Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 17:47 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Tak Gerda esliva nebudete pani v pořádku, nikam s váma v pondělek nejdu, bo mě ve čtvrtek čeká dost náročná zkouška (nikoliv s čoklem) a fakt nesmím bejt nemocná. Tak že buď koukejte uzdravit nebo zdechnout, ať mám jasno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 17:59
- Nahlásit

Ježišmarjá, tady je to zase jak ve špitále, rači du než tu něco chytím

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:02
- Nahlásit

Ja nevim, chcipaci tu porad samy, staci dlabat kysany zeli a nasavat solarni energiji - dneska tu bylo prekrasne.
Kripecky, migrenky, rymicky, pasovci - hruza!

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:07
- Nahlásit

Fifi
dneska tu bylo prekrasne. JJ, dneska bylo překrásně. Byla sem venčit akorát se skoronaší černou bábou. V parku si nikdo neškrt s míčkem. Jakýkoliv hozený balonek na sfiňa doběhla. Vrchol byl, dyž ho šlohla i bordeře, to se mi bordeří páníček vyjeveně ptal, kolik že jí to je. No 10 megeře starý fakt nevěřil.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:12
- Nahlásit

Fifi
Kripecky, migrenky, rymicky, pasovci - hruza!
heskej vejcuc

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:14
- Nahlásit

Hyena
My byli na vychajde se smeckou - zlataci a vymar, perdelice se tetelila blahem a nejen ona, videt vytlemenou smecku psu v podzimnim slunci je krasny (jaky maj, svine, vymakany mimikry, proti listi!). Ani sme traverzy nemusely moc pouzivat, a dokonce ani za bazantem mlada nevybehla, asi dospiva.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:17
- Nahlásit

Fifi
F jakým podzimním slunci?? Tady už bůhvíkolikátý den leje jak z konve. Rybník se pomalu vylívá z břehů, včera už jsme po hrázi brodili, eště jeden den a přeteče to. Ani ti čokli už nechtějí chodit ven, hlavně Lilátko vyhlásilo, že dokud tam nebudou závěje jiskřivého sněhu tak ji nemám otravovat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:20
- Nahlásit

Biluška
Ani ti čokli už nechtějí chodit ven,

Až pojedeš do Ovy tak jukni přes plot...po tom co Buca dneska hodinu aportovala tenisák (ano, APORTOVALA) (a ano, HODINU) si budu muset pořídit plovací vestu do bahna.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:58
- Nahlásit

Čáués, taky jsem byla na prochajdě se smečkou-vzala jsem i pásovce, toho teda nedobrovolně. ale mám asi teplotu, je to asi z pásovce, namixovala jsem si gin a tonik, nemyslím, že to pomůže, ale třeba se mi bude líp usínat .
Ted´ smutně koukám na několikrát překousnutou šňůru od fot´áku, byla chyba ji nechat na gauči a odejít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:03
- Nahlásit

kejtlin
Ted´ smutně koukám na několikrát překousnutou šňůru od fot´áku, byla chyba ji nechat na gauči a odejít.
Vítej v klubu. COKOLIV ponecháno na vteřinu bez dozoru se stává majetkem Malého Hajzla a bude to přeměněno na něco, co se jemu hodí víc. Třá na rozkousanou šňůru . Malý Hajzl miluje rozkousané dráty, šňůry, bankovky vyšších hodnot, šperky (ty polyká) zejména zlaté a kožené boty (na tenisky od ťamanů kašle, chce origoš kožené kozačky za dva tácy ).

mám asi teplotu
Di do háje, fakt je to tu jak ve špitále

Mucholabka
Haž aporty něgde na poli ne? Co si s tím ničíš zahradu? By mě ani nenapadlo házet to na zahradě . Zato pole už jsme třikrát přeorali,asi pošlu majitelovi fakturu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:14
- Nahlásit

Biluška
Vítej v klubu
psi mi rozkousali už hodně věcí, ale dlouho nic, naučila jsem se dávat věci z dosahu a co nerozkoušou to roznesou po zahradě.

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

Biluška
kejtlin
máme asi divný psy Rex rozkousal pouze vovladač vod CD přehrávače a pár vobalů vod cédéček - druhej den, co jsme ho přivezli z útulku a byl poprvý doma sám ... jinak vůbec nic, Kytka taky ne ... tak nevim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:42
- Nahlásit

Tinta76
máme asi divný psy
nána nerozkousala nigdy nic bo bych jí příšerně zmlátila a toho vona se nejvíc bojí

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
takže ani koberec?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 19:57
- Nahlásit

Tinta76
takže ani koberec?
to byl vomyl,spat jí tam drobek,přííšerně sem jí zmlátila a uš to nedělá

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:03
- Nahlásit

Tinta76
davidkova renata
Hesinka rozkousala za celý svůj život jednu papuč. Ťamanskou. Pak přišla Puma - z těch největších škod uvádím - 2x dveře (díra skrz) panelákové interiérové. 1x koberec rozpáraný na dvě poloviny. Několikrát zimní bunda (o tu se fantasticky přetahovalo, figurant držel jak přibytý ) Ovšem co mě vytočilo nejvíc - vyšívaný kapsář Děsně se mi líbil v jakémsi časopise, vyšívala jsem se s tím tři roky (slovy tři roky ). Byl přes celé dveře v dětském pokoji. Chlap to věšel téměř tak dlouho jako jsem to já vyšívala . Puma ho rozpárala na jednotlivé nitě během deseti minut
Nýný - rozkousala jednu jedinou věc, ale stálo to za to. Dráty od dětského telefonu. Takový ten co vede z pokoje do pokoje. To, že je rozkousala by ani tak nevadilo, ale ona je z větší části sežrala Lezli jsme doma po kolenách, skládali zbytečky drátu k sobě a spočítali, že chybí dobré tři metry. Vetka navrhovala okamžitou operaci, já jsem to odmítla páč psovi evidentně nic nebylo. Přežila v pohodě, akorát týden dělala bobky co vypadaly jak ostnatý drát
Lilátko a Bon-Bonek byli vzorné štěňátka a nerozkousali nikdy nic.
Ovšem pak přišli Malý a Velký Hajzl (Tex a Kuťas). Komplet všechny dráty co byli doma, včetně těch zazděných. Neobstál žádný. Nejradši jsem je měla když nahlodali drát od čerpadla a nasledně bouchlo čerpadlo i kotel. O následné škodě se nebudu rozepisovat DAvídkovou by kleplo jenom by tu sumu viděla
Další na seznamu byli moje kožené lodičky, fantastické, božsky se nosily a hlavně byli koupené ve slevě takže stály jenom asi tři litry
Reparák Štarnovák Tim se tak dlouho věšel na drát visící z bojleru až se mu podařilo sundat a rozebrat celý bojler. O škodě se opět nebudu rozepisovat, byste mi záviděli.
Opět dvojka Malý a Velký Hajzl rozebrala regál v kanceláři, ignorovala všechny prázdné formuláře a našla složku se smlouvama, které jsem měla půjčené od klientky. Tyto roztahali po celém kanclu, zčásti pochcali a zčásti ožužlali
Borderga Megerka - dvě ožrané okna a jedny dveře.
Foxlík Arman - jedny zcela zbourané dveře do chlíva když chtěl zabít koťata.
O detailech pod 1000,- jako např. rozkousaná aktovka, ve které harant nechal svačinu se vůbec nebudu zmiňovat, to bych psala do rána

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:09
- Nahlásit

Biluška
ignorovala všechny prázdné formuláře a našla složku se smlouvama, které jsem měla půjčené od klientky. Tyto roztahali po celém kanclu, zčásti pochcali
třá chtěli vyjádřit názor že souty smouvy tak nějak k hovnu..

du se svalit,nepište kreténi!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:12
- Nahlásit

Du se taky svalit a čučet na trpaslíka, dneska už toho mám plný brejle.

třá chtěli vyjádřit názor že souty smouvy tak nějak k hovnu
No to byli, ale podle nějakých paragrafů to musím klijentovi říct slušně a nechat ho rozhodnout, né mu ty smlouvy pochcat

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:48
- Nahlásit

Biluška
u nás nebyly škody tak veliký, několikery boty v různé cenové relaci, nejdražší moje gladiátory-opovrhuju lidmi, co si vybíjejí vztek na zvířatech, ale tenkrát jsem měla dost blízko k tomu, abych je pochopila, několik kabelů od usb modemu, šlehače, běžně od domácího kina, resp. repráků-ty kabely jsou tak krátké, že už nejdou zkracovat, kabel od fot´áku, deky na gauči, na stole nemůžu nechat ubrousky, kapesníčky to bych měla nasněžíno, několik misek plastových-asi 15 ks, nohy od stolku, už rok plánuju, že je ukážu známému truhláři, at´ je opraví, molitanový pelíšky asi 5 ks, proutěný pelíšky jen jeden kus, to mě poučilo ještě po několika letech jsem nacházela proutí, zadní stěnu gauče rosápali na kusy, knížek několik u některých jen hřbety, to je jen něco co mě napadlo, kdybych popřemýšlela, tak mě napadnou ještě další a další věci.
na smlouvy mi naštěstí nechčijou

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:44
- Nahlásit

Tak zumpice, obzvlaste ty, co pritahujou bouracky aspol - zitra !! nevyjizdet, nevychazet, nedejchat.. Patecek trinactyho. Hezkej vecir bez okousanejch veci od coklu a bez kripek, migren, rymicek a pasovcu.

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:47
- Nahlásit

Fifi
hehe a my si zrovna s kámoškama (co jsem je leta neviděla) domluvily na zejtra srazíček, ten datum se nám mocinky líbil

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:53
- Nahlásit

Hojte Skubycek je divnej rano nechtel papat kureci steheni rizky s rejzi ani kost s kravske nohy, co miluje a privlekla jsem mu z reznictvi nechtel. copa mu asi chudackovi muze byt?
Akorat kdyz deme ven lita jak debil bo haraj cuby.

Poradte mi co mu chudakovi je a proc nepapa.

Tinta76
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:55
- Nahlásit

lucYnka XIII
... haraj cuby.
... to mu je

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:58
- Nahlásit

petraK heled,v pondělí na tuty,ale já bych přijela k tobě před práci at nečekáš,bo já jedu uklízet všecko co mám,bo v uterý je státní svátek ,takže natuty budu,nevím v kolik hodin projíždet okolo vás,do kolika jsi v práci?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:59
- Nahlásit

lucYnka XIII
ho cejtí háravky a tak by bal furt venku,tinta ti to napsala dobře

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 22:04
- Nahlásit

lucYnka XIII
háraj čuby, to je normální, že psi nežerou.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 22:05
- Nahlásit

Tinta76
brezen2008
Ale on doma spi(jako normalne - on furt spinka), nedere se ven. Jen kdyz vidi, ze jdeme vzbudi se a tesi se a venku beha.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 22:10
- Nahlásit

tak kdyz to rikate tri, tak snad to bude pravda a neumre mi

Chtela jsem si koupit eshop s kocicima potrebama, ze budu jako podnikat ale v bance me poslali nekam, ze mi pujcku nedaj. A pak kdyz jsem to tak promyslela, tak jsem dosla k tomu, ze to zas takove terno neni koupit za 85 000 eshop s hnusnyma strankama co bych musela predelavat a vysolit za ne dalsich 30 000. Pani co jechce prodat je velmi sugestivni a chrli vyhody, jak kafemlejnek. Ale fakt nevim, jako bavilo by me to jo, ale prijde mi to hodne.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 22:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tak si udělej vlastní ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 23:12
- Nahlásit

to..... je.... debíííl.... :

http://www.youtube.com/watch?v=lyLMfots9Jg&feature =related

<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání