Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:03
- Nahlásit

Gerda
čauky,prosímtě,ty mě nabereš u davídkový na ty závody co budou u alexy? jedu bez psů

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:08
- Nahlásit

brezen2008
jestli davídková pojede, tak u ní, jeslti ne, tak přijedeš k nemocnici.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:10
- Nahlásit

Gerda
ok,díííííííííííík,já jestli mám odvoz,když mi do toho nic nepříjde,uklidím si v pondělí všecko naráz

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 17:21
- Nahlásit

brezen2008
jasný, počítám s tím.

Alexa
Pani, já furt nemám poslanou přihlášku, vadí to?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 18:14
- Nahlásit

Čus, co tu vyvádíte?

Proč ještě nemám řidičák? Já debil jsem se domluvila s Polákem, že se potkáme na půl cesty a budu muset cestovat vlakem přes půl Polska, se poseru...

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 18:19
- Nahlásit

Mucholabka
Si řekni Denisovi, ne? Ať tě hodí. Nebo Marcel. Na co máš kurňa tolik chlapů doma?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 18:25
- Nahlásit

Biluška
Marcel by jel, ale nepoveze psa. Denis mě asi neveme, už když jsme jeli pro Frisca, tak říkal že jede naposled, a to jsme navíc bourali

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

Mucholabka
Hele udělej si mezi samečky konečně pořádek, dyk voni tě vůbec nerespektujou. Jak nepojede....prostě alfa zavelí a samček sklapne podpatky a startuje a daž ne, tak traverzu do ruky v refelxním voblouku! Prostě aplikuj stejný postup, jakej aplikuješ, dyž tě nasejří Ferda. Ale jináč mezi námi děvčaty tě lituju, já bych bez řidičáku s načima zvířatama asi nezvládala

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:35
- Nahlásit

Mucholabka
Bych to viděla stejně jako Hyjena. Samečci prostě musí poslouchat
Essi chceš a zaplatíš benzín tak ti na tu cestu do Polska pučim svýho samečka, ten je trénovanej a poslušnej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:36
- Nahlásit

Čau,zlepšete mi prosím náladu, zas mám pásový opar-po patnácté za poslední 2 a půl roku, ach jo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:37
- Nahlásit

Biluška
Benzín mi zaplatí Polák
Chudák sameček, abys mě pak nepodezírala a tak
umí sameček polsky?

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:38
- Nahlásit

kejtlin
zas mám pásový opar-po patnácté za poslední 2 a půl roku, ach jo
Pořiď si něco na posílení imunity nebo se zamysli, zda už dlouhodbě nepadáš příliš na hubu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:44
- Nahlásit

Hyena
mám téměř nefunkční jednu ledvinu, mám kvůli tomu slabou imunitu to se ví, ale nemůžou s tím nic dělat, stačí únava-to je asi momentální případ, nastydnutí prostě cokoli méně obvyklého a už to vyleze, minule jsem měla k tomu zánět tříselných uzlin, dost k hovnu věc

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:45
- Nahlásit

Když se bavíme o těch uzlinách, tak malý Frisko má nateklou uzlinu. Včera dostal atb.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 19:59
- Nahlásit

Mucholabka
Chudák sameček, abys mě pak nepodezírala a tak
umí sameček polsky?

Neumí, tak teda pojedu já. Samečka nechám řezat dřevo, beztak se s tím moc fláká

kejtlin
Zvednu ti náladu a pošlu ti pár psů chceš? Určitě ti dám Pumici (ta se co půl hodiny porve se všema ostatníma psama) a švihlou borderku co bude pást cokoliv, co se pohne. Nechám ti je pár dní a pak si je zase odvezu. Zaručuju, že budeš mít náladu jak kdyby sis švihla seruprám a ekstázi zároveň

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:07
- Nahlásit

kejtlinno pani,tak to vas lituju,ja ho mela trikrat a bylo to k pos.ani,zkuste rakytnik,nebo hlivu,me teda dost pomohla,jinak mam normos opary celorocne,jo a pekne vas potesim,kdyz chcete zvednout tu naladu,toho hajzla brejlateho,co me vytacel do vyvrtek prevelil sam sef osobne,takze budu mit konecne klid a budu jezdit domu v klidu,jinak mi nevysla prace,ale to jen tak mimochodem a hledam dal.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:09
- Nahlásit

kejtlin
JJ, vo to víc to chce se šetřit a zkuste když tak nějakýho šikovnýho doktora homeopata, voni umějí docela dost srovnat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:10
- Nahlásit

Biluška
Nooo, teď mi polák napsal že dojede sem...tož chce službu, tak ať pro to něco udělá, ni?

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:11
- Nahlásit

Biluška
Zvednu ti náladu a pošlu ti pár psů chceš? Určitě ti dám Pumici (ta se co půl hodiny porve se všema ostatníma psama) a švihlou borderku co bude pást cokoliv, co se pohne. Nechám ti je pár dní a pak si je zase odvezu. Zaručuju, že budeš mít náladu jak kdyby sis švihla seruprám a ekstázi zároveň
Ty woe, to je jak v tý židovský andkotě, jak přijde Kohn za Rabbim stěžovat si, že mají doma málo místa....

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:12
- Nahlásit

Mucholabka
Nooo, teď mi polák napsal že dojede sem
Tož pani, učíte se v žumpě rychel, alespoň jeden sameček už je v lati a má perfektní přivolání...

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:16
- Nahlásit

děfčata, tak sem právě umřela, to volný pondělí a úterý mi byl čert dlužnej, vůbec to nestíhám, mám úplně šíleně nejvíc práce, je mi blbě od žaludku, motá se mi palice, asi sem fakt umřela. Chudák maryje, pude jen kolem bloku. Zkusim bejt v příštim životě lední medvěd, toho nikdo nevotravuje, chodí si po ledofci a má klit.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:19
- Nahlásit

Hyena
zkoušela jsem hlívu,bylinky-dost hnus-zvracející smajl, homeopata jsem nezkoušela, ale nemám na to dost času,nálady a přesvědčení, že mi pomůže.
Biluška
o pumici jsem slyšela dost i to mi stačilo o borderce též a díky mám dost svých kteří mě dobře trénují v sebeovládání

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:21
- Nahlásit

nemethova5
príma, aspoň někomu se daří

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:22
- Nahlásit

kejtlin
ale nemám na to dost času,
Si rejpnu, esli tohle právě nejni důvod těch voparů

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:23
- Nahlásit

kejtlin
o pumici jsem slyšela dost i to mi stačilo o borderce též a díky mám dost svých kteří mě dobře trénují v sebeovládání
Nejseš otevřená novým myšlenkám a postupům To je pak s tebou těžký

Mucholabka
Tak polákovi vysvětli ať příště ani nezkouší takové fígle a rovnou jezdí Ti samečci sou fakt strašní.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:26
- Nahlásit

Gerda
je mi blbě od žaludku, motá se mi palice, asi sem fakt umřela.
To je nedostatek energije, koukej si ji doplnit!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:38
- Nahlásit

kejtlinasi si na hajzla nekdo stezoval,ale ja to nebyla,asi ten nahore me slysel,jak moc nadavam,tak se slitoval,jinak to mame s oparama stejny,mne staci se jen rozcilit,nebo dat pruchod velkejm emocim a hned mam plnou drzku oparu,nastesti,pasovej uz neeeee!ten je za trest,ten bych prala tomu hajzlovy-byvalemu kolegovy!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:43
- Nahlásit

Hyena
Si rejpnu, esli tohle právě nejni důvod těch voparů
no hlavní důvod je ta ledvina, další hlavní je, že dělám noční-momentálně jsem na nemocenské-to říká paní doktorka a únava jo občas, poslední dobou jsem dost unavená, asi ted´ je vopar kvůli tomu, ale kdyby to nebyla únava, tak je to nastydnutí nebo cokoliv jinýho, nemohla bych dělat nic. nejhorší je, že všechny testy vyšly jak u zdravýho člověka, takže příčina krom ledviny neodhalena, dělali mi i testy na pohlavní choroby-nemám žádnou,bych asi čuměla kdyby jo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 20:48
- Nahlásit

nemethova5
tak pásovce bych nepřála nikomu. nevím co je opar na hubě, i když se napiju po někom kdo má zrovna opar tak mě se neudělá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:02
- Nahlásit

Walda
Protože kdo to má v sobě od přírody a umí to přes tachyóny, toho poslouchají jak čokli, tak rajče.

nepotřebuju kamení, abych mohla vovládat rajče, kamení potřebuju dyš mě vytočí péf, abych měla co po něm házet

janika
takže to já se jen tak ptám, esli třá Brtník neměl nějaký ty konexe nebo taaaak...

Brtnik konexe nemá sem zjistila, takže asi přes jeho snahu budu mít taky 25.11. sluchátka na makovici a sousedi hadry na hlavě . Ešusa asi pošlu k sousedům a Kosťovi votevřu vokno

<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání