koukat na to jak se ji daří a že je vpořádku.Prosím o prvotní zjištování po emailech.Pošlu vše co jsem do ted našla sle prozatím ne do eteru.Děkuji za pochopení.Dík že ses ozvala.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:21
- Nahlásit

jbat
o mi připomnělo... to jsem si takhle jednou byla zajezdit v Napajedlích na vyrachtaných dostihácích...v krajkových tangách...

nevěřila bych, že je možné mít oděrky takového rozsahu na takových místech...

Já jo, sem se zapomněla jednou převlíct a měli jsme skokovej trénink Vod tý doby sem na tohlencto prádlo zanevřela.Horší byla už jenom dvouhodinová vyjížďka na staré kobyle pár týdnů po po.rodu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:43
- Nahlásit

Hyena jbat
Když je tady řeč vo koníkách. Mám v plánu si jednoho pořídit. Časem... (v řádu xy let) Jenže!!!
Mám prostory (chlívky - dřív tady v tom domě byly dokonce koňské stáje plus je tady velká zahrada), mám kde sehnat krmení...
Ale mám vlastně minimální zkušenosti. Kdysi dávno na základní škole jsem na koníky jezdila. Tam jsem ale spíš vozila hnůj a leštila jim kopyta než abych jezdila... Bojím se, že až si jednou koníka pořídím, tak že ho nezvládu. Že ho zkazím.
Proto se ptám - zvládnu jako laik koníka? Nebo co mám udělat pro to, abych ho zvládla. Přijde mi jednodušší si pořídit psa. Ale to je proto, že se nebojím, že bych psa nezvládla.
Mám představu pro obyč rekre ježdění... Nějakého postaršího valáška

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:45
- Nahlásit

Hyena
Horší byla už jenom dvouhodinová vyjížďka na staré kobyle pár týdnů po po.rodu
ty máš dítě jo?? mi něco uniklo asi..

helejte akce vetamyks 2 je teda ukočena? a kde je zápletka a rozuzlení??

jinak NENÁVIDIM lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! už abysme vyhynuli
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/185264-v-nep alu-zmasakrovali-200-000-zvirat-obetovali-je-bohyn i.html

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:54
- Nahlásit

pawLINka
Nějakého postaršího valáška
Myslím, že začínáš dobrou volbou. Nemáš tam poblíž někoho rozumnýho, kdo by na vás občas kouknul?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:55
- Nahlásit

pawLINka
... Nějakého postaršího valáška
si pořid dědu ispidicha

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:59
- Nahlásit

Eslivá myslíš tou Akcí Vetamyks 2 mě, tak ukončená je. Zápletka byla ta, že se mi celý den neozvali jestli vůbec přijedou, potřebovala jsem jet pryč, ale nakonec mi řidič zavolal, že je za 20 minut tady. Přijel, maso vyložil. POZOR, TEĎ BUDE ZÁPLETKA! Zapomněl mi vyložit 2 kg vepře. Volala jsem mu, ale už byl daleko, a tak mi to prý dovezou příště. Takže je tady místo pro třetí díl!

No jinak teda zápletka nic moc teda, to přiznávám. Trhák z toho nebude.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 19:01
- Nahlásit

Hyena
No jeden kamarád má koníka - úúúžasného bílého Sološka...

To mě právě nakoplo k tomu, abych si taky pořídila.
Dyk tady máme x koz, slepic, králíků, ovcí a jánevímčehovšehoeště a koník tady chybí...
Jako teď určitě ještě ne-e, mám poslední rok školy a nevím co bude (peníze na pořízení by se nastřádaly, ale nevím co obnáší péče - krmení OK, ale veterinář, kovář a tak...). Ale jednou určitě. Prodám čokly a budu se věnovat koníkovi.
A chtěla bych černého... Jenže taky se mi líbí tažní. Jsem asi náročná, co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 20:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

pawLINka
Trhák z toho nebude.

nojo měla pravdu PetraK že dvojka dycky stojí za prt
pawLINka
koník tady chybí
hele naše říďa si před asi 2 roky pořídila pro jistotu hned dvje půlroční kobylky haflingy, nic moc okolo neznaje jen měla vyčtený a kobylky jsou skvělý, vychovaný, hodný a shodli jsme se na tom že ve výchově mezi čoklem není moc velkej rozdíl akorát hmotnostní
tady sem našla fotky:

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 22:24
- Nahlásit

PetraK
může to bejt prachvobyčejný PMS, to vypadá tagle přesně. Ešče pak sou dvě polohy - buď pláčete a nebo pozabíjíte půlku lidstva. Kam patříte Vy? Já zabíjim
pani kapla jste na to, to bude vono, uz je mi lip, kdyz ma diagnozu

Ja mam chut plakat, ale vecinou neplacu, bylo by lepci zabijet to by bylo i uzitecne. Moje kocka to ma taky to pms a je v te druhe poloze mlati vsechny, uz nafackovala kocourovi i kotatum a to si ji nevsimali, prisla nafackovala a sla.

Biluška
Bodejť bys něco stíhala když půl dne prochrápeš
ja jsem čípková růženka ja musim hodne spinkat a to mam podle pohadky spat sto jet, takze mam tezky spankovi deficit, proto jsem unavena
raci du spat

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 23:14
- Nahlásit

davidkova renata
si pořid dědu ispidicha

ste skorem tak dobrá jak Štááájni..... Büüükstabtabüüch

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2009 23:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

lucYnka XIII
pani kapla jste na to, to bude vono, uz je mi lip, kdyz ma diagnozu

já sem totiž dochtor, víte? Sem vodoperovala kolegyni, kterou málem zabila jiná kolegyně, dyš jí tvrdila, že má enem podrážděnej žlučnik. Já sem jí přesvědčila, že má v řiti slepý třevo a musí jít na voperaci. zachránila sem jí život, páč fakt měla slepý třevo!
Chci červenej diplom!!
Kdo mi ho dá?????????

Rááááámm štajn!

Moje kocka to ma taky to pms a je v te druhe poloze mlati vsechny, uz nafackovala kocourovi i kotatum a to si ji nevsimali, prisla nafackovala a sla

To sem já!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 00:00 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

PetraK
Moje kocka to ma taky to pms a je v te druhe poloze mlati vsechny, uz nafackovala kocourovi i kotatum a to si ji nevsimali, prisla nafackovala a sla

To sem já!!

smankote, to se vam radsi vyhnu kdyz ho budete mit, dejte dopredu vedit

Chci červenej diplom!!
cervenej diplom jsem nenasla, nestacilo by toto

grrrr vzteky vztek - predelava jsem nabidku kocek do tabulky, aby to bylo uhledny a pul tabelky se mi nezobrazuje ty estranky jsou fakt hrozne
zas budu muset odlovit nejakeho webstranek znaleho ceka at poradi grrr prsk vrrrrrrrr

Vidite to?
zde jakz takz URL

a tady
URL

se na to muzu vys*at

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2009 00:14
- Nahlásit

nespete furt fsichni a raci mi poradte

<< 1 ... 3591 . 3592 . 3593 . 3594 . 3595 . 3596 . 3597 . 3598 . 3599 . 3600 . 3601 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání