| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 13:13
- Nahlásit
čus kreténi,
nepište, jedu na úřad, eště nevím kolik úřednic tam zabiju a kolik za to dostanu. TAk abych vás nemusela dočítat až mě pustí z basy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 13:34
- Nahlásit
davidkova renatacau,co treba zitra?si zavolat?jsem na kremacce,mam plno novinek a ne moc dobrych pani.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
čau kreténi,proč nepíšete????????
konečně jsme tě poslechli a zas pičánkujete, pani?!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 13:55
- Nahlásit
ta beru dastíka a jdem běhat,jako běhat a pak do práce
s některejma pa zítra
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 13:57
- Nahlásit
Čus ženy, není to nádhera mít dovolenou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 14:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
nemethova5
a co dneska spíš?
jbat
konečně jsme tě poslechli a zas pičánkujete, pani?!
abyste nevyšli ze cviku,kreténi ,na chudej lit muší bejt přísnost řiká děd ispidich.
pavlína morafcová
Čus ženy, není to nádhera mít dovolenou?
asi jo..určitě..taky bych to chtěla něgdy zažít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 14:23
- Nahlásit
gdo tu má špice?????
tady je jeden tetovanej v troji už pár dní
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 14:44
- Nahlásit
davidkova renata
abyste nevyšli ze cviku,kreténi,na chudej lit muší bejt přísnost řiká děd ispidich
děd ispidich má cca 358 různých chorob různých ústrojí, takže nevim, essi je fundovanej vůbec něco říkat, natož radit...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 14:46
- Nahlásit
jbat
děd ispidich má cca 358 různých chorob různých ústrojí, takže nevim, essi je fundovanej vůbec něco říkat, natož radit...
čím víc chorop tím víc fundace..to je přímá úměra
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 14:55
- Nahlásit
davidkova renata
čím víc chorop tím víc fundace..to je přímá úměra
a tak to jsem docela ok - cysta, žaludeční vředy, zánět ledvin, prasečí chřipka, opar, demence, nespavost, deprese, astigmatismus, skolióza, revma, artróza... ty vole, já jsem vjedec asi!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 15:01
- Nahlásit
jbat
cysta, žaludeční vředy, zánět ledvin, prasečí chřipka, opar, demence, nespavost, deprese, astigmatismus, skolióza, revma, artróza... ty vole, já jsem vjedec asi!!!!!!!
ty voe,ty si asi prezydent
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 15:02
- Nahlásit
davidkova renata
jbat
Tak tadyk si můžete počíst o chorůbce lidma pro lidi vymyšlené
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=9783
Mám uš 14 dní skeptickou náladu,tak sem nelezu,ale trochu podělit jsem se musela.Čus bando
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 15:24
- Nahlásit
davidkova renatajo,muzes dnes,ale az tak kolem osme,mam hodne,ale hodne moc spatne zpravy,asi sama skoncim a pujdu na pracak,uz nechavam s sebou dlouho,ale dlouho zametat,mam toho plnou prdel pani!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 16:09
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,ty si asi prez
tak bacha na mě.
nebo to tady nechám všecko zavřít!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 16:12
- Nahlásit
čau,tak dastík běhá krásně,jenom asi půl kiláčku jsme dali,a běhá krásně
nemethova5
tvůj meil jsem dostala a plně souhlasím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 17:39
- Nahlásit
čus žumpice,
tož sem zase na úřadě vystříkla jak švestkovej knedlík Ale jinak je to gůt, nikoho sem nezabila, aš sem se sama divila jak se ovládám
Chápu, že na úřadě musím být zvyklá na cokoliv, ale abych stála u okýnka, všechny papíry vyplněný, fšechno nachystaný a tři úřednice seděli u stolečku, četly si horoskopy a děsně se jim řehtaly to mi fakt přijde moc. Ani jim nebylo blbý, že od toho okýnka je na ně normálně vidět a že tam stojí fronta lidí. Ještě se strašně vztekaly když jsem se asertivně zeptala kde mají vedoucího a kde si na ně mám stěžovat V příštím životě se budu líp učit a budu úřednice. Slibuju.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 20:39
- Nahlásit
Cus zumpice, chrochro, dneska pul dne stravenyho v hospitalu, cekame s Matheou, kdy nas prasecak chytne. Ona ma aspon po roce a neco vyndany stahi z oka, mozna na nej nekdy taky uvidi ruzovou budoucnost. Zatim vidi prd, bo to ma zaslepeny a je udolana jednou mooc vyrecnou pani starsi, ktera je vlastne zdrava a nechavala si v pomalu 80 letech vyrezavat bradavicky.. Mathea zatim moc nevidi, ale az uvidi, tak vam pisne sama. Slunce v dusi fsem, krom tem, co maj bradavice.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 20:44
- Nahlásit
děvčata, život je občas i veselej, a kdyby ne, tak vám tady posílám jedno video pro obveselení, z našeho sobotního prvního koloběžkového závodního startu
http://www.youtube.com/watch?v=uxjogEuXzag&NR=1
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 20:49
- Nahlásit
Ebony
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 20:52
- Nahlásit
Ebony
.. Muj obdiv i tak, ze se kretenci zamotaj, stane se.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 20:55
- Nahlásit
Ebony
co tím Grétka chtěla říct? Ale jsi dobrá,fakt
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:07
- Nahlásit
Neessi
no já jsem pak pochopila, že Gréta je zvyklá běhat vlevo, navíc ona nesnáší, když na ní šahaj cizí lidi, natož chlapi, a natož posilnění chlapi, a ještě nikdy neběželi s tou krční spojkou, takže když se Gréta chtěla zařadit na svý místo, tak se chytla za ten krčák, no a Indo z toho měl tak akorát prču
a byla jsem s nima dvěma na koloběžce jen jednou v životě, asi před půl rokem
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:08
- Nahlásit
Fifi
no druhej den jsme hodili dobrou tlamu, to už startovali líp a chtěli dohonit spřežení před náma a bylo bahno...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:13
- Nahlásit
ale dorazili jsme oba dva dny úspěšně do cíle
a to já blb ještě sesedla z kolobky a šla jsem běžet znova ten okruh s Konývou
takže dnes nějak nemůžu chodit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:21
- Nahlásit
Ebony
Ja krcak na svy tahaci rekreantky uplatnit nemohla, by se perdelka poblila, bejt bok po boku s flusajici a chrochrajici rotici. Konyvce to mooc slusi, jak se hrdopysne prsi, s medajlou.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:27
- Nahlásit
Ebony
taky bych řekla,když se tak točila,že je zvyklá na opačný gard.A kolobrndu máš parádní,to se musí nechat!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:29
- Nahlásit
Fifi
Ja krcak na svy tahaci rekreantky uplatnit nemohla
my jsme ho taky po cestě "ztratili"
Konývka si taky chuděra mákla, protože já ještě marodná, tak už jsem vůbec nemohla, tak mě poctivě táhla celou cestu, ale jí to baví, ona jede fakt jak fretka
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:31
- Nahlásit
Neessi
jenže já si to v tom stresu vůbec neuvědomila, že na běhání je beru obráceně, ...ale příště jedu jen s Grétkou, ta poctivě makala celou cestu, Indo zatáhl, jen když viděl před sebou psy, a nebo z kopce, holt chlap...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:42
- Nahlásit
Ja jsem schopna vzit fotak do ruky jen doma, tak maly fotoserijal: Rtw okupejšn!!!
1. krok - bejt roztomila, 2. krok nenaapadne se prodlouzit a 3. krok - zaprit se zadnima a vytlacit vse, co by na gauci mohlo byt.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:45
- Nahlásit
Ebony
ale příště jedu jen s Grétkou, ta poctivě makala celou cestu
na baby je vždycky spoleh Asi ti pošlu Bordžínku -vyběhat a zhubnout a jestli tam máš něco vychrtlejšího,tak na výměnný pobyt.
|