Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 16:56
- Nahlásit

Zdarte děcka

to nejde fčecko přelouskat!!
Tak jen pražákum ať je hej,dyž je venkovanky navštívěj

Gerdoslavo
Nevymlouvej se mazej na nákupy a šup k plotně!Nebo tě rolnictvo roznese v kravských rozhledech.

Fifi
Mathea
Tak ať se vám i bří a sester líbí a pozdravujte vo de mě.

Jablunka
Už jsi viděla malý Irateráčátka?
http://www.irater.cz/news.html?NewsID=186

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:02
- Nahlásit

No hezky teda, takze ke Gerda huz se netesim ani za shnilej citron

A jinak dyz sem dneska vodvazela kamosku k dochtorovi, tak sem malem prezvejkla pseka, co mi vlitnul pod kola, pac nutne potreboval zabit tu avii, co jela pred nama. Toz sem to dobrzdila, s kamoskou jsme vystoupily a jaly se lakat psa. Kde se vzal, tu se vzal, este druhej. Meli nejaky stary vobojky, byli hubeny, srst silena, vopac nejaka trzna rana na tele.. No ale jinak pritulny a kontaktni. Zacal kolotoc obvolavani cajtu prehozovali si to jak horkou bramboru, az na chlumecky mestaky me vsici desne vytocili (statni a z Tynce), ale tak, ze mi fakt malem prdla nejedna cefka. Pak sem uz notne zoufala volala na ourad prislusny opce (se me statni ptali, esliva sem jako na katastralnim uzemi obce Levin nebo Zizelice, dyz sem byla na silnici nekde mezi nima). Todle trvalo asi hodku... mezitim na sebe coklove zacali zarlit a vyjizdet po sobe. Na ourade mi rekli, ze vod fcerejska cekaj, az si je prijede odchytit Kolinskej utulek, tak sem pani pozadala vo cislo, habych jako vedela, kdy to bude. Nez sem jim zacala volat, jel kolem starosta Zizelic, zastavil u nas a vybachnul, esliva to sou jako nasi psi.
Takze po sleze jsme se dozvedely, ze je tam nekdo v sobotu vecir vyhodil, ze cekaj teda na ten vodchyt utulku, ze byli desne agresivni (jeden z nich proste jen rad lovil to, co se rychle hejbalo), starost znova urgoval utulek. Pesany sme nalozili kazdyho do jednoho auta (ja nemela svyho esika psiho, ale sportovni mazdicku, kera nejni moje a nejni uzpusobena pro cokly) a vodvezli na dvorek ouradu. Asi za hodku a pul sem volala utulku, esli uz je tam maj..a nastesti jako joooo..

Ale mam pouceni pro priste..az najdu zas nejakyho toulavyho psa, nakladam ho do auta a vezu nekam ke Chlumci, na chlumecky katastralni vobvod, nebo jak se tomuhle nadava. Pac todle je jediny pidimestecko v okoli, kde maj zachytny kotce a mestaci si pro toho psa dojedou, odvezou a postaraj se. Takze statnim na*rat do huby

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:02
- Nahlásit

Erin
ty sou nununu tututu )))))))))))))))

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:03
- Nahlásit

brezen2008
heled jaký město máš nejblíš domovu nebo kde to vlastně bydlíš?
v Homolomócu. V Olomouci.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:06
- Nahlásit

Mathea
tédy paní,dyky vám že jste je dostali kam se dostali
ale na uřady

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:08
- Nahlásit

jbat
tam poblíž bydlí biluška nebo mucholabka?
když né,pošlu normál poštou

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:11
- Nahlásit

Erin
malý Irateráčátka?
Pani, to sou vsecky dirhundatka takhle krpaty s hrbikem jak vembloud? Ale jsou krasny, na lvt se s nami jeden/dna (uz si nevzpomenu) pokousela o ZOP, hrozne jsem jim fandila.

Mathea
Pac todle je jediny pidimestecko v okoli, kde maj zachytny kotce a mestaci si pro toho psa dojedou, odvezou a postaraj se. Takze statnim na*rat do huby
Hele, posledne toho cokla ze cvicaku, tmavsima obcanama privedenyho, odvezli ale statni, bo mestaci nebyli ani v kanclu ani na tlf, prece.

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:12
- Nahlásit

brezen2008
no ale byla to drina, to ne ze ne

Na Tynecky stanici se mi zenska do telefonu vyslovene vytlemila, co ze to po nich chci.. Starosta Zizelic zas nadaval, ze za ne bude platit jak mourovatej. Cajtum vsem bylo tak nejak jedno, ze psiska pusobej obecny ohrozeni, pac litaj po silnici a hlavne utocej na autaky ze krovi, takze je jde fakt tezko stihat.. Fakt sem ten dnesek nepochopila...

Tesim se na Vas, pujdu vyvencit sane

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:13
- Nahlásit

Mathea
Fakt sem ten dnesek nepochopila...
Nepochopila, ale dve psiska spasila. Tot podstatny. taky du.

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:15
- Nahlásit

Fifi
odvezli ale statni,
Ja vim, jenze CHLUMECKY statni... vsichni vostatni statni se na to normalne vys*ali a Chlumecky mestaci nemohli nic, pac to uz nebyl jejich vobvod, takze tam jako nesmej. Ale ti aspon poradili co a jak a pan se mi mooc snazil pomoct a byl z toho taky nestastnej... Kdybych ty psi "nasla" o 3km bliz Chlumci...

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:16
- Nahlásit

Fifi
Nepochopila, ale dve psiska spasila.
A tak jako jooo Mluvila sem s Kolinskym osetrovatelem, byl milej a zas tam za par dni brnknu

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:18
- Nahlásit

Fifi
Kdes to cetla?
četla sem to na dogforu, kde se někdo ptal přímo jak zhubnout psa masem, psali tam, že má mít 2% z výsledné hmotnosti. Jako snažim se to dodržovat, ale mařena je pak šílená hlady, tak to dělám jako ty, že dám normálka maso (kilo mi má vystačit na 5 dnů, řikala můdr) a k tomu velice libovolné množství zeleniny. Prostě když bude mít Mařka megahlat, bude nesnesitelná, takže množství dohánim vařenou zeleninou nebo syrovou najemno nastrouhanou mrkví. Eště tam psali o salátové okurce, že je na dohnání objemu dobrá...

Erin
necíííí k plotně! Fčééra sem tam krz psa stála zase hodinu a kus! Po brigádě s motykou a rejčem! Sem zničené čék, nesmim dělat rukama, má to na mě destruktivní tyyy vlivy!
Šiš ty štěnce sou rostomilý! Sou strašně vošklivý, skoro jako ta lucynky vysněná kočka! No fakt. Malý obludky to sou střapatý ))))

Mathea
Až příště najdeš psa, rači ho rovnou přejeď ))))

Mathea
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:21
- Nahlásit

Gerda
Provedu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:23
- Nahlásit

brezen2008
Pojízdná taška urči stračí. když Davídkojc říkala že bydlí blísko, tak by ti to mohla převzít, co?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:30 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Nevíte někdo, jak sem vložit fotku z rajčete? Poslední dobou mi to nejde. Je tam vždy soubor blank.gif

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:34
- Nahlásit

Mucholabka
no jenže ty jsou snad ten pochod psů .-(
heled napiš do meilu kde se budou rodiče pohybovat
já to nějak už dořeším

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:35
- Nahlásit

brezen2008
Budou se pohybovat někde tam, kde je concert, ale kde to je, to po mně nechtěj vědět.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:46
- Nahlásit

Mucholabka
tak to vím kde budou
já dám do soboty vědět

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 17:48
- Nahlásit

Mucholabka
brezen2008

Smím se zeptat o jaké časopisy jde?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 18:01
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
o PPČ,psí sporty - ti je pak půjčím

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 18:08 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Gerda
se mi zda ze se furt navazis do me vysnene kocky
Nahodou kdybych ji poridila tak ty moji dva lenosi by konecne prestali chrapat a trochu by jim prohnala perka.

Si predstavte jak Samik zlenivel. Vzdycky kdyz prijdu s prochazky dopoledne se Skubym a Ebinkou, tak on uz ceka u dveri a ja ho pustim v panelaku na chodbu, von vybehne dve patra a vrati se (bo ven naksirach nechce se moc boji, tak aspon takhle ho echavam at ma trichu pohybu). No a dneska jsem ho vypustila pred bytove dvere a von si leh na rohozku a lezel. Za petminut votevru dvere povidam uz des domu a von, ze ne ze jeste je na prochazce a cela prochazka spocivala v tom, ze lezel deset minut na rohozce pred dverma a pak sel dom.
Orijentalka by mu aspon motiv, aby zhubnul.

Jinak ted mam doma takove mlade kocourisko a ten je trochu prohani,
kdyz ho privezli ze zapalem plic a tak vypadal takhle (zakazuju vam se mu smat ).

ted vypada takhle

a tenhle tejden pude na ockovani a pak bude hledat domov a ja budu strasne brecet :cry

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 18:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
ten je krásnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 18:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
Takže na první fotce má stíhu a na tý druhý depresi...))))))

Za petminut votevru dvere povidam uz des domu a von, ze ne ze jeste je na prochazce
Ty si blpka nejvjěčí )))))))) Takhle sme si hráli na starym pimpongovym stole, že jedem loďkou na výlet )))))))))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 18:40
- Nahlásit

Erin
Už jsi viděla malý Irateráčátka?
Ty mě trááááááápíš.
Jsou naprosto dokonalý.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 18:51
- Nahlásit

brezen2008
zatim nevim vo nikom kdo by jel na Sen z Vostravy

rulicky vod hajzlpapiru sbiram zatim mam tri, ale do Snu bude urcite vic

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:28
- Nahlásit

Gerda
necíííí k plotně! Fčééra sem tam krz psa stála zase hodinu a kus!
Kuli cokloj to jo, ale jinak. Smutne.
Eště tam psali o salátové okurce, že je na dohnání objemu dobrá...
Ja krouham kde co, i takova cuketa dobre zahlti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:41
- Nahlásit

Fifi
Hele tak já vám ukážu, co mám pro mařku namražíno za porcičky a vy mi řeknete, jestli je to OK nebo ne, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:47
- Nahlásit

Fifi
Ona je divna, cim vic ji omezis davky, tim vic si ulozi na horsi casy

Vona je celá JÁ! Taky sem divná

jbat
nebo je to jedno?

jééédnooo! Já třeba mléčný výrobky jako takový nedávám - stejně jako Smečka. Jen semo tamo. Třebasa tetkon sem v sobotu ku snídani servírovala tvaroh - plnotučnej, páč ten zelenej smeták odmítá jíst vůbec. A výsledek- stál nad miskou a převáděl, že esli todle má sníst do pěti fteřin zemře! Až pod pohrůžkou toho, že zemře vopravdu a to mojí rukou, se do toho pustil. ale dělal u toho xichty a předváděl, jak mu natahuje hajzl jeden.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:52
- Nahlásit

Erin

pani, pani, co mi to děláte, co??
Jsou krááásný

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 19:54
- Nahlásit

PetraK
Mařena miluje mléčný výrobky, máma si před ní musí hlídat kefír, protože ta čůza jí to vylemtá klidně z nestřeženýho hrnku. A tvaroh jakejkoli, tak až ho milostpán zase odmítne, řekni mu, že přijde maryje a fšecko mu sní!

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání