Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:15
- Nahlásit

Gerda

ona pro to Březen pojede až v pindělí, páč tam pak poveze vícero věcí autem v úterý. Dnešek je stornovanej.

Baico
Takhle při pátku?

no jo takhle při pátku, ale to přende, to neni nic co by člověk nekousnul.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:18
- Nahlásit

Tak jsem se vazne bavila s tatkou a rikal, ze tyhle od Pentase jsou jeste moc brzo. Ze az tak za pul roku by ho chtel, neni na tom moc dobre zdravotne (i kdyz se to hodne lepsi) a musi si dat dokupy i financni zaklezitosti, protoze po roku marodky je to dost bida. Takze az bude vse ok tak az potom. Coz mi prijde zodpovedne, tak jeste pockame.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:21
- Nahlásit

PetraK
no hele ja sem myslela, že po kralupech zavezem zase maršovice, že tam sou jako docela chůďata...možná bychom jim zas mohli koupit aspoň grancle jako minule...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:22
- Nahlásit

Gerda
kdybych se jednou někdy do budoucna rozhodla pro bělouše, byl by po tvym psovi,
to nejde,lítaj tam ty varlata

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:24
- Nahlásit

davidkova renata
po tom druhym ty rouro!

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
lítaj tam ty varlata
Zapomněla jsi na zuby
Ale ona myslela toho, co se bude jmenovat od H nebo CH a ještě neni na světě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:53
- Nahlásit

Baico
Zapomněla jsi na zuby
nene,jen se mi to nechtělo fšecko vypisovat
a ještě neni na světě
achá...no to mi nepříde rozumný,bůchvíco tam eště může lítat,to se nedá vodhadnout:confused
eriiiiiiin
mám pro tebe vodběratele na vlkouše,nemůžeš vodolat!!!!
Mám zájem o šteniatko- sučku , alebo dospelu sučku , prípadne aj pár írskych vlkodavov . Avšak vyplatiť ich môžem až ích najbližšími šteniatkami .... V prípade záujmu o serióznu dohodu zavolajte 0911/434576 , alebo mailujte ...

Gerda
hele essi zejtra pojedem aji do chotče,máme nabrat někde aleše,ale sem řekla,že se vyjádřim ráno bo du zdechnout,asik mám prasečí křipku,tak uvidim jak na tom budu ráno,pak cinkni at se teda domlufíme,ale mám dost

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:54
- Nahlásit

Baico
se bude jmenovat od H nebo CH
by se moch menovat Charlie Chaplin....nebo cheescake...nebo hasselhof...nebo hugo boss...nebo hynek hjundaj...klidně třeba

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
pak cinkni at se teda domlufíme,ale mám dost
no jako tak to si promysli, jestli vydržíš celej den venku, bo já kůli tobě a křipce venčení zkracovat nebudu...ráno tě naberu před devátou na parkingu, alešovi řekni, že ho můžem vzít v radotíně, jinudy do chotče netrefim, jeli sme jen přes ten radotín.

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
sem si představila, jak by tohlenc pochopil nějakej týpek nepolíbenej kynologii

čau baby
mám kafe, tak sem si sedla ke kompu a du číst vaše hynteligentní vskazy.
Dnes sem koupila vánoční hvězdu, sem nevydržela. Jstli chcípne ještě před vánoci, tak mi picne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:21
- Nahlásit

janika
ok
Gerda
já se přizpůsobím,beru jenom elišku a raději jí vemu obleček,klidně pojedu pak svámi někam dál
pak mě stačí vyhodit někde u nějakého metra

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:53
- Nahlásit

Kralupy domluvený, počítaj s náma, i s venčením čoklůch.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 13:58
- Nahlásit

gabifi
Dnes sem koupila vánoční hvězdu, sem nevydržela. Jstli chcípne ještě před vánoci, tak mi picne
Zaručeně scípne. Já sem si minulý týden koupila brambořík. Už je po něm Měl to rychlý chudák Megera zase šmírovala na okně a shodila ho na topení. Než jsem přijela byl úplně usušenej a pár lístků měl dokonce spálených

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:09
- Nahlásit

Biluška
gabifi

vanocni hvezdy jsou beekany a zakazala jsem je domu kupovat bo jsou pro potvory kocici hodne jedovaty, predpokladam ze i pro cokly a deti.

To jen tak na okraj, mozna je letos koupim. Kotata oziraj vsechny kytky vsechno shazujou atak, tak by mozna jedna hvezda neuskodila

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
Kup rači dvě, jistota je kulomet

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:25 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Biluška
kotata jsou 4, tak aby to stacilo, radsi koupim kazdymu jednu atse nehadaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:35
- Nahlásit

lucYnka XIII
kotata jsou 4, tak aby to stacilo, radsi koupim kazdymu jednu atse nehadaj
Já ti nevím, zasejc sou ty kytky dost drahý. Abys na tom neprodělala kalhoty. Koupila bysem jednu velikou (ale dost velikou) a to musí stačit .

Fšechy ženský co tráví v kuchyni víc času než já....takže vlastně fšechny
Mám tady listové těsto a jahody (mražený) jde to nějak zkombinovat? Že bysem do štrůdlu místo jablek dala jahody? Co myslíte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:37
- Nahlásit

Biluška
Co myslíte?
já bych to klidně snědla teda....rozhodně to tak udělej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:48
- Nahlásit

Biluška
jde to nějak zkombinovat? Že bysem do štrůdlu místo jablek dala jahody? Co myslíte?

Budeš to mít rozbředlý ,leda bys ty jahody nacpala do tvarohu a pak udělala závin.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:50
- Nahlásit

Gerda

uš se těšíme na zítřek

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 14:58
- Nahlásit

Ahoj mám dotaz...dfoga má na druhé tlapě přesně TO, cop jsem jí doléčila cca před měsícem na tlapě jedné-dle veta se jednalo o OSINU. 1700Kč jsem nechala na veterině, abych shledala, že tuto léčbu jsem schopná provést doma a zdarma. Tak jsem jí to včera nařízla skalpelem, vymačkala hnis a krev...dala tam půl tuby černý masti a višňáku..mezi prsty vatu...a zavázala. Zítra jí to sundám a kouknu-podler mě ty masti vytáhnou nechtěný a budou hojit...jen jsem se chtěla zeptat-co kdyby tam měla nějaký trn, kus skla atd.? Na "omak" tam nic nemá. . Jestli půjdu na veterinu, tak mi zase narvou antibiotika, což nechci, protože s nima skončila před tím měsícem a myslím, že to pro psy ani lidi není nic dobrýho.Má to zranění na polštářku, zespoda... .

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

hally001

já nemůžu konzultovat enem můžu dát svou osobní zkušenost a to na vlastní kůži

Kdysi jsem si při honičce po parketách narvala do nohy obří třísku , ale fakt jako obří a to hodně hluboko. při došlápnutí jsem jí pochopitelně ještě rozšlápla. Vyndat nešlo nic, nebo skorem nic, na hnátu se posléze nedalo už moc šlápnout, dochtorka mi na to dala višňovku, která to v průběhu pár dní bez problémů vyřešila a dříví vyšlo ven. Divila jsem se tehdy, jak velkej kus dřeva jsem v tý hnátě měla. takže myslím, že zafungat by to mělo i na trn a tak. Ale.... sem lajka.

a háskej víkend všem. Ti co budou v Kralupech - mají krom jnýho jasnej úkol - drbat Čerta.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:15
- Nahlásit

brezen2008
prosimtě cestou z kralup nabíráme eště aleše a jiříka na cvičení na tu choteč, takže tě budu muset vyklepnout po cestě z kralup někde na metru, nejspíš na radlické, pokud je to pro tebe v pohodě, co myslíš? Jinak pokud máš u sebe něco, co bys musela zejtra tahat pro ty kralupy metrem, klidně mi to hoď dnes do práce, já si sem sjedu pro ty barely až večer, takže to můžu naložit s tim tvym, abys to nemusela vláčet až na dejvickou děfče.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:16
- Nahlásit

Neessi
Budeš to mít rozbředlý ,leda bys ty jahody nacpala do tvarohu a pak udělala závin.
Mášenek tvaroh nerad a krom toho nic takovýho stejně nemám, to bych musela do města a to se mi nechce.
Proč to bude rozbředlý? Protože ty jahody pustí šťávu? Na to mám takový grif když dělám knedlíky - ty jahody obalím v mouce a pak je teprvá nacpu do těch knedlí. Myslíš, že by to šlo i se štrůdlem? Přinejhorším to hodím slepicím....

hally001
Myslím, že tím postupem jak jsi to udělala to klapne. Taky léčím skoro všechno doma, páč náš vet se rozhodl, že mu zaplatíme barák
Gerda
já bych to klidně snědla teda....rozhodně to tak udělej.
paní, váš názor není směroplatný, páč ste v kuchyni eště míň jak já
Hele Gerdi, udělala bys nám letos zasejc plagáty na Vánoční sbírku? Nějaké čanané?

hally001
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:24
- Nahlásit

Biluška-já taky myslím, že by to ta mast měla vytáhnout. Já hlavně nechci antibiotika...jak je těch čoklů víc, tak je klidovej režim zhola nemožnej, pak jí láduju lacto...nevím jak se to jmenuje a dalších 14dní bez pořádnýho běhání. A ten vet...mě vždycky dojme, jak by nejraději všichni obden nba převazy..kontroly, růžová injekce, žlutá injekce..."přijdete ve středu, koukneme na uzliny"-na ty se kouknu doma zadáčo, že jo. Já jen abych nic nezanedbala. Příští týden nechám operovat 3potkanky, to jsou tři tácy...kočka potřebuje ledvinovou dietu-tj. 490Kč za dvě kila, a já nebyla u doíktora ani nepamatuju a na gyndě tak 13let. -vzhledem k poplatku každoročnímu se kouknu na gyndu až ve chvíli, kdy mě praskne voda, pokud teda zabřeznu, že jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:26
- Nahlásit

Cus zumpice, koukejte dneska v 17:40 na CT2 - Chcete me a Skrivanci.
Biluška
Tak udelej jahodovej koktejl a testo si nech do foroty.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:42
- Nahlásit

hally001
A ten vet...mě vždycky dojme, jak by nejraději všichni obden nba převazy..kontroly, růžová injekce, žlutá injekce..."přijdete ve středu, koukneme na uzliny"-na ty se kouknu doma zadáčo, že jo.
Právě, tohle mě na nich sere úplně neskutečně. Na očkování a podobné akce mám v záloze takového skvělého důchodce o pár vesnic dál. Svého času býval špička, před patnácti lety několikrát zachránil nebožku Kazbundu. Teď už na to přece jenom nemá, věda jde holt dopředu. Ale tenhle jedinej se na tom nesnaží trhnout majlant a vzhledem k mému "útulku" pro nás dělá všechno za pakatel. Ovšem když se stane něco vážného a musím do města na kliniku tak mě berou mory. Posledně se jednomu vetovi nelíbilo když jsem mu na jeho "a za dva týdny přijedete a vytáhneme stehy" odpověděla: " no to víte, že jo, takovou kravinu zmáknu doma po Večerníčku"

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:02
- Nahlásit

Gerda
jo v pohodě,počítám stím,že jedu s janikou,vyvenčíme a zpátky mě vyhodíš na radlické a pojedeš za alešem a pak někam do chotoně?
já budu mít malej batůžek,vše jsem dala dneska kačce co má apolla

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:06
- Nahlásit

brezen2008
po cestě se domluvíme, kde to pro tebe bude nejpohodlnější, aspoň se v autě trošku ohřejme

Tinta76
# Zasláno: 6 Lis 2009 17:16
- Nahlásit

Biluška
jsem pro vás našla jahodový závin:
Na vyválený plát listového těsta rozložíme piškoty, pokapeme citronovou šťávou a proložíme na plátky nakrájenými jahodami. Pocukrujeme, posypeme piškotovou strouhankou a stočíme do závinu. Pečeme do zlatova na vodou opláchnutém plechu ve vyhřáté troubě.

<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání