| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:26
- Nahlásit
Bela
vedlo mě k tomu to, že si chci po mojí feně nechat štěně protože moje fena má klasickou kavkazí povbahu a vedle nás se bude předělávat z domu ubytovna pro dělníky a protože se nechci nechat vykrádst, zabít nebo znásilnit, tak jsem si nakryla mojí fenu kvůli povaze protože co ted´ vidím kolem sebe za kavkazany byt´ s PP tak nemají se skutečnou povahou kavkazana co do činění.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:37
- Nahlásit
kejtlin
otec štěňat je kavkazan s povahou berňáka.
vedle nás se bude předělávat z domu ubytovna pro dělníky a protože se nechci nechat vykrádst, zabít nebo znásilnit, tak jsem si nakryla mojí fenu kvůli povaze protože co ted´ vidím kolem sebe za kavkazany byt´ s PP tak nemají se skutečnou povahou kavkazana co do činění.
Si dost podstatně protiřečíš.Jj prachy jsou až na prvním místě,že!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:44
- Nahlásit
Erin
naštěstí skoro všechny štěnda podědily povahu po mámě, jak známo, dějě se to tak většinou bud´ dědí povahu po matce nebo po bábě, stačím si přečíst něco o genetice
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:45
- Nahlásit
kejtlin
nechcem, aby to vyznelo ako rypanie, ale musim suhlasit s Erin, ze si tak trochu protirecis
nebolo by naozaj lepsie nejako si ten cas najst, dat fenecku uchovnit - neviem co vsetko treba u kavkazakov ale pocitam, ze moc toho asi nebude, co sa vyzaduje a prispiet tak nap. aj k skvalitneniu chovu kavkazakov - ked teda pises za ma klasicku kavkazacku povahu. Priznam sa, ze mi to tiez pride ako vyhovorka.
Osobne povazujemm mnozenie psov bezPP za dost zavazny eticky problem. Netvrdim, ze prave ty si ta, ktorej ide cisto len o prachy, vela ludi mnozi bez PP so slachetnych pohnutok (podla nich slachetnych), alebo z lenivosti, ale nikdy nevies, ku komu sa napr. aj stena z tvojho chovu moze dostat, aky osud ho stihne a ako pripeje k udrziavaniu celeje tej otrasnej mnozitelskej masinerie.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:46
- Nahlásit
kejtlinnaštěstí skoro všechny štěnda podědily povahu po mámě, jak známo, dějě se to tak většinou bud´ dědí povahu po matce nebo po bábě, stačím si přečíst něco o genetice
toto pocujem 1krat. Kde to pisu?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:48
- Nahlásit
kejtlin
stačím si přečíst něco o genetice
Ale di ty brepto,pokud by jsi něco o genetice tušila,tak neděláš to co děláš.
A jezevčíky a čivavy množíš bez papírů taky z titulu znalce genetiky??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:49
- Nahlásit
Bela
tak se zeptej třeba poradkyně chovu.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:50
- Nahlásit
kejtlin
pises, ze si mam precitat nieco o genetike, tak sa pytam, ze kde sa docitam, to co tvrdis, lebo tato informacia ma zatial v literature nejako obisla
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:50
- Nahlásit
Erin
titul nemám,ale ty bys ho měla mít, když si dovolíš soudit člověka, aniž by si ho znala. kde jsi vzala že množím čivavy? mám jen čivaváka a ten nerodí, fakt nevím proč
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 16:58
- Nahlásit
kejtlin
titul nemám,
Já jsem také nikde neřekla,že ho máš
když si dovolíš soudit člověka, aniž by si ho znala.
Já tě nesoudím,ale poukazuji na tvé chování,které psům rozhodně nepomáhá,spíč´še škodí.
mám jen čivaváka a ten nerodí, fakt nevím proč
Nerodí proto,jelikož oplodňuje..
A tvoje jezevčice nerodí bezpapíry??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:03
- Nahlásit
Erin
má jen starou jezevčici, která nikdy štěňata neměla, mám doma ubytovanou jezevčici se štěňaty to je pravda ale moje není, proč je u mě doma to je pouze moje věc.
Dále, místo toho aby ses do mě navážela a soudila situaci po který ti je kulový!!!a neznáš ji, takže nemůžeš být ani objektivní, bys měla radši trénovat přivolání u svých psů, pokud vůbec víš co to je, podle jejich chování soudím a podle tvého chování taky ptž s tím nic neděláš, ale o to nejde, vždyt´ ono je jim za vratama taky dobře že, to přece nevadí, že nechodí ven, hlavně že mají PP.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:20
- Nahlásit
kejtlin
bys měla radši trénovat přivolání u svých psů, pokud vůbec víš co to je, podle jejich chování soudím a podle tvého chování taky ptž s tím nic neděláš, ale o to nejde, vždyt´ ono je jim za vratama taky dobře že, to přece nevadí, že nechodí ven, hlavně že mají PP.
Tak tady máš hodně špatné info,přivolání nemá jen jeden z 6 mých psů a proto chodí na vodítku nebo ho vozím do soukromého lesního provozu.A že mě drbny nevidí na ulici,asi proto,že své psy vozím autem mimo město.
Ale nenapadlo by mě nasekat štěnda bez PP a znalosti rokokmenu rodičů,jejich zdraví,povah jen pro pseudo důvod ochrany znásilnění
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:29
- Nahlásit
Erin
já rodokmen rodičů znám, zdravotní stav též a povahu rovněž.
škoda, že nemáš za sousedy ukrajince myslím že bys asi změnila názor co je důvod a pseudo důvod, ale to je jedno po mě je ti absolutně kulový
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:35
- Nahlásit
kejtlinškoda, že nemáš za sousedy ukrajince myslím že bys asi změnila názor co je důvod a pseudo důvod,
sory,ale aj podla mna to je pseudoduvod
apropo, ked uz jedneho psa s typickou povahou na hlidani mas, preco experimentovat a vyrabat stence s povahovo netypickym otcom...mne to nedava zmysel, asi som nejaka slabsie chapava, alebo co
okrem toho, logika veci mi tiez napoveda, ze take stena ti aj tak skor ako za taky rok, rok a pol aj tak hlidat nebude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:38
- Nahlásit
Bela
moje fena už hlídala v půli roce a štěně se to od ní naučí, mám jednoho psa na hlídání to je pravda, ale taky 2000m pozemku a to jeden pes neuhlídal ani kdyby se přetrhnul, ale nevím proč ti to vysvětluju.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:42
- Nahlásit
čau kreténi
sme byli f karalupech a vzali nějaký čokly na vychajdu a děda ispidich s janikou eště vzali 2 čokly na zámek v Nelahozefsi,aby měli ty kultůůůrní zážitky:smirk ěda možná vyměkne a jednoho(nebo vobá) si nechaj nebo daj mamce(svojí,né mě)
hyjena
tak to čtu,pani...no blbě ste si vybrala čas,no.Tak hlavně aby byla brzo f pohodě,dejte vjedět.
Nicméně to co sem vám řekla platí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:45
- Nahlásit
davidkova renata
Nicméně to co sem vám řekla platí
Hele, přemýšlela jsem o tom a v tom, co je pro mě hlavní, tj. běžný provoz problém neshledávám, a kldině na to dám krk. U cvičení je prostě hranice, přes kterou jít nechci. A to i když to třebas pak halt vzteky obrečím.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:47
- Nahlásit
kejtlinale nevím proč ti to vysvětluju.
nevim ani ja
mne len neleze do hlavy, preco niekto, kto sa stazuje na sprznenu povahu psov s PP vyraba bezPP stence so psom s povahou tiez mimo standardu a este tvrdi, ze to len kvoli tomu, ze chce psa na hlidani
lebo nech sa na to divam z akejkolvek strany, nevidim v tom ziadnu logiku a nedava mi to zmysel
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:51
- Nahlásit
kejtlin
já rodokmen rodičů znám, zdravotní stav též a povahu rovněž.
Tak tohle řekne jen chovatelský nýmand,chov je natolik rozmanitý a genetika nevyzpytatelná,že od zkušených chovatelů co chovají celkem intenzivně s PP třeby 40 let tuhle blbost neuslyšíš.
Nu budiš jsi jen množitelka ne chovatelka.
škoda, že nemáš za sousedy ukrajince myslím že bys asi změnila názor co je důvod a pseudo důvod, ale to je jedno po mě je ti absolutně kulový
Nejsi malinko xenofobní?Já mám za kamarády ukrajince,poláky,slováky a soused cikán...chtěla bych aby většina mládeže byla jako on.
Na osobní ochranu je lepší nástroj než pes,třeba osobní zbraň.
mám jednoho psa na hlídání to je pravda, ale taky 2000m pozemku a to jeden pes neuhlída
Si děláš legraci,ne?Kavkazák neuhlídá tenhle pozemek?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
isdpch
děda ispidich nevyměk
bože,ty jsi bezcitný a zlý děd!!!! vůbec tě nemám ráda!! se ti fšecko vrátí,počkii!!!
Hyena
U cvičení je prostě hranice, přes kterou jít nechci
hele,todle nejni vo nějaký brutální hranici..velmi zjednodušeně řečeno,tomu psovi by se ale úplně hovno stalo kdyby zjistil, že běžnej provoz zahrnuje i cvičení Je vychcaná jako každej čokl a valí to na vás docela úspěšně(to jim de moooc dobře,hajzlům )
co vostatní?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 17:56
- Nahlásit
Erin
co já jsem nebo nejsem je pouze moje věc, xenofobní nejsem není ukrajinec jako ukrajinec.
a osobní zbraň , k smíchu, víš co se stane, když ti tu osobní zbraň sebere?použije ji proti tobě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:01
- Nahlásit
snad si ho někde veme..něgdo né tak bezcitnej jak vy dva
je to docela líbibý zvíře,kur*va
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:02
- Nahlásit
davidkova renata
a kralupsky spol - vyletnici, drbali ste i toho Certa prevezenyho? Jakej je, prdola?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:06
- Nahlásit
Já bych to nedala,proto do útulku vozím jen proviant a zahodím ho zodpovědných rukou a frrr pryč.Teda ale ten bloňdák je fakt fefák,ste mocka hodný .Bůh vám to vrátí..
A je ruka v nohávě
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:08
- Nahlásit
davidkova renata
ostatní pohoda. Jo a práskla jsem vaší šéfce,v rámci dělání skupinky u speciálních cviků, že máte OTP2. Řikala,že už vás neviděla jak rok dlouhej. I shodly jsme se, že Vám halt s Nánou sedí TART jak prdel na hrnec.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:09
- Nahlásit
kejtlin
víš co se stane, když ti tu osobní zbraň sebere?použije ji proti tobě.
Vím,kvér mě mrtvej nesebere
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:10
- Nahlásit
Erin
Já bych to nedala,proto do útulku vozím jen proviant a zahodím ho zodpovědných rukou a frrr pryč
Hele, mě minule přesně v Kralupech zvali,ať se jdu podívat. Jsem vyložila deky a s díky odmítla. Taky na to nemám- Bezmoci si užívám dost a dost v procesu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:11
- Nahlásit
Fifi
drbali ste i toho Certa prevezenyho? Jakej je, prdola?
toho sme měli v první části prochajdy,paxe popojelo autem a tam by se nevešel,mohli jen malí kusy..je moc pěknej,má krásný voči,nepřišel mi starej nějak..jen si malinko tu a tam zaprudí na psy,ale jinak je úpa v poho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:15
- Nahlásit
Erin
vím kvér mě mrtven nesebere
mrtvej ne, ale těch 5 živých co s ním půjde by mohli, idividua povahy násilnické chodí ve shlucích a spolcích ptž se cítí nenapadnutelní a jestli bys šla do 5ti frajerů, tak já teda ne ani s kvérem ,který nevlastním
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:15
- Nahlásit
Hyena
Jsem vyložila deky a s díky odmítla.
Jj přesně tak,mám 6 psů z toho 3 seniorynad 10 let.Právě kvůli nim nečeřím zaběhlý denní program,mají rádi svou jistotu a klid.Mladí si přivezli Agátku ze Skřivan, ale bydlí ve vedlejším domě,psi ji akceptovali,ale u sebe doma ji moc rádi nevidí.
|