| Autor |
Zpráva |
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 09:42
- Nahlásit
Tinta76
to je znameni, ze Tvuj vohoz potrebuje pracku. Nic si z toho nedelej, me takhle poskakala argentina na Andelu, kdyz jsem sla jednou za 10 let nacancana na prac.schuzku - panik ji nechal uvazanou pred Tescem a ja jak tupec samozrejme stala u psa a cekala nez si ho nekdo vyzvedne, pac v dnesni dobe se hodi vsechno. Chtela jsem mu udelat prednasku o tom jak se kradou psi, ale vysvetlil mi, ze byl jen v lekarne a celou dobu me pozoroval pres okno, prave jestli nejsem nejaka corka, ale prej takhle vysnorena jsem mu neprisla tak podezrela. No argina me na rozloucenou jako podekovani za hlidani sjela odshora dolu a ja mela epesni smouhy na bily kosili. Na schuzce na me dotycny chvilku koukal, pak se usmal a rikal...pejsek, ze ano a poukazal na svoje kalhoty, na kterych mel nalepany cerny labro chlupy.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2009 09:51
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
tadyta papat určitě nechtěla
Steph
taky dobrý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:13
- Nahlásit
Nazdar prdííííí! Zas mě napadla v parku stofárdka či co to je, je to obrofské a velice mazlivé, pani dycky volá - pozor pozor, hlavně jí nehlaďte hlavně jí nehlaďte - vona totiž miluje lidi a pak je strašně líbe )))
Maryje se posrala, musely sme jít už f šest ven, je vykaděná z podoby, teď vypadá jako čévéčko.
Maryji fčera sežrala kavalírka z baráku, normálně jí sežrala, sem nestihla vůbec nic, ani jí nakopnout, jen sem maryji nechala, aby jí kousla taky. Tak doufám, že jí kousla pořádně, protože mařena má dvě kousnutí. Máma řikala - jen počkej, až tu sviňku malou potkáme, eště dám mance piškotek, když jí vyvrčí, takhle kousat naší máničku.
Stihla sem si ráno zaplatit povinko a nakoupit v drogošce důležitostě a mařce zeleninu v samce, dnes se bude krabičkovat kapr-sumeček, sem na to moc zvědavá.
Večer sme dosti trénovali aportění, poprvé se mařka nechala lonžovat na flexe s aportem v hubě - a poďór - nepřekusovala vůůůůůbec. Taky sme trénovali vysílačku, straně jí to ba, že může běhat na pytlíčkem se žrádlem.
Jinak mi zas hrozej víkendofkou a večerkou, už z toho mám zase obžerství. Vyhazujou se další lidi, od pondělka máme asi o další dva míň. Je mo z toho špatně, musela sem sníst celou čokoládu, po který je mi děsně zle.
Jdu volat do toho outulku, že tam sme zejtra jak švarní junáci na koni v 10 hodin.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:20
- Nahlásit
Gerda
me sumec s kaprem prijede ve stredu, jsem taky zvedava jen bych potrebovala nejakyho otroka, aby mi to vsechno nanosil do mrazaku
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:23
- Nahlásit
dobre rano vsem, mame krasny den
proc jsou belousi v Letnanech v sobotu? V so tata nemuze, budou delat kuchyn, chtela jsem, aby se sel kouknout, ze jsou to mooooc veliky psi a ze se nam takovy do bytu nevejde a ma si poridit cibabu, bo on furt trva na belousovi.
Heledte a co je ke Skubymu lepsi? Holka nebo kluk? On velke kluky moc nemusi, ale kdyz budou vyrustat spolu, tak se snesou ne? Kdyby to byla holka a zacla harat tak je sice muzem oddelit, ale Skubyk ma to nemocnesrdce a jak bude mit v byte haravku tak s nim slehne. A nebudeho stene moc opruzovat? On nejradsi spi a krz srdce ma mit klid.
Musim si najit samostatny bejvacek at ma chudak klid.
A jeste jeden dotaz, zerou stenata belousu kocky?
A dalsi dotaz, me by celkem bavilo s coklem cvicit a treba i nejake zkousky jak tu vsichni delate, myslite, ze by to slo, kdyz to bude tatuv pes? Jako jestli muzem cvicit oba. Naucila bych ho sedni a lehni a dej pac a PetraK by mi ukazala jak ho naklikat, vid?
A nevite o nejakem dobrem cvicaku na Praze 11, nebo 4, nebo nekde v okoli (treba Jesenice)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:26
- Nahlásit
Steph
aby mi to vsechno nanosil do mrazaku
a kolik toho máš otrokáři???? Si taky megaloman jako holky se 180 kilama masa najednou?
lucYnka XIII
NE! Ty od Ancilií určitě ne.
A nevite o nejakem dobrem cvicaku na Praze 11, nebo 4, nebo nekde v okoli (treba Jesenice)
budeš jezdit s náma k alekse ty rouro asi ne? Dyš seš kousek přes les, budeš jezdit s námi na cvičení a na kafe do jílovýho a k waldoj. Připraf se na to moře, ať už máš čokla doma.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:32
- Nahlásit
Gerda
NE! Ty od Ancilií určitě ne.
tak to je dobre, ale Ancila ma jen dlouhosrstaky, ne? A tatka ce kratkosrstaka a ja taky.
A myslite, ze se jim tam muzem nekdy nakyblovat na nafstevu?
Pentas nedavno rodil, ale je dalekoooo.
A vite vo tom ze ve vetamixu maj furt kurata v akci?
Ja uz si dalsi tri objednala pres znamou co obcas vetamix bere.
A kocky mi nezerou ty masovy kostky z hoveziho zadniho, nevim proc, koupila jsem hovezi v masne a to zrali. To vetamixacky vubec nesmrdelo tak nevim co jim vadi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:33
- Nahlásit
čau kreténi,vidim že se tu vorganyzujou nějaký fríbrigády,ráda bych se zúčastnila,fakt moc ráda,ale nende to,fakt ne ,mušim nevodkladně pa a asi tam budu dost dlouho..taky je možný,že mne zabije nějaký prase s křipkou,tagže se mnou prostě nepočítejte v žádným přípatku
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ty od Pentase taky kocky nezerou!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pentas nedavno rodil, ale je dalekoooo
neni, šak si pro psy jezdí sám, dyš mu řekneš, že mu psa za rok bdueš reklamovat, určitě ti to aji doveze. Kde pentasovi bydlej? Kdyby to nebylo u Biluše v oryjentu, pro štěně bych tě vodvezla. Ancílie maj dlouhovlasý, bo sou mnohem krásnější než krátkovlasý. Z krátkovlasýho neuděláš medvědovitou a vobrovskou hlavu přece...Náfštěvu u Ancílií už Bajkonurka slibovala dlouho, takže já s tim furt počítám, normálka prostě naberem aji tebe. Počkej až sem příde, řekne ti k běloušům víc. A jesi se tu ukáže seňor pentas, může dát aji fotky ňákýho toho rozlitýho mlíka čerstvýho zase ))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:43
- Nahlásit
Barka
Ty od Pentase taky kocky nezerou!
a navíc Pentasovi maj jen kluky, takže tim má lucynka či jak se to píše výběr mezi psem-fenou a psem-psem usnadněnej.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:47
- Nahlásit
Gerda
No jestli to neni hrozna dalka muzem za Pentasem nejak dojet, tatka auto ma. Ale myslim, ze rikal, ze bydli nekde u Biluse.
On to bude jeho pef. Dlouhosrsti jsou hezky, ale mese vic libi vsechno kratkosrsty, uz nikdy nechci nic cesat. Jeste to neni nejaktuialnejsi, jako ze zitra by pro nej jel, ale uz se to blizi.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:48 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
tyvogo!!! teď mi ňákej debil nedal na křižovatce přednost!!! ale byla jsem statečná - na poslední chvíli se mi vyhnul (vytlačila jsem ho) a patřičně jsem to vokomentovala, čuměl jak fakt jak debil ... kdyby neměl malý děcko vzádu na sedačce, votevřela bych i vokýnko, aby to pořádně slyšel
ha! to bylo to znamení ráno asi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:50
- Nahlásit
lucYnka XIII
Ale myslim, ze rikal, ze bydli nekde u Biluse.
No tak ti štěně doveze Biluše, až pojede zas do prahy, no
mese vic libi vsechno kratkosrsty, uz nikdy nechci nic cesat
jééé tak to mám opáááčně, já zas ty dlouhovlasý čokle, stejnak furt rozmejšlim mezi dlouhovlasou golyjí, velkopudlem a ancíliovou holkou po psovi vot bajkonurky. Nejradši bych po samotnym bajkonůrovi, ach jo.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:52
- Nahlásit
Gerda
a navíc Pentasovi maj jen kluky
presne tak, a maj o problem min
šak si pro psy jezdí sám, dyš mu řekneš, že mu psa za rok bdueš reklamovat, určitě ti to aji doveze
a s timhle nadstandartem je to i vyhodne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:52
- Nahlásit
Tinta76
hele to je děs, tohohle se nejvíc bojim, že i když se budu snažit bej opatrná sebevíc, někdo mi prostě jen nedá přednost a je to v prdeli.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:54
- Nahlásit
lucYnka XIII
daleko to je. ale vejlet peknej. ja jsem z Mělníka a taky jsme tam dojeli
a meli spojeni kratka fena+dlouhej pes, takze by mohli mit oboje.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:54
- Nahlásit
Barka
No a bydlí teda Pentasovi až v oryjentu? Už by, pokud nemaj teda zájemce už pro všechny štěnda, měli začít lucynkovi, či jak se to píše, zpracovávat k odběru )))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:57 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Gerda
na tohle můj jeden známej řiká, že máš sedat do auta s přesvědčením, že všechno bé óká no nevim, jemu to asi fungá, bo jel do města vocaď vzdálenýho cécéá 16 km (přes Šébr - vopčas ten kopec bejvá v telce ve zprávách, zvláště když hodně sněží) s autem k vopraváři, bez fungujících brzd ... prej "jsem jel tak, abych ty brzdy nemusel použít" a teď si vem, kolik takovejch blbců jezdí po světě ...
teď naštěstí jsme voba stáli na křižovatce (páč jsme dávali přednost, von navíc měl dát přednost ještě mě) a ve stejnej okamžik se rozjížděli, takže se to dalo ukočírovat a mohla jsem machrovat s vytlačováním, jinak nevim teda no
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:58
- Nahlásit
AHojky! Tak hlásím, že jsem včera obsolvovala jízdu svým novým vozem z Kladna dom
lucYnka XIII
Gerda
Pojedeme se k Anciliím podívat až budou mimi. To je víc veselo.
Bělouši jsou v sobotu, protože patří do první FCI skupiny a ta se vystavuje v sobotu. Tak holt budete kuchň montovat v nedělu.
uz nikdy nechci nic cesat.
Hele já češu tak 2x do měsíce, v době línání častějc. Ale že by to byla nějaká extra práce se říct nedá.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:01
- Nahlásit
Gerda
No a bydlí teda Pentasovi až v oryjentu?
tesne pobliz
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:04
- Nahlásit
Gerda
vejlet to byl na 2 dny, ale to nerikej lucYnce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:10
- Nahlásit
Baico
Pojedeme se k Anciliím podívat až budou mimi. To je víc veselo
no tak už aby to bylo, už se těšim na rozlitý mlíko )))
Barka
ale to nerikej lucYnce
tak pššššt, Biluše jí psa doveze, to by mohla, ne? Dyš cche teda krátkovlasýho....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:26
- Nahlásit
Gerda
no tak už aby to bylo, už se těšim na rozlitý mlíko
A cheš už jet na první, co se naroděj, nebo pak až na ty, co si budu vybírat parťáka k Bajkonůrovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:32
- Nahlásit
Baico
tak snad bych ráda na voboje, kdyby to šlo....na to tvoje vybírání teda si prosim 100%, bo kdybych se jednou někdy do budoucna rozhodla pro bělouše, byl by po tvym psovi, takže bych taky ráda viděla taťku mojí eventuální holčičky dlouhovlasý bělostný. Budeš teda vybírat zas dlouhovlasáka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 11:50
- Nahlásit
Nemůžu se dovolat kralupský Monice, ještě to zkoušim, zatim 4x nic....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:01
- Nahlásit
čus žumpice, sem tu, můžete zrušit zákaz vycházení. Ale málem sem dneska přišla o sklo v zadních dveřích Běželo tam přes cestu prasce diwoke To by mi samo o sobě tak nevadilo, páč bylo vychované a přecházelo na krásném, přehledném úseku, tudíš sem ho viděla. Jenomže ta trupka Bageta ho viděla taky a chtěla ho jít honit a málem vyrazila to sklo jak se rvala ven. Za jízdy prosím pěkně Sem musela zastavit a zmlátit ji, jinak bysme vůbec nemohli jet dál
lucYnka XIII
Ti malého Pentasáka klidně dovezu, to není žádný problém. Určitě do Vánoc do Práglu eště pojedu. Gdyby to bylo po Vánocích tak ho pošlu po nějakým kamijouňákovi, kluci už začínají být docela zvyklí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:02
- Nahlásit
brejden.
Je tu ešče někdo kdo má den na pikaču? ať f tom nejsu sama?
Gerda
zkoušej dál, někdy se mi taky nezadaří hned.
Gerdičko, prosim vás, můžete za mě moc podlachnit toho smetáka Čertisko?? Já sem už řikala Březnový, ale řeknu i vám, ať toho dlachnění nemá málo čert jeden. Monice vyřiďte, že po Březnovi posílám barel, 2x misku, vodítko, postroj,polštář a prostěradla, aby si na zimu pséci čistě povlíkli postele.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:08
- Nahlásit
PetraK
no aby to březen uvezla, když se s tim táhne až na dejvickou...mohla by to hodit ke mě do práce, pojedu sem dnes večer pro věci, aby to nevláčela metrem trupka jedna....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:11
- Nahlásit
Gerda
tak snad bych ráda na voboje, kdyby to šlo
JAsně, neni problém.
kdybych se jednou někdy do budoucna rozhodla pro bělouše, byl by po tvym psovi,
Pani, to jste mě mooc potěšila.
PetraK
Je tu ešče někdo kdo má den na pikaču?
Takhle při pátku? Jestli to byla jen srážka s blbcem, tak to za chvilu přejde. Jestli je to horší, tak tu máš naši, alespoň elektronickou podporu.
|