| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:35
- Nahlásit
Fifi
A vo jidle teda nikomu nerekneme
mám uši fšude. My hladový slyšíme i trávu růst.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:36
- Nahlásit
PetraK
My hladový slyšíme i trávu růst.
I pnojmatiku rust?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:41
- Nahlásit
Fifi
Pozejtří jako ve středu jo? Toš to nestíhám Já můžu nejdříf příští týden :fňuk:
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:42
- Nahlásit
Gerda
heled jestli je to komlikovaný,mohu pro holky někam dojet mhd vyzvednout a jídlo si daj ke mě a pak můžou jet do hospody,se klidně nabízím ohledně vyzvednutí na nádraží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:46
- Nahlásit
Fifi
Se svezeme roverikem, joo? Tesim se!
To se netěš, u Anduly se nedá zapárčit, takže z práce pojedem taxikem a z hospody taky. Leda pokud saraksovi nebudou mít moc plný auto, že by nás nablížili, ale to se saraksový zkusim jen zeptat, spíš si myslim, že dopravu si pořešíme samy. Máma mi volala, že mi krabičku chleba koupí, tak dnes budu péct a připravim vám postýlky, jen se v nich asi v noci dnes vyspí Maryje, tak to budete mít už s vlasem psím. A vůbec vona je tam zvyklá normálně spát, takže jí tam budete mít jako nocležníka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:47
- Nahlásit
brezen2008
jestli je to komlikovaný,
dik, ale neni to komplikovany. my to nak zvladneme. A budeme Gerdici delat ostudu, hlasite si budeme ukazovat "Jeee, tramvaj, tyjo, metrooo, zjova koukej, Hraaaadcany"..
Biluška
Já můžu nejdříf příští týden
Kdo chvili stal, jiz stoji opodal. Skoda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:47
- Nahlásit
Fifi
I pnojmatiku rust
je to divný, ale tam to nějako nefunguje či co. Fur nic, fur nic a jednoho dne se probudíš a seš majitelkou pjoumatiky možná esli to neni tim, že předtim nejsi hladová???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:48
- Nahlásit
brezen2008
To si hodná, díky, voni ale dorazej na hlavák, tzn to maj do práce kousek, přijedou až večer, takže rovnou pojedem do Anduly odsud, i s taškama jídla, štolama štrůdlu, štosama řískůch....atd atd.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:52
- Nahlásit
Gerda
Fifi
ok, tak se budu těšit
Fifi
prosímtě nazpátek povezeš ještě tašku,lehkou pro jablůnku .dík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:57
- Nahlásit
brezen2008
nazpátek povezeš ještě tašku,lehkou pro jablůnku .dík
No problem.
Gerda
i s taškama jídla, štolama štrůdlu, štosama řískůch....atd atd.
Nekdo ma velky voci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:58
- Nahlásit
brezen2008
Naši by ti 12. mohli dovézt ty časopisy, co říkáš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:58
- Nahlásit
Fifi
Nekdo ma velky voc
spíš velkej hlat, páč dlouho nic nejed, dyš má v lednici akurát průvan a shnilej citron.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 15:59
- Nahlásit
brezen2008
hele prosím tě, jakou že to máš tu knížku o BARFu? že bys mi ji přiblížila na moravu a já bych pak znásilnila Miloška a k některé z holek bysme pro ni zajeli...?
teda doufám, že je Fifi nebo někdo z Moravy...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
hele já myslím, že knížku o BARFU nepotřebuješ, jen projdi net a zapoj vlastní rozum. A pořiď si tu Sehnerku - třeba různý info o vitaminech tam jsou zajímací.
Fifijová z Moravy nejni.
já bych pak znásilnila Miloška
byl by určitě moc rád. Milošek
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:22
- Nahlásit
PetraK
hele já myslím, že knížku o BARFU nepotřebuješ,
já jsem návodovej a knihovej typ. nevylučuju, že se z větší části do těch knih nikdy nepodívám... ale mám jako dobrej pocit.
aaale budu ti věřit a v nejhorším ti psát o radu!!!
jen mi řekni, kolik mám prdinoškovi (11kg) dávat masa. páč BARFUjou majitelé samých velkých hovad. a ispidichu vím, žes mi to říkal, ale nehodlám se hrabat v žumpje, abych se to dozvědíla, to snad chápeš...
no a Sehnerku zakoupím po výplatě.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:23
- Nahlásit
PetraK
byl by určitě moc rád. Milošek
pani! víte, že ste metamegablpka?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
jbat
TUTOK zhruba v pulce mas takovou ukazku idealni barf stravy na 10 kg vahy psa. Mrkni.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:27
- Nahlásit
jbat
hele:
http://www.spice.estranky.cz/stranka/vypocet-krmne -davky
Já mám 12 kg psa, dávám tak čtvrt kila všeho možnýho na den...ráno jogurt s něčím, večer maso s kostma, vnitřnosti atd s bylinkama (mi pes nežere zeleninu v žádným stavu)...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:27
- Nahlásit
jbat
ešivá se nepletu, měl by dostávat 2-3% ze svý váhy?? Takže když Ešus má 30 kilíček, dostává ve dvou dávkách 0,6-0,7 kila. KOukni na ten odkaz na stránky tý paní co má RR - co tam dávaly holky.
pani! víte, že ste metamegablpka?
Já???? No já nechtěla znásilnit čtyřprocentního kámoše. Já ne.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:31
- Nahlásit
jbat
ale že bych něco počítala na gramy a miligramy, na to já nejsem, já tak nějak vod voka - sobě taky neodvažuju jídlo, aby bylo hyper super dokonale vyvážený...i když - pes potřebuje nabrat, já zhubnout, možná bych měla začít vážit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:37
- Nahlásit
jbat
heled já ti jí daruji a dělěj si sní co chceš,pošlu zítra po fifi ,jo ?
Mucholabka
jo? jsem sice na snu zvířat,ale jenda bude doma,nebo někam může dojet
napíšu ještě mail,hlavně kolik toho asi tak je a jestli bude stačit pojízdná Boženka - taška na to?
dííííííííííííííííííííííííííííííííík
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:40
- Nahlásit
brezen2008
heled já ti jí daruji a dělěj si sní co chceš,pošlu zítra po fifi ,jo ?
Si cvok? Proc po ME budes posilat knizku na Moravu? To mam k Prahe 60 km. Posli si ji po nekom jinym, tra ceska pocta. Dneska podate, zitra dodame.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:40
- Nahlásit
PetraK
ešivá se nepletu, měl by dostávat 2-3% ze svý váhy??
sem četla, že když chceš třeba psa zhubnout, máš mu dávat ty dvě procentíčka z kýžený váhy, co bude mít po zhubnutí, ne z tý, co má teď. Maryje dostává cca 250 g jídla na den - bych umřela, kdybych měla mít tak málo jídla.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:41
- Nahlásit
já to dělám asi blbě,ale já dávám dastymu denně něčeho 1 kg,jinak jde dolů ....
takže ráno maso půl kila + ty přílohy co je doma nebo na co si vzpomenu a večer přes půl kila granulí / Bosch / nebo opačně,to je jedno
dasty nabral krásně a elis taky,elis dávám jenom už ted 200g denně
+ jim dám co doma upadne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:43
- Nahlásit
Fifi
Proc po ME budes posilat knizku na Moravu? To mam k Prahe 60 km. Posli si ji
pani pardon, já nevím proč byla přesvědčená, že jste odtud. asi jsem si myslela, že dědiny jsou jen u nás.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:43
- Nahlásit
Fifi
jo aha ty nejsi z moravy
a heled co to poslat po mucholabce? toho 12?
jbat
heled jaký město máš nejblíš domovu nebo kde to vlastně bydlíš?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:44
- Nahlásit
Gerda
sem četla, že když chceš třeba psa zhubnout, máš mu dávat ty dvě procentíčka z kýžený váhy, co bude mít po zhubnutí, ne z tý, co má teď.
Kdes to cetla? Ja teda mnozstvi Sadlene neodpirala, jen jsem tam cpala vic balastu typu zelenina a ne tak tucny maso, za rok shodila 9 kg. Ona je divna, cim vic ji omezis davky, tim vic si ulozi na horsi casy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:45
- Nahlásit
Lucie od Arta
ale že bych něco počítala na gramy a miligramy, na to já nejsem, já tak nějak vod voka
to zkusím no... Lucie od Arta
Já mám 12 kg psa, dávám tak čtvrt kila všeho možnýho na den...ráno jogurt s něčím, večer maso s kostma, vnitřnosti atd s bylinkama (mi pes nežere zeleninu v žádným stavu
je teda lepčí dávat maso až večír nebo je to jedno?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:48
- Nahlásit
jbat
já dávám ráno a večer,a když jedu na celej den na vejlet tak až večer,ale až tak po hodině odpočinku
a když jdu do práce,tak připravím maso nebo granule a dá po mém odchodu jenda
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:49
- Nahlásit
jbat
asi je to jedno,klidně maso i ráno i večer, s něčím...já dávám i přílohy, potřebuju psa nabrat, takže u mě to až tak BARF není, až bude na ideální váze, vykašlem se na přílohy...ale já to beru tak, že v noci má víc času to maso trávit, přes den se furt něco děje
|