| Autor |
Zpráva |
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:18
- Nahlásit
jablunka
Jj já jsem inzerce projela už včera.A chtělo by to ,aby oba rodiče byli černí,sama stíhám mimo jiné i kamárádce černýho pudla od překupnice Vaňkové a ve 3letech byl prošedivělý jak 14 letý.Vím,že by paní měla kouknout po s PP,ale neovlivním vše,že?!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:35
- Nahlásit
Erin
Vím,že by paní měla kouknout po s PP,ale neovlivním vše,že?!
Ale no jo,to je jasný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:38
- Nahlásit
Erin
Tohle se ti bude líbit!
pardubický inzertní týdeník
ČAU ČAU , červení, fenka1 tis Kč pes s PP 3 tis Kč oba 3 letí, nepříbuzní. Pěkní, hodní, přítulní, ven i do bytu.
Tel.:721 856 405
|
Tinta76
|
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:55
- Nahlásit
Brý den
toš jak to dopadlo??? už se popralííííí???
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:55
- Nahlásit
jablunka
Tak to se mi nelíbí:mad rdel bych dotyčnému prodávajícímu políbila, vokovanou špičkou svý boty.
Na bouchalce je pětiletý pes ..safra kdo to sem dávat,tuším,že Petra K..no ale vše dobrý,ale ostatní psáky nebere.Já tu mám domov důchodců a nebudu je stresovat,jen proto,že někdo namnožil.
Ale info sem už hodila na čaubábí drbnu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:19
- Nahlásit
Erin
Já tu mám domov důchodců a nebudu je stresovat,jen proto,že někdo namnožil.
Rozumím.
Ale info sem už hodila na čaubábí drbnu
Děkuji,sestro.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:29
- Nahlásit
vona má biluše alfu romeo jo????
http://www.novinky.cz/ekonomika/183289-nejhorsi-ri dici-jezdi-v-audi-a-bmw-ukazala-statistika.html
sem nevěděla,.že jí ty lýnyje tak nesou a nepodělí se a nepodělí
du ven a dřít,nepište,kreténi!
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:32
- Nahlásit
Erin
Chce opět černou trp.nebo střední pudlici bez PP
Zrovna dneska ráno jsem potkala jednu známou paní z banky, co jsem jí rok neviděla. Posmutnili jsme nad Bertíkem a ona mi sdělila, že i jejich Beník loni odešel ve věku 15 let. A že sice jiného pejska nechtěli, ale pak si našli úžasné štěně, pětitýdenní prcek to byl při předání, čistokrevný černý toy pudlík, akorát ta cesta byla daleká. A představte si, jak je svět malej, byli jsme s ním na očkování a tam v čekárně veta byl podobný pudlík - no věřte nevěřte- byl to jeho bratr. A když mi řekla od jaké chovatelky jsou pudlíci, otevřela se mi kudla v kapse....oba ze stejné množírny, odkud jsem měla před 20-ti lety "z chovu vyřazeného" (na mazlíka vhodného) toy pudlíka. To vona paní chovatelka bude mít čerstvý vrh. Ostatně -je to tak milá paní, co rozumí pejskům....chce se mi blejt velebnosti...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:33
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.novinky.cz/ekonomika/183289-nejhorsi-ri dici-jezdi-v-audi-a-bmw-ukazala-statistika.html
sem nevěděla,.že jí ty lýnyje tak nesou a nepodělí se a nepodělí
prdlačky,vona je ta vyjímka potvrzující pravidlo
Ale pokud budu upřímná legálně už něco namnožila,a jak praví poučka..vidět je jen špičku ledofce..takže vlastně asik ježďá audinó
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:42
- Nahlásit
Meta
Jj já vím,že by se měla počkat na štěndo z dobrý stanice.
A jméno množitelky klidně na mejlíka bigdagda@seznam.cz...nebude to Ovesná??
Tahle paní si každou korunu vydře,Betinka se u nich měla jak princezna včetně drahé veterinární péče.I tak se mě včera přijela s pláčem zeptat,zda to uspání není brzo.Proto pro ni sháním něco opravdu echtgoldblackpudl
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 15:06
- Nahlásit
davidkova renata
Mám, ale jezdím s ní málogdy, má to malý kufr na tolik psů . Preferuju svoji obrovskou Miňonku . Nezapomeń, že ji mám terpvá od léta, dostane se do statistik až příští rok
Mimochodem, zítra ji dostanu ze servisu zpátky Uš se na ni moc těším, od té doby co Jarouš rozbil Cibulku je to tu s jedním autem k nevydržení
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:30
- Nahlásit
čáu,vrátila jsem se se psama z venku tak tak se nám to podařilo do úplný tmy a podařilo se mi nezabloudit ,jinak u nás na mělnicku hnusný mrholení takový jak zaleze až do kostí,vůbec mi nedělá dobře na klouby
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:31
- Nahlásit
Gde ste, to vás ta svatba tak zmohla?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:31
- Nahlásit
Lola1
připravujem rozvot, to bude větší pařba.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:32
- Nahlásit
kejtlin
byli jsme ještě za světla, ale tady na jihu pěkně prší, tak s deštníkem, nemusím psa koupat, je vykoupanej zvenku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:33
- Nahlásit
Lola1
já musela domácí psy aspoň trochu odbahnit.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:35
- Nahlásit
Gerda
dělíte majetek?
kejtlin
nám stačí starej ručník, máme chlupy krátké a přilehlé.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:44
- Nahlásit
Lola1
dělíte majetek?
zatim se to snažíme zamlčet, aby hosti nechtěli zpět svoje svatební dary.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:50
- Nahlásit
Hlasim zpravy od Sadlicka - vsecko je moje, MOJE, moje, nelezte mi sem, moje, moje.. Aneb dama v prechodu ma falesku, i mliko spustila. Ledujeme, octujeme, hnusak boulovatej ustupuje do klasickyho hnusu, takze pitvat se jeste nebude.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 18:06
- Nahlásit
Fifi
faleška ustoupí, to je dobře, že pitvání boule není ted´ aktuální, podle mýho je vždycky lepší, když se do toho nerejpe.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 18:34
- Nahlásit
Čuuuuz!
Dneska jsem udělala kup jak hrom, mám klo kuřecího masa za 8,33 Kč
Včera jsem totiž kupovla v prodejně drůbeže skelety a chtěla jsem 5 kg, paní se na mě divně dívala a dala m nějaké zbytky, sotva 4 kg, tak jsem s řekla že ji ohromím a zeptala jsem se, jestli si u ní můžu objednat víc. Říkala že jo, když jí to řeknu dva dny předem, tak jsem řekla, ať si napíše že chci 50 kg skeletů. Paní spadla pod pult a když jsem ji oživila, tak řekla že teda jo, že to objedná na dnešek. A jestli může přihodit nějaké křídla, co se jí nepodařilo prodat, prý že za nákupku. Samozřejmě jsem řekla že jo, a dneska na mě čekalo 30 kg skeletů a 30 kg křídel, jater a dokonce zadních čtvrtek!!! Luxusní masíčko určené pro lidskou spotřebu ze půlky skeletů jsem sundala kůži-ty bez kůže bude dostávat Agina, a kůži zalívám horkou vodou a pak dosypu granulema, to je tučné papu pro ty, co jsou venku Fero dostal nejdřív plnou misku granulí s kůžema a pak všechn skelety, co už mi nevešly do mražáku. Měl břicho tak nažrané, že mu ani nebyl vidět pindík a dokonce byl tak spokojený, že nezabil svojeho synátora
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:15
- Nahlásit
Gerda
Tak mě napadlo - a musela se vdávat? :P
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:44
- Nahlásit
Fifi
ma falesku
šiš to je prekérka ,tak hlavně at vás nepokouše..někerý čupky sou agresííívní
Lola1
musela se vdávat?
tssss..no dovol!!!! aš po svarbě!! sem slušné děfče..ale mymynto bysme eště rádi,to jó
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
aš po svarbě!
tak sorry, těšila jsem se, že budu konečně tetičkou...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:50
- Nahlásit
Lola1
že budu konečně tetičkou...
dyk si...mám synka stahyjovou uš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:06
- Nahlásit
ALEKSÁÁÁÁÁÁÁ
nechtěli by tudle čupku??
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2337-q-Uzasny-kriz enec-nemeckeho-ovcaka-–-Skokanka
a ten pesan pod ní je taky parádní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
někerý čupky sou agresííívní
To i bez falesky, nektery. Sadlo je nasrany, hnipe v obejvaku s naoctovanym ceckem a ostatni feny tam nepousti.
dyk si...mám synka stahyjovou uš
Tak jak je to s tou svarbou? Byla? Nebyla? Tusi psicek, ze be platit po rozvodu alimenty synkovi stahyjovymu?? Nebo na to se alimenti nevztahujou, kdyz si to nabyla pred ???manzelstvim?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš, že je to kříženka?je vychrtlá, ale mě přijde čistá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 20:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit