| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:48
- Nahlásit
Erin
Tě zabije
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:50
- Nahlásit
Erin
ta tě zabije ))))))
Baico
Pani, nechcete jet aspoň toho 15/11 na trénink?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:51
- Nahlásit
nazpět jí vezmu, to už budu mít prázdný auto, ale cestou tam se mi tam nevejde, budu mít nějaký pytle s věcma a barely a dva čokly.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:05
- Nahlásit
Erinjezis,ta bude mit radost,hlavne nana,bude radosti ucuravat!toz pani,to jste me predbehla,ja ji neco podobneho taky chtela dat pod stromek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:06
- Nahlásit
v 10 nebo v 11?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:24
- Nahlásit
Gerda
Pani, nechcete jet aspoň toho 15/11 na trénink?
Pani já bych jela, ale to budeme v Nymburce skládat FPr 2. Už jsem to psala na předchozí stránce. Když vy se do toho zkouškování nehrnete, tak těch 10 zkoušek musí dotáhnout alespoň jeden z budoucích rodičů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Baico
ty vogo ,ty seš tragéd teda ,co je to za euronús???? ale to s tim pochřbem náhodou trefili
Erin
sem uš koupila dárek pod stromek
no ta vod tebe bych todle nečekala,vod tebe ne Navíc nějaká hnusná Otíkoveverka jakby nestačilo,že sem jablon furt cpe to monstrum
su totál znechucené z vás tady a du rači pa neš se stane neštěstí eště
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:30
- Nahlásit
Baico
No my se nehrnem, protože zas tak perspektivní dvojka nejsme...ale to ZZO zkusíme, na BH eště nemáme, ve stopování sme taky spíš humorné duo ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:34
- Nahlásit
davidkova renata
ty vogo ,ty seš tragéd teda
Vidíš a já doteď žila v tom, že jsem komik
Gerda
No my se nehrnem
No však jo, proto my to dohánime za vás a hlavně nechci, aby nás Davítková s Nánou předběhly v počtu složenejch zkoušek
Ale teď uplně navážno. Když se vyčucháte, tak myslim, že ZPU 1 pro vás rozhodně nebude problém.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:34 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
Tak sem mohla bejt dneska už dvakrát na placku, ti řidiči jsou vůči cikliskům děsně bezvohlední.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:38
- Nahlásit
Baico
Když se vyčucháte
to je právě ta podmínka, kterou si nejsem jistá, jestli umim splnit :.-)))) No musíme potrénovat společně, mi to ukážeš a okoukneš, kde to dělám blbě U aleksy sou krásný louky, tam se dá trénovat všecko, Nanda tam už půl roku chodí hledat do lesíka figuranta, co tam stál v dubnu. Vy máte ale víc zkoušek než davítkovi přece, ne? To vás nepředběhnou, teď budou přes zimu hybernovat, mezitim zvýšíš náskok o dalších mnoho zkoušek ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:46
- Nahlásit
Gerda
U aleksy sou krásný louky
Jestli závody skončí nějak rozumně, tak si můžeme jít pak začuchat.
Akorád ty rady a porady nevim. Mě pes čuchá sám od sebe, já ho to ani nemusela učit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:46
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,mam vesele zpravy z nataceni(jako z rachoty),pristi tyden se jdu podivat a informovat na novou praci,dokonce bych mela i v miste bydliste a budu teda o hodne lip placena,tak mi pristi tyden drzte packy i s nanou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:47
- Nahlásit
Tak Mates je po operaci
davidkova renata
Navíc nějaká hnusná Otíkoveverka jakby nestačilo,že sem jablon furt cpe to monstrum
hele tak tady máš jednu lepčí
http://n-joy.cz/video/energeticky-napoj-dobra-rekl ama/emeq96uqiaivetgf
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:47
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
Tak sem mohla bejt dneska už dvakrát na placku, ti řidiči jsou vůči cikliskům děsně bezvohlední
No to buď ráda, že jsi přežila. Dneska ráno někdo u nás sundal cyglistu a ujel. Cyglista je mrtvej. Dokonce o tom mluvili i na Nově.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:54
- Nahlásit
nemethova5
ok,pani,budu..zkusim nějak cinknout jo?
Alexa
tady máš jednu lepčí
já bych je b
vyhubila ze zákona!!!
A co má Mates????? ty žlázy?????? tak deš leda do prdele,essi se nepletu!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:55
- Nahlásit
Gerda
Vy máte ale víc zkoušek než davítkovi přece, ne?
To jo, ale neříkej to nahlas Nána je podle mě daleko lepší pes než Bajkonůr. Kdyby dodělaly holky stopy, tak se můžeme jít já a ta moje bílá veverka klouzat
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 12:55
- Nahlásit
davidkova renata
brý odpoledne všem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
tak deš leda do prdele,essi se nepletu!
říkala vetka že může tak jsem zvědavá co na to v salonu
Baico
Kdyby dodělaly holky stopy, tak se můžeme jít já a ta moje bílá veverka klouzat
to je vono prostě co má ten pes (rozuměj Nána) dělat sám to zvládne, ale jak k tomu potřebuje paničku (rozuměj Renatu) tak jsou v pr....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:09
- Nahlásit
Alexa
to je vono prostě co má ten pes (rozuměj Nána) dělat sám to zvládne, ale jak k tomu potřebuje paničku (rozuměj Renatu) tak jsou v pr....
No to jsme stejnej případ. Akorát, že mě ten pes dělá všechno sám, i ty stopy. Jínáč by jsme skončili u ZOPky a dál byli v pr... jak Baťa s dřevákama
A jedeš do Letňan nebo máte výstavu a bonitaci někde mimo Prahu?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:13
- Nahlásit
Baico
A jedeš do Letňan nebo máte výstavu a bonitaci někde mimo Prahu?
máme výstavu na Hagiboru, ale plánuju pak navštívit Letňany, ale podle času v jednu tam nepojedu, gdyž skončíme tak do 11.00 tak bych tam sjela, kterej máš kruh ideální by bylo gdyby jste byli vedle malin ale to asi neprojde co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:26
- Nahlásit
Cus zumpice, tridite odpad?Ja ano, a hec hec, dneska mi spadly klice od auta do kontejneru! Na me musel bejt pohled pro bohy, sem vztekle kopala do kontiku, dupala nozickama a nadavala si nahlas do ... (to ani nechtejte slyset). Nezbylo, nez se nakonec potupne ponorit, pulku kontiku vyhazet, vyhrabat klice, zase to nahazet zpatky. Este, ze to byly jen plasty, bejt to sklo, tak sem strihoruka Edvardka. Tridte odpad, tridte, je to zasluzna cinnost.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:31
- Nahlásit
Fifi
Tridte odpad, tridte, je to zasluzna cinnost
a do kterýho kontéjneru mám házet ty klíče?
Milovník všeho měkkého a teplého
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Nezbylo, nez se nakonec postupne ponorit
ste jak malá, pani, fakt. )))
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renatajo pani a kdy chcete cinknout,ja jsem dnes doma,vcera jsem hajanovy udelala trosku mys-mas v hlave!jak jsem ti rikala o te holcine,co ma toho luisian.leopardiho psa,tak opravuju,fena je super,akorat nikoho hned k sobe nepusti jako k telu,ale pokud toho cloveka pozna je uzasna,jo byla jsem u nich vcera na navsteve,hajan se semnou nebavi,byl vcera s jejim zvirectvem venku,jako kozy,pet konuch,kocky,husy,ovce atd.byl pekne na nerf,co jsem si to dovolila,je na me porad nasraty,jeste ho nechat venku,s robotu to vypada nadejne,me uz totiz ten pohar trpelivosti proste pretekl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:32
- Nahlásit
gabifi
vypadá skoro jako golyje....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:36
- Nahlásit
Fifi
dneska mi spadly klice od auta do kontejneru
Buď ráda,že to nebyl ten kontejner s tím kulatým vokýnkem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:39
- Nahlásit
Neessi
Buď ráda,že to nebyl ten kontejner s tím kulatým vokýnkem
to by si musela vzít mamku, aby jí tim proskočila a klíčky vyndala ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:40
- Nahlásit
Neessi
kontejner s tím kulatým vokýnkem
Nastesti ne, u nas jsou ty klasicky popelnicovy. To je tak, kdyz clovek specha a v jedny ruce dva megapytle a druhou, drzici klice, kontasek otvira.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2009 14:00
- Nahlásit
Fifi
no spíš buď ráda, že nebylo teplo a nemáš v okoí barfující lakomce -j á ty pytle vysejpám
|