Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:32
- Nahlásit

kejtlin
.případně bych musela narychlo vystavit oplechovanej a železem obitej kotec,nejlépe bez přístupu vzduchu
jo jo, takovou rakvičku. Tou jí vyhrožuju už dlouho
Ona je náhodou úplně hodňoučká a milá fenečka pokud může 23 hodin denně pást cokoliv. Včil nemůže, protože všechny ovce v okolí jsou březí a majitelé odmítají spolupráci Takže se ta sfiňa nudí, protože nic jiného než pasení ji na světě nezajímá. Zkoušela jsem jí nabídnout agi - zhnuseně se poblila. Frisbee - absolutní nezájem. Ypeňí - ještě větší zhnusení než u agi. Běh u kola - no, docela fajn, ale jenom pokud se běží k ovcím. Prostě jiné aktivity ji nezajímají a nedostatek ovcí si vynahrazuje likvidací oken

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:36
- Nahlásit

ještě 10 hodin a dastík je zpět
páníček volal,že leží na matraci ,žužlá tenisák a už byli na obchuzce a dastíkovi se tam líbí a čuchá kde co je

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 22:43
- Nahlásit

Biluška
a třeba kdybys pořídila slepice, ty by ji k vyžití nestačily?pozitiva:čerstvá domácí vejce,využití zbytků z kuchyně,občas koupíš zrní, který jin nasypeš a doleješ vodu, pustíš je na zahradu, nemusíš je venčit ani socializovat a megera by se nenudila.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:03
- Nahlásit

kejtlin
jo takle to je v utulku

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:08
- Nahlásit

potrebuju nutne vanocni hvezdu, kotata vylily konvicku s vodou na modem nastesti se ho povedlo sprovoznit po intenzivnim suseni fenem.

brezen2008
neboj holka oni se ti ti chlapy vratej, udelejte si zatim holcici mejdlo - damskou jizdu

Biluška
tady posilam Megerce

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:09
- Nahlásit

lucYnka XIII
je mi smutno,to je fakt,jenda jde zas ráno dál do práce,ale dovezemi ho
holky dostali najíst a jdem spát
a zejtra budu jenom snimi

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:10
- Nahlásit

Biluška
heled a nemohla bys ji udelat makety ovci, takove jak sveho casu byli v Praze kravy? Nebo to by s ni asi slehlo, ze se nehejbou, vid?

Kup ji vanocni hvezdu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
jj kočky, potom co mi rozbily několik věcí ze skla,keramiky a podobných materiálů jsem řekla svýmu chlapovi, že bysme měli koupit nějaký dobrý lepidlo a ten na to, to je fakt, když kočky přilepíme k zemi tak už nám nikdy nic nerozbijí

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:13
- Nahlásit

brezen2008
holky dostali najíst a jdem spát
to je prd mejdan,kupte si sampano, jim kup pivo pro psy, sobe objednej striptera a jim nejakeho fesackeho nahacka treba Otika taky nakup lupinky a tak a mohla bys me pozvat at na mejdlu nejses sama

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:17
- Nahlásit

kejtlin
to je fakt, když kočky přilepíme k zemi tak už nám nikdy nic nerozbijí
to byse mohlo zkusit, kdyz tohle jsou zatim neochocene kotata z venku a ja je nechytim, abych je mohla prilepit

moje dve dospele kocky jsou hodne, ty cely den chrupaj. Ty lepit nemusim

Kocourek Samik je nemocen zitra asi jdem k vetovi, bleje, ma mastnou srst a je divnej kurnik kde mam brat prachy? dyt je to fsechno tak drahy u vetu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2009 23:25
- Nahlásit

lucYnka XIII

Kocourek Samik je nemocen zitra asi jdem k vetovi, bleje, ma mastnou srst a je divnej kurnik kde mam brat prachy? dyt je to fsechno tak drahy u vetu

má kocorka olivera, je mu už asi 1o-11 let nalezenec, taky byl divnej,motal se, naštěstí než jsem zpanikařila tak jsem si všimla, že na stole jsem nechala punč a olín ho vylízal, chutnal mu, tak se vožral, ale to jen tak pro odlehčení, at´ to samíkovi dobře dopadne, ty prachy to dobře znám, ale radši ošidím sebe než pesy, mám sqělýho veta, ošetří mi zvířata i na dluh, není to pravidlem samozřejmě,ale už se to za těch 13let párkrát stalo.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 03:00
- Nahlásit

k snidani je dneska vtipna kase, tak jsem zvedava jak to tu dneska bude vypadat

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 07:13
- Nahlásit

Tak žumpule, konec flákání, vstávat a makat

lucYnka XIII
k snidani je dneska vtipna kase, tak jsem zvedava jak to tu dneska bude vypadat
Bléééé, kaši nežeru, chci džogurt

heled a nemohla bys ji udelat makety ovci, takove jak sveho casu byli v Praze kravy? Nebo to by s ni asi slehlo, ze se nehejbou, vid?
Nepochybně. By musela mít makety s motorkem co by rotovaly po zahradě
Kup ji vanocni hvezdu.
Genižální nápad

kejtlin
Otázka je, jestli by se to nedalo považovat za týrání slepic . O jejich pořízení uvažujem už delší dobu, ale nejsem si jistá jestli se podaří zařídit jejich soužití s takovými individuji jako je Arman, nebo Killerka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 08:16
- Nahlásit

čau kreténi,zase chčije
ftipná kaše gůt,hnetka si zobnu at mi to zasejc pálí
jinak krávy co byly f práglu tu sou furt,jednu mám dokonce kousek vot baráku u jedný práce,ale je statycká..Jedině,že by megera pásla mne bo já statycká vzhledem ke 4 úklidům nejsem

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 08:35
- Nahlásit

Biluška
Pošli Megeru sem,bé mi pást čokly.

Ftipná kaše je mi na prt,páč mám tak příšernej PMS,že sem jak kocour vot Lucynky...bleju,mám mastnou pleť a vlasy a celkovje je to na gouno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 08:43
- Nahlásit

davidkova renata
Jedině,že by megera pásla mne bo já statycká vzhledem ke 4 úklidům nejsem
No tak zkušenosti má, páč blbě čumí na sousedku, že jo . Jenže Semetrika První už zazimovala chalupu a odjela na zimu do města. Tak včil nevím essi mám být ráda, nebo ne. Na jednu stranu je tu božský klid když nikdo obden nezvoní a nevypráví mi svoje halušky o štěkajících čoklech. Na druhou stranu zmizela Megyně i ta poslední zábava

Pošli Megeru sem,bé mi pást čokly.
To zkouší i u nás, se nedaj ty sfině. Ale zkusím to u tebe, třá se nahatý daj

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 08:55
- Nahlásit

čus,tak kdo mu to zaplatí? panu RD
je mi jedno, jestli to bude na východním Slovensku, když dáte dohromady dostatek lidí, aby se mi zaplatil benzín

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:10
- Nahlásit

Biluška
Hele a uvažovala si, že bys jí věnovala někomu, kdo opravdu pase? Voni tyhle pracovně vedený jsou fakt bez vovcí na prášky. A ty z ní časem budeš taky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:22
- Nahlásit

Hyena
Hele a uvažovala si, že bys jí věnovala někomu, kdo opravdu pase? Voni tyhle pracovně vedený jsou fakt bez vovcí na prášky. A ty z ní časem budeš taky.
Ne. Za prvné - z farmy kde aktivně pásla a makala coby živý traktůrek k nám přišla. A na tu farmu přišla z předchozí farmy. V obou se jí zbavili když už se jim nehodila. Nerisknu, že se zase dostane do stejných podmínek. Neznala nic jiného než ovce, kopance, ovce a zase kopance Na to mi toho psa přijde docela škoda
Za druhé - nedá se říct, že by mi u brány stáli fronty zájemců o psa a pokud se náhodou někde někdo objeví tak ho využiju pro psa, který to potřebuje mnohem víc než zrovna Megera.
Za třetí - poté, co jsem ji vytáhla z chlíva a naučila trošku žít se na mě až nechutně zafixovala. Asi by byla dost na prášky z toho, že ji dávám pryč. Je na prášky i když jedu bez ní do práce
Ale jinak máš naprostou pravdu, je to pracovní magor. Což by mi samo o sobě až tak nevadilo, mám ráda workoholiky, ale musela by zapnout i jinou mozkovou buňku než tu co jí říká "zažeň je semhle"

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:30
- Nahlásit

Biluška
Což by mi samo o sobě až tak nevadilo, mám ráda workoholiky, ale musela by zapnout i jinou mozkovou buňku než tu co jí říká "zažeň je semhle
No, to je právě ono. Voni maj jednak vlohy a jednak, dyž je maj rozvinutý, tak jsou u toho makání jako traktůrek šťastný. Faktem je, že ale potřebují majitele, kterej se o traktůrek dobře stará a dost často i hlídá, aby se sami nepřetáhly.
Každopádně, pokud jí máš fixlou na sebe, tak ti nezbývá něž začít pást, bo bez ovcí bude na prášky a bez tebe taky. Tak že špárujte na vovce pani, špárujte.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:33
- Nahlásit

A nebo vyšlete pubertálního haranta s borderou, ať se učí. Pak můžou během prázdnin odkvačit na brigošku na Slovač- vy budete mít klid vod haranta i vod bordery a ještě přivezou nějakou kačku. A to se narozdíl od agi přeci vyplatí, ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:44
- Nahlásit

Hyena
Voni maj jednak vlohy a jednak, dyž je maj rozvinutý, tak jsou u toho makání jako traktůrek šťastný.
To by mi vůbec nevadilo. Nevadí mi když pes pracuje a dělá to, pro co byl vyšlechtěn. Ale vadí mi když se po práci kopancema zažene do stodoly a zavře. A že v období kdy se pást nedá (jako třá teď ) tak tam zůstane potmě zavřený i několik dní. že žere zbytky, které nesežerou ani prasata. Že vodu má akorát v potoce za farmou (v létě ne, páč to potok vysychá, ale to je jeho boj). Že když si zlomí nohu tak se zavře do té stodoly a řekne se "v pátek přijede veterinář mrknout na tu flekatou krávu jak nedojí tak mu řekněte ať se koukne aj na toho čokla"
Najít farmu kde se se psem takhle nezachází je skoro zázrak
tak ti nezbývá něž začít pást, bo bez ovcí bude na prášky a bez tebe taky. Tak že špárujte na vovce pani, špárujte.
Dyk pasem jak vzteklý každou volnou chvilku. Teda ona pase, já se koukám, páč víceméně ani nevím co vlastně dělá. Si o tom budu muset přečíst nějakou kníšku asi.... Jenže včil se holt pást nedá, nigdo nás k těm ovcám nepustí

A nebo vyšlete pubertálního haranta s borderou, ať se učí.
PUbertální harant se učí s šoltyjí. Ta je taky magor,ale trošku menší
Pak můžou během prázdnin odkvačit na brigošku na Slovač- vy budete mít klid vod haranta i vod bordery a ještě přivezou nějakou kačku. A to se narozdíl od agi přeci vyplatí, ne?
O prázdninách přece pojedou s Mařenou do Číny.... Ale na Slovač by mohly taky... mám málo harantů, před prázdninama zajdu někam do děcáku a nějaké adoptuju

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:45
- Nahlásit

nazdarte..

Biluška
koukam, ze jsem propasla vcerejsi flakaci oslavu ..tak vam neska aspon popreju stastnej novej rok!

..ostatnim preju dobrou mzdu (pokud prave makate), nebo dobrou noc, pokud si zrovna, tak jako ja, jdete lehnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 10:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Biluška
mimochodem, jsem se rozhodla, že asi krejt šoltyji nebudu (s jedinou výjimkou, kdyby mamča chtěla štěně). Proč dělat ze šoltyjí gaučáky?
nevím, jestli slepici jde dobře pást, pro ty slepice to byl dost stres (babička je takhle zaháněla spolu se špicem a jednu dobu špic spolu s králíkem ) ty kachny (bez_, do oryjentu nejedu a pást ňákou megerou se taky nenechám) mi přijdou vhodnější, jenže vyjma pižmovek potřebujou vodní plochu

Tinta76
# Zasláno: 9 Lis 2009 10:28
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 10:35
- Nahlásit

Nazdar bazar celý den!
Děcka, to vám byl víkent, ta sobota bezvadňácká, teťkonc sbíráme na Maršovice, shromažďujte, možná jim zase dodáme nějaký grancle přes vetamix, ale to já zorganizovat neumim, takže bych jen přispěla prachama, dybyste to někdo zařídil, zařídil byste to někdo? Mocinky mě potěšilo, že Kralupy měly poloprázdný kotce, to bylo fakt bezva, úplně mě na začáítku bolelo břicho, kolik tam bude čoklůch smutnejch. Mamka mi vrazila labradora takovýho, co sem mu řikala Hugo, i dyš se menoval ňák jinak. Papal s mařenkou prasátkům šrot. Nevim proč, ale mařka byla po tý sobotě fakt hodně zdechlá, přitom sme toho zas tolik nenachodili. Tak sem aspoň využila volné neděle, nakoupila po měsíci a válela sem se u pohádek a večer sem místo na superstar koukala na Život Davida Galea. To je hustofilm. Dneska sme bezvadňácky zmokli, mařka už bahno neměla nalepené, ale pěkně z ní teklo. Jinak nic. Ste všickni zdraví?

Biluše - šecko nejlepčí, šecko nejlepčí, děfče jedno vlasatý! Dárek ti dám až po schůzce, co jí tady za chvilku máme s novým šéfem, řekne nám, kdo vypat z kolektííívu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:27
- Nahlásit

Gerda
jaký granule chtějí v Maršovicích?

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:32
- Nahlásit

..tak spanek odkladam na neurcito, otevrela jsem si -krava!- pribeh jarosovskyho bulika otika ..dosla jsem samo az k aktualnim fotkam, ale ty prvni mi vypalily diru do sitnice

..a z jinyho bulsoudku: byba ma po tom hematomu ucho trochu sirsi a zjizveny a hlavne nejspis zlomeny (boule byla v horni polovine ucha, svou vahou preklopila boltec a ten se uz nenarovnal..) nenapada vas co s tim? (vet zadnou naslednou peci nedoporucil, trochu mu ousko masiruju, ale to je tak vsechno) jako pocitam s tim, ze uz mu to nejspis takhle zustane, ale kdybyste meli nejakej tip, tak sem s nim.

hally001
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:40
- Nahlásit

Biluškaahoj, no hele klidně budu kydat u vás, ale myslím, že ste taky nějak nesmyslně z ruky. Já jezdím tak 110km od Prahy , tam maj asi 35koní a relaxuju u kydu o sto šest, ale na nějaké to "denní pokydáníčko to nejni". Potřebuju něco u huby, tak na dojezd 20km.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:44
- Nahlásit

hally001
Potřebuju něco u huby, tak na dojezd 20km.....
Neviděla bych v tom zásadní problém, prodává se tady spousta baráků . Spíš vidím problém v tom, že na náš kraj máš málo psů

All
Tak sem byla hodinu na kanysce. Možná hodinu a půl i s cestou. Hádejte co mezitím udělala ta černobílá sfině. Vyrobila další díru do dveří Naštěstí do těch, co už načala včera. Jdu na půdu najít klec, na tohle už nemám nervy Jsem v pokušení vytáhnout kolo, přivázat ji a dát jí pěkně do těla, nejmíň tak dvacet kiláků, třá ji to přejde. Jenže tady leje jak z konve, na kole by jezdil jenom vůl. Asi ji místo za kolo přivážu za auto Stejně potřebuju zajet do Polska na nákup, tak přitom i vyvenčím psa

<< 1 ... 3555 . 3556 . 3557 . 3558 . 3559 . 3560 . 3561 . 3562 . 3563 . 3564 . 3565 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání