Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:21
- Nahlásit

Alexa
ahá a já byla přesvědčená že bydlíš někde u Křivoklátu
nééééé,v Bylanech u Chrudimi.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:24
- Nahlásit

jablunka
a uhelna a eště je tam jeden pokoj navíc.
Tak tam bude teplo, kdyz to je u uhelny, ne? abysme meli na tom fricku kde prespat.
Biluška
zavírat psy
Pani, Otik a Cecy a Milous MUSEJ bejt v teple, tak jaka kulna a podobne?

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:26
- Nahlásit

jablunka

o vůbec nejni špatnej nápat.tak domluveno,nebo to vodnesou moji psi.

Všichni panikaří nad pandemií sviňské skřipky a vono ho*no.Je to modrý Rudyho vir.Du se nadopovat C,koloidním stříbrem,D a zítra du do solárka...to muší zabrat

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:26
- Nahlásit

Fifi
Pani, Otik a Cecy a Milous MUSEJ bejt v teple, tak jaka kulna a podobne?
Pani, vy ty čokly moc rozmazlujete a polidšťujete Pes musí být ve sklepě a musí tam mít nadělaný takový jako chlívečky. Krom pitů teda, ti mají vlohu pro řetěz

Jdu se svalit, nigdo nic nepište, ráno to nemůžu dočítat, jedu do Červené Vody

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:28
- Nahlásit

Fifi

Otik a Cecy a Milous MUSEJ bejt v teple

100% bude je muset na klíně zahřívat naše matkablbjeprovdanazacokla

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

musim s váma mluvit, můžu zavolat?

A NEJDE MI KURNIK NAHODIT TELEFON!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:29
- Nahlásit

Fifi
Tak tam bude teplo, kdyz to je u uhelny, ne? abysme meli na tom fricku kde prespat.
To nevím,jen essi uhlí vydává teplo i gdyš se jen skladuje f uhelně.
Pani, Otik a Cecy a Milous MUSEJ bejt v teple,
Ale i Tedík,Brůs a Bůca.....prostě nemám kotcový psy.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:30
- Nahlásit

Alexa
budou pres vikend belousi?
v sobotu

kurna to prej nemuze, doufala jsem v nedeli, asi se teda vetrem do nejake chovky na navstevu i kdyz je mi to hloupo hloupe

Mám pokřtěnýho broučka mýho novýho červenýho Na křižovatce o mě zastavilo auto
pani to je mi lito, posilam auticku pofoukanicko

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:30
- Nahlásit

Biluška

Jdu se svalit,

Tsss tagle ten kapytalismus nevybudujeme,my tu cedíme kref po nocích a madam de prdět do duchen..neslýchaná arogance!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:31
- Nahlásit

Erin
Všichni panikaří nad pandemií sviňské skřipky a vono ho*no.Je to modrý Rudyho vir.Du se nadopovat C,koloidním stříbrem,D a zítra du do solárka...to muší zabrat
Ty si taky echtgoldtrupka.
100% bude je muset na klíně zahřívat naše matkablbjeprovdanazacokla

A je rozhodnuto!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:32
- Nahlásit

jablunka

jůů! hůůůž to vypadá, že budu moct ty palce pustit??

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:34
- Nahlásit

PetraK
hůůůž to vypadá, že budu moct ty palce pustit??

Eště nic nepouštět!!!!!!!!!!!!Až bé mít pán složenou rezervačku a to může eště chvilku trvat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:35
- Nahlásit

jablunka

dobře tak držim dál. Ale začínám mít promačkaniny

ten telefon hodim do hajzlu jak to dělá Davídkojc, se vybil,nabíjí se a nejde kurnik vůbec ZAPNOUT!! Musím mluvit s Fifijou, mám ženijální nápat totiž!

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:36
- Nahlásit

PetraK
můžu zavolat?
A NEJDE MI KURNIK NAHODIT TELEFON!!!!

No to je ale pak dost tezky, s vama..

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

TEN TELEFON MI TAK SEJŘÍ, ŽE HO ASI PONOŘIM DO HAJZLU!!
tak aspoň že vás vidim, dyš vás neslyšim.
Sem napsala článek. Chci uspořádat sbírku na Skřivany a na Lesana. Nevím zda to vyjde, páč Zvířetníci sami dávaj porůznu prachy na útulky, no ale třebas se ke mě někdo přidá. Co chci konzultovat je, zdaliž tam můžu plně uvádět jméno paní S. a ešivá nemáte nějaký fotky ze Skřivan jako takových. Něco kde bude kapek víc než jen jeden hafan, něco podobnýho jako je na tý úvodní straně. Text tý mojí slátaniny vám pošlu tetkon emilem jo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:45
- Nahlásit

PetraK
Mobil ponor.
Se domluvime po mailech, ju? Nebo az zase mobila vynoris, jmeno jiste uvadeti mozno, dalsi fotky nemame, dycky se koncetrujem na cokle. Ale vsak zitra bude videt vic v tom Chcete me.

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 21:57
- Nahlásit

PetraK
Chci uspořádat sbírku
si vynechala Jabčáry -to bude teď naše pryjoryta !Na první fríbrigádě musíme vybudovat prales pro Mauglího ,nainstalovat ty kaméry,aby to měla jablunka pod dohledem ,až bude vysedávat ve velíně a mohla přes monitóry řídit chod

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 22:10
- Nahlásit

Neessi

Chci uspořádat sbírku
Jabčáry -to bude teď naše pryjoryta

Tak to prrr, ja chci taky sbírku na Erinčáry a hele oplocení mám,hangár taky..sice je to šopka,ale vyspí se tam klidně 10 lidí, jinak pod širákem cca 200lidí..gdo po sobě nebude sbírat ,dostane do budky.
Komu se to vymyká chápání zavolejte každý den mezi 09-10,stejně je to problém,zbalte se a přijeďte.Ješte nemám postavený kurník s oplocenáým výběhem,to je prioritní,tam budeme na freekvokvo zkoušet přivolání slépky domácí.

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 01:04
- Nahlásit

Ebony
Já myslím že už neroste, ta už ho dávno přerostla
jak přerostla? on je kluk, né holka... aspoň doufám, že to poznám

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 05:46
- Nahlásit

Erin
chci taky sbírku na Erinčáry

Musíš počkat,páč teď se bé stěhovat jablunkovic a znáš to "Stěhování a co je třeba "
budeme na freekvokvo zkoušet přivolání slépky domácí.
Asi jsi nečetla poslední PPČ - stopy se slepicí =nasypeš drobečky a už to frčí

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 07:24
- Nahlásit

Vstávat a makat a neflákat se. Jedu do Červené Vody, tudíž na Jesenicku vyhlaste zákaz vycházení. Radši v širším okruhu, beztak zabloudím

Neessi
Asi jsi nečetla poslední PPČ - stopy se slepicí =nasypeš drobečky a už to frčí
Čoveče zkoušela sem to a nešlo to Asi mám blbou slepici, zkusím to s jinou

!Na první fríbrigádě musíme vybudovat prales pro Mauglího ,nainstalovat ty kaméry,aby to měla jablunka pod dohledem ,až bude vysedávat ve velíně a mohla přes monitóry řídit chod
Plot paní,hlavně musíme plot

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 07:30
- Nahlásit

Biluška
Plot paní,hlavně musíme plot
Co plot,elektrický vohradníky chci,aby si to psi nějak užili a možná se jim i rosvítí.
Vstávat a makat a neflákat se.
Sem jak debil vzůru vot půl pátý!

Teď odcházím,páč dneska máme to rozloučení,tak toho moc nenaflákejte,gdoto má pak dočítat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 07:43
- Nahlásit

prosím vás,vyřidte někdo JANICE nebo ISDPCHOVI že,at mi daj vědět do lucky kratochvílové kde i v kolik mám bejt zejtra s eliškou

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:25
- Nahlásit

Den kdy bych mela radsi rybicky nebo motyla na zdi - tak to u nas vypadalo vcera. Pres vypeti vsech sil, zlamani nekolika jehel u stroje jsem uspesne dosila novou stopovacku pro malou bestii, protoze do praseciho lesa na volno nemuzem. Zaprahnouc dedka na stopovacku, mladosku na druhou a mamka s Amalkou jsme se vyrazili kochat do krasneho barevneho lesa. Asi po 10minutach, lovic neco v kapse, stopky lehce drzic...skubanec jak Jitka a panicka na drzce - ruka a koleno narazeny a 2 bestie v pr.. co, kde, jak??? Vubec nevim a za chvilku se ozyva z housti stekot, rev a dusot......bezim sec mi hnaty staci, blizim se k housti a vidim cernou prdel. AAAAhhh dedek, rvu Ke mne! nic, rvu podruhy zase nic (dedek, kdyz je v pruseru a je dostizen vzdycky prijde) tak vztekle dupu po patach, ze mu to hajzlovi nedaruju, najednou se prdel pohne, otoci se a na me cumi uplne cernej divocak - ne zadna almara, ale na infarkt staci. Po deseti minutach krici mamka, ktera zustala na miste uprku, ze ma malou bestii. Prijdu tam, pinda na me vrti ocasem a fungl nova stopka nikde, dedek se vratil hned za ni - jak je starej tak je blbej - asi jako kazdej chlap se chtel blejskout, ze mlady rostence staci a s jeho silenejma kyclema, to dopadlo tak, ze zas nemuze do schodu a chca nechca ho musim tahat do tretiho patra v naruci, pac by sem jinak nevylezl. Tak jsem se dolamana vratila domu a dostala spasny napad uklidnit se aspon s kreckama a ze jim rovnou uklidim bydleni. Pripravila jsem si balik s hoblinama, babka Amalka jako tradicne krouzila kolem, co kdyby nejaka mysicka spadla na zem a cela rozradostnena chytla balik s hoblina, kterej byl uz samozrejme nacnutej a jako se spravne ulovenou koristi s nim vydatne zatrepala a razem by mohli krecci bydlet v celym obyvaku, jak jim tu pekne nastala. Ach jak ja ty sve bestii miluju

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:46
- Nahlásit

isdpch
coz o to stopovacka byla poradna, siju si je sama, pac jsem jeste nikde nevidela 20m s dobrou karabinou a ne pletenou, pac za tu se v lese vsechno chytne, ale Koprfíldka nejspis udelala nejak prusmyk pod vetvema a vycvakla si ji. Zkousela jsem ji hledat, ale vlezl do lesni skolky po ctyrech a cihej na žahnutý žuby....to se na to radsi vy...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:53
- Nahlásit

Čus žumpouni, náladu mám na hovno, dnes mi šéf řekl, že 15.11. mám zkoušky a chtěla jsem si v zít volno protože dělám 12ctky, že volno nedostanu bo nemá za mě kdo jít a když nepřijdu, tak mi dá áčko, je to č***k

Steph
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:56
- Nahlásit

kejtlin
at neprudi, nebo ho poslem za Bilus a ona mu ukaze co je to Acko - vpred a zpet pekne 12h

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 09:03
- Nahlásit

Steph
mě jen sere, že jsem na přípravu feny mělá málo času a s nohou bolavou (mojí) jsem ji i tak stačila připravit a ted´ je mi to k hovnu.

Tinta76
# Zasláno: 6 Lis 2009 09:12
- Nahlásit

Brý den!

Tak mě hned na začátku dne poskákala nádherná rotvajlerka Sára (vůbec jí teda neznám, ani paničku), panička jí měla na vodítku, ale zakázala jí poskákat jejího známýho, který se k nim blížil, tak Sárinka poslechla a poskákala mě, byla jsem bohužel na dosah vodítka, narozdíl vod tamtoho pána ... k zákazníkovi jsem přišla vopatlaná blátem ... tak nevim, je dobrý znamení? nebo je to špatný znamení? nebo jaký je to vůbec znamení

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 09:32
- Nahlásit

Tinta76
Mě dnes poskákali dva rotíci, ti moji a bylo v tom obrovské znamení a to "dej nám nažrat"

<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání