| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:04
- Nahlásit
Tady fšichni humřeli, nebo co?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:12
- Nahlásit
Čau žumpo, to jsou krásný dny jako stvořený na procházky, bohužel potkávám se smečkou lidi s nevychovanými psy a hapipy-hapipo je zkratka HArantp PItomej POsranej, ale jinak ty barvy podzimu to je nádhera to fakt dokáže jen příroda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:39
- Nahlásit
kejtlin
haranti jsou pracovní zkratkou pézetka (parchanti zasraní). Hapipo je koukám vyšší stupeň . Připomíná mi to bývalého přítele co nadával kolemjedoucím řidičům. Byli "sráčové", "zkurvení sráčové" a nejhorší stupeň byl "zkurvení sráčové nacističtí"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 17:54
- Nahlásit
Biluška
když mi hapipa bez dovolení začbou hrabat po psech tak jdu do vrtule , psů je to jedno, až na starou jezevčici ta nesnáčí děti a může se leknout hůř slyší, ale mě to jedno není, vždycky se zeptám a co takhle se mě zeptat jestli je můžeš pohladit?
většina rodičů jim pak vynadá, že zeptat se měli , ti debilnější se mě zeptají a proč nejsou na vodítku nebo nemají košíky když jsou tak agresivní, že je nemůže jejich rozmazlené dětátko pohladit, na to odpovídám, že psi nejsou agresivní, ale že to vadí mě, že na ně sahají cizí lidi bez dovolení, většinou pak sklapnou.
kolemjedoucí řidiči , když nedejbože jedu do prahy tak jsou opravdu sráči , takže občas se s tvým bývalým ztožňuju
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:28 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Kámoš s oblibou řvával na řidiče " vem si to na pole a tam se to nauč" Vobčas si na to vzpomenu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 18:39
- Nahlásit
Hyena
Kámoš s oblibou řvával na řidiče " vem si to na pole a tam se to nauč" Vobčas si na to vzpomenu.
Když mě nějaké hovado předjíždí bez blinkru a nejlíp zprava tak mám sto chutí jim to říct taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 19:39
- Nahlásit
čau kerténi, budou lysohláfky?? kam mám dorazit na pařbu?
Biluška
bych s dovolením přidala vaše rozdělení...nechopný debil(ten co jede pomalejc než vy) a nebezpečný magor(ten co jede rychlejc než vy)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
kam mám dorazit na pařbu?
Dej si syrovatka! Nezbylo.
Biluška
nějaké hovado předjíždí bez blinkru a nejlíp zprava
Me vcera malem sestrelil kamionak, vyjizdel od benziny a nak zapomel na stopce stopnout, proste jeeel, ko.ot.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:10
- Nahlásit
Fifi
Nezbylo.
to si sežrala fšecko sama??????????????????
Dej si syrovatka
no věř nebo ne,ale už sem se zase přežrala..nebo spíš přechlastala..fůůůj,se asi pobleju ,nicméně si zejtra dám zas
du se svalit,kreténi,stejně nepíšete tak co se tu s váma budu crcat
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
to si sežrala fšecko sama????????????
Nee, rozdělila se s celou vesnicí, měli tam hody, že to bylo cejtit až u nás.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:14
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
rozdělila se s celou vesnicí, měli tam hody, že to bylo cejtit až u nás
to zas bude f álejích nablito
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:19
- Nahlásit
Fifi
Seš podobná mrcha jak Neessi,vlezete jednou za čas a ješte s hřípkama a houpama.Nejsem závistivá,ale cíí taky..dup nožkou3x
davidkova renata
Jen z povinnosti zdravím tu,kvůli které je tahle fora.
Biluška
Když mě nějaké hovado předjíždí bez blinkru a nejlíp zprava tak mám sto chutí jim to říct taky
No, možná už zoufalstvým nevědíl kudy kam.A jak jsi ho potrestala?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:25
- Nahlásit
Erin
ale cíí taky..dup nožkou3x
Nedupej a vyraz do lesa, fakt rostou!!!
Pavlina Moravcova
měli tam hody, že to bylo cejtit až u nás.
To sem rada.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:28
- Nahlásit
Fifi
To sem rada
Ale já ne, sem šla blejt velebnosti.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:29
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
sem šla blejt velebnosti.
Mas naky zaludecni obtize? to chce rohlik a horky caj
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:36
- Nahlásit
Fifi
rohlíky došli, čaj nepiju, dám si rum.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:41
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
a uvidíš Opičky )))))))
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:44
- Nahlásit
brezen2008
tu vidím každý ráno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 20:57
- Nahlásit
Erin
Jen z povinnosti zdravím tu,kvůli které je tahle fora
jááák jako z povinnosti???!!! snat to jest náplní tvého života ne?!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 21:39
- Nahlásit
ce se mi moc spinkat, ale jeste musim nakrmit kutata a psa a mojev kocky taky mozna (i kdyz ty potrebujoü hubnout a nad kazdou miskou se desne sklebi) a pak vyvencit psa a pak asik pujdu spat.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 21:41
- Nahlásit
Tak nevím,co bylo dneska za erekce,ale už mám dost: nejdřív jsem při kydání u koní ztratila spirálovitej zlatej prsten:mad rači neprozradím,kolik stál ,bo by vás kleplo)-prostě jsem šla rychle vykydat a nesundala si šperky.Jestli je na valníku v hnoji,nebo kde -nevím. Pak jsem jela na cvičák a když jsem chtěla volat ,že jsem dorazila,tak mi umřel mobil úplně na smrt -takže jsem přišla o všechny čísla ,páč jsem ukládala na telefén.A do třetice,když jsem šla s Bordžínkou z kousaček k autu,tak fig zařval na jinýho čokla a ta moje sfině se v pikosekundě rozhodla,že jde znovu do něj a otočila mě ve vzduchu a já si narazila šíleně prd*l Měl dneska někdo horší den než já?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 21:47
- Nahlásit
davidkova renata
bych s dovolením přidala vaše rozdělení...nechopný debil(ten co jede pomalejc než vy) a nebezpečný magor(ten co jede rychlejc než vy)
To není rozdělení, paní, to je pouze výstižný popis situace
Neessi
Měl dneska někdo horší den než já?
Jo, Érin, páč je závistivá a kazí si karmu
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2009 22:21
- Nahlásit
Neessi
Měl dneska někdo horší den než já?
Ber to z jiný stránky. Mohlo bejt hůř. Mohla sis třá narazit kočičáka .
S prstenem je to blbý, ale tudle sem si spomněla, že sem asi rok po svajbě pořát nosila svůj snubák a jaktak sem jednoho krásnýho dne vytírala podlahy a pak sem šla vylejt kýbl do kanálu, tak to cinklo a byl tam . Sice mi pak muž pořídil novej, ale uš nejni svjecenej a von mi to vopčas připomíná. Stejnak uš ho léta nenosím, bo je tlustej a dělaj se mi pot ním pupínky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 07:08
- Nahlásit
VStávat, makat, neflákat se . Poslední dobou je tady hrozná morálka, asi zase zavedu rozcvičky do půl těla
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 07:44
- Nahlásit
Dobrý den celý (ačkoli teda už pěkně zkaženej ) den
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 07:47
- Nahlásit
dobrý den
tady je hnusná zima,dasty se vrátil z práce,dostal maso a ted si šel hajnout a já jdu za chvilku do práce,pak pro kosti,připravit smečku k odjezdu do práce....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:18
- Nahlásit
čau baby, dnes mám nečekaný volno, tak du nakupovat vánoční dárky (a už teď mám z toho pjekně zkaženou náladu). Ale nejdříf udělám vycházku se psy, abych si tu náladu spravila
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:42 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Panebože, no co je tohle za za kravinu???? Dyk je takovejch lidí, co by jim to dali zadáčo a tuze rádi, třá já
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:50
- Nahlásit
Tinta76
vid,jsem si říkala taky,bych jim ráda dala svůj a nemuseli by mě zabíjet a ještě bych jim poděkovala
|
Tinta76
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 08:55
- Nahlásit
brezen2008
no eště aby zabíjeli, dyš by to dostali dobrovolně a zadáčo to jsou fakt ňáký blbci, že jim todle nedojde, si vem, kolik litrů by nahnali v jů es end ej
|