Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:36
- Nahlásit

Biluška
Taky si stehy tahám sama jak sobě, tak zvířatům, tak i přátelům, protože kdo tam má čumět a benzín taky není zadarmo, píchám si i injekce-ty teda jen zvířatům, průser bude až můj vet už nebude vet a jinej mi to domů nedá, na mě koukali jak na blázna když jsem řekla jinde at´ mi dá injekce domů a stehy že vytáhnu sama.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 18:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak sem tu bekanou vánoční hvězdu vyložila na poličku, protože golije mi chodí okusovat do květináčů všecky rostlinky

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 18:46
- Nahlásit

děfčata to je zas den, by se jeden pic! Zase nám odcházej další lidi, resp se vyměňujou, noví šéfíci si přivádějí novou kref, zase kapka stresu do našich řad. Prdla mi tu céfka, až sem snědla celou sklenici gulášový polífky. Ale mám podepsanou dovolenou na celý týden od 16/11! Teď je sice období, kdy se dovolenky brát nesměj, bo je moc práce, ale já už sem fakt nějaká přetažená, začínám bejt na lidi zlá, a to neni dobře. Takže je bezvadňácký, že si honem můžu naplánovat na celej ten tejden nějaký ejchuchu s čoklema! Myslim, že pojedu pracovat na statek s konícíííma. Mařena se bude válet na hnoji a já se snad odhodlám vsednout na oře. Už mám vyhlídnutýho takovýho ctihodnýho starýho provozáka, co by s tim nemusel mít velkej problém a nebude rozhodně z vlastní vůle zrychlovat. Mám před sebou akci zet - taxikem odvezu ty březnovic barely ke svýmu autu, zajedu ke kamarádovi pro 7 pytlů hader, co večer rozstříhám a vytřídím pro útulek, potom ke kámošce pro pytel plyšákůch, potom ke kámošce zmlátit haranty, bo se jim po mě stejská a teď mi Sardel volala, že mám přijít na náfštěvu, což sem si mohla jen domyslet, bo do telefonu neřekla ani slovo. Kámoška slíbila, že mimino zmlátí sama, než přijdu, a že velkou si můžu seřezat sama. Tak aspoň nebudu muset mlátit psa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:15
- Nahlásit

Gerda
Uzij si dovcu a dozij se ji!

all
Kopiruju odkaza z mujpes, to je proste nadhera, az mi spadla spodni celist. Uaaaaa!
http://www.youtube.com/watch?v=qFP28ANXLLA

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:27
- Nahlásit

Fifi
ty vado! To je bomba! Tomu se řiká ovladatelná smečka!

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 19:40
- Nahlásit

Gerda
Vid! Von ma ocividne panicek ty alfa hmaty, tak ho poslouchaj. Proste to je uuuleeet, smekam a obdivuju.

Hyena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 20:41
- Nahlásit

Prd alfa hmaty, malou tenkou traverzu, kterou občas zřejmě neváhal použít

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 21:16
- Nahlásit

Hyena
# Zasláno: 6 Lis 2009 20:41

Prd alfa hmaty, malou tenkou traverzu, kterou občas zřejmě neváhal použít

taky si myslím, ale je to úžasný

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 22:39
- Nahlásit

tak zejtra přátelé...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 23:37
- Nahlásit

su uplne mrtva, chytli jsme dospelou divokou kocku z toho Pr. Povstani, mam ji doma a zitra musim najit v Praze veterinare ochotneho bez objednani v sobotu, levne vykastrovat divokou kocku

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 01:05 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

ty voe takovyhle zvuky dela moje vysnena kocka to si to esteasi rozmyslim

http://www.youtube.com/watch?v=JLw3Z1rXvCo&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=rSY6evNMCRc

atakhle vypadaj kotata
http://www.youtube.com/watch?v=vdaJxHT0Fc8&feature =related

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 07:03
- Nahlásit

dobré ráno
tak tady je trochu chladněji,ale jinak ok

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:07 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Biluška
sakra, gde si? Vždy když se ráno dostavím ke kompu, čtu vot tebe výzvu k pracovním výkonům. Tak laskavje vstaň a votpískej začátek galejí!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:17
- Nahlásit

gabifi
Sem vám dneska chtěla dát trošku svátečního vorazu. Ale máš pravdu, už je fůra hodin, to už stačí. Takže vstávat a makat Fšichni
Gdyby něgdo neměl kde makat může se pochopitelně dostavit k nám . Dneska budem, krom jiného, malovat jeden pokoj na fialovo. To zase bude záhul. Nevím, že si moji haranti nemůžou vymyslet nějaké normální barvy

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 08:45
- Nahlásit

Biluška
no konečně!!! Hnet se mi de na ten zasranej úklit líp.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 09:28
- Nahlásit

Dámy bacha, ZÁHADA MIZÍCÍCH PONOŽEK ROZLUŠTĚNA
Přišla jsem na to kam se ty mrchy ztrácí
Vyklízím skříň, aby se dala posunout skrz to pitomý malování a uprostřed štosu utěrek si leží fusekla . Modrá s koníkem. Dětská. Podotýkám, že není naše . Takže buďte tak laskavé a jděte se podívat mezi své utěrky jestli tam někdo nemá moje ponožky. Essi jo tak je fofrem vraťte, nebaví mě furt kupovat nový
Tu koníkovou samozřejmě pošlu právoplatnému majiteli, hlaste se čí je

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 09:30
- Nahlásit

Fifi
To je tak úžasný,že jaxem ze fčerejška na měkko,taxem uronila slzu.

A tohle mě taky dostalo.
http://aktualne.centrum.cz/zpravy/kuriozity/clanek .phtml?id=652253

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 10:39
- Nahlásit

Čau lidi, včera večer jsm poprvé dávala kaši malým kavkazanům, moc se do mí nehrnuli, ale přesto bylo všechno zapatlaný, nejvíc já a štěňátka, fena když to viděla tak řekla, že tohle z nich slízávat nebude-je to první fena, která odmítá kaši, takže jsem je čistila já vlhkým hadrem, malý si jen několikrát lízli.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:10
- Nahlásit

Tak mi dneska čuba ve velkém vyfuckovala zkoušku. Nejdřív jsem myslela, že jí zabiju na fleku a plakala Dávídkový do telefenu. Bohužel, když jsme přijely domů, zalezla do pelech, začaly jí téct nudle a frká jak děcko, když má ucpaný os. Tak že se jí zřejmě akorát dneska projevil ten chcíp, co nakonec chytla od té druhé čuby, co s námi bydlí. Mě nejvíc se..e, že se to neprojevilo o chvilku dřív. Ráno se venčila naprosto vpohodě a aktivně. Takhle jsme nejen zbytečně šly na zkoušku, ale ještě rizkovaly zhoršení jejího zdraví a rozšíření chcípu dál. Fakt když se něco se..e, tak se to se...e.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:16
- Nahlásit

kejtlin

Jůů ty máš kavkazáčky? Jakou chovku?

Hyena

Nebul jsou horší věci,zkoušku zkusíte jindá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:21
- Nahlásit

Erin
nemám chovku, máma je s PP ale neuchovněná, táta štěňat taky s PP taky neuchovněnej, ale jeho neuchovněj asi kvůli povaze, moji fenu by uchovnili, kdybych ji odbonitovala a odvystavovala.

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:23 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Erin
A tak pravdu díte, pani. Já mám teď spíš strach, abych to tam nechtíc neplivla s čubou na jiného psa a aby se to Hyeně nerozjelo. Ono ty přáznaky chcípu mi to rázem hodily někam jinam. nicméně řádnou traverzu k dalšímu výcviku si rozhodně pořídím

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:25
- Nahlásit

kejtlin
Je na tebe nějaký kontakt? Třá mail, nebo foun? Nejlíp pevná, páč tu mám zadara a můžu na ní vykecávat jak fsteklá

Hyena
no bóže, nějaká zkouška, tak to zkusíte jindy no.

All
Nenávidím malování a eště víc nenávidím ten úklid potom Včil jedu koupit nový koberec, takže zákaz vycházení na trase Liptaň- Globus Opava.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:30
- Nahlásit

Biluška
pevnou nemám, ale mail máš ani to nevíš ka.ta.koseznam.cz, tel:608719206

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 14:48
- Nahlásit

kejtlin
ale mail máš ani to nevíš ka.ta.koseznam.cz, tel:608719206
. Sorry, sem nevěděla že jsi to ty
Včil nestíhám, ale zavolám ti z auta jak pojedu pro ten koberec. Čím to je, že v autě mám nejvíc volného času?

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 15:20
- Nahlásit

kejtlin

moji fenu by uchovnili, kdybych ji odbonitovala a odvystavovala.

A co bránilo bonitaci a výstavám?Je škoda,mohla jsi mít papírový štěnda.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 15:34
- Nahlásit

Erin
bránilo tomu, že jsem měla v té době novou práci a nechtěli mi dávat volno na výstavy apod.
otec štěňat je kavkazan s povahou berňáka.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 15:49
- Nahlásit

kejtlin

bránilo tomu, že jsem měla v té době novou práci a nechtěli mi dávat volno na výstavy apod.
Tak snad tahle překážka byla přechodná,ne? A vystavy jsou o víkendech,promiň,ale pokud chovám určité plemeno,tak ho miluju a snažím se ho posunout dál.U tebe mi to zavání pouze množírnou.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 15:56
- Nahlásit

Erin
překážka není přechodná, ted´ mi třeba šéf nedal volno na zkoušky, fenu jsem si připravovala půl roku, mám prostě smůlu.Dělám 4 dny z toho 2 denní,2 noční a 4 dny volna, bez ohledu na to, jestli je víkend nebo svátek.

Bela
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:07
- Nahlásit

kejtlin
pardon, ze sa vam pletiem do temy, ale neda mi nespytat sa, kedze ma to jednak zaujima a dvak tomu celkom nerozumiem: naco je dobre "vyrabat" dalsie bezPP stenata, specialne ked vieme, ze mnozitelstvo je v nasich koncinach dost zavazny problem

<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání