| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:34
- Nahlásit
Hanca
nemůže to být ta nalezená v Troji
čéče to nevim,ale ta je vlkošedá! já jí tam včera našla,tak jsem to hned flákla na nalezence at se vo ní co nejvíc ví.Můžu jim poslat emila at se podivaj,ale černá je u mne černá..
Baico
, jsem se na vás moc těšila
a tak já bych taky i jela,bude tam fajn partička ,ale uznejte..ani pořádně povenčit bysme nemohli,nána by byla furt f autě či vodkládačce,je to voser,si pamatuju na tu OPT1 a to bylo hezky,sem myslela,že mi jebne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:35
- Nahlásit
hanča
hele ta ze včera už v troji není!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:38
- Nahlásit
kejtlin
Hele, jestli má Brut dobrej kontakt, tak ho využij. Přijde mi, že na to ti tvoji doktoři trošku kašlou. Jestli by si chtěla,tak ti můžu poslat i telefon na lékařku-homeopatku. Je s ní sice trochu náročná komunikace, ale umí. Jináč ono posilovat sportem a otužováním je super, ale chce to i si probrat celkovej režim stran odpočinku, času na sebe versus práce , povinnosti, celková vnitřní pohoda versus napětí. Ono i rekreační sportování může být v určité podobě zátěž místo úlevy. Jináč znám pár lidí pouze s jednou ledvinou a fungují bez jakýchkoliv obtíží, tak že bych to jenom a pouze na blbě funkční ledvinu neházela.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:40
- Nahlásit
Jinak fujtajbl při čtvrtku ve spolek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:41
- Nahlásit
Hyena
už jsem si částečně zvykla, mám trochu víc zdravotních potíží než je ledvina, ale kdybych si měla všechno brát.....
tak zkusím tu homeopatku, co je posím tě trochu náročná komunikace?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
je to voser,si pamatuju na tu OPT1
Já to plně chápu. Jenom je mi to fakt líto, ale přírodě neporučíš.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:46
- Nahlásit
sákra mě tak sere, že sem neumím vkládat fotky, občas to jsou tak príma momentky, jenže jsem počítačový analfabet a kde nic není......ani smrt nebere.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:47
- Nahlásit
Čus žumponí..............
dneska ráno je mi krásně,páč sem posnídala můj výbordelnej čajík z máty a meduňky na uklidnění a štyry topinky s hovjezím tataráčkem.Určitě mi bjehem dne začne bejt po topinkách blbje,ale teď je mi krásně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:48 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
kejtlin
že sem neumím vkládat fotky
je někde na netu, ti to vysvětlim..teda zkusim to
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:49
- Nahlásit
Gerda
prosímtě,bylabys ochotná vzít ty koberce do Maršovic? dám ti na benzín
o koberce jeví zájem
já ti odepíšu během dne s práce
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:49
- Nahlásit
jablunka
štyry topinky s hovjezím tataráčkem
Kurňa to bych si k snídani dala taky, ale ještě k tomu malé pivko a den by byl hnedlinko krásnější
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:53
- Nahlásit
Hyena
kejtlin
Jináč znám pár lidí pouze s jednou ledvinou a fungují bez jakýchkoliv obtíží, tak že bych to jenom a pouze na blbě funkční ledvinu neházela.
Mám taky pouze jednu funkční ledvinu a měla sem sníženou imunitu,ale né díky tomu.U mě v tom sehrál největší problém dlouhodobej stres a nespavost.Stres sice trvá,ale najela sem na celkový vyčištění organismu a posílení imunity a je mi trošku líp.Na imunitu sem brala kapky na jeich méno si nevzpomenu,ale Brůtofka určitě jo. na vyčištění beru Eleuteherococc,sou to bylinný kapky vod Hádka a fakt je to znát.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:58 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
jablunka
Dík za zkušenosti, tak nějak sem to myslela
Jináč dobrý zkušenosti mám i s bylinnýma kapkama do Grešíka- taky má i čistící směs.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:01
- Nahlásit
Hyena
kapkama do Grešíka- taky má i čistící směs.
Od něj piju lymfatickej čaj.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:23
- Nahlásit
dobré ráno dětičky, gdybyste někdo vjeděli o bytě k pronájmu něgde na pjetce, případně i o dobré práci, tak dejte vědít, od února utíkám z Orijentu.
jak se máte? já měla týden dovču, nestihla jsem nic, akorát Blbísa naučit "dej pac" a "druhou".
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:30
- Nahlásit
davidkova renata
ale nána si udělala řidičák
napoprvní?
Baico
jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááá nutněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě potřebujůůůůůůůůůůůůůůůůůů DÍFČÍ VÁLKŮŮŮŮ NA CÉĎŮŮŮŮŮŮ
Děkuju předem ,zadem, bokem a tak vůbec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:37
- Nahlásit
PetraK
Děkuju předem ,zadem, bokem a tak vůbec
blpko ))))
jbat
něgde na pjetce, případně i o dobré práci
copa copa?? a za kolik jako případně?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:45
- Nahlásit
jablunka
Hyena
holky takový byliný hnusy já fakt nepozřu, jednou jsem to zkoušela s urologickým čajem a normálně jsem se napila jednou a běžela jsem blejt, mám bohužel odpor k tomuto a to bleju jen ve vážných případech-žlučníkový záchvat apod.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:45
- Nahlásit
jbat
od února utíkám
uuž??? No tos to vzala fofrem teda
jestli se usalašíš na pětce někde kolem smíchova, tak.... budem "skorosousedky" já jsem o fous nahořejš v Řípě.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:47
- Nahlásit
Nazdar blázni, fakt sem umřela, asi to byla migrénka jak prase, poblila sem si koupelnu a eště teď je mi furt blbě, že nemůžu ani jíst a furt se mi motá hlava, prošťouchnu to čekulátkou. Mařena, ten hajzl černej, mě jen tak z prdele probudila v pět hodin, takže sme byli ráno dvě hodiny na procházce. Sem jí to řikala, ať mě nechá spát, ale vona ne. Pak si na prochajdě odřela nos, dyš hrabala, a měla krvičku.
Baico
No já se ptala proto, že ta naše kolegyně, co měla tu ochrnutou bělicu, jí měla právě z Klubíčka. Jinak v úterý klidně jet jednim autem můžeme, březen se nám tedy také vejde
březen
S Maršovicema počítám, ale hlavně ať to nejsou ňáký velký koberce, co se do knedlika nevejdou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:47
- Nahlásit
davidkova renata
blpko
sem věděla, že to někdo vocení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:49
- Nahlásit
brezen2008
pani tak co s tím barelem a věcma pro Kralupy?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:53
- Nahlásit
Gerda
Jinak v úterý klidně jet jednim autem můžeme,
O.K. Zase, tak se zase sejdem u nemocnice.
brezen2008
V úterý s tebou počítám do auta. Dopravíš se do Krče nebo se sejdeme někde při cestě? Pojedu přes Dejvickou, nahoru do Strahovskýho tunelu, přes SMíchov, tunelem na Barrandovskej most a dolu do Krče .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
copa copa?? a za kolik jako případně?
něco malinkýho, max 12 000,-.
a copa copa? foukl vjetr a sem tam!
PetraK
uuž??? No tos to vzala fofrem teda
neblbni, to je eště jeden kvartál tady!!!!!
niocméně mi nakonec nabídli prodloužení smlouvy na vyšší pozici do práglu. tak ještě uvidím, ale spíš ne, banku nechci, chci něco novýho, abych jako nezakrněla...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:00
- Nahlásit
kejtlin
holky takový byliný hnusy já fakt nepozřu
Nebuďte labuť pani, ty kapky jsou lepší než čaj. Jednak je jich míň, tak že tak na jednu lžičku nebo rozředit trochou vody a jednka jsou většinou rozpuštěné v alkohólu, tak že si vlastně dáváte jenom trochu jinou becherovku
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:00
- Nahlásit
PetraK
budem "skorosousedky"
juchůůůůůůůůů, takže, pani, piju instant s mlíkem a sauvignona, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
abych jako nezakrněla.
to je fakt jeden zakrslik v rodině stačí
, to je eště jeden kvartál tady
tss uteče jako prt. Vánoce, Novej rok, třikrát zazvoní zvonec, 150x se vyspíš a seš tu
piju instant s mlíkem a sauvignona, jo
už tetkon? Chlastáte tagle vod rána??????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
už tetkon? Chlastáte tagle vod rána??????
ty jo beze srandy, včera jsem musela zakoupit ferneta, abych usla...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:17
- Nahlásit
jbat
juchůůůůůůůůů, takže, pani, piju instant s mlíkem a sauvignona, jo?
Nedělej si planý naděje, to je furt...."nemůžu sem v práci"...."jedeme na Apaluchu"....." mám něco jiného"...... Vona nás vpodsattě na živo ani vidět nechce, natož aby kupovala kafe nebo víno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 10:18
- Nahlásit
Hyena
jenže já nedávám ani toho bechera, ptž jsou tam bylinky
|