| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:56
- Nahlásit
Mathea
Takze statnim na*rat do huby
naprostej souhlas, mám podobnou zkušenost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:03
- Nahlásit
Gerda
Hele tak já vám ukážu, co mám pro mařku namražíno za porcičky a vy mi řeknete, jestli je to OK nebo ne, jo?
ouk, a kdyz bude hodne velkej hlad, tak ji to sezerem.
PetraK
Až pod pohrůžkou toho, že zemře vopravdu a to mojí rukou, se do toho pustil. ale dělal u toho xichty a předváděl, jak mu natahuje
No me nutit zrat tra fazolovy lusky nakyselo, tak se taky zebleju, a hned, ne ze bych to natahovani jen predvadela.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:06
- Nahlásit
lucYnka XIII
(zakazuju vam se mu smat
no ale to NEJDE!!
Za petminut votevru dvere povidam uz des domu a von, ze ne ze jeste je na prochazce a cela prochazka spocivala v tom, ze lezel deset minut na rohozce pred dverma a pak sel dom.
Vás by měli taky vycenit jako echtgoldblbku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:09
- Nahlásit
Gerda
řekni mu, že přijde maryje a fšecko mu sní!
to u něj neprojde babám nechá šécko a navrch Marůšku oblibuje. byl by rád
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:33
- Nahlásit
Tak na prochajde mi coklove udelali desnou radost nejdrif... Jsme sli po chodniku kolem silnice, psiska na vodacich, panicka zamyslena nad coklisema cumi do zeme. Najednou cejtim, jak se dementi sponujou trochu na vodacich, mrknu pred sebe a metr vod nas kocka. Kocka evidentne dosti nemocna, jen se trochu najezila a zase slehla. Lezela uprostred uzkyho chodniku. Psiska dostali "sedni, zustan", vodaky sem radsi drzela, do kocky jsem sla strknout nohou. Kocka odkracela o pul metru dal a ja naprosto v pohode se psima debilkama prosla
Nasledne, za pet minut, me fsak zase nas.. Kreteni na po ctvrty uz proste neodolali jit se "smocit" do ty nejvetsi stoky plny blata. Takze vylezli skoro cely cerny a desne blazeny Tak jsme holt pokracovali dal ke kachnaku, kde se kachny vykachnili (timto zdravim kachnu_).
Kdyz jsme sli zpatky, tak me zas potesili, pac kocka byla furt na stejnym miste a voni zas kraaasne prosli bez jakyhokoli revu a stresu
Upozornuju, ze na to, abych po dnesni estrade este zachranovala kocku, na to uz sem fakt nemela.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 20:33
- Nahlásit
http://www.cibela.cz/nela.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:40
- Nahlásit
Tu je nějak mrtvo, gde ste fšichni?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 21:52
- Nahlásit
Biluška
Dreme, nee?
Smazim. Bramborovy a praseci vjecy.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 23:07
- Nahlásit
brezen2008
Já chci Nelůůůůůůůů,vona by srovnala harantí a je krásná.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 02:01
- Nahlásit
jablunka
vy si ji musite vzit, to je hotova vec )) ..by se s mauglima srovnali navzajem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 02:31
- Nahlásit
Koukam, ze tady fsichni chodi spat se slepicema az na StaHi.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 02:38
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja jsem upir, to uz se nakou dobu vi ..ale co ze vy nespite? jo a nenechte se vubec zmast gerdou, vona tomu nerozumi! ta vase vysnena orientalka je totis upa nejvic heska!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 03:03 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
StaHi
uz se pomalu chystam taky spat, ja jsem ten vlkodlak
zrovna si vybiram fotku co si dam na ridicak, poradte mi prosim na ktere mi to vic slusi
ta vase vysnena orientalka je totis upa nejvic heska
dekujuuuuuu konecne nekdo kdo ma smysl pro esteticno
vona totiz Gerda uz nekolik dni krom plesnivyho citronu nic nejedla a z hladu blbe vidi a tudiz nevidi, ze orijentalky jsou hezky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 06:09
- Nahlásit
Vstávat, neflákat se, dřít. Gdo má haranty nezapomeňte je dneska zmlátit, už na to zasejc bude dohlížet stát, tak ať vás nenařknou, že se jim nevěnujete
lucYnka XIII
zrovna si vybiram fotku co si dam na ridicak, poradte mi prosim na ktere mi to vic slusi
Dejte tam tu spodní paní, na té horní máte podbradek
Fifi
Dreme, nee?
No tak to jo, to tě omlouvá
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 06:50
- Nahlásit
dobré ráno všem
já jsem zaspala a včera jsem šla spát okolo 22 hodiny
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 07:29
- Nahlásit
Biluška
Gdo má haranty nezapomeňte je dneska zmlátit, už na to zasejc bude dohlížet stát, tak ať vás nenařknou, že se jim nevěnujete
Nemám haranty, můžu zmlátit psy?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 07:54
- Nahlásit
Mucholabka
no ty se berou jako děti,ale ty prázdniny neměli,nebo měli?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 07:55
- Nahlásit
brezen2008
no ty se berou jako děti,ale ty prázdniny neměli,nebo měli?
Neměli a ještě nějaký měsíc mít nebudou, i když Bucka už ano, ta si je zaslouží.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:15
- Nahlásit
Brejtro fšem co jeli v noci na Sněžku. Autem.
Fifi
Bramborovy a praseci vjecy.
tak to už mám čím dál větší hlat!!
Já zas zavářela švestky. Nechápu co mě to popadlo. Normálně nezavařuju. Vůbec. Ale pohled na strom obsypanej švestkama spustil nějaký nablblý atavismus a já skončila u švestek a sklenic.
Biluška
už na to zasejc bude dohlížet stát
cesta tramvají plný harantů byla...... no vypadám tetkon tak jako lucYnka XIII na svý fotce na řidičák Ani nevim esli mám na ten sraz chodit, aby hned nevyklidili sál, až tam přídu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:20
- Nahlásit
Dobrá ráno!
Jak ste se tu měli beze mě?
Nadrásali ste toho teda za ty 3 dny hodně!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:26
- Nahlásit
Baico
čus Bajkonůrko. Nevenčilas dneska u nás za barákem? Šla tam nějaká bílá psí stodola . Hele ten byl ale fakt hrozně obří, to už snad ani nejni možný.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:38
- Nahlásit
PetraK
Nevenčilas dneska u nás za barákem?
Myslím, že ne. Od 6:35 sedím v práci a vzpamatovávám se ze své první kontroly na vinici. Případné dotazy na ochutnávku a pod. Byla jsem zkontrolovat, jestli vinici zrušili a můžou dostat prachy
Teď o tom musim sepsat zprávu a výsledky supervize
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 08:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus kreténi,eště furt sem zpruzená
potřebuju nutně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toho psa vod lucYnka XIII,ale fakt nutně!!!!!!! můžu dostat kontakt na štěnda?Možná si vemu hnet páreček
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:05
- Nahlásit
Vleze do jednoho auta 5 psů a 4 lidi? (nutno počítat s tím, že jeden pes je frederik)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:05
- Nahlásit
Baico
Teď o tom musim sepsat zprávu
a to pude s kocovinou asi těžko , že jo?
Byl ale fakt jako HODNĚ VELKEJ ten bílouš. Třeba ten v těch Kérkonoších byl velkej, to jo, ale todle bylo hovado obří. To snad byla doga za bílouše převlečená.
davidkova renata
eště furt sem zpruzená
co vám udělali? Mám chystat koberec? bude vražda?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:06
- Nahlásit
Mucholabka
Vleze do jednoho auta 5 psů a 4 lidi?
to si nejsem jistá
(nutno počítat s tím, že jeden pes je frederik)
pak jo, to vyjde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:09
- Nahlásit
Mucholabka
Vleze do jednoho auta 5 psů a 4 lidi? (nutno počítat s tím, že jeden pes je frederik)
vleze,ale už nevylezou f plným počtu
PetraK
co vám udělali? Mám chystat koberec? bude vražda?
serou mě fšicíí a fšecko ,koberec ...to nestačí,leda tak kobercový bombardování,to by možná krapet pomohlo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:10
- Nahlásit
davidkova renata
.to nestačí,leda tak kobercový bombardování,to by možná krapet pomohlo
no jo, ale tolik kobercůch zase nemám. Jedině, že bych řekla kámošovi co šéfuje výstavářský firmě - tam se furt mění koberce v těch stáncích, tak by třeba moch nějaký množství uvolnit
|
Pentas
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:14
- Nahlásit
Baico
Zdravím,nebylas v sobotu fandit v MB?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:14
- Nahlásit
Mucholabka
Vleze do jednoho auta 5 psů a 4 lidi? (nutno počítat s tím, že jeden pes je frederik) vezla jsem v autě 6 psů a 5 lidí...ale žádný nebyl frederik , ale zase se Ti cestou třeba počet sníží , ne ?
|