Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 11:39
- Nahlásit

PetraK
Ale notak, nebuďte při poledni tak hlasitá!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 11:58
- Nahlásit

Hyena

Heh hlasitá, jedou mi tu furt. kucí Štajní mi udělali radost, neb jejich třetí z posledního céďa s názvem Waidmanns Heil by se myslifcovatejm asi nelíbiláááálalalááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:00
- Nahlásit

janika

Brtnik geht, aber er zkusí sehnat lístek also fír mich

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:24
- Nahlásit

čus žumpice, sem doma takže můžete bez obaf vyjít ven .

Můžete mi něgdo vysvětlit jakej má význam vysílačka furt na stejný místo? Ať už k šibenici, či k pamlskům? To ji pak ten čokl umí jen na tom jednom cvičáku u té jedné šibenice ne? Tak k čemu mi to je gdyž ho nemůžu vysílat nikam jinam??

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:34
- Nahlásit

Biluška
Já chci čokla vyslat jen aby běžel. A pak si může klidně lehnout....

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:37
- Nahlásit

Gerda

Vysílačku chci proto, že já chodim pomalu, tudíž se neunavim, a běhá ten pes, kterej jinak moc neběhá, takže chci vysílat psa, aby běhal. Pro nic jinýho to nechci

Hele a néjni ti vysílačka k tomuto účelu trochu na prd?
Nebylo bylepší jí učit revír v přírodě (ne jen na makety)? Běž se podívat za támhleten stromeček, eště za támhleten, kde je ňamka? Ale učí se to skoro stejně jako vysílačka - začínáš ukázáním odměny za maketou (pardón, stromem) a vybíháte z čím dál tím větší vzdálenosti.
A nebo eště lepší by byla samostatná práce v lese: posadíš jí na kraji odejdeš skovat ňamku a když se vrátíš, tak hledej šmudlo. Já to svičím tak, že ňamku dávám do umělohmotné lahvičky s pár dírama (aby to hezky vonělo ven). Pes lahvičku najde, ale nemůže to rovnou sežrat a musí jí přinést, aby se k ňamce dostal. Cvičí se to tak, že nejdřív na tebe kouká, kam to neseš, položíš jí tak, aby na lahvičku viděl a pak vysíláš hledat. Když pochopí, začneš jí schovávat, zvětšuješ vzdálenost, věšíš jí na strom a tak. Psí zábava.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:37
- Nahlásit

Gerda
Já chci čokla vyslat jen aby běžel. A pak si může klidně lehnout....
No tomu rozumím. To je velmi praktické, páč když se mi nechce běhat (což je skoro furt) tak si stoupnu doprostřed parkuru a volám "běž tunel", "běž levá hop", "běž rajt nahoru" a pejsek hezky běhá sám. Navíc to vypadá mooooc krásně, páč mu to nekazí žádná ufuněná ženská
Akorát nechápu co má za význam vysílat psa k šibenici, ke kopačáku, k pamlskům atd pořád na STEJNÉ místo. Dyť se tím pádem naučí běhat pořád na stejné místo, ni? K čemu mi je pes, který umí vysílačku k šibenici u Waldy na cvičáku a neumí ji k šibenici třá u Alexy? Nemluvě vůbec o tom, že ji tím pádem neumí ani k ničemu jinému, třá ke stromu v parku

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 12:47 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Biluška

akej má význam vysílačka furt na stejný místo?

Ten, že se to pes rychlejc naučí, Pak může přijít variabilita, když už pěkně metelí do směru.
Ale je fakt, že fůra sportovních psů běhá jen na hranice placu nebo hřiště a pokládaj se dost ve stejný vzdálenosti.

Ale jinak cíl může být různej, Já jednou vysílal chlupáče na Parson teriéra, kterej ukrad našemu kámošovi choďákovi hračku a nechtěl hračku vydat ani se nechat přivolat (páníček úpravil, že ho někdy takhle nahání hodiny). Tak jsem vyslal Inďáka, že jako "přines" a neměl jsem přesnou představu, jestli jen hračku, nebo celýho Parsona. Naštěstí, ten když viděl, jak se na něj řítí chlupáč, byl tak překvapenej, že hračku pustil a Indy přinesl jen jí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:06
- Nahlásit

Walda
Hele a néjni ti vysílačka k tomuto účelu trochu na prd?
neni, bo revír za stejným účelem se učíme taky, zatim s maketama u aleksy na cvičáku, pak je třeba může mít v ruce fižirant, a jasně že to budem dělat i v lese, tam je bude mít v ruce davítková, třá jí máňa kousne tak jako mě nána. Když poprdim vysílačku, tak mi to neva, aspoň se furt něco učí, už to máme trošičku rozpracovaný, tak máme co dělat na prochajdách, jinak ale chápu, že jako celkově to k ničemu není, jen prostě obojí pro zábavu, ať ten čokl něco dělá. Musim jí totiž velice unavit večer, když jí unavuju jen ráno, přes den se procházej s mámou a to je prd únava, tak chci mít zdechlýho čokla, když jdem večer spát. Jen za tmy už do lesa mezi stromky nejdu )) No ak dyž to nepochopí po dobrym, tak jí prostě zmlátim.

Biluška
no já jí nevysílám na úplně stejný místo, jen to na té jedné cestě trénujem, možná tim walda myslí, že stejnym místem se může líp spojit FPŘED s VYBĚHNUTÍM...a pak to celý přesuneš na místa nová, aby bylo jasno, že fpřed a vyběhnout se pojí jen spolu a ne s místem...nevim, třeba je to blbost.

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:12
- Nahlásit

Gerda

možná tim walda myslí, že stejnym místem se může líp spojit FPŘED s VYBĚHNUTÍM...a pak to celý přesuneš na místa nová

Tak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:24
- Nahlásit

janika

můžu se zeptat, ale myslím, že v tuhle chvíli to asi vidím naprosto depešácky, neboli černě. že jediným řešením bude jít před koncertem dřív a hledat, zdaliž nebude mezi překupníkama někdo, kdo překupníkem není a jen se chce zbavit lístků.
Já jít nechtěla, ale nový céďo mě dostalo. Zatím to nehrotím, udělám si koncertík doma. Vono asi to stejně jinak nedopadne. Ale zeptám se ju?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:28
- Nahlásit

Gerda

Jen za tmy už do lesa mezi stromky nejdu

šak nemusí hledat mezi stromkama, může hledat i na sídláku. Mám to tetkon skorem jako u vás. Chodí Brtnik, páč je doma za světla, to jenom tenisákujou, páč Brtnik ač člověk jinak trpělivý, nemá trpělivost, když má Ešus něco hledat. Tak aby bylo taky něco pro hlavu, tak cvičíme večír na sídláku no.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:30
- Nahlásit

Gerda
Walda
možná tim walda myslí, že stejnym místem se může líp spojit FPŘED s VYBĚHNUTÍM...a pak to celý přesuneš na místa nová

Tak.

Aha, no asi by to taky šlo, ale osobně bych měla dost strach, že si to čokl spojí s tou jednou šibenicí (nebo jednou miskou s pamlskama) a nebude mi chtít běhat jinam.
Já to učím na balonky, začínám hned u malých štěňat (nebo hned když mi reparák přijde domů), normálně jak hážu a oni běhají tak jim k tomu zpívám "běžběžběž", pak to přesunu na parkur a stejně tak zpívám "běžběžtunééééél"...no a logicky prodlužuju vzdálenost. Jo a hážu balonky, za ten tunel, za skočku. To potom odbourám, potom už jim začnou být balonky úplně jedno, protože nejlepší ze všeho je ten parkur

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:41
- Nahlásit

Biluška
Já to učím na balonky, začínám hned u malých štěňat (nebo hned když mi reparák přijde domů), normálně jak hážu a oni běhají tak jim k tomu zpívám "běžběžběž", pak to přesunu na parkur a stejně tak zpívám "běžběžtunééééél"...no a logicky prodlužuju vzdálenost. Jo a hážu balonky, za ten tunel, za skočku. To potom odbourám, potom už jim začnou být balonky úplně jedno, protože nejlepší ze všeho je ten parkur

O.T.
jsem si tetkon začla nacvičovat, že jako by mohl Ešus běhat si sám, víc věcí najednou, tak jsem právě taky dala za druhou skočku tenisák. Zavelela hoop a pak fpřéd! a klaplo to. Tetkon už jsem i zkusila připojit kladinu (máme svou vlastní, Brtnik nám udělal kladinu, ešče pár náčíního a mám vlastní cvičák :up. Ale abych nás nechválila moc, tak, von na tu kladinu nabíhá ze strany

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 13:53
- Nahlásit

PetraK
může hledat i na sídláku
nemůže, tam by jí to každej čokl našel, sežral a eště by se o to porvali )) Navíc se tam povalujou hnusy, po kterejch je psu blbě, kdepak, na sídlu má zákaz šmejdit rypákem v zemi

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:00
- Nahlásit

PetraK
U Ešusa, vzhledem k tomu, že je pomalu ještě v plenkách bych si vysílačky pořádně rozmyslela. Pokud nabíhá kladinu ze strany tak to znamená že ji neumí a když si ji bude dělat sám tak si akorát ještě víc zafixuje ty chyby. To je úplně špatně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:06
- Nahlásit

Biluška

o je úplně špatně.

o.,ká. Kladinu teda budem pilovat samostatně.
No on vysílačku do směru umí - to už z před agi, tohle jsme se učili už dávno - posílám ho na stromy, aby je obíhal - proti a okolo (podle směru). Na poli jde taky do směrů, ale tam je to víc na ruce, takže tetkon jsem se zaměřila na to slovní vedení.
A překážku na vyslání huž máme taky, tak tetkon jsem přidala tu druhou.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:29 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

čus trupky tady se dneska cvičí,jo ? Mám novou cedulku na kotci,musím se pochlubit

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:33
- Nahlásit

Neessi
brý den, pani, jak vám šlapou mamuti?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:34
- Nahlásit

Neessi
Mám novou cedulku na kotci,musím se pochlubit

a kde jako je? esli jí sem nedáte do pěti minut tak..... tak jí neuvidim

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:38
- Nahlásit

Gerda
PetraK
Ono nějak blbne rajče - tak si najděte tady v tom odkazu - za koňma je Bordžínka s Aishou v kotci na kterém je cedule
http://samanka.rajce.idnes.cz/Konske_tanecky/

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:39
- Nahlásit

Gerda
jak vám šlapou mamuti?

mamutka právě hárinkuje,musela jsem jí běžet pro vložky

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:43
- Nahlásit

Neessi

ale..... vypadá tam Boženka jako neščastná zavřetá princezna Vlkína

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 14:55
- Nahlásit

PetraK

vypadá tam Boženka jako neščastná zavřetá princezna Vlkína
On jí zrovna spadnul baskeťák od Davídkojc dolů,tak na něj čumí.
Hele,pani,jak to,že vás poslouchá moje rajče,když mě neposlouchá? Taxem dejde,pls,ty další dvě fotky,jo?

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:10 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Neessi

Hele,pani,jak to,že vás poslouchá moje rajče,když mě neposlouchá?

Protože kdo to má v sobě od přírody a umí to přes tachyóny, toho poslouchají jak čokli, tak rajče.

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:12
- Nahlásit

Neessi
mamutka právě hárinkuje,musela jsem jí běžet pro vložky
máš jí zmlátit, ať nehárá a ušetříš za psí vložky. Máš krásnou cedulku, taky mě poslouchá tvoje rajče...

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:44
- Nahlásit

Walda
Protože kdo to má v sobě od přírody a umí to přes tachyóny, toho poslouchají jak čokli, tak rajče

šiš,to jsem blpka,že jsem na tohle "zaříkávání" zapoměla Pošlu svoje rajče asi na převýchovu a připravím si "pár drobných "

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:47
- Nahlásit

Gerda
ušetříš za psí vložky

To nejsou vložky psí ,ona musí mít extra large lepící. Rači ji f tom fotit nebudu,bo byste se chechtali ( má slipy po gaučákoj)

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 15:53
- Nahlásit

Neessi
i do kotce má vložku?????

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 16:11
- Nahlásit

Gerda
i do kotce má vložku?????

Nééééééé ,jen doma.F kotci má novej červenej koberec

<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání