Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3537 . 3538 . 3539 . 3540 . 3541 . 3542 . 3543 . 3544 . 3545 . 3546 . 3547 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 00:33
- Nahlásit

sem tu..pozde ale prece..ale zda se, ze se 'mama' opozdila este o neco vic, tak sem doufam z obliga ... co ted? budem cekat, nebo rozsirime zumpobradni repertoar o naky to vuuuduucko?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:07
- Nahlásit

tak to vypadá, že ze svatby nakonec zdrhla panna nevěsta

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:56
- Nahlásit

tedy fčerejší svadba mě vůbec neuspokojila, nejen že nebyl žádnej obřat páč tu nebyl ani ženich ani nevěsta, ale nebyl ani žádnej proslof, takový práce dalo sehnat dort a dary a bylo to na prt. Aspoň že byla pořádná žranice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:19
- Nahlásit

čus vobřadnícíí
mě svarba taky neuspokojila
proslof sem právje čekala a houby,no ale co s Psiskem??Essi byl něgde s nějakou surikatou.. ..to přesahuje uš fšecky mesky!Tagže Biluše sklamala,nejen že ho nedotáhla na vobřat,ale bůchví essi mu eště nepoctrčila nějakou tu surikatu..ze závisti asikTak nefim..co navrhujete?

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:25 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

davidkova renata
Tak nefim..co navrhujete?
Jedině rozvod

Hyena
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:29
- Nahlásit

Jináč jsem šíleně nasraná na dalšího kr...na nezodpovědného. U kamaráda na hotelu si vzal kuchař úžasného psa pravděpodobně křížence labroše a nějakého bulíka. Prostě vychechtaný aktivní, přátelský zvířátko. No a ten blb měl áčka a vyhodili ho. Když jsem tam bxla naposled a nabízela, že Brunovi když tak najdem domov, tak se presonál hoedbal, jak už má zajištěný pobyt u nějaké ženské v hájovně poblíž. Teď jsem od oho kámoše zjistila, že ho prostě šoupli do jičínského útulku. Jsem rudá vzteky. V útulku ho ještě nemají nafoceného, ale kámošslíbil, že zajede, vyfotí a pak rozjedu udávání zvířete. ten pes je úžasný a já nechci vidět co s tou jeho aktivní přátelskou povahou udělá pobyt v kotci!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:29
- Nahlásit

Hyena
Jedině rozvod

nooo,to nejni špatný,počkáme na vostatní a můžem to rozjet,rozvody bejvaj veselejší než svarby(proč mne to nepřekvapuje )

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
davidkova renata

Jedině rozvod
nooo,to nejni špatný

takže jedem do Vegas?

Hyena
Jináč jsem šíleně nasraná na dalšího kr...na nezodpovědnéh

asi nějaký hromadný davový todleto. Páč já se dneska ráno vytočila taky. Jela jsem se svou milou hodnou sousedkou Danuškou. Má novýho psa. Nebýt jí, je už mrtvej dávno, páč jeho původní majitelé by ho kreténi utratili, už měli tyhle náběhy nedávno. Takhle jí ho dávali na hlídání a včera jeho majitelka volala, jestli si ho Dana nechce nechat, že ...... Colombo je józefpšík, starej pán, 12 let, špatný záda, špatný trávení a ty svině ho vopustěj. Miluju svojí sousedku!!!! A doufám, že těm šmejdům se to vrátí a vrátí se to 100 násobně. On je taková pusina mrňatá, vždycky se přišmrdolí k nám, udělá vizitu, Ešusa může fláknout a jde teda dělat vizitu zase k Danušce , prostě si prohodíme čokly a když to voba všechno vyžerou jdou zas na svý.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:53
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak, jaká byla svatební noc? Plakala panna nevěsta?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:55
- Nahlásit

Mucholabka
Plakala panna nevěsta?

jo.
A nedifte se, dyš byla v posteli sama

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:59
- Nahlásit

davidkova renata
Hyena
Jedině rozvod
nooo,to nejni špatný,počkáme na vostatní a můžem to rozjet,rozvody bejvaj veselejší než svarby(proč mne to nepřekvapuje )

jakej rozvot gdyž nebyl obřat, tak asik nejsou oddaný tak se asik nemůžou rozvádět néééé

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:06
- Nahlásit

PetraK
A nedifte se, dyš byla v posteli sama
co je lepší???
Manžel každou noc strašlivě chrápe. Manželka se rozhodne
vyzkoušet tip své kamarádky a v noci, když manžel začne chrápat, nalepí mu pod nos papír od olomouckých syrečků
Chlap zafrká, přestane chrápat a povídá:
"Marie, spíš?"
"Ne, nespím."
"Tak se přikryj!"

a jedna spešl pro davidkova renata
Veverka sedí na stromě a louská oříšky.
Rozlouskne první - stříbrné šaty.
Rozlouskne druhý - zlaté šaty.
Rozlouskne třetí - svatební šaty.
Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká:
"Se kvůli zasraný pohádce ani nenažeru...!"

Erin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:07
- Nahlásit

davidkova renata

Tak nefim..co navrhujete?

Ulít stříbrný kule a naostřit dřevěný kůl.Dorazíme ho už navždycky, životní příležitost měl...každý strůjcem svého štěstí
Zdar žumpo,tady padaj mokrý kousky bílý sra*ky
Du makat

Kačaba
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:08
- Nahlásit

davidkova renata
můžem to rozjet,rozvody bejvaj veselejší než svarby
tak to každopádně

ale nažrali sme se z plnra drdla...sem spokojená
doufám jen,že byla předsvatební smlouva jinak budeme muset novomažela přejet autem

dobrý den všem přeju,sněží tu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:11
- Nahlásit

Dobrý ráno přeju všem u nás hnusno, vypadá to na déšt´.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:13
- Nahlásit

Kačaba
doufám jen,že byla předsvatební smlouva jinak budeme muset novomažela přejet autem

Zde se jedná o flagrantní porušení slibu manželství a tedy o sňatkový podvod. Obětí se stal ženich Psíček, kterému bylo ze strany bojové pumy zabráněno dostavit se k obřadu. Podlehl přesile. Styďte se.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:17
- Nahlásit

du do delvity a pak ho dorazim!
Alexa
Veverka sedí na stromě a louská oříšky
s tebou sem skončila!
P.s. kam až sou vochotný ject pro tu čupku?
a gsde je ten mrožák,v Jílovým? a chtělo by ho zkusit zapnout..vona 2 roky sou 2 roky..tak essi fachčí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:20
- Nahlásit

Strejda
Obětí se stal ženich Psíček
co to kecáte,pane?????!!!!!To je nějaká mužská solidarita bo co????? Dyk sme tu byli fšicíí nachystaný,žrádlo,chlast,kněz,vobřadní síně,nevjesta,drúžičky a howno!!!Přeci dyš jí miluju,neni co řešit a puma mne nezastaví!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:21
- Nahlásit

Alexa

Chlap zafrká, přestane chrápat a povídá:
"Marie, spíš?"
"Ne, nespím."
"Tak se přikryj!"

fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj

Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká:
"Se kvůli zasraný pohádce ani nenažeru...!"

MOC PROSÍM, ZAVŘETE NĚKDO ALEXU, JÁ SI DNESKA CHTĚLA PŘIPADAT SEKSI A NEVZALA SI PEMPRZY!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:23
- Nahlásit

Strejda

Podlehl přesile. Styďte se.

No, aby se nenašel chlap, kterej se jinýho nezastane. Šak ste ho moch zastoupit třebas. Mohla to bejt svarba v zastoupení, tu sme tady ešče neměli. No a esli se ho budete zastávat moc, bude další pohřep. Bez zastoupení

Kačaba
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:24
- Nahlásit

Strejda
flagrantní porušení slibu manželství a tedy o sňatkový podvod
Psíkoj šechno trvalo vječnost, ztratil i housle a nakonec se podělal na hajzlíku z Pumy a utekl se surikatama-tak dlouho říkal hop, až mu přeskočilo. Jeto škoda bdíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:24
- Nahlásit

davidkova renata

nevjesta,drúžičky a howno!

hodně netradiční svarba, to se hned tak nevidí. Na který svarbě maj krom nevěsty, drůžiček navrch ešče howno??? Jen u nás!

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
Přeci dyš jí miluju,neni co řešit a puma mne nezastaví!!

Ale to překrucujete fakta. Postavily jste proti křehkému gaučovému psíčkovi agresivní a smrtelně nebezpečnou kočkovitou šelmu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:29
- Nahlásit

Strejda
Postavily jste proti křehkému gaučovému psíčkovi agresivní a smrtelně nebezpečnou kočkovitou šelmu.

to se davídkojc nebude líbit že vo ní mluvíte jako vo nebezpečný šelmě, to ne.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:49
- Nahlásit

POMOOOC, leze mi po stole kočka.

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:49
- Nahlásit

davidkova renata
no jestli šlo vo "křehkého gaučáka", tak nemusíš litovat. Myslela jsem, že jde vo pořádnýho chlapa.
Najdeme jinýho. Chceš poslat fotky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:51
- Nahlásit

Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady? Co to je tady, co to je tady?
Mamka se nakonec teda nevdala? Mám tu ten proslof připravenej....Nebo se vdala jen proto, abychom mohli udělat již dnes rozvot?
Fčera sem si večer opravila náladu u kámošky, koukaly sme na superstar, zmlátila sem jí děti, pak sem jim dovolila krmit psa, pak sem je zmlátila znova, plakaly, a musely jít spát. Pak už sem měla docela dobrou náladu. A dnes sem ráno trošku překvapila spoluvenčicí partičku, dyš sem řekla, že toho čokla rači utratim, než bych z něj tu hromadu bahna smejvala. Jen jedna senelekla a řekla, že de utrácet taky, i dyš má čuba jenom kudlibabky. Co teda potřebujem k tomu rozvodu?

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:56
- Nahlásit

PetraK
to se davídkojc nebude líbit že vo ní mluvíte jako vo nebezpečný šelmě, to ne

No a zase. Zase překrucujete fakta. Na poslední chvíli nevěstě došlo, že bude muset vařit, prát ponožky a znavenému choti natírat záda koňskou mastí. Tak ucukla a Biluška, další feministka, zadržela ženicha.

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:01
- Nahlásit

Zdar lidi, malý dotaz, nevíte někdo o nějakém štěněti NO bez PP?

Lola1
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 10:05
- Nahlásit

GerdaCo teda potřebujem k tomu rozvodu?

oddací list a demižon slivovice...

<< 1 ... 3537 . 3538 . 3539 . 3540 . 3541 . 3542 . 3543 . 3544 . 3545 . 3546 . 3547 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání