Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 19:51
- Nahlásit

zde večerní báseň:

domove domove, vidím tě v dáli,
do zipu přivřu si zas konce šály
jak spěchám, abych tě ještě dnes viděla,
žárofku zapnu si, když praha je setmělá,
zapnu si taky z matrace telku,
- koho dnes vyhoděj v superstár při pondělku?
Zeptám se maryje, jistě mi řekne,
kdo neměl na výkon ohlasy pěkné.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:04
- Nahlásit

Gerda
to by chtělo vydat knižně ty tvoje básně

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:52
- Nahlásit

čus žumpice, právě sem zabila samečka, gdo potřebujete maso tak si fofrem přijeďte. Páč naráz to nezkrmím a mražák mám plnej třešní a borůvek

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:54 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

FŠEM!!!
tagže essi si fspomínáte jaxme s hipíkem a toničkou cca před tejdnem řešily ten inzerát vo nalezeným šicákoj a ztarcený šicuně..tak to byla vona a už je doma!!!!!!!!!!!!!! ,zrovna mi psala majitelka.
tim ofšem dobrý zprávy končej bo vypadla Šenková ,nechápu.....
biluše
nám přišly zrovna zas kuřata,ale samečka si ujít nenechám

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
tak to byla vona a už je doma!
bombáááááá

a druhá: teď v telce na Prima cool říkali co sou to tachyony a holky sou to průchody do vícedimenzionálního prostoru a páč to říkali f telce tak je to pravda

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:06
- Nahlásit

davidkova renata
Gdo je Šenková? A kam spadla?

nám přišly zrovna zas kuřata,ale samečka si ujít nenechám
Už mu teče do bot a potřeboval by pomoc. Má smůlu, mrtvolám nepomáhám Sme montovali dvje nový skříně a pičítačovej stůl. Takovej složitej, je to i s policema zároveň, rohovej, samá nástavba a asi milion šuplíků....no šílenej stůl. Sem si vědoma Márfyho zákonu, že při montování nábytku se partneři pokaždé pohádají takže jsem ho poslala pryč. Samozřejmě nešel a furt přicmrndával. Tak jsem chtěla jít pryč já ať to teda složí on. Brejlil do návodu jak brejlovec a houby tomu rozuměl (za prvé neumí po polski a za druhé by tomu stejně nerozuměl ani tak, páč tam byli obrázky jak pro prvňáka a nepochopil to ). Tak jsem se toho chytla, on mi tam celou dobu zavazel a když jsem to měla skoro celý hotový tak mi šlohl poslední dvě poličky, přidělal je tam (naruby pochopitelně) a oznámil mi, že "než ty přečteš jeden návod tak to mám dvanáctkrát hotový". Toš sem ho vzala kladívkem a je klid. Akorát mě sere, že sem si zasvinila koberec, budu to muset zítra vyčistit
Včil tam bojuje s těma dvouma poličkama, jak je má naruby tak mu to pochopitelně nesedí . Už si s tím hraje dobrých deset minut . No pro mě za mě si může hrát třá do rána stejně mě bude dneska bolet hlava

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:10
- Nahlásit

Biluška
Toš sem ho vzala kladívkem a je klid. Akorát mě sere, že sem si zasvinila koberec, budu to muset zítra vyčistit
něco mi to připomíná, ale příště se musíč líp připravit:
http://www.metacafe.com/watch/yt-wSf0NOUIRvM/steva n_hogg_ladder_accident/

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 21:13
- Nahlásit

Alexa
něco mi to připomíná, ale příště se musíč líp připravit:
ano ano, přesně tak to bylo .Akorát sem si nedala ten igelit na koberec...příště už budu vědět

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 23:36
- Nahlásit

Biluška
akorát mě sere, že sem si zasvinila koberec, budu o muset zítra vyčistil
tož bych ti mohla přistavit i moje auto, propůjčila jsem ho k přivezení štěňátka mojí kamarádce, dokonce jsem s ní jela, neřídila ptž potmě nevidím skoro nic, i ve dne vidim prd bo mám 7 dioptrií a štěňě poblilo a posralo můj vůz-vyčůrat se stačil venku, zbytek si nechal do auta a než jsme zastavily tak to rozšlapal po celým kufru mimo deku, kde byl na závěrečných 10km k domovu, ptž jsme se stavily u Mc Donalda, tak aby nezavazel, daly jsme ho do kufru-kombi 5ti dvéřák, předtím jel u mě na klíně. Tak jsem akorát řekla hm, ted´ to čistit nebudu už na to nevidim, kamarádka přesadila mimino k sobě do auta a odfrčela k domovu. Jo a zabloudily jsme jen cestou zpátky-paradoxně, tam jsme trefily asi spíš náhodou. tak kdybys Biluš chtěla tak bys mohla vyčisti i můj vůz s kobercem to vzít najednou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 00:13
- Nahlásit

Je mi zle, chystam se umrit.
Coklovi jsem dala k veceri granule, bo jsem nemela uvareno dost rejze, takze to co bylo dostali kotata s kuretem. Cokl hajzl jeden ac vi, ze kotatum zrat nesmi jim to sezral. Kotata maj teda granule, cokloj zas zere granulky kocour Samik, kote Kosticka se mi zas snazila odpoledne sezrat chleba s hermelinem a to ma sracku a muze jen dietu, se z nich poseru asi jim na misky napisu jmena, kazdej zere neco jineho nez ma. Jen ja nezeru ted nic bo se mi chce blejt.

Biluško pucis mi krtecka s traverzou? Nejak se mi to tu jde s moralkou do hajzlu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 04:48
- Nahlásit

dobré ráno na piáno

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 07:15
- Nahlásit

Fstávat a makat a neflákat se bando líná

lucYnka XIII
Biluško pucis mi krtecka s traverzou? Nejak se mi to tu jde s moralkou do hajzlu.
Samozřejmě, doba je zlá musíme si pomáhat

kejtlin
Nic, svý poblitý auto si čisti sama Já sem taky musela dechlupovat celé Autíko než jsem ho vrátila do servisu Sem to dělala dva dny, to je neuvěřitelné jak ho ti čokli dokážou zachlupit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 09:19
- Nahlásit

čau kreténi co fstupujete do vícedymenzyjonálního prostoru
hele v bille maj f akci slípentplejky..chce něgdo vobjednat???

Tinta76
# Zasláno: 10 Lis 2009 09:33
- Nahlásit

Brý den celý den

lucYnka XIII
asi jim na misky napisu jmena, kazdej zere neco jineho nez ma
nejdřív je ale radši naučte číst, jináč vám to nasranost nevyřeší

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 09:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
já takle měla u holek popsané misky a stejně jsem jim dávala která přišla první miska pod ruku

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:15
- Nahlásit

Dobré jitro fšem ve čtvrtém rozměru a ve čtvrtém měsíci! Jak sem si libovala, že nemáme na sídlu žádnýho pastefce, tak dneska ráno přijel frajer, nejspíš to byl chlebeček vot pergnerový, na psí louku mercedesem, vyndal středoazyjata a vlál za nim, čokl na zadních. Čuby docela na pohodu, je to ještě velmi mladý zvíře, ale nesou se drby, že v domkách, kde bydlej, pojedl ofčáka. Nevim, třeba to pravda neni, ale jak sem viděla, že za nim vlaje a skorem ho na vodítku neudrží, opustili sme s ostatníma louku. Pěkně mě krká, že vypadla leona, teď jesi vypadne aji chodůr, tak už to bude vopravdický zvěrstvo. Maryji se rozbil kartáč, resp oba dva, musim zakoupit novej, bo ona česání velice oblibuje. Jak se tu máte gauneříííí?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:31
- Nahlásit

Gerda
Teda tě obdivuju, co informací dokážeš napsat v jedné větě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:36 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

čus lidi........nejsem schopná vůbec ničeho,takovej PMS sem za celej život neměla.Možná to není PMS,možná sem f přechodu a nebo umírám na nějakou vzácnou nemoc.Není tu něgde dr.House,nebo aspoň děda Isdpch,aby mi řekli co mi vlastně je?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:47
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
ve které?

jablunka
aby mi řekli co mi vlastně je?
asi máš pms...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:48
- Nahlásit

Gerda
a češeš takle?
http://www.youtube.com/watch?v=lpmLsWio3MA&feature =related

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:49
- Nahlásit

Pejsek Asin 10let hledá akutně nový domov jinak jej majitelé nechají uspat !

Jeho majitelé se museli ze sociálních důvodů přestěhovat do paneláku. Pejsek je velký, velmi živý a když je sám, tak tam štěká. Nepodařilo se jim najít útulek, kde by ho přijali, ani žádného člověka se zahradou.
Jde o černého křížence německého ovčáka, jménem Asin, není kastrovaný. Váží 29 kg. Je hodný k lidem, ale nesnese se s každým pejskem (to by mohla pomoct vyřešit kastrace). Zvládá základní poslušnost. Je živý. Potřebuje zahradu a hodného člověka, který by mu věnoval svůj čas.

Nového majietele musíme najít do čtvrtka ( 12.11.2009) , jinak ho bude muset nechat utratit.

Kontakt MVDr. Rozsypalová lenka.rozsypalova@zaznam-strih.cz

Lidičky, nenarazil ste náhodou někdo na tohodle psa? Já to našla už stažený na foru. Bohužel tam neí telefon a momentálně mi v práci nejde můj mailovej server, tak že ani nemůžu té veterinářce zamailovt, jestlije to akutní nebo už ne.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:50
- Nahlásit

Jo nezkopíroval se mi tam obrázek, ale vzhledově je to vpodstatě černé NO, něco jako o něco tlustší Dastík. A vzhledem k tomu, že veterinářka píše o kastraci jako řešení jeho nesnášenlivosti se psi, tak na mě dobrým dojmem nepůsobí.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:52
- Nahlásit

jablunka
možná sem f přecohodu a nebo umírám na nějakou vzácnou nemoc
Neblbni, tak hodnej k tobě život přeci nebude.

Tinta76
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:52
- Nahlásit

jablunka
A nestačil by ti Dr. Skružný?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:01
- Nahlásit

Hyena
Neblbni, tak hodnej k tobě život přeci nebude.

Hm,já si to myslela.
Tinta76

Ne,určitě nemá takový charýzma jako House a takovej přelet vo nemocích jako Isdpch.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:02
- Nahlásit

jablunka
To chce slunko a obejmout par stromu. Nebo se podivat na Otika, ten musi rozehnat vsecky chmury.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:03
- Nahlásit

Tinta76
jak se vede Bedříškovi a novému nájemníkovi?

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:05
- Nahlásit

Fifi
a obejmout par stromu.
Vypadám snad jako Miloš Zeman???Ani becherofku nepiju.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:07
- Nahlásit

jablunka
Ses dneska fakt v negaci, hod do sebe panaka teda aspon.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 11:10
- Nahlásit

Tinta76
odkud ho znáš?

<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání