Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3573 . 3574 . 3575 . 3576 . 3577 . 3578 . 3579 . 3580 . 3581 . 3582 . 3583 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 21:57
- Nahlásit

Čuste, jak se máte?
Dneska je nejzkurvenější den ze všech, někdo nám přejel kočku. Ráno jsme dělali pohřib. Jak je to do hajzlu možné na přechodu pro chodce u mateřské školy????

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2009 22:11
- Nahlásit

Mucholabka
Dneska je nejzkurvenější den ze všech, někdo nám přejel kočku.
to je mi lito pani, posilam pofoukani na dusicku fuky fuk

Skubymu jsem cucela do tlamy a nic tam nema, zadne abcesy. On nechtel ani parek. Ale veceri trochu bastil, mel skelety a ryzi, ale je videt, ze nema chut, je takovej nervozni, asi to bude z tech fen, ale prijde mi to divny, nejdriv stavkoval u grancli hillsek, si rikam jdu zpet k masu a nechce ani syrovy maso, teda jako trochu sni, ale fakt trosku. Zkusim mu uvarit kureci srdicka zitra, na syrove byse mi asi vyprd.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 01:36 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Mama tvrdi, ze nezere bo je prezranej, mozna na tom neco bude. Kdyz jsem ho zvedala do vany zdal se mi nejaky tezky. Von dozira vzdycky i po kockach a kotatech a to je docela dost krmeni navic. Zitra ho zvazim.

Steph
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 01:53
- Nahlásit

brezen2008
diky za zruseni patraci akce, ja jsem vytuhla - jo prej nevejtsi radost z jejicho navratu mel Padous, lezi u ni a zbozne na ni cumi, sem si oddychla, ze to dobre dopadlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 08:29
- Nahlásit

dobrý den,krásný den
venku je krásně,sluníčko už vylezlo na oblaka a hezky se na nás směje

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 08:47
- Nahlásit

čus žumpice, uš sme doma a vyspaný . Já teda, Mášenek eště chrní a vypadá to, že ho vzbudí až vůně spáleného oběda

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 11:58
- Nahlásit

ahoj všem, je krásný den, tak si ho užijte!!!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 13:15
- Nahlásit

Jsem zvazila Skubcu a ma 13,5kg dycky mival tak do 13kg apred dvema mesici mel 12,5, takze pribral kilo. Mozna to jeho nechutenstvi bude fakt prezranost jak rika mamka. Dojida i po kockach masicko a to je skoro dalsi porce.

Muzu dat desetiletemu pejskovi s nemocnym srdickem jednodenni hladovku? Nebo radssi ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 13:24
- Nahlásit

lucYnka XIII
Muzu dat desetiletemu pejskovi s nemocnym srdiskem jednodenni hladovku?
ja bych mu dala třeba jen pár piškot místo večeře, mám nemocného krysaříka taky se srdíčkem, je mu 7 let a taky mám strach, dávám mu místo hladovky ty piškoty, stačí jen třeba 10, krysaříkovi dávám 5 jen aby neměla tolik hlad

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 14:03
- Nahlásit

kejtlin
Muzu dat desetiletemu pejskovi s nemocnym srdiskem jednodenni hladovku?
ja bych mu dala třeba jen pár piškot místo večeře, mám nemocného krysaříka taky se srdíčkem, je mu 7 let a taky mám strach, dávám mu místo hladovky ty piškoty, stačí jen třeba 10, krysaříkovi dávám 5 jen aby neměla tolik hlad

ok nebudu riskovat stejne bych to psíchicky nevydrzela, kdybych nesla jidlo ciculim a jemu ne.

Ja uztakhle pred nejakou dobou prekrmila kocky, taky jsem zacla panikarit ze nezerou, ze mi umrou a oni byli prezrane. Kdyz jsem je volala na jidlo tak sli se svesenou hlavou z nestastnym vyrazem, ze zas bude jidlo. Jsem jim zmensila porce a uz je to ok.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 14:53
- Nahlásit

lucYnka XIII
Zítra si jedu pro peršanku, to bude překvapení

...no, si pro peršanku...rodiče od Marcela ji dostanou, ať nesmutní

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 15:43
- Nahlásit

tak venku bylo krásně,dastík se sindy lítali s větrem o závod

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 16:32
- Nahlásit

čau kreténi,dneska bylo jaroooooooo
sme byly u aleksy,je tam snad čím dál hesčejc
Mucholabka
někdo nám přejel kočku.

to je humáč,pani..
lucYnka XIII
Muzu dat desetiletemu pejskovi s nemocnym srdickem jednodenni hladovku
já bych se spíš ptala,essi je pro 10letýho psa s nemocným srdcem zdravý přežírání a tlouštka,pani..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 16:42
- Nahlásit

dneska bylo nádherně, byla jsem se psama skoro 3hod venku, bylo to super ale ty woe, rodinky s nevychovanýma dětičkama s ještě nevychovanějšíma psama mě vytáčeli víc než obvykle

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 17:43
- Nahlásit

Tak zdravíme a chlubíme se, že Pan Bajkonůr dneska složil svou 9. zkoušku, a to stopařskou FPr 2

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 17:47
- Nahlásit

Baico
svou 9. zkoušku, a to stopařskou FPr 2

povídejte podrobnostě!!!
P.S.
děte do prdele už s tim čoklem!!!!! to se jako kuli vám máme uštvat bo co???????!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 17:47
- Nahlásit

Baico

GRATULEJŠN

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 17:51 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

davidkova renata

Muzu dat desetiletemu pejskovi s nemocnym srdickem jednodenni hladovku
já bych se spíš ptala,essi je pro 10letýho psa s nemocným srdcem zdravý přežírání a tlouštka,pani..

pani von neni tlustej to von v zivote nebyl a myslim, ze ani neni. On jak je chlupatej vypada nacancane, ale je hubenej. Zebra mu jdou nahmatat lehce, dokonce kdyz mel tech 12,5 kg docela hodne mu trcel hrbet a kycle, kdyz se na nej sahlo. Zhubnul po masu a prujmech asnazila jsem se ho trosku vykrmit, dokonce jsme s vetem uvazovali o calopetce (energeticke paste), aby trosku pribral. Kolem 13kg ma celej zivot a kdyz ho koupem je videt, ze je hubenour. Nemyslim, ze je tlustej, na vysku ma pres 55cm v kohoutku (je vysoky asi jak stredni knirac) a na to mi 13,5kg neprijde moc nebo myslite, ze jo?

Kocky zhubnout potrebujou urcite voi tom zadna, ale cokloj bych nerekla.

Mucholabka
Zítra si jedu pro peršanku, to bude překvapení
moc pekna zelvicka
Ja persanky moc nemusim, mela jsem tu dve na depoziteni a musi se kazdy den cesat, coz slo prekousnout i kdyz nenavidim cesani, tak jsem to prezila, ale ty jejich nenosy me dostavali. Oni nemeli cumaky, oni meli vmackle nosy, tzn. tak pul cm dovnitr hlavy pod linii cela byli diry do hlavy, me jich bylo desne lito. (ale je fakt ze to byl asi extrem, vetsina ma aspon cumak s linii cela)
Navic jedna kratce potoim umrela na PKD co muze mit az 50% nepapirovych persanek, nebo z chovek kde to nekontrolujou.
Me prijdou zdravejsi a zivotaschapnejsi sphynxove plesounci, ti aspon muzou dychat.
Ale znam hodne milovniku persuli maj sve kouzlo, ale ja fakt nemam rada cesani a jsem spis na vse kratkosrste.

Baico

gratulujem

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 18:01 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

lucYnka XIII
Proč bys mu proboha rvala piškoty když má mít hladovku? Osobně to řeším tak, že psovi co nemá žrát dám jen pár granulek, nebo jedno sousto masa. Pár granulek znamená opravdu pár - tři, čtyři, víc ne. Kdybych měla doma jednoho psa nedala bych mu nic, tím že jich je smečka mu něco dát musím, aby se necítil vysmečkovaný.

Jinak tu je taky jaro a to tak, že hodně. Doufám, že to ještě pár dní vydrží, potřebuju pohrabat listí

Baico
Gratulujem hodně moc paní

Baico
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 18:03
- Nahlásit

davidkova renata
brezen2008
Moc děkujeme.
povídejte podrobnostě!!!
No hned na nášlapu jsme zahráli ftipnou scénku, jejíž ústředním motivem bylo, dokud ti nepodám ten kolík, tak čuchat nebudu. Pes mi podal kolík, já ho zapíchla zpátky, takhle asi 3x. Nakonc jsem si ho teda nechala v ruce a milostpán vyrazil. První úsek dobrý, ani celkem moc neověřoval lom. Druhej úsek super, až na to, že předmět přehlédl jako krajinu. Druhej lom stejnej jako první a druhej předmět už označil, prej pomalu, tak byla jen za 9 bodů. Celkově nám dal 84 bodů.
děte do prdele už s tim čoklem!!!!!
Hele to nejde, jelikož mám bílou veverku

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 18:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
já peršanky miluju. Co to je PKD? zatím jsem měla peršanky dvě, devítiletého kocoura a kočka další umřela v 6 letech, někam odešla a nepřišla. Promáčklou bych nechtěla, mám radši starší typ.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 18:57
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.genomia.cz/cz/vysetreni/-/

polycysticke onemocneni ledvin

Me te promackle bylo taky mocinky lito. Tahle vase podle obrazku vypada, ze nos ma a je pekna zelvinky jsou hezke.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 19:20
- Nahlásit

lucYnka XIII
Aha, drsné, to jsem netušila.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 19:26
- Nahlásit

Baico
Pes mi podal kolík, já ho zapíchla zpátky, takhle asi 3x. Nakonc jsem si ho teda nechala v ruce a milostpán vyrazil. První úsek dobrý, ani celkem moc neověřoval lom. Druhej úsek super, až na to, že předmět přehlédl jako krajinu. Druhej lom stejnej jako první a druhej předmět už označil, prej pomalu, tak byla jen za 9 bodů. Celkově nám dal 84 bodů.

Sorry,že se ptám,ale to pískal asi moc hodnej rozhodčí,co? Ať počítám,jak počítám,tak by to mělo být max. -80b,spíš míň ,ne? Nebo to zvedání kolíku na nášlapu 3 x se nepočítalo?Většina rozhodčích by to odpískala na začátku.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2009 22:43
- Nahlásit

ve vetamixu uz nemaj kurata v akci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 07:10
- Nahlásit

dobré ráno všem
neví jak je to možné,ale za celou noc jsem nešla čůrat ))
kdyby něco nechcte vzkaz v tématu Lucka kratochvílová,hlavně BAICO

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 07:30
- Nahlásit

brezen2008
kdyby něco nechcte vzkaz v tématu Lucka kratochvílová,hlavně BAICO
Nechám ti ho i tady. Zítra v 7:00 u Billy v Dejvicích. Teda spíš u takové odbočky k parkovišti, tam se mi bude bobře zastavovat.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:28
- Nahlásit

Dobré ráno lidičkijové!
dnes je krásný den, protože mám zítra VOLNO VOLNÍČKOOO!!!!!! Juchů!
O víkendě budu v Praze zase, to abyste si uš zvykali...

ketty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 11:29
- Nahlásit

zdravim vás všechny...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:40
- Nahlásit

čau kreténi,proč nepíšete????????lucYnka XIII
ve vetamixu uz nemaj kurata v akci
to se mi dooost ulevilo!

<< 1 ... 3573 . 3574 . 3575 . 3576 . 3577 . 3578 . 3579 . 3580 . 3581 . 3582 . 3583 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání