Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:15
- Nahlásit

Hyena
Řikala,že už vás neviděla jak rok dlouhej. I shodly jsme se, že Vám halt s Nánou sedí TART jak prdel na hrnec.
hm,no to se nemůže divit,dyš Nána by stála f kruhofce eště v 10 letech.Sem se jí vloni zmínila,že možná pudu na OPT1(pochybuju,že věděla co to obsahuje,jen jsem řekla,že to je TART),málem se pozvracela hnusem a opovržením ,voni ten TART nějak nemaj rádi bo co

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:19
- Nahlásit

janika
že vezmeš jednoho a uvolníš tak místo pro chybu nějakýho idiota..
todle já jako argument nesnáším! tu chybu ten idiot totiž udělá zcela nezávisle na tom,zda ty si něco vemeš nebo ne a naopak pokud bude v ůtulku narváno, další chudák klidně může zvostat na ulici bo nejni místo! to je eště horší ..Není to řešitelný v současný době bych řekla..
si ho vemte,ja malej a chočenej!!!!!!!! nezabere moc místa a moc nesežere

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:20
- Nahlásit

Sem tu, zrušte zákaz vycházení. Uš nigdy, ale opravdu NIGDY nevezmu pubertálního haranta do obchodu a nedovolím mu vybírat si koberec Ruply mi fšechny céfky, prodavačovi taky. Mášenkovi ne, ten se zdekoval ven a vyhulil asi krabičku cigaret

Erin
Vím,kvér mě mrtvej nesebere
Trochu odbočím - měla bys sílu ho použít? Ten kvér myslím. Jako doopravdy použít, ne s ním jenom mávat.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:20
- Nahlásit

kejtlin

mrtvej ne, ale těch 5 živých co s ním půjde by mohli, idividua povahy násilnické chodí ve shlucích a spolcích ptž se cítí nenapadnutelní a jestli bys šla do 5ti frajerů, tak já teda ne ani s kvérem ,který nevlastním

Tady jsme jen v poloze coby kdyby,pochybuji,že se u tebe v zahradě motaj tyhle party záškodníků.A ono stačí prásknout do vzduchu,pokud to nejsou mafiáni,tak jsou jak vrabci.

Ale pokud máš pocit,že tě neochrání střelná zbraň a jeden pes...tak dva tě neochrání stejně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
si ho vemte,ja malej a chočenej!!!!!!!! nezabere moc místa a moc nesežere
Nemas TY nahodou jen jednoho cokla????!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:26
- Nahlásit

Erin
střelná zbraň mě neochrání ptž ji nevlastním!!!a pes mě ochrání, jen neuhlídá tak velkou zahradu, ptž pokud pes štěká na jedné straně z druhé strany mi můžou vybrat králice s PP!!! mezi ně se stejně pes nedostane-mezi králíky a než mu dojde, že ti za plotem ho jen dráždí a doběhne ke dvoru s králíkama, tak záškodníci budou fuč.jeden pes na zahradu, druhý ke dvoru.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:27
- Nahlásit

Biluška

měla bys sílu ho použít? Ten kvér myslím. Jako doopravdy použít, ne s ním jenom mávat.

Jistě, jinak nemá cenu si tu věc pořizovat,jen je nutné vyhodnotit ryzikovost situace ,zámšr a zdatnost agresora.Na střelnici se mi dobře strefuje do tělních periferíí,ale pokud by někdo měl zálusk zabít mě nebo někoho z rodiny,budu se snažit být rychlejší a mířit na střed.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:30
- Nahlásit

Fifi

Díky za ta slova sestro,sem to měla uš na jazyku

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:30
- Nahlásit

Erin
Jistě, jinak nemá cenu si tu věc pořizovat,jen je nutné vyhodnotit ryzikovost situace ,zámšr a zdatnost agresora.
Osobně bych právě z tohoto měla strach. Když teda vůbec pominu samotný fakt, že jakákoliv obrana bude posuzovaná jako nepřiměřená.
Ale i kdyby ano - nejspíš bych nedokázala zmáčknout spoušť.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:34
- Nahlásit

kejtlin

pes mě ochrání, jen neuhlídá tak velkou zahradu, ptž pokud pes štěká na jedné straně z druhé strany mi můžou vybrat králice s PP!!! mezi ně se stejně pes nedostane-mezi králíky a než mu dojde, že ti za plotem ho jen dráždí a doběhne ke dvoru s králíkama, tak záškodníci budou fuč.jeden pes na zahradu, druhý ke dvoru.

Podívej se,vadí mi,že množíš bez PP,podívej se do útulků,kde spousta kříženců(ano pes bez PP je vlastně vořechem).
Chápu i tvé obavy,ale ty nemáš momentálně jen jednoho psa,ne?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:34
- Nahlásit

Zdar magoři
tak mám Matesa chovnýho a fakt je to toy má 27 cm. Byla jsem kouknout i v Letňanech viděla jsem asi 100 bílejch Bajků ale nějak mi nedošlo že pravýho nepoznám a přišlo mi blbý pokřikovat bajkoooooooooo tak jsem je ani nemohla pozdravit. Koukala jsem na fotky - pjekný a jak to Gerdě s tím labroušem sluší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:37
- Nahlásit

Erin
nemám ale z gauče a skoro neslyšící mě moc neohlídají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:41
- Nahlásit

Erin

Díky za ta slova sestro,sem to měla uš na jazyku

já dva psy mít nemůžu...sem prchlivá a nervosní a nevyrovnaná,stačí že ničim život jednomu
pracuju na jiný bázi..sem celkem slušnej dohazovač
Alexa
tak mám Matesa chovnýho

a můžete množit,pani!!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:43
- Nahlásit

Alexa
Pani, muzu se optat, Mates je kdo? Nak ztracim prehled.
Zumpice, co sem uz potkala, tak tam zhruba tusim, jak to s coklama maj. U vas sem lost.

hally001
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:44
- Nahlásit

GERDA-.VEM MĚ PRACOVAT NA STATEK? kYDALA BYCH AŽ BYCH SLZY RONILA. MŮŽU? NA OŘI SEM MÍRNĚ POKROČILÁ A PADÁM JAKO PROFÍK...KLUŠU, TO JO, ALE PRVNÍ CVALOVÝ MĚ TROCHU VYHODÍ-ALE DYŽ MÁM PROMILE, TAK MĚ OŘ NESUNDÁ, ALE ZASE NEMŮŽU BEJT FURT NAMOL, ŽE

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:44
- Nahlásit

Biluška

Osobně bych právě z tohoto měla strach. Když teda vůbec pominu samotný fakt, že jakákoliv obrana bude posuzovaná jako nepřiměřená.
Ale i kdyby ano - nejspíš bych nedokázala zmáčknout spoušť.

Proto nemáš kvér a asi je to tak správně.

Teda strašně moc se mi chce říct,že máš řidičák místo kvéru..ale dnes opravdu to neber vážně...ačkoliv to někteří odborníci stavějí na stejnou roveň já ne.
Vážně není to legrace uvažovat,kdy zbraň dle regulí zákona použít,kdy ne.Já mám jasno,použiji ji pouze v krajní nouzi.

Ale pokud by někdo ohrožoval na životě tebe,tvý děti..věř tomu že by jsi tu spoušt zmáčkla.

Tak a jdu nakrájet 4 kilka vepřových srdíček + 2 kila rýže parboil..dnes se vařilo,Žany je doma a syrové pro miláčky těžko nese.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:45
- Nahlásit

A ted scitam mi znamy zumpice, co presly z virtualna do realna, vono jich uz je docela dooost!

davidkova renata
sem prchlivá a nervosní a nevyrovnaná,stačí že ničim život jednomu
Kecy, prdy, maslicky, jen se toho neboj!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:45
- Nahlásit

hally001
kYDALA BYCH AŽ BYCH SLZY RONILA
Co se doprošuješ Gerdy, okamžitě přijeď k nám

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:52
- Nahlásit

Erin
Ale pokud by někdo ohrožoval na životě tebe,tvý děti..věř tomu že by jsi tu spoušt zmáčkla.
Tak v téhle situaci už jsem byla. Ohrožoval teda mě, ne mý děti. Možná kdyby šlo o děcka jednala bych zase jinak. Ale kvůli sobě bych to nezmáčkla, ani kdybych nějaký kvér měla, znám se.
Vážně není to legrace uvažovat,kdy zbraň dle regulí zákona použít,kdy ne
Toť další věc. Nechat si šlohnout kabelku, nebo jít k soudu protože si utíkajícího zmetka postřelila do sedacího svalu?

Teda strašně moc se mi chce říct,že máš řidičák místo kvéru.
Pche

Proto nemáš kvér a asi je to tak správně.
Měl ho exmanžel. Trpěla jsem ho dokud se nenarodily holky. Pak ho prostě musel dát pryč, četla jsem moc katastrofických zpráv na téma "tříleté dítě našlo otcovu pušku ve skříni a ustřelilo hlavu dvouletému bratranci" . Ale střílela jsem náhodou docela dobře, jednou sem trefila i terč

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 18:58
- Nahlásit

Fifi
Pani, muzu se optat, Mates je kdo

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:00
- Nahlásit

Biluška

Měl ho exmanžel. Trpěla jsem ho dokud se nenarodily holky. Pak ho prostě musel dát pryč, četla jsem moc katastrofických zpráv na téma "tříleté dítě našlo otcovu pušku ve skříni a

Bože typická žencká...
Kvér a munici musíš mít uložený v sejfu!I nošená zbraň nesmí mít náboj v hlavni..

Neessi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:01
- Nahlásit

hally001
kYDALA BYCH AŽ BYCH SLZY RONILA

Kdy můžeš nastoupit? Mám sice jen dvě hajtry,ale práce je jak na kostele!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:02
- Nahlásit

Alexa
Jeee, pudlon, ten by se libil cubkam, je takovej hebounkej, jak plysova hracka. Krasavec! Kuji za objasneni.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:12
- Nahlásit

Erin
Kvér a munici musíš mít uložený v sejfu!I nošená zbraň nesmí mít náboj v hlavni..
Jo jo, to říkali i rodiče těch zastřelených děcek. Všichni z různých zpráv se shodovali na tom, že "nechápu jak se k té zbrani dostal, vždyť byla bezpečně...." a "asi jsem omylem zapoměl náboje...."
Vím, že tobě se to stát nemůže,protože jsi neomylná a nehody se ti nestávají, ale normálním lidem holt jo.

Erin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:31
- Nahlásit

Biluška

"nechápu jak se k té zbrani dostal, vždyť byla bezpečně...." a "asi jsem omylem zapoměl náboje...."

A podobně matky omlouvají opaření děcka kávou,polévkou..zřejmě by na vroucí vodu měl být zbrojní pas..

Vím, že tobě se to stát nemůže,protože jsi neomylná a nehody se ti nestávají, ale normálním lidem holt jo.

Omylná jsem,ale snažím se předvídat.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 19:49
- Nahlásit

Erin
Omylná jsem,ale snažím se předvídat.
Opatrne, pani, at z vas nejni za chvili Orakulum.
Jak chutnaly srdicka s rejzi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:20
- Nahlásit

Fifi
Já englicky neumím, můžu dostat stručný výcuc? Páč sem vůbec nerozuměla co ta bábinka tomu fešákovi řiká

Erin
zřejmě by na vroucí vodu měl být zbrojní pas..
Nebo by jim pak někdo měl říct ...."bože typická ženská"...

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:28
- Nahlásit

Janika
Hele, inspirace co dát dědovi na Vánoce . Takový atlas ho určitě potěší

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:36
- Nahlásit

Biluška
co ta bábinka tomu fešákovi řiká

TY NEZNÁŠ MATRIX?????????
je to vědma říká mu že shodí vázu atak podobně

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2009 20:39
- Nahlásit

kejtlin
z druhé strany mi můžou vybrat králice s PP!!!
Jaký jaký jaký?
Já mám zakrslý kastorexe a kuní velký hnědý.

<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání