Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3537 . 3538 . 3539 . 3540 . 3541 . 3542 . 3543 . 3544 . 3545 . 3546 . 3547 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:38
- Nahlásit

Gerda
A pojedeš po dálnici na Teplice nebo z Dejvic přes Tursko?

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:39
- Nahlásit

Gerda
JInak te útulek je tady

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:40
- Nahlásit

Gerda

sem tu

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:41
- Nahlásit

Baico
Pani, a co ste si poridila za psovoza? Pochlubte se!

Biluška
Mrkni na predchozi stranu, krasna vlkosedka kousek od vas..

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:42
- Nahlásit

hipík a tonička
jaký bratry? Tvoje bratry vezmeš s sebou? Sou bohatí a štědří?

Baico
A pojedeš po dálnici na Teplice nebo z Dejvic přes Tursko?
cooo???? Nevim...pojedu, kam mě Zuzana navede, teťkonc vůbec ale vůbec nevim, kudy mám jet....

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:44
- Nahlásit

Fifi
Pani, a co ste si poridila za psovoza?
Fábii, kombíka . A aby mi to nebylo tolik líto, že ho dávám pryč, tak je uplně stejně zelená jako favouš. Je sice skorem 8 let stará, ale měl jí starej pán a má najeto jen 62 tisíc km. Zítra si jí jedu vyzvednout.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:44 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

Gerda
jaký bratry? Tvoje bratry vezmeš s sebou? Sou bohatí a štědří?

no, to tak úplně néé.... sou to kriminálníci a větroplaši, ale je s nima sranda

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:46
- Nahlásit

Fifi
V tom útulku je vůbec fůra nádherných psů
Ale já už neci vůbec žádného, sem odpřísáhla, že už žádného psa domů nepřitáhnu. Co myslíš, vztahuje se ta přísaha aj na feny?

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:47
- Nahlásit

Gerda
nevim, kudy mám jet....
Tak jednoduše, musíš dojet ke Kralupskýmu hřbitovu. Tam se dostaneš přes kolejeje okolo Barev a laků (tu továrnu poznáš, je celá pomalovaná) Budeš jí mít po pravý ruce, pojedeš furt do kopce, po pravý straně mineš obřední síň a hřbitov. Budeš pokračovat furt po tý samý silnici a ne první odbočce doleva zahneš( je to taková hůř udržovaná cesta) a dojedeš až k útulku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:48
- Nahlásit

Baico
Fábii, kombíka
hezkyyyy, to je bezva, že máš novýho psovoza! Tak jinak jedem od davídkový přes Tursko...eště nemám přezuto, vadí to?

hipík a tonička
sou to kriminálníci a větroplaši
ste strašná rodina.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:51
- Nahlásit

Baico
ale měl jí starej pán a má najeto jen 62 tisíc km.
To je ideal, duchodcove garazuj a pecujou o auti vic jak o dite, gratulejsn!

Biluška
Ale já už neci vůbec žádného
Dyk tebe sem nemyslela, sberatelko, ty uz toho mas dost!! To spis pro nekoho, kdyby hledal, ve tvem okoli.
Astrence dneska neustale vypadaval predni blinkr, to po ty srazce se srnou, cely se to hnulo. Bude muset taky k panu dochtorovi.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:53
- Nahlásit

Gerda
eště nemám přezuto, vadí to?
Nevadí, u nás ty značky, že musíš mít povinnou výbavu mít nemusíš.
jedem od davídkový přes Tursko
Tak přijedeš do Kralup. Pojedeš furt rovně, přejedeš přejezd, po pravý straně mineš benzínku Medos, pak přijedeš na křižovatku, do leva je to k nám, ale ty pojedeš doprava. Pak pojedeš furt rovně, mineš po levý straně školu, na který jsou namalovaný postelky a před pohřebním ústavem zahneš doprava, přejedš přejezd a po prqvý straně budeš mít Barvy laky a zbytek máš popsanej výš.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:55
- Nahlásit

Gerda
ste strašná rodina.

jj , musím zas jít budovat kapitalismus ... počítám teda s nedělí

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:55
- Nahlásit

Gerda
José?
nepřijel????

Hele myslíte že sem chodí ňáká omladina mi něco přišlo a je to bomba

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:56
- Nahlásit

Fifi
gratulejsn!
Však taky byal v tom bazaru na dvoře teprve 25 minut, než jsme přijeli. Táta říká, že je to nějakej plnohodnotnej motor čico, prolezl jí celou od motoru po vejfuk. Jen se prej budou muset vyměnit nějaké tyčky u tlumičů či co, ale to prej neni nic vážnýho a drahýho. Mám radost, akorát jen si vzpomenu, že Favoušek půjde pryč, tak bulim jak želva. Nějak mi přirostl k srdci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 15:57
- Nahlásit

Fifi
To spis pro nekoho, kdyby hledal, ve tvem okoli.
Si upadla ne? Mě se denně tak průměrně tak dva lidi pokusí vnutit svého čokla Vůbec si nepamatuju, že by někdo přišel s tím, že nějakého chce. Naposled před třema rokama jedna romská rodina co chtěla Pumu na hraní pro haranty . Sem jim ji samozřejmě dala, co bych Bibince nedovolila si pohrát . Ale moc dlouho jí nevydrželi, za hoďku byla zase doma Ona všechny hračky hned rozbije

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:04
- Nahlásit

Baico
Nějak mi přirostl k srdci.
To znam, ja takhle oslzela blbyho trabiho combajze, a TO bylo faro, v zime jsem tahala skodovkare na lane, aby jim to chytlo a rozjelo se, on i pri -20 skyt a uz prdlal. Zlaty auto, pryskyricnik padivy, nalitali jsme x tisic km a neznicitelny vozitko. Skoda, ze ho nemam vyfocenyho.

Baico
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:09
- Nahlásit

Fifi
To znam, ja takhle oslzela blbyho trabiho combajze
No on nejde ještě sešrotovat. Vezme si ho Baicova chovatelka, prej 20 let nejzdila, tak prej si to v něm oživí . Bílý chlupy už prej v něm jsou

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:12
- Nahlásit

šla jsem ještě na chvilku vytahovat teroše a lovky z útulků, a skončila jsem dřív než jsem začala tohle mě sejmulo, dál nic dneska neotevřu

jakej hajzl takhle zmršil psa, když se takhle příšerně bojí.
Jednou bych si moc přála některýho z těch všiváků co ubližujou, dostat do ruky

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:23
- Nahlásit

Gerda
Ale bude to německy, jesi ti to nevadí

Německy neva,je to rodná řeč

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:26
- Nahlásit

PetraK
dál nic dneska neotevřu
Zaplatbuh! Dneska mi to bohate stacilo.
jakej hajzl takhle zmršil psa,
Strasny!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:30
- Nahlásit

Fifi
já si vždycky představím, co se v tom zvířeti musí odehrávat za strach a paniku, jak mu muselo bejt, než se od takovýhodle šmejda dostal, jak strašně se vždycky musel bát..... mám moc bohatou představivost. Vždycky mě vezme tak strašnej vztek, zabíjela bych.

Nic jdu dom, jestli nebude pršet, budeme večer hopíkat, snad přijdu na jiný myšlenky.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:21
- Nahlásit

PetraK
ahojky, chci se zeptat co je potreba k uverejneni clanecku na zviretniku? Koho mam kontaktovat?

Chtela bych tam dat tento clanecek.
http://www.kocicinadeje.cz/clanky/pribehy-a-clanky /prosba-o-pomoc-aneb-pribeh-kocourka-palecka

Myslis ze by to slo?

dekujuuuuuu

hally001
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:35
- Nahlásit

Ahoj všem, jak je? Počasí na draka, holky vyhlídnou ze dveří a brzděj...pak trochu vojedou omítku kolemstojících domů a....APORTUJEME. mYSLELA JSEM, ŽE pEPKA ZAČALA HÁRAT-TAKY MĚ TROCHU UDIVILO, ŽE ZA NÍ NELEZOU PSIU, COŽ MI rOMAN VYSVĚTLIL...JAKO ŽE BY SE MUSELO JEDNAT O NĚJAKÝ VOŽRALÝ NEBO SJETÝ JEDINCE, PÁČ NIKDO STŘÍZLIVEJ BY NA pEPKU NEVLEZ-COŽ MYSLÍM NENÍ PRAVDA, PROTOŽE I NA pEPCE SE DÁ NAJÍT PÁR OPRAVDU ROZKOŠNÝCH DETAILŮ...TŘEBÁÁÁÁ..NO TEĎ ZROVNA NEVÍM, ALE DÁ.NO, NAKONEC SE UKÁZALO, ŽE NEHÁRÁ, ŽE TA KREV NA PELECHU JE Z AJDINY TLAPY-OPĚT. TAK JSEM NAKOUPILA OBVAZOVÝ MATERIÁL, ČERNOU MAST, VIŠŇÁK...4STOVKY SEM TAM NECHALA A TO JE DOMA ZÁKAZ MARODĚNÍ A CHCÍPÁNÍ

Tinta76
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:36
- Nahlásit

PetraK
jakej hajzl takhle zmršil psa, když se takhle příšerně bojí.
vodkaď to je? mě nepřijde, že se až tak strašně moc bojí ...

Gerda
PetraK
Tinta bude mít radost.
vy ste trupky

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:38
- Nahlásit

hally001
co řiká zabydlenej Dolfi na svou velmi ošklivou nevěstu? ))))

hally001
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:39
- Nahlásit

PetraKVčera jsem na něj koukala a napadlo mě úplně to samé...s tím bude taky práce nad hlavu. Tak hlavně že je v bezpečí, je spousta stejnejch chudáků o kterejch se zatím neví...akorát bude asi hůř umístitelnej-třeba ne, přála bycvh mu to

hally001
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:42
- Nahlásit

Gerda-psala mi Irena, že je strašně poslušnej. Drží se jich jako klíště a nevěsta je dost dominantní, tak Ada šlape jako hodiny Jinak-s koňma si hraje, ale už je schopnma ho odvolat a ovce oblizuje od hlavy k patě. Všechny lidi i psy vítá ...sou z něj nadšený. Chystáme se tam, pokud do pátku odklepnou zbytek peněz, bude po starostech s barákem a už budem jenom slavit, venčit, zpívat a...pak se asi oběsíme, ale tpo až tak po 3letech, až nebudem plateb schopni...nebo budu prodávat štěňata P0epky a budem za vodou. Jinak 17. jedem s vámi...budu fotit, tak koukej Máňu držet vod hoven, ať si neudělá vostudu

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:50
- Nahlásit

hally001
sou z něj nadšený
to je báječný, Dolfik jeden buldočí!

Jinak 17. jedem s vámi
to je dobře, odvolám fotografa externího )) To o hovně sem nečetla, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:53
- Nahlásit

Dyš si jeden řekne o smazání, tak to ne, dyš si o něj neřekne, tak mažou jak zběsilí. Čék aby se f tom vyznal.

<< 1 ... 3537 . 3538 . 3539 . 3540 . 3541 . 3542 . 3543 . 3544 . 3545 . 3546 . 3547 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání