| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:13
- Nahlásit
Tak jsem si chtěla postěžovat, že mám vobrofskou rýmičku, ale ne ne, je mi vlastně celkem fajn, dyš to tady tak čtu ... dokonce olynth už mi zabírá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:14
- Nahlásit
Tinta76
Tak jsem si chtěla postěžovat, že mám vobrofskou rýmičku,
další do stáda prasátek??
česnek, česnek, cibuli a česnek. Po tunách. A odstěhovat se na samotku, páč pak s váma nevydrží už ani čokl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:33
- Nahlásit
Tinta76
[i]Tak jsem si chtěla postěžovat, že mám vobrofskou rýmičku[/i
vyměním za pásovce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:35
- Nahlásit
Davídkoooojc??????
sem netušila, že Nána používá takhle sofistikovaný metody
http://www.novinky.cz/koktejl/184074-nejznamejsi-v everku-albinku-v-anglii-prejelo-auto.html
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:52
- Nahlásit
PetraK
česnek, česnek, cibuli a česnek. Po tunách
to nemůžu, to by mi bylo blbě ... ale piju zázvorovej čajíček a citrónovou vodu a zejtra si koupím šťávu z kysanýho zélí
kejtlin
vyměním za pásovce
tak jo, ale beru jen tohodle
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:54 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Tinta76
mě se líbí mravečník
jo a jak elis začala hárat,tak si dokonce i hraje venku s klackem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:58
- Nahlásit
kejtlin
na pásovej opar musíš posílit imunitu, hodně odpočívat, dodat tělu Béčko ( vitamín). Sice částečně nefunkční ledvina je na prd, ale problém bude v celkovém stavu a nejen v ní. Ten homeopat nebo popř. imunolog by vůbec nebyl od věci ....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:58
- Nahlásit
Tinta76
tak jo, ale beru jen tohodle
toho bych brala taky, mě se líbí, sice nevím co baští, ale to by bylo, abych ho nenaučila na maso
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:03
- Nahlásit
brut
béčko beru preventivně, imunitu posiluju otužováním, sportem. na nic při testech nepřišli, na imunologii jsem se objednávala, ale jsou tam dlouhý čekací doby a než nadešel můj objednaný den, tak jsem bud´ měla pásovej opar nebo po něm a to by nic neprokázalo, kdybych tam šla. homeopat no, mám určité výhrady, zkušenosti mého okolí jsou negativní.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:04
- Nahlásit
kejtlin
šiš tak ho sežeň, ne ... mám tady pro tebe tu rýmičku ... a je fakt epesní
brezen2008
jo a jak elis začala hárat,tak si dokonce i hraje venku s klackem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:06
- Nahlásit
Tinta76
ted´ vážně, co baští pásovec?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:11
- Nahlásit
Tinta76
no se směj,ale ten klacek je vždy velkej než je ona,a dnes mi kámoška řekla že eliška není pes,ale kříženec morčete a kočky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:12
- Nahlásit
kejtlin
na posílení imunity mimo sportu a otužování jsou imunostimulátory, které by jsi zřejmě potřebovala.... řekni na imunologii, že jsi akutní případ
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:12
- Nahlásit
kejtlin
hmyz,sarančata,brouky?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:22
- Nahlásit
brut
řekni na imunologii, že jsi akutní případ
to mě ještě nenapadlo, ale mělo by to napadnout na imunologii, když se snažím už 2 roky se tam objednat a bezvýsledně, když tam volám, že opět nepřijdu, tak mi jen řeknou no to musíte přijít, až ten pásový opar mít nebudete, to je snad jasný na to já, a oni nó tak si zavolejteaž se vyléčíte a jedem od začátku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:26
- Nahlásit
brezen2008
hmyz,sarančata,brouky?
taky si to myslím.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:26
- Nahlásit
kejtlin
http://cs.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1sovec_dev%C3%A Dtip%C3%A1s%C3%BD
brezen2008
ale ten klacek je vždy velkej než je ona
třá ti tim něco naznačuje
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:27
- Nahlásit
kejtlin
možná by bylo lepší tam dojít a domluvit se na místě .... oni většinou po telefonu nic moc neřeší. Zkus to uhrát na akutní nebo změň doktora....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:35
- Nahlásit
brut
osobně jsem tam byla, řekli mi, tak se objednejte a přid´te sem se akorát v praze rozčílila, a moje doktorka je dobrá, jen mi řekla, že se musím dostat na imunologii, že může po osmé udělat testy, ale že si nemyslí, že něco prokážou.
na nefrologii-tam chodím s ledvinou mi řekli, že oslabená imunita je zřejmě z nedostečné činnosti ledviny, ale že s tím nemůžou nic dělat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:41
- Nahlásit
Tinta76
tagže zdechliny, hm, kafilérku nevlastním, žádný pásovec
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:42
- Nahlásit
kejtlin
ty jsi z Prahy? Znám dobrého a rozumného imunologa...
že oslabená imunita je zřejmě z nedostečné činnosti ledviny, ale že s tím nemůžou nic dělat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 22:48
- Nahlásit
brut
zaplat´pámbůh z prahy nejsem, bydlím asi 20km od prahy, ale nerada tam jezdím a fakt tam neuvěřitelně bloudím, léčím se z návštěvy prahy vždycky tak týden.hlavně když tam jedu zbytečně.já byla a snažím se objednat na karlák ale jméno lékaře nevím, vizitku mám někde založenou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 23:02
- Nahlásit
kejtlin
bydlím asi 20km od prahy
kterým směrem? Třeba budu o někom vědět ... taky bydlím kus od Práglu na západ ...
já byla a snažím se objednat na karlák ale jméno lékaře nevím, vizitku mám někde založenou.
Karlák je plnej ... zkusím najít telefon na jednu dobrou doktorku, která je ochotná brát ve chvíli, kdy je potřeba...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 07:12
- Nahlásit
Fstávejte a padejte dřít, marodi taky
Jedu do Bruntálu, vyhlaste tam zákaz vycházení. A dneska mě nigdo nedrážděte, musím si jít koupit nový gatě a to mě dycky spolehlivě vytočí do nepříčetna
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 07:45
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Vůbec nemám teď na žumpu v práci čas. Ti hajzli nám teď kontrolují internet, tak nechci dráždit hada bosou nohou. Jinak se mic těšíme na závody k Alexe. Jen mi napište, kdo pojedete a kdo chce to vypálený dvd s Dívčí válkou.
Gerda
CHS Z klubíčka znám. Ta fenečka, co byla v Kolíně plavat je z týhle chovky. Ale myslim si, že momentálně nemá chovnou fenu v porduktivním věku. Ale děla canisterapii, dokonce jezdí do Velvar do domova důchodců.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:21
- Nahlásit
čau kreténi
pásofca nechcu asi...
PetraK
Nána používá takhle sofistikovaný metody
nooo,nechtěla sem se chlubit..už zas ..ale nána si udělala řidičák.Když prej nesmí veverky zakusovat,bude je přejíždět autama bo to prej zakázaný nemá!
kejtlin
, bydlím asi 20km od prahy, ale nerada tam jezdím a fakt tam neuvěřitelně bloudím, léčím se z návštěvy prahy vždycky tak týden
tak to sme na tom stejně,vlastně já o něco hůř bo f praze bydlim
Baico
Jen mi napište, kdo pojedete
já asi nee bo nána bé načínat krycí dny,tož by to byl voser pro fšecky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:22
- Nahlásit
dobrý den,tak dneska naposled je tam nová kolegině v práci,tak jí budem celej den provokovat,bo je to neskutečná k..a
no to byste museli vidět ,pomalí to je,neumít o mluvit se zákazníky,když ní něco řeknete,tak koulí vočima a nejraději by vás sežrala,to tak dneska končí a všichni na ní budem hodní
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:24
- Nahlásit
davidkova renata
tato fena se ztratila ned. Benešova:
ZTRACENÝ PEJSEK - ČERNÁ FENA OVČÁKA
ČERNÁ FENA NO, ZTRÁTA V OKOLÍ ZAJEČIC: má malou šedou lysinku, je tetovaná, ale bez obojku. Ztratila se při venčení během převozu. Majitelé ji zoufale hledají!!! - 775077740
nemůže to být ta nalezená v Troji, cos o ní psala na utulky.estranky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:26
- Nahlásit
davidkova renata
já asi nee bo nána bé načínat krycí dny
To mě teda moc štve, jsem se na vás moc těšila
Gerda
V tom případku Tě zase můžu naložit u nemocnice v Krči a můžeme jet jedním autem.
A klidně se nám vejde ještě jeden člověk s menším psem, protože kombík je kombík.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:33
- Nahlásit
brut
já jsem z mělnicka.
|