Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:19
- Nahlásit

kejtlin
taky funguju s jednou ledvinou a nikdy jsem neměla rozházenou imunitu ( o dalších potížích nemluvím, mám jich až do pé*dele).
Podle mýho máš to samý co Jabloň .... potřebuješ najít kompromis v těle a ten bez pomoci nenajdeš. Jinak bych řekla, že nefrologové vynášejí soudy bez podkladů.
Dej si říct a vyzkoušej tu homeopatku, já najdu tel. číslo na tu doktorku ( imunoložku) a ty se s ní domluvíš na dalším postupu a termínu.
Hlavně si uvědom, že nikdo tě nebude nutit pít čajíky, když k nim máš odpor ( ovšem jsou účinný a dají se v případě potřeby dochutit třeba medem, citronem atd.), ty kapky jsou fajn a naředěný ani nepoznáš Já je mám ráda nakapaný na kostku cukru...

jablunka
sem si na tebe vzpomněla, když jsem večer kejtlin odepisovala
Zatím nikam k vám nejedeme, švagrová je ještě ve stavu nemocných a zazimování dělali její synáčci. Ach jo....

Hyena
... kombinace utahaného ducha a těla je docela šílená, což si málo kdo uvědomuje

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:19
- Nahlásit

Koukám, že banda alkoholiků se začíná probouzet.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:22
- Nahlásit

kejtlin
Bechera taky nepiju,z kapiček taky nejsem vedle sebe štěstím,ale dělám to pro sebe a je to lepší než do sebe cpát chemickej hnus na angíny,pásové opary,migrény a jiný píčoviny tímhle způsobený.To radši přetrpím třikrát denně lžičku bejlí a je mi fajn.S čajema problém nemám,vypiju fšechno kromě hnusoty na žlučník.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:22
- Nahlásit

Hyena
Nedělej si planý naděje, to je furt...."nemůžu sem v práci"...."jedeme na Apaluchu"....." mám něco jiného"....

fuj, todle teda neni vůbec hásky, ale vůbec. A to, že sem DOKONCE 2X!!! volala esli nejdete ven, to sem záškodnicky nenapíšete uš! Právě ste si zaprasila karmu tak, že si budete muset sehnat minimálně kominika, aby vám ji vyčistil!

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:23
- Nahlásit

Pavlina Moravcova
Koukám, že banda alkoholiků se začíná probouzet.
Ó nikoliv, právě že jsme již tak dlouho vzhůru, že teče slina a jazyk se začíná lepit na patro, ruce se klepou,prsty netrefí na klávesnici......

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:23
- Nahlásit

jbat

abych usla

já ucházim po fazolích, po fernetu ani tak ne. Esli trpíte plynatostí, zkuste mátu, prej pománá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:24
- Nahlásit

brut
sem si na tebe vzpomněla, když jsem večer kejtlin odepisovala
No to si hodná.
Zatím nikam k vám nejedeme, švagrová je ještě ve stavu nemocných a zazimování dělali její synáčci. Ach jo.... škoda,ale až se zadaří,tak to bude stát za to.

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:24
- Nahlásit

PetraK
Právě ste si zaprasila karmu tak, že si budete muset sehnat Se halt činim, nechc trávit svůj další život bez žumponorů

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:27
- Nahlásit

jablunka
škoda,ale až se zadaří,tak to bude stát za to.
pséky odložím u švagrů ... i když rváč je jen Brut, piraňa na volno je hravá, ovšem záludná, loví psy kousáním do zadních noh a budeme mít klídek ( v případě, že by nechtěli hlídat, tak zůstanou v autě, kde jsou naučení na chrnění .... od jara prý bude zase vše v normě, tak snad .....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:27
- Nahlásit

Hyena

Se halt činim, nechc trávit svůj další život bez žumponorů
to je teda originální vejmluva pro záškodnitví

hele, ale abyste nemysleli, tak v práci mi furt taky nadávají, že s nima nejdu do hospody, že jsem buď s čoklem venku a nebo na chalupě, už si odškrtávaj čárky, kdy prej zazimujem chalupu. pak prej budu muset dopít všechno co jsem zanedbala. ........... kde dělaj nejlepčí tranpslantaci jater?

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:28
- Nahlásit

Hyena
ruce se klepou,prsty netrefí na klávesnici......
A proč myslíš, že já tak málo píšu???

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:29
- Nahlásit

Hyena
Vona nás vpodsattě na živo ani vidět nechce, natož aby kupovala kafe nebo víno
aha, to je teda čubka čubčí, tak budu chodit k Vám, pani, jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:35
- Nahlásit

brut
pséky odložím u švagrů ... i když rváč je jen Brut, piraňa na volno je hravá, ovšem záludná, loví psy kousáním do zadních noh a budeme mít klídek ( v případě, že by nechtěli hlídat, tak zůstanou v autě, kde jsou naučení na chrnění
Tak paráda,pustíme to fšechno do kupy......nejni nad přirozenou selekci.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:39
- Nahlásit

jablunka
pustíme to fšechno do kupy......nejni nad přirozenou selekci.
mám brát hodně obvazů nebo jich máš zásobu

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

brut
mám brát hodně obvazů nebo jich máš zásobu
Obvazy nepoužívám,uš sem skoro jako Davídková,na co nepomůže Betadina a voda,to uš je zbytečný zachraňovat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:41
- Nahlásit

Nazdar bylinkáři, homeopati, karmisti a tak podobně

Gdo nejste přihlášený ještě na závody rychle se přihlašte, potřebuju udělat diplomy
Baico
sem vás asik viděla v obotu v Letňanech,nevim která si byla

brut
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:53
- Nahlásit

jablunka
ok, vezmeme s sebou rovnou kanystr

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:55 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Alexa
sem vás asik viděla v obotu v Letňanech
No ta s tím nejkrásnějším bílým ovčákem

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:57
- Nahlásit

Alexa
dáš sem eště ty přihlašovací přihlášky prosim?

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:08
- Nahlásit

Baico
nejkrásnějším bílým ovčákem
njn gdyž vono jich tam bylo asi sto, né to přeháním,ale několik jich tam pobýhalo
Gerda
eště ty přihlašovací přihlášky pro
napiš na cvicakjilove@seznam.cz
jméno psa, psovoda,ZKO a kategorii dík
hele a to teda ta Davítková vůbec nepřijede jo, to je teda baba jo a přijedete v neděli?

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:17
- Nahlásit

Alexa
Já mám bohuže smolíka. Čubís už sice vypadá, že jí je dobře, ale přeci jí nechci tahat mezi cizí psi. za 1. aby přeci jeno něco neflusla na ně, za 2. jestli jeještěoslabená, aby neschytla dašlí sfinstvo vona. POkud vydrží, zruším jí izolaci v pondělí- pokusný králík bude Mařena, bo Gerda slibovala dovolenou a společné venčení a hlavně má Mařenku určo 100% zdravou

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:18
- Nahlásit

PetraK
........... kde dělaj nejlepčí tranpslantaci jater?

Čéče vo žádným slušný kamenictví poblíž nevim
jbat
JJ, klidně, mám zmáklých pár super hospůdek na letní venčení

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:27
- Nahlásit

Hyena
JJ, klidně, mám zmáklých pár super hospůdek na letní venčení

tak eště zmákněte pár na zimní.
i když zezačátku tam budu bez BLbís...

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:27
- Nahlásit

Alexa
ale několik jich tam pobýhalo
Jo, asik 30 celkem. Tak se holt uvidíme až v úterý, proože v neděli jedemo Nymburka se pokusit o FPr 2.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:29
- Nahlásit

Davítková

URL

vyřiďte Náně upřímnou soustrast...

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:49
- Nahlásit

jbat
JJ, jde do nic chodit i vzimě- maj svářo a grog

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:07
- Nahlásit

čus alkoholice, co je novýho?
Nutně potřebuju dobrýho právníka, asi spáchám vraždu. Si představte, že mi dneska volala dopravní policajtka co vyšetřovala tu moji nehodu v září. Ta pizda (dámy prominou pokud tu nějaké sou) co sem do ní nabourala nasimulovala zranění Vím bezpečně, že po té nehodě jí nic nebylo - jednak to sama říkala a napsala do protokolu, za druhé tam pobíhala na podpadcích. Nabourala jsem ji ve čtvrtek a v sobotu odjížděla na dovolenou. To mám potvrzené. A teď, zpětně, simuluje strašlivé zranění Nejspíš jí někdo dobře poradil, ale mě to může stát slušný prachy a zabavenej řidičák Beru Pumu a jedu za ní na návštěvu

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:23
- Nahlásit

Alexa
hele a to teda ta Davítková vůbec nepřijede jo, to je teda baba jo a přijedete v neděli?
hele davítková nejede vůbec, bo háraj, nechce mít zavřenou čubu celej den v odkládačce, v neděli nejedem, co bysme tam asi tak dělali, když máte nácvik na fižiranta vot 8, my ho na nic nepotřebujem

Hyena
má Mařenku určo 100% zdravou
Jako Mařka zdravá je 100% ale nerada bych, aby chytla ňáký hnusný pruhovaný bacilstvo vot tý vaší hyjeny paninko, víme? Kam pojedem? Někam do řiti na výlet? Jen se maryje nesmí moc unavit, aby byla výbušná na to úterý....ty vado, aby mi vůbec vyběhla pro aport....

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:25
- Nahlásit

Biluška
Pokud si hned nezavolala sanitku,nebo nedojela k doktorovi sama,těžko bude prokazovat,že se jí to stalo při té nehodě.Jestli byla mezi tím na dovolené,můžeš operovat tím,že si to zranění způsobila tam.
Vím o čem píšu,protože v létě srazil tchána jedoucího na kole jeden debílek,tchán vyskočil,zkontroloval kosti a s tím,že mu nic není oešel a za tři dny oletěl na dovču.tam se mu blokla krční páteř,přežil to na práškách a po příjezdu naklusal k ortopedovi.ten přišel ještě na štíplý žebro a ač bylo jasný,že se to stalo při té nehodě,doktor i policajti mu řekli,že po měsíci už to nikomu nedokážou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 12:33
- Nahlásit

jablunka
On nehody určitě odjela po svých. Jestli byla u doktora na druhý den, nebo až po dovolené to fakt nevím. Pevně doufám, že po ní a že ji policajti pošlou do prdele Protože tohle jednání mě fakt vytáčí. Pochopila bych kdyby řekla "cítím, že mám naražený záda, buď to rozchodím, nebo ne, dám vám vědět...". Ale ne, že si po dvou měsících vzpomene, že je vlastně zraněná

<< 1 ... 3564 . 3565 . 3566 . 3567 . 3568 . 3569 . 3570 . 3571 . 3572 . 3573 . 3574 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání