| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:52
- Nahlásit
Erin
Tak tadyk si můžete počíst o chorůbce lidma pro lidi vymyšlené
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=9783
Mám uš 14 dní skeptickou náladu,tak sem nelezu,ale trochu podělit jsem se musela.Čus bando
slecno erin, jak tak koukam na server osud.cz, se skepsi toho nebude mit moc spolecneho. spis bych to videl na nejakou dusevni chorobu.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 21:53
- Nahlásit
Neessi
mám, třeba Marunku, a ta je hodná, klidná a malinká
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:15
- Nahlásit
Ahoj, házím to i sem , kdyby se našel někdo přes maliňáky
Ahoj, při aktualizaci jsem narazila na bohovskou venku nejspíše belgického ovčáka.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:17
- Nahlásit
ankaras
belgičan to je, ale tervueren...ta by mohla být rychle pryč, je moc pěkná
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:21
- Nahlásit
Ebony
Viď, je nádherná . ještě čeká na očkování a může jít až pak. Jsou jí dva měsíce.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:23
- Nahlásit
ankaras
Jsou jí dva měsíce.
to by mě zajímalo, který hovado se zbaví takovýhleho mimina, a ještě tervíčka
a u nás už je plno
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:26
- Nahlásit
Ebony
No, podle mě utekla Píšou o ní tohle :
Minulou neděli (08.11.) bylo do našeho útulku přivezeno toto dvouměsíční štěňátko - fenečka. Zřejmě se jedná o štěně plemene belgický ovčák (tervueren) či jeho velmi zdařilého křížence. Fenečka je jako každé štěně velmi milá, hravá, přátelská, zvídavá. Umí chodit hezky na vodítku a na svůj věk je i čistotná. V době nálezu byla dost vyhublá. Pokud se nenajde do ukončení její karantény původní majitel, bude nabídnuta k osvojení. Její případná rezervace (pouze telefonická) je možná již nyní (fenečka musí být nejprve naočkována).
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:51
- Nahlásit
davidkova renata
ve vetamixu uz nemaj kurata v akci
to se mi dooost ulevilo!
me nee, dnes mi volali jesli nechci objednat. Ale musim pockat na penizky.
nejni tu brezen? Molhy bychom se pak dat dohromady jestli budes chtit ajestli dame 50kg dohromady.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:55
- Nahlásit
Dnes mi celej den nesel internet, byla to hruuuuuuuuuuuuzaaaaaaa. Nejdriv jsem sla do obchodaku kde jsem zapomnela koupit barvy na textil pro ktere jsem tam sla, pak odnesla na postu hovinka kotat a odoledne radsi spala, abych to psychicky bez netu vydrzela.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 22:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
dnes mi volali jesli nechci objednat.
Bud v klidu, voni takhle volavaj. Kdyz uz na tebe jednou maj linka. Pak narves mrazak, opakujes treba 3-4 tydny za sebou, ze jeste objednat nechces a prislusny pocet tydnu. A kdyz objednat chces, tak nezavolaj, bo si je uz otravila.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 23:13
- Nahlásit
fotka na dobrou noc
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2009 23:21
- Nahlásit
Fifi
rikali, ze pristi tyden uz bude losos, tak bych vzala i asi drubezi orez pro kutata je to jednodussi nez obirat kure, ktere navic neni uz v akci
je ten drubezi orez dobry? neni to moc tucne? Kotata mi za posledni dobu sezraly 9 kurat Porad maj ridky trus tak maj dietu, ale putoval dnes do laborky at se poresi cm to je. I kdyz teda netucham jak budu davat leky tem dvema, ke k´terym se da priblizit tak na metr a pak zdrhnou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 07:13
- Nahlásit
Jak to,že tady dneska nigdo není,gdyž vot půl čtvrtý nespím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 11:54
- Nahlásit
Přátelé, můžete mi něgdo prozradit jak se u mě, v kuchyni na koberci, vzal list z umělé kytky gdyž v celém baráku nemáme jednu jedinou umělou kytku?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:12
- Nahlásit
Biluška
v kuchyni na koberci, vzal list z umělé kytky
Kleptomaniacko! Jen se nedelej, kradaris v hospode epesni vyzdobu!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:37
- Nahlásit
Fifi
To v lepším případku,spíše nějaký jedinec Bilušiny smečky zaběhl na místní hřbitůvek...ještě je tu varianta,že to ukradli nějaké sousedící megeře.To zase bude poprask na obecním vouřadě.Krafský rozhledy budou mít vo čem psát.
Kukůů blbečkůů mlčet kura kačenko kurvááá kuk žakoušek šéfe chachacháá ptáku kukukuka ahoj kačo uuááá uuááá uuííí kačourééé kuku bejku kačenko káčóó čau pytlikůůů...končím přenos svého mluvčího,jinak bude k věčeři papouščí poblivka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:38
- Nahlásit
čau kreténi
ankaras
ježiš co to je za božííííí stvoření?! ty vado ta je bombová!!!!!!!!!!!!!
hlavně aby si jí nevzal nějakej kretén co ví hownojen proto že "je heská"
lucYnka XIII
necííí vetamyks,máme vod andrleho další chcíplý ptáky!
Biluška
Přátelé, můžete mi něgdo prozradit jak se u mě, v kuchyni na koberci, vzal list z umělé kytky gdyž v celém baráku nemáme jednu jedinou umělou kytku?
to bude patrně ten můj jaxem vám vo něm vykládala f sobotu..asi uš to u mě nemoch vydržet a emygroval vode mne co nejdál tj. do oryjentu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:40
- Nahlásit
Erin
Kukůů blbečkůů mlčet kura kačenko kurvááá kuk žakoušek šéfe chachacháá ptáku kukukuka ahoj kačo uuááá uuááá uuííí kačourééé kuku bejku kačenko káčóó čau pytlikůůů
pani,začínám mít obavy o vaše duševní zdraví ,se vám nějak znepokojivě omezil a změnil slovník poslední dobou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 12:59
- Nahlásit
Fifi
No vypadá jako ten od umělých broskví, ale jak se dostal k nám do kuchyně?
davidkova renata
to bude patrně ten můj jaxem vám vo něm vykládala f sobotu..asi uš to u mě nemoch vydržet a emygroval vode mne co nejdál tj. do oryjentu
Ten tvůj byl fijalovej, tenhle je zelenej.
Sou prostě věci mezi nebem a zemí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 13:08
- Nahlásit
Biluška
Ten tvůj byl fijalovej, tenhle je zelenej.
Sou prostě věci mezi nebem a zemí
ty voe,další sasrak na mý foře!!!!!!! cestou k tobje změnil eště barvu!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 13:15
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe,další sasrak na mý foře!!!!!!!
Kurňajs, to asi byla chyba vyhodit ho do popelnice, co? Naštěstí eště nevyváželi, du tu svatou relikviji vyhrabat
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 13:22
- Nahlásit
davidkova renata
pani,začínám mít obavy o vaše duševní zdraví ,se vám nějak znepokojivě omezil a změnil slovník poslední dobou
Tak já už sem raději nepolezu,aby jste z toho neměla ty traumata.
Jinak všem pěkný den a vzpomínky na 17.listopad 1989
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 15:33
- Nahlásit
Helejtee, to je prdacka fenule - ze by podoba ciste nahodna? Najdete ji tutaj v zachytnych kotcich
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 18:52
- Nahlásit
Přátelé drama pokračuje. Právě jsem v chodbě našla další umělý list Má úplně jiný tvar než ten předchozí. Jsem zvyklá, že v tomhle baráku straší, ale proč mi tu duchové rozhazují listí? Umělý?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 18:57
- Nahlásit
Proč tade eště nejni, jak dopadla gerdička a další v Jílovém
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:22
- Nahlásit
Biluška
hele co dyš je to akce Samary?????
Fifi
ze by podoba ciste nahodna
ani ne tak náhodná jako úplná
euroňús
gerdička byla 8!! měla 49 bodůch přičemž nejvíc bylo 55,tagže dost slušný ,3 body - přivolání bo ta krafka samo nevodběhla a 4 body - za překus aportu např. rozhodčí byl dost přísnej,ale bylo moc lidí,tak to je jasný.Pochopitelně se přisrala klika z Libně a vybrali co se dalo .hlavně v ZVV2 to všem tradičně dala sežrat bordera jako dycky fšude ,toho psa by měl něgdo zneškodnit Bajková byla 3. v ZM vo bot vod druhýho místa.Jídla bylo hafo a hlavně prej bylo neuvěřitelný množství cen,aleksa je velmi schopný loudil dále je velmi schopný organyzátor,šlo to prý jak na drátkách neb to má zmáklý.Fšem se to mocinky líbilo,sere mi,že sem nebyla taky bo tam bylo hafo bezva lidůch,ale přírodě holt neporučim Foto prej dodá nějaký bajko a alexa na webu taky něco určo bé mít.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:28
- Nahlásit
davidkova renata
hele co dyš je to akce Samary?????
U ní jeden nigdy neví. Za trest sem jí nalila do studny savo Já jí dám, dělat mi bordel po baráku
Gerdička i Bajkonůrka sou moc čikovný a dostanou piškotek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:57
- Nahlásit
Biluška
ale proč mi tu duchové rozhazují listí? A umělý?
to je fakt divný, u mě duchové jen schovávají věci zpravidla klíče od baráku, auta, cigarety a peněženku a dávají je na místa, kam jsem je já zaručeně nedala .
já bych to viděla na psy, že to odněkud přinesli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:25
- Nahlásit
kejtlin
já bych to viděla na psy, že to odněkud přinesli.
1. nemají odkud, o žádných umělých kytkách širokodaleko nevím.
2. jak by to proboha udělali? Že by vzali někde lístek do tlamy a donesli ho domů? Nemám žádného tak chundelatého, aby mohl nosit listí zamotané v srsti
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:27
- Nahlásit
Foto prej dodá nějaký bajko
Fotky jsou zde
Ta olčina s bíglíkem je moje kamarádka z Nymburka. Byli z 54 bodama 3. v ZZO.
Jinak to bylo super a úplně gút. Super organizace a hooodně cen. A hlavně my jsem byli 3. v kategorii, kdy krom nás byli jen němečtí ofčáti!!! Jsem na tu svojí bílou veverku tááák pyšná!!!
|