Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 23:39
- Nahlásit

PetraK
to..... je.... debíííl..
ale utek mu na konci

Skuby uz zase zere, neumre mi

Hyena
Tak si udělej vlastní ne.
uvazuju o tom

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 07:06
- Nahlásit

Tak co je, co je? Sedm hodin a zase nigdo nemaká? Ale už padejte z pelechu a koukejte dřít
Jedu do Ostravy a budu tam mít mooooc popojíždění. Toš bacha fšichni

Tinta76
# Zasláno: 13 Lis 2009 07:12
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Tak dneska dofču nemám, huš jsem v háku a jdu si udělat kafíčko
abyste neřekli, tak se podělim

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 07:55
- Nahlásit

PetraK
To samé dělá Agina Fredovi.
Pomalu se mu to přestává líbit...

Steph
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:00
- Nahlásit

PetraK
neni debííííl to je normalni pit - Amalka se takhle smejkala s nebostikem sarpikem mel s ni chudak svatou trpelivost a Roza se mi kazdou prochazku houpala na canicrosskach - kdyz je starousi napnuli, nekdy visela ve vzduchu uplne, nez po par metrech zuchla a bylo ji to jedno

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:19
- Nahlásit

Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.

Tinta76
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:23
- Nahlásit

jbat
no tak teď jsem se poblila taky

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:26
- Nahlásit

Tinta76
no tak teď jsem se poblila tak

ty vole mně je ale blbě...
panenkomarjá já už musim do té Prahy... tam se to ztratí...

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:52
- Nahlásit

Nazdar ťamanííííí! Už je to gúúút, vše vyzdraveno. Rovnou sem si vzala prášek, ranisan, vzala sem čokla a šli sme do lesééééčka. Pak sem spala a žrala a už je to dobré. Ráno byla maryje moc zlá, vybrala si další čubu, co jí nemá ráda, řvaly na sebe i přes silnici, krávy debilní. Pak sem jí musela strašlivě varovat flexinou po prdeli, aby se neprsila na atrouše, což je hyperaktivní zlaťanda. Varovala jsem ji správně, ale musela hlídat, aby se mě nesnažila obejít. Zkusila to 1x, pak už ne...Myslim že už rozumí slovu Varuju!!!!! Pak sem šla do práce a teď tu sem. A sem tu dnes až do 20/11 naposledy, bo mám celý týden dofčůůůůůůůůůůů! Juchůůůůůů! Víte, co dnes udělám? Asi si vyberu kolo. A maryje bude mít po legrandě. Chachááááá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:55
- Nahlásit

lucYnka XIII

Skuby uz zase zere, neumre mi

Co mu bylo??? Nic nevim

Steph
Mucholabka

jojo, já vím, že to je to pro malý pítě normoš (kámoška má dvě, teda teď už jen jednu, Bamba humříla už), sem to sem musela dát, páč jsem se u toho hodně bavila

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:56
- Nahlásit

jbat

Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30.Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do prác

a kde máš jako podpis rodičů? No???

Gerda
slovu Varuju!!!!!

jo! Varuju Tě! taky oblibuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:57
- Nahlásit

joooooooooooooooooo A DOBRÝ RÁNO NA PIJÁNO, MÁME PÁTEK 13.!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:59
- Nahlásit

PetraK
a kde máš jako podpis rodičů? No???
nemám. ale barman ti to klidně podepíše...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:06
- Nahlásit

dobrej den vespolek
tak koleginka včera mela rýmičku a kašlíček a tak jsem se večer projistotu nadopovala práškama a vo půl 2 ráno jsem si šla lehnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:11
- Nahlásit

jbat

nemám. ale barman ti to klidně podepíše

To víš že jo, já se kvůlivá tomu posápu až do Holomóca!

A podepsal by mi třeba i směnku???????

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:18
- Nahlásit

PetraK
podepsal by mi třeba i směnku???????
tendle jo, ten byl víc namol než já.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:20
- Nahlásit

čau kreténi,jak jistě víte,je pátek 13.,,tagže gdo je f práci at de okajděte domů!!!
jbat
Už nikdy nebudu chlastat ve čtvrtek, když jdu v pátek do práce na 7:30

ty seš debil))))))))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:23
- Nahlásit

davidkova renata
tagže gdo je f práci at de okajděte domů!!!
to mi neklapne, posmrdím tu min do čtyř. Již jsi zdrávas matko?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:25
- Nahlásit

Gerda
posmrdím tu min do čtyř.
taxi nestěžuj aš tě postihne nehoda!!!
. Již jsi zdrávas matko?
aš navjeky

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:26
- Nahlásit

davidkova renata
ty seš debil))))))))))))))))))
to mi povídej, ty vole...

jako todle je odrůda kocoviny, kdy nemůžu mluvit, chce se mi blejt a nebleju a hlavně nenávidím lidi, co po mně něco chcou, no a dělám v bance, tak to je jako dost na houno...
prosím, zabijte mě někdo...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:29
- Nahlásit

PetraK
Co mu bylo??? Nic nevim

v podstate haraj cubenky, tak nesned vcera snidanu a ja tu vyvolavala paniku, ze urcite umira

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:39
- Nahlásit

Gerda
PetraK

jo! Varuju Tě! taky oblibuju.

My zas máme: "Nech to plavat, Indy" Kdo zná 3. díl Indiana Jonese, ví proč.

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:40
- Nahlásit

brezen2008
V úterý s tebou počítám do auta k Alexe. Koho bereš sebou za psy? Ještě se musíme domluvit, kde tě naberu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:44
- Nahlásit

jbat

tendle jo, ten byl víc namol než já

méno:
adresa:

asi si udělám vejlet do toho Holomóca nakonec

Walda
"Nech to plavat, Indy

neni tam RRRR, ale?? dyk nemůžete hrčet? a ani SSSS tam neni, nemůžete syčet ?

ešče taky voblibuju: Neřřřešš!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:56 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

PetraK
méno:
adresa:

méno nevim, chosé asi.
adresa Varna.
bože, mně je blbě a musím tu trčet až do večera. páč kolegyně maj nemocný haranty. kurňa.

a já oblibuju NESER!!!!

Walda
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:03
- Nahlásit

PetraK

neni tam RRRR, ale?? dyk nemůžete hrčet? a ani SSSS tam neni, nemůžete syčet

Dyš my dáme na design, muší to bejt stylový. Navíc to vyslovuju: "Nnnnnech to plavat" a to je skoro to samý. A hlavně to začíná NE... , což zná velmi dobře. Jenom je to trochu zabalený do omáčky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:17
- Nahlásit

jbat
chosé asi.

ale tudle řikaly holky, že chosé nepřijel???

Varna

hm, tak ešče tak do toho Holomóca bych skákla, ale do Varny??? Tam nejedu, zvlášť, když Chosé teda nepřijel. Ať si milej Chosé narve tu svou směnku do trenek, když se ani neuráčil zvednout zadel a přijet

NESER

sem to nechtěla psát tak jako vokatě

Walda

A hlavně to začíná NE.

to je fakt, že voni stejně skončej u toho NE, tak je fučik, co je tam dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:18
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTAJN!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:07
- Nahlásit

PetraK
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM ŠTAJN!

ste taky chlastala pani???

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:14
- Nahlásit

čus žumponíííííííííííííííííí.............
Vypadáto,že se na nás usmálo malinko štěstí...........dneska de pán složit na náš domeček rezervační poplatek a tím pádem co???Může se stát,že na vánoce budem v novým!!!!!!!!!!!!!!!
Uš teť je mi zle ze všech starostí vokolo,ale mám i vohromnou radost.

<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání