Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:37
- Nahlásit

héééééééééééélp!!!
todle je tady v SOS
Našel se pes - Monika Müllerová
Od 24. 10. se po Pečkách na Kolínsku potuluje Ši tzu bílé barvy s černými fleky. Věk odhaduji, přibližně 3 roky. Je velmi plachý. Pokud pejska hledáte nebo o něj máte zájem, ozvěte se prosím na tel. č. 723109550.

http://www.cz-pes.cz/sos-detail-2343-q-Si-tzu-okr. -Kolin
a todle sem vyštrachala na nalezencích
ZTRATIL SE PEJSEK RASY SHI-TZU (Nymburk) [psi]

Dobrý den, chtěla jsem Vás touto cestou požádat o pomoc při hledání mé fenečky, která se mi zaběhla. Je to rasa Shi-tzu, bílo černý, menší, dlouhosrstý pejsek. Slyší na jméno Ajša. Předem moc děkuji
e-mail: Anet.Tuckova@gmail.com
Telefon: 720319101

maila jsem jí poslala,ale nemůže někdo, kdo to umí vodpovědět tady tý holce co to sem dala(do tý sekce,já nevim jak),že by to moh bejt von,at jí kdyžtak cinkne??

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:09 - Změnil/a: hipík a tonička
- Nahlásit

davidkova renata

paní Tučkovou už na inzerát paní Mullerové někdo upozornil, mluvila s ní před 15 min. Vypadá to, že by to snad mohla být ta hledaná fenka (i když v inz. nálezkyně je psáno pes)...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:15
- Nahlásit

hipík a tonička
paní Tučkovou už na inzerát paní Mullerové někdo upozornil, mluvila s ní před 15 min
no tak to byla asi ta moje sms nebo ten mail,tak budem doufat at je to ona!!!!!
dííík.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:02
- Nahlásit

ahoj, před hodinou jsem přijela od veterináře, čekala jsem tam 3 hodiny,to by se jeden posral.

hipík a tonička
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:54
- Nahlásit

davidkova renata
no tak to byla asi ta moje sms nebo ten mail

jj, taky myslím

tak budem doufat at je to ona!!!!!

kéž by, dobrých konců není nikdy dost

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:01
- Nahlásit

dobré ráno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:23
- Nahlásit

čus kreténi,asik na mne leze chorúpka

hipík a tonička
odepsala na mail po 11 v noci,že zadavatelka psa hledá,tak třeba snad..
kejtlin
čekala jsem tam 3 hodiny
nedejbože kdyby šlo o něco neodkladného,tohle nesnáším a klinice kde je to běžné se už z dálky vyhýbám navěky.Nemám nervy na to,dřepět tam se psem ,kterýmu je tak blbě,že nemá ani tužku

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:24
- Nahlásit

davidkova renata
já su nastydlá,zatím jenom vodové trupky zlobí

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:03
- Nahlásit

lucYnka XIII

ahojky, chci se zeptat co je potreba k uverejneni clanecku na zviretniku? Koho mam kontaktovat?

stačí napsat redaktorce - paní Ruščákové. Určo to půjde, však ostatní tam taky píšou- je dobře, když se to dostane do co nejširšího světa, pomoc se pak hledá snáz. Vem si jen článek o Dráteníkovi (vím ulehčeno tím, že to byl siamák),ale díky zvířetníku by se bývali našli hned dva majitelé.

Tinta76
vodkaď to je? mě nepřijde, že se až tak strašně moc bojí

hele mně jo, je to z mýho pohledu jednoznačný gesto a krypl, kterej toho psa dostal až sem zaslouží uříznout hlavu

davidkova renata
ku*va di do prdele

tam sem furt, změnu ňákou by to chtělo. víte?

hally001
Včera jsem na něj koukala a napadlo mě úplně to samé

no přesně- myslím si, že dát toho psa do pucu bude děsný

Od kdy budou povinný testy pro ty kdo si chtěj pořídit psa sakra!!

jo a jinak tendle chlupáč je v Karviný

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:09
- Nahlásit

heledte vedle se hlásej na 14 fríčko v prahé,nepůjdem jim ukázat ty naše psi???

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:12
- Nahlásit

čus žumpice, neflákejte se tu furt a dřete. Gdyby se něgdo nudil může přijít na brigádu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:15
- Nahlásit

isdpch
a prosímtě,já bych se kvám vešla? klidně jenom s elis,se přizpůsobím ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:18
- Nahlásit

isdpch
sem čet na barikádu jó to bejvávaly časy
No to v zásadě taky, páč tady je takovej bordel, že to tu barikádu dost připomíná

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:26
- Nahlásit

Dobré a krásné ráno, neb jsi dnesak jedu pro zelenušku zelenou
Alexa
Pro závodníky v neděli 15.11. u nás od 8.00 trenink obran na závodního figuranta
To je blbý, tou dobou budu v Nymburce na FPr 2. Máme ten konec sezńy trošku plnej. Ale Gerda chce furt štěňata po rodičích s co nejvíce zkouškama a nedělá pro to skorem nic, tak holt Baico musí makat i za Mařku
Ty Kralupy mě fakt sejřej. Kdyby na mě v Letňanech nečekalo spousta lidí a nemusela spoustu věcí nakoupit, tak jedu s vámi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:42
- Nahlásit

a taky dobrej den přeju.

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:48
- Nahlásit

Přeju krásnej den zvlášť fšem nasranejm
V sobotu du s Matesem na výstavu a bonitaci - 2 pokus - při prvním měl psincovej kašel takže jsme nešli a co myslíte ráno se probudím vyhodím čokli ven a už když šel se mi nějak nezdál. Tak jsem ho po návratu prohlížela, měl hysterčák jak jsem se dotkla vocasu a okolí, po důkladném proštudování má pravděpodobně zánět anální žlázky, máte s tím někdo zkušenost? já jen teoretickou. A to de dneska k holiči

Tinta76
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:56
- Nahlásit

Dobrý den celý den

PetraK
hele mně jo, je to z mýho pohledu jednoznačný gesto a krypl, kterej toho psa dostal až sem zaslouží uříznout hlavu
já to vidim jinak ... jednoznačný by to bylo, kdyby měl vocas na břiše a krčil se ... tohle je normální podřízený gesto, prostě ho někdo fotí a von neví, vo co de ... věř mi máme doma psa, co čekal ránu, kdykoliv jsme se pohli jeho směrem

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:58
- Nahlásit

Dobré ráno hajtry zdechlý! Dneska je velice krásně, svítí slunko, protáhli sme si prochajdu na louce, Mařka už naučila hrabat i Artíka, malýho kníra ))) když přišla Kofí, naštěstí přišla i Šerina, zmasakrovaly se navzájem, bo jinak nebyl ochotnej nikdo z dospělejch psůch si s nima hrát )) Mařenka se ráno poblila na můj krásný nový vyčištěný koberec. Vyblila na něj tyčinky. Ptala sem se jí, jestli je jí nějak špatně, nebo jestli jí jen nesedly tyčinky, řekla, že neví, ale že chce něco jíst. Naštěstí přišla teta zuzana a všichni psi se motali jen kolem ní. Zase sem utrácela psa, bo to neni možný, kolik bahna se na jednom psu dokáže udržet.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:00
- Nahlásit

Tinta76
souhlas.já to vidím u Oty.......ocas pod bradou,při lehání se 4x zmenší,je z něj hromádka neštěstí kdykoliv se děje něco co on nečekal.V téhle situaci by si na záda nelehl.

Tinta76
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:05
- Nahlásit

jablunka
a nám tohle třeba dělá Dejza, promluvíš na ní a vona v tisícině vteřiny leží na zádech a vrtí jenom špičičkou vocásku, kterej má připláclej na břiše, když si jí přestaneš všímat, tak buď po tobě natahuje packy, a nebo zase v tisícině vteřiny stojí na všech čtyřech ... vyfotit jí v tý pozici na zádech, tak už máme asi všici uřezanou hlavu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:10
- Nahlásit

janika
doporučuji vám vzít ven NO asi 2letého,je dokonalej a miluje míčky a pak jsou tam 3 fenečky u sebe a pak čertíka na stopce

jinak bych předem zavolala,at o vás monika ví,že tam přijedete a že byste chtěli někoho na venčení
držím palečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:11
- Nahlásit

brezen2008
doporučuji vám vzít ven NO asi 2letého
toho beru já!!!!
vo zbytek se podělte

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
jsem si to myslela
pak je tam ještě ten labrador,ta šarpejka a starší No,ale to nevím,jestli Vám ho monča půjčí

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:16
- Nahlásit

brezen2008
jinak bych předem zavolala,at o vás monika ví,že tam přijedete
Dárečku já jí zejtra zavolám, nebo dnes večer, až se tu dohodneme, kdy a jak vyrazíme, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:17
- Nahlásit

Gerda
ok

jsem vykoupala elišku a už tu chrupe

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
čau fšem, ke včerejšímu čekání, kdyby to byla akutka tak mě veme hned.
co je novýho?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:59
- Nahlásit

PetraK
stačí napsat redaktorce - paní Ruščákové
a kde na ni sezenu kontakt
sorry, ze tolik otravuvuju

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:06
- Nahlásit

davidkova renata
Pani, vy ste to s tim porodem vzala hopem. A asi vypadáte dobře, když si v novinách myslej, že vám je 11.URL

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:18
- Nahlásit

Ty vogo, to jsou dneska zprávy. A já myslela, že tohle je možný jenom v ŽUmpě a ono i v rusku
http://www.novinky.cz/koktejl/183509-mrtvy-prisel- na-vlastni-pohreb.html

Erin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:38 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Čau děcka

Fčera sem byla na otočku v Prahé a Davítkové ,jako hlavní pražandě sem uš koupila dárek pod stromek.Ale ticho je to tajný

<< 1 ... 3546 . 3547 . 3548 . 3549 . 3550 . 3551 . 3552 . 3553 . 3554 . 3555 . 3556 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání