Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3573 . 3574 . 3575 . 3576 . 3577 . 3578 . 3579 . 3580 . 3581 . 3582 . 3583 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 02:54
- Nahlásit

uz zase fsichni spite?
Ja usla odpoledne asi ve tri a spala do pul desaty, tak se mi jeste nechce spat a udelam Vam aspon snidani, bo mi vypadli estranky a nemuzu dal makat.

a uz mi jdou estranky, tak cus flus a dobrou noc

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 03:44
- Nahlásit

jeste spite? tak ja jdu taky za chvilku, brou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 09:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
dík,já si dám ty ředkvičkový
jinak dobré ráno všem
jdu se podívat s holkama na soudruhy od vedle ,ty znás budou mít radost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:22
- Nahlásit

čau kreténi,novýho nic,tagže laskajve nepište,nemám moc času
lucYnka XIII
snídaně ale gůt,akorát mi sim tě vosvětli tvůj "denní" režim..můžeš mi říct proč tu trčíš f tak nemožný hodiny furt????????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:45
- Nahlásit

davidkova renata
protože má ráda tmu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 10:49 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

uz jsem tu zas a koukam, ze uzse budite

davidkova renata
akorát mi sim tě vosvětli tvůj "denní" režim..můžeš mi říct proč tu trčíš f tak nemožný hodiny furt????????

vcera to bylo dost vyjimecny, jak jsem psala, vodpoledne ve tri jsem usla a vzbudila se az v pul desaty, tak se mi pak nechtelo spat, jinak uz tak ve dve spim.

Muj denni rezim - vstavam tak kolem devaty desaty, vyvencuju psa a kocku, nakrmim psa, kocky, sebe, tatu, vodpoledne kdyz se napapam a nemusim nikam jit(coz je v posledni dobe cim dal vyjimecnejsi ) tak si jdu hajnout a spinkam tak hoidku dve pak zase vyvencuju a delam neco taky, pak jsem vzhuru aztak do jedne dvou, kdy zase vyvencuju - cim pozdeji tim lip abych mohla rano hajat, no a kolem ty druhy du hajat zas.

takhle to vypada, ze furt chrapu, ale v posledni dobe nemam moc cas na odpoledni spanek, tak jsem unavena a pak usinam na dyl.

Nekdy me to stve, ze tolik potrebuju hajat, ale dochtori povidali, ze to muze bejt jeste z toho urazu. Proste to byl pro organizmus takovej napor, ze ted jeste dlouho budu unavena a potrebuju hodne spat. Kdyz jsem prisla z hospitlu, tak jsem potrebovala spat aspon 14 hodin denne, postupne se to skracuje, ale furt jeste aspon tech deset hodin spim. Jsem takovej spac.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 11:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
já jsem vzhuru vod 7

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 12:58
- Nahlásit

Já dneska vstávala v 5,30, nasnídala, probrala se a mazala na stopu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 15:08
- Nahlásit

To byl dneska krasny den, Alberte! Vylet podel Cidliny a Labicka, lidi primerene, ouplny babi leto. Snad jsem s Kremylem napravila trochu reputaci rotvikum po tomto silenym tejdnu, cloveci se ( a ne jen jednou) ptali, zda to je to plemeno, co prekusuje detickam rucicky . Kremyl nezakous ani kolisti, bruslisti, psiska, kachny, rybare, turisti, kocarky, haranti, spolknul jen kus klobasy, co dostal od jedny hodny pani, ktera mmchodem dokonce poznala, ze Bazusak je perdel.
Haaskej zbytek soboty vinsuju.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 16:31
- Nahlásit

taky jsme byli na kopečku,bylo hezky venku

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 16:51
- Nahlásit

Kde je babí léto? Tady celej den zamračeno,vlho,mlhavo,blee

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 16:51
- Nahlásit

decka,taky jsem byla se psakem venku,no nadhera,vubec to dnes nevypadalo jako listopad,akorat me nasr.la jedna zenska s harantama,decka bezte na kraj at vas neseje ta bestie!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:04
- Nahlásit

fšicíííííí...dobrá zpráva!!!!!
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/184379-jezte-vic -doporucene-mnozstvi-kalorii-je-pry-spatne-spocten o.html
lucYnka XIII
tak jsem potrebovala spat aspon 14 hodin denne
hm,to je zajímavý..mám úpa stejnou potřebu tagže tim pádem sem neustále ve spánkovým deficitu bo se mi to ale vůbec nedaříFifi
To byl dneska krasny den, Alberte!
koupilas kulatý sušenky???
brezen2008
taky jsme byli na kopečku,bylo hezky venku
si nebyla u soudruhů??
nemethova5
akorat me nasr.la jedna zenska s harantama,decka bezte na kraj at vas neseje ta bestie!
a proč se rozčiluješ?? já bych jí eště pochválila,že má recht,že lepší bude když nebude vylejzat z kavrtýru vůbec bo by se ti moch Hajan urvat z vodítka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:07
- Nahlásit

davidkova renataty vole?ja zadny voditko nepouzivam,ja ho mam jen na ozdobu,on chodi u nohy prilepeny jak sekundac,jak to lepidlo!rozciluju!bo me vzdycky dementi umi rozcilit,spis by hajan od tech smradu leda tak mohl chytnout nakou spatnou vlastnost,jako,ze by treba zlobil a tak,ale jinak bylo fajne venku,z dneska jsem tu chtela dat foto hajana,ale nejak jsem blbec zapomnela jak se to dela?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:22
- Nahlásit

davidkova renata
né,co bych tam dělala
mě stačej ty reakce na to a ty fotky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:44
- Nahlásit

fsichni kecate, pred chvili jsem byla venku a vubec slunce nesviti

Skubycek uz leze i na neharave feny, prej uz bere cokoliv. A rano zas nesnidal, mel skelety a nic, tak se sebehly kotata a skelety behem peti minut sezraly.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
ehm...nevzala sis nějaký prášky??
. A rano zas nesnidal
je to rozmazlenej fracek!dejte mu traverzou!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
ehm...nevzala sis nějaký prášky??

jaky prasky, porad tu mluvite jak je venku krasne, vylezu ven a houbes, tma jako v pytli. Uzse nenecham nachytat, priste uz ne.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 19:58
- Nahlásit

Mě čuba taky nechtěla žrát, tak už mi to bylo divné, páč ta a nežrat, to je hóódně divný. Se na ni tak kouknu a zjistím, že má na držce bouli, tak ji kuknu dovnitř a ta sviňucha tam má abces jaho blbec. Při posledním kousání si zase navlíkla pysk na špičák a nějak ji to zhnislo. Tak ji to řezali a čistili, už je lepší, dokonce se mi vloupala do pytle s granclema a přežrala se jak dobytek. To bude zejtra zkouška, už vidim, jak se na mě zase vysere.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:01
- Nahlásit

Pavlina Moravcovachudak,proc vys.re,spise posere,ne?no jo,to sou ty volny pysky,hajan je mel takhle pokousany furt,ale az tak zas ne,aby tam mel absces.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:02
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
To bude zejtra zkouška, už vidim, jak se na mě zase vysere.
ty deš s takovým psem na zkoušku????? to máš teda náturu...mě by ani nehlo.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:04
- Nahlásit

nemethova5
Ona taky jestě absces neměla, to bylo prvně. Bude ji bolet držka a kevšemu se teď tak přežrala, že hladovka před stopou je víš kde, ......

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
Včera ji to dělali a dnes už je dobrá, jen mi nedopadla ta hladovka, co jsem plánovala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:10
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Včera ji to dělali a dnes už je dobrájen mi nedopadla ta hladovka, co jsem plánovala.

hm..no každej to máme evidentně jinak,ale ani se jí nedim,že ti na to sere,to by mě mohla bejt ukradená každá zkouška co kdy byla vymyšlená za takovejch podmínek

du čučet na brytanyk nebo jaxe ta kánoje menuje,nepište,kreténi!

Steph
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:15
- Nahlásit

Lucce Tocekove se ztratila Cikina v okoli Babic, kdybste byl nekdo odtama koukejete kolem sebe.Dik

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
Je to jen stopařská FPr1, kdyby tam bylo něco víc, tak tam samozřejmě nejedu, ale stopa by ji neměla vadit. Ona je tvrďák, jen tak nic ji nerozhází.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:32
- Nahlásit

Steph
Lucce Tocekove se ztratila Cikina v okoli Babic

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 20:53
- Nahlásit

Steph
ani nevím že měla nějakou čubu tuhle

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 21:32
- Nahlásit

Steph
tak čuba je už doma,psala mi ted lucka,že:
ruším pátrání,ten na mě zvonil soused že jí viděl ,tak jsem běžela,byla to ona. Paůjde do vany je jak čuně

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 21:37
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Je to jen stopařská FPr1
Sorry,ale brát psa po operaci abscesu tlamy druhý den na stopy je fakt ultrakravina.Nejen z hlediska stopařiny,ale i z hlediska přístupu ke psovi.

<< 1 ... 3573 . 3574 . 3575 . 3576 . 3577 . 3578 . 3579 . 3580 . 3581 . 3582 . 3583 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání