Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:38
- Nahlásit

leila
Ok a hned v pátek či až v sobotu? Mám si sebou brát stan, či??
V pátek. Určitě si vem spacák, o stanech zjistím zda jsou na místě.

OK, k těm třem pidižvíkům jo?
Jo a info k pidižvíkům
1) Nejstarší a největší Kájišek Káj - nejprůbojnější, nejžravější, prostě všechno nej. Vzhledově je hodně do špice, ale v povaze asi proráží teriéří geny
2) Cassinka - nejmenší z těch tří, taková klidná, tichá holčička. Vzhled teriéra, nebo knírače, už se jí dělají fousky. Ale povahu bude mít spíš po mamince špicové.
3) Crichot (Krišót) - "sem se mi dívejte" . Stejný jako Cassinka, takový hodný chlapeček to je. Čistě bílý, hodně špicovitý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:39
- Nahlásit

lucYnka XIII
ty jsou dokonalí
ta poslední je dokonalá

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:40
- Nahlásit

lucYnka XIII
Tsss, tak po tomhle musí i Gerda uznat, že Lilátko je nejkrásnější na světě

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:46
- Nahlásit

Biluška
leila
Kde na tech strankach najdu nabidku pejsku? Ja tam nic nevidim

gabifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:47
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak tyhlenc kočičky vám nejenomže neukradnou, ale zloděj navíc okamžitě vycouvá z bytu a pude na oční/psykologiji (dle naturelu)

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:47
- Nahlásit

Biluška
V pátek. Určitě si vem spacák, o stanech zjistím zda jsou na místě.
OK pozjišťuj vše a já ti dám vědět v kolik cca dojedu, záleží na našich pánech profesorech jestli nás hodlají mučit hned od začátku

BTW:
Nejkrásnější kočička je stejnak tato :

Kor když je to ještě maličké

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
de na tech strankach najdu nabidku pejsku? Ja tam nic nevidim
Bude na šňapích stránkách dneska k večeru, spolu s biluščinou smečkou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:51
- Nahlásit

leila
Bude na šňapích stránkách dneska k večeru, spolu s biluščinou smečkou
Ahaaa, me se tam furt objevuje tucnak v helme. Tak ja juknu vecer.

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:52
- Nahlásit

lucYnka XIII
objevuje tucnak v helme
Jo,jo pac to jeste neni dodelane nebojte vo nic neprijdete, jelikož je dneska tak hnusně, tak mám času to dodělávat...

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:54
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak tohle je krásný E.T.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 10:56
- Nahlásit

a na elis jsem vyzrála,normálně jsem jí maso s těstovinama umlela a jak ráno baštila a nic nenechala

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:10
- Nahlásit

leila
ci lišťátko, nebo kuňátko, už ho mám povolené od Mášenka . Kdyby se k dědovi náhodou nějaké dostalo tak dej vědět. Ale chci úplně malilinkaté, abych si ho ochočila a nechci, aby ho schválně vytáhnul z hnízda Jenom gdyby náhodou přišlo o mámu. Eventuelně by to mohlo být i jiný žvížato, třá jezevec by se mi taky moc líbil. Tchoř nee, Tchořa nechcu

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:10
- Nahlásit

Prostě UFO je mezi náááámi btw pamatuju,jak jsme byli zhrozený,když se u nás začali objevovat první naháči a dneska už to taky nikomu nepřijde

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:12
- Nahlásit

Biluška
ci lišťátko, nebo kuňátko, už ho mám povolené od Mášenka
OK kdyby něco tak dám vědít... ale bude to až tak příští rok, teďka jsou liščátka, kuňátka apod. odrostlé
A koukejte co jsem našla:

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:12 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Biluška
Máme kuňátka,dvě,zabalím a pošlu. Určo nebožátka přišli o matinku,určitě,určitě a proto se nám teď kolem třetí ráno rvou na zahradě a my nemůže v ložnici otevírat okno,protože debil Ferda chce páchat sebevraždu skokem z okna z podkroví

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 11:58
- Nahlásit

leila
Jé Sisinka . Nová varianta šeltie, tak zvaná Bruntálská cestovní . Dej ji na stránky, prosím tě

jana33
Ne ne, ty už máš určitě velké puberťáky, já ci malinké miminečka.

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:00
- Nahlásit

Biluška
OK dám ji tam, hele ale nemam fotky za
A) Mii
B) Armana
C) Bagetky

Kde je seženu či je máš někde v PC?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:01
- Nahlásit

leila

Tuhle tam dej určitě taky. V té galerii je jich spousta, naber si tam které chceš. Miu a Armana zkusím najít, Bagule ještě vyfocená není.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:08 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Hesí s velkým díťatem když ještě bylo malé díťato

Letní sestřih šeltiček

Tady to Hesince ještě skákalo....

A Bejbynce taky...

Ale mozek mívala vypnutý už tenkrát

Zato Hesinka nikdy a dokázala běžet i když se jí tam motalo velké malé dítě a Pepíček nejkrásnější

Vypadá unaveně, ale je akorát uražená, že neběží

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:10
- Nahlásit

Biluška
super ještě ten link na galerii

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:13 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Nemate nekdo zkusenosti s psincovym kaslem. Vcera jsme byli u veta a korom toho, ze ma Skuby nedomykavou chlopen a velmi zvetsenou jednu sin, ktera mu tlaci na prudusnici zrejme jeste nekde chyt psincovej kasel. Od nedele kasle. V pondeli mu vet dal jitrocelovy sirup, ale nepomohlo. Ted dostal i antibiotika a picham mu nake inekce od kasle a jeste ma dalsi leky. Po tech inekcich mu kasel prestane jinak kasle v kuse.

Kde k tomu proboha moh prijit? Se psy se moc nestyka, na prochazce k nim jde, ale metr dva pred psem zastavi a kdyz to neni haravka vetsinou bliz nejde, jenom vyjimecne si cuchne. V zadnem kolektivu psu v posledni dobe nebyl.
Co mam ted delat, aby to neprenasel dal? Minule jste tu psali, ze nekdo to na jinyho psa prenes na obleceni. Musim vsechny hadry vyhazet? (Coz bych nerada, bo budu muset chodit naha) nebo je staci nekolikrat vyprat. Jak to probuh dostanu doma z kobercu? Znici to germicidni lampa(pucila bych to od kamosky)? Nezabije mi germicidni lampa rybicky? Omyvatelne plochy umyju savem. Staci to? K nam psi domu nechodej, ale zadneho baciluse infekcnuse tu nechci. Obcas ke mne chodi lidi co maj psy. Neci aby to prenesli na obleceni na sveho psa.
Muzu s nim chodit ven? Chodim jen na chvilku (on kvuli tomu srdci ani kdyz je zdravy toho moc nenachodi), ale tim jak je venku tak to roznasi ne? Ale aspon vycurat a vykadit ho musim vzit. Neroznasi to i curankama, kdyz k tomu jinej pes cuchne?
Poradte prosiiim.

edit- jeste dotaz jak moc je to zavazne onemocneni? Uzdravi se? Neumre mi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:16
- Nahlásit

leila
Tutaj - http://album.idt.cz/thumbnails.php?album=732&page= 9

lucYnka XIII
Psincový kašel je jak chřipka. To nevymýtíš a chytit se to dá kdekoliv....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:33
- Nahlásit

Biluška
a jak moc je to nebezpecne? uzdravi se?

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 12:38
- Nahlásit

lucYnka XIII
a jak moc je to nebezpecne? uzdravi se?
Alf to mel taky, a vylizal se z toho, mel nejaky sirup apod... akorad mu to rozjelo ten rozsreny jicen, ale pro to mel predispozice takze v podstate by mu to vyvolal aji nejaky zanet dychacich cest.....
Teda lecili jsme to asi tyden, vychrchlaval takove hleny... ale pokud mas dobreho veta a nerozjede se mu to moc tak by mel byt zase OK

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 13:36
- Nahlásit

leila
dekuju

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 14:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
Klíííd, je to fakt jak chřipka,navíc příznaky se objeví u psa až tak po třech dnech,takže se to roznáší právě tak,že psovi ještě nic není,ale už to kolem sebe plive. Určitě to brzy přejde,ono je to na oko hnusný, my to měli jen jednou,resp. Sam a kašlem až zvracel, ale ATB by měli zabrat rychle. Spíš se divím,že vám je vet nedal hned, když máš kardiaka, psincák sám o sobě je sice virový,ale rychle se z něj vyvíjí zánět průdušek a neléčenej může spadnout i na plíce, tak bych v tomhle případě u kardiaka po antibiotikách sáhla radši dřív než se stane.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 15:02
- Nahlásit

čus vjedátořííí
a fotky molekul a atomů můžou jít do prdele, páč tam patří

konečně normální čék
lucYnka XIII
co reknete na tohle? HAAAA
že by za to měli někoho zavřít nadoživotí Jako ty monstra za to nemůžou ,to je jasný,ale vám to příde normální??? Napadlo vás někdy jakej maj asi život?Dyk je to proti přírodě,ne?Myslim,že trocha tý pokory by lidem fakt neuškodila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 15:06
- Nahlásit

lucYnka XIII
sim tě nepodlíhej panice!Jak píše jana33..jen nechod mezi psy,ale ven musí to je jasný.a na ten zápal plic dávat bacha,ale to spíš hrozí,když to člověk úpa zanedbá..

leila
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 15:34
- Nahlásit

Biluška
Libu hele az tu budes, co napsat k Shagi, Kutymu, Akéle, Wandě ?? To co jsi mela na minulych strankach, nebo to mam dat zatim do rekonstrukce a ty k nim neco napises??

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2009 15:55
- Nahlásit

leila
Asi to dej do rekonstrukce, pak tam něco spísnu.

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání