Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:14
- Nahlásit

PetraK
Byl ale fakt jako HODNĚ VELKEJ ten bílouš
Věřim. Jestli byl chlupatej, tak to hodně mate. Ale je fakt, že někteřímohou být dost velcí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:14
- Nahlásit

PetraK
tak by třeba moch nějaký množství uvolnit
mnošství víc neš vječí bych prosila!
Pentas
čus pane,jak vám vynášej lýnyje?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:16 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

mac1
vezla jsem v autě 6 psů a 5 lidí.
Tak my to zkusíme...

ale zase se Ti cestou třeba počet sníží , ne ?
To bych ani tak nechtěla...potřebuju šecky.

Dáme blbečka do kufru, on už to tam zná

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
mnošství víc neš vječí bych prosila

ano , toto zvýrazním ve své objednávce. Doufám, že na barvě a výšce vlasu nezáleží

Baico
Jestli byl chlupatej, tak to hodně mate.

vlasatej byl, ale hele tak vlasatej bejt zase nemoch. To by ty vlasy musely bejt zatraceně dlouhý.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:40
- Nahlásit

Jejda, pošta se pochlapila. Včera odpo mi známý něco poslala a dneska mi to pošťačka donesla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:43
- Nahlásit

lidyjové,koukám ,že na vlčárech budou mít slušnej vejdělek
http://www.novinky.cz/ekonomika/177724-africe-hroz i-dalsi-hlad-zivotne-dulezite-bananovniky-napadaji -nemoci.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:54
- Nahlásit

Dobré ráno lide s duší jako javorový list, javorový sirup, javorový strom....takže dobré ráno kanado!
Dnes má svátek Jimmi/Jablunka, včera měla Jabunka/Jimmi, dnes bude dort, aby se tu taky vokázala gabifi, bo ta sem bez návnady nepáchne. Děfčata šecko nejlépči a tady to máte:

(šiš sory, sem zas nestihla utýct ze záběru)

Jak neumim počítat, zapnula sem pekárnu fčéra v devět třicet večer a moc sem se divila, dyš mi to ukázalo, že chlép bude hotof v půl jedný ráno!!!!!!! Tak sem aspoň mezitim holkám připravila spaní, schválně malý a nepohodlný, aby to měly za to, že kůli nim sem dlouho do noci vzhůru. Pak jim tam, taky za trest, spala celou noc maryje, tak tam maj spoustu psích chlupůch na polštářkách. A taky ňáký dropky z kůrky chleba, kerej sme s máňou začaly žrát hnet, jak byl hotovej. Hele nepříde vám, že se dneska ráno vyskytlo nějak strašně moc lidůch všude? No prostě hnus flus.

Jinak pro mucholabku - hele nemůžeš se ptát mac1, kolik lidí se jí vejde do auta, dyš má náklaďák. Zeptej se mě. Do třídvéřáku narvu tři lidůch a dva vlčácí a jedna maryje + tašky a batohy a pekáč od guláče.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 09:58
- Nahlásit

Gerda
Jinak pro mucholabku - hele nemůžeš se ptát mac1, kolik lidí se jí vejde do auta, dyš má náklaďák. Zeptej se mě. Do třídvéřáku narvu tři lidůch a dva vlčácí a jedna maryje + tašky a batohy a pekáč od guláče.
Jo takhle. Nakonec těch psů bude míň, pouze 4.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:01
- Nahlásit

Mucholabka
A co máš za auto? Já mám velikosti felícyje, pohodlně se tam ale dá přepravit jen dva člověky, jeden vlčák a jedna maryje a v kufru buď batohy nebo ještě jeden vlčák. Bez pohodlí se tam toho dá našťouchat víc, ale pak to zas skoro nejede....
Ference dej někomu dopředu pod nohy, ne? Můžeš ho mlátit přes hlavu při řazení....

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:03
- Nahlásit

Dobré ránko všem
davidkova renata
Nazdárek paní,no jsem v balíku,chystal jsem se na podzim krýt a voni ty potvory si háraj jak chtěj,to jest už nyní tak jsem byl opět na výstavě pouze za sponzora.Tudíž vrh B se bude konat až příští rok.No ale pouštím se do chovu kozenek.Teda zatím pouze teoreticky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:05
- Nahlásit

Pentas
No ale pouštím se do chovu kozenek.

no do prakse vás může uvést benda anebo argošek,ty sou tadyk přes kozi
voni ty potvory si háraj jak chtěj
traverzu,pane,traverzu

nepište,kreténi,du ...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:07
- Nahlásit

Gerda
To ještě nevíme, čím pojedem...prostě pojede v kufru a jestli to tam pobleje, tak ho zmlátím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:10
- Nahlásit

Mucholabka
Zmlať ho rači hnet, pak budeš mlátit do poblitýho a blitky ti budou lítat všude.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:13
- Nahlásit

Gerda
To by mělo být auto od kámoše, tam blitky nevadí.

Náhodou, jak tak uvažuju, F ještě nikdy neblil. Akorát já bliju z něho občas.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:16 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Mucholabka
F ještě nikdy neblil
Mařenka blila ze začátku vždy. Pak to vykoumala a blila a zároveň z druhý strany měla sračku. Naštěstí sem eště neměla auto, blila vždy do cizího. Ale uklízela sem to. Taky mi z toho nebylo dvakrát.

Jo a zapomněla si uvařit kafe k snídani, žerem tu dort na sucho.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:21
- Nahlásit

Gerda

oká?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:28
- Nahlásit

Mucholabka
Nemám haranty, můžu zmlátit psy?
Můžeš, ale je škoda se předčasně vysilovat. Počkej na pézetka

Vleze do jednoho auta 5 psů a 4 lidi?
Jo.

(nutno počítat s tím, že jeden pes je frederik)
Tak ne.

davidkova renata
Koho budem kobercově bombardovat? Tu mám dva starý peršáky sežraný od myší a jeden zátěžák pročůranej od Štarnováků. Kam to mám dotáhout?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:37
- Nahlásit

Gerda
á mám velikosti felícyje, pohodlně se tam ale dá přepravit jen dva člověky, jeden vlčák a jedna maryje a v kufru buď batohy nebo ještě jeden vlčák. Bez pohodlí se tam toho dá našťouchat víc, ale pak to zas skoro nejede....

Paní, vy ste děsně neflexibilní Do felicije Amálky se vešla celá moje saň i s harantama. Bez bagáže teda. S bagáží (ale objemnou) sme tam dokázali nacpat dva samečky (Mášenka a Pentase), dvě prostorově poněkud výraznější dámy (mě a Ebišku), šryty šoltyje (nebo pět, si nějak nevybavuju essi sme už měli Bonbóna), jednu pumu, jedno Lilátko, jednoho Pentasovýho švýcara a jednu Akélu co fšechny poblila
Eště tam jeli batohy, výstavní klec, výstavní židličky, upravovací stoleček a vůbec fůra krámů. Nazpátek sme tam dokonce narvaly dva dvacetilový pytle s granulema a dva nový látkový pelechy

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:42
- Nahlásit

davidkova renata
potřebuju nutně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toho psa vod lucYnka XIII,ale fakt nutně!!!!!!! můžu dostat kontakt na štěnda?

jakyho psa, pani co to melete? Ja tu furt mluvim jen vo vysneny kocce. Ja tu zadnyho psa nenabizela. Aspon myslim. Ja uz nevim uplne jste me zmatla. To vite v noci jsem jako spravny vlkodlak zakusovala lidi a natrefila jsem na nakeho atleta, kterej byl moc rychlej a nechtel se nechat zakousnout, no honila jsem ho po Jiznaku asi dve hodiny, ale nakonec jsem ho dostala, mel trochu tuhy svaly, ale jinak mna mnam. Tak jsem krapet znavena a vubec si nevybavuju nic o zadnem psovi.
Jedinyho psa co tu mam je muj Skuby. Strucnej popis je to kardiak a momentalne ma zrejme psincovej kasel. Toho chcete? Ale musite mu davat leky a poslouchat jak kasle.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:47
- Nahlásit

Mucholabka
jeden hrnek kafe na tolik lidí? Si spořivější neš davítková!

Biluška
Hele to si neumim přectavit, jak ste jeli, já pak rači jedu v nějakym pohodlí, už jak sme jeli z toho plavání, bylo jasně vidět, že víc by se tam toho nenašťouchalo, a to jela jen davítková, dárek, já, dasty, nána, maryje a batohy....

lucYnka XIII
Ja tu furt mluvim jen vo vysneny kocce
Dybys jen mluvila, tak se to snese, ale jako první si dala vobrázek ))))))))))))))))

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 10:52
- Nahlásit

Pentas
Zdravím,nebylas v sobotu fandit v MB?
Byla. Ale zjistila jsem, že nejsem věštkyně, protože se mi zdálo, že Natálka bude mít BOBa a nevyšlo mi to.

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:27 - Změnil/a: Pentas
- Nahlásit

Baico
tak to jsme se museli vidět,neboť jsem tábořil hned vedle vaší velké smečky No taky jsem si přál CAJCe a zústalo jen u přání.

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:28
- Nahlásit

Gerda
je tu masoooo

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:36
- Nahlásit

Pentas
jsem tábořil hned vedle vaší velké smečky
Vidíš a já si nevšimla, to jsem ale ostuda. Jsi se měl přihlásit, když já jsem natvrdlá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:38 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

mac1
VOLAM TI - šiš netelefonuj furt

mac1
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:46
- Nahlásit

Gerda
VOLAM TI - šiš netelefonuj furt volají všichni a všichni jsou v šoku, že tak časně

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 11:50
- Nahlásit

mac1
Už sem si na to udělala i v mrazáku v práci trochu místa, snad se to tam vejde - boha, proč to stíhaj tak rychle, dyť to neni normální!

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 12:28
- Nahlásit

Gerda
holkám připravila spaní, schválně malý a nepohodlný,tak tam maj spoustu psích chlupůch na polštářkách. A taky ňáký dropky z kůrky chleba,
Na drobky a chlupy v posteli sme zvykly.

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:05
- Nahlásit

Gerda
dnes bude dort, aby se tu taky vokázala gabifi, bo ta sem bez návnady nepáchne.
seš ROURA!!!

gde je ten dort?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2009 13:08
- Nahlásit

Gerda
jestli je problém,mám tu 50l mrazák,mohu zapnout jestli chceš

<< 1 ... 3312 . 3313 . 3314 . 3315 . 3316 . 3317 . 3318 . 3319 . 3320 . 3321 . 3322 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání