Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

jablunka
dneska mě děti vysáli na pouti v Heřmaňáku
Upííííriiiiiiiiii!!
byla sem na ní pyšná jak na vlastní dítě.
No este, aby ne!!
,jaxe teď budou stříhat pudli.
Takze kdyz nemam outfit do kostky, ale poctivy vesnicky teplaky.. Tak by se pudl strihal jak?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:33
- Nahlásit

Erin
ale ačkoliv se snažím moc a moc tohle u nás neužiju
No nikdy nevíš co se ti bude hodit, život je nevyzpytatelný.
Možná by jsi měla změnit místo působiště,neboť je tam velká koncentrace blbů na m2
Nemůžu. Vždycky cestou ze závodů se někde stavujeme na stravu...už jsem se psama sjezdila takových hospod...a zajímavé je, že ty "vlčáky" poznaj pokaždé a zbytek je pokaždé ohodnocen jako "vořeši"
Nejlepší bylo když jsem ještě chodila s expřítelem. Naši psí sestavu tvořili - šeltie, pumi, border kolie, bearded kolie (všechno s PP) a KŘÍŽENEC NO. Ve všech hospodách ( a nádražích, tam jsou taky dobří experti) jsme slýchali "ten velkej je vlčák a ti ostatní jsou docela povedení vořeši" .

leila
Tak teda budu chtít Delikan, to víš, nemůžu pejsky krmit kdejakým šuntem

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:34
- Nahlásit

Fifi
Takze kdyz nemam outfit do kostky, ale poctivy vesnicky teplaky.. Tak by se pudl strihal jak?
Pudl se bude stříhat do kostky a ty se pořádně oblečeš

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:37
- Nahlásit

Biluška
Pudl se bude stříhat do kostky a ty se pořádně oblečeš
Este, ze nemam pudla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:43
- Nahlásit

Fifi
Este, ze nemam pudla.

Taky si řikám, mě by taková úzká sukně neslušela

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 02:44
- Nahlásit

Biluška
jeste shanis ofce?
http://zvirata.identifikace.cz/CMSPage.jsp?id=8b3a 5bc8-fd1b-4e29-ae72-352b5b8c8fd4&locale=cs&context =5e135a0f-2fe1-4a30-a6a9-025db4dcd922.a1daadbc-592 8-48c6-9b74-3fe86325c322.8b3a5bc8-fd1b-4e29-ae72-3 52b5b8c8fd4&pageblock=f70bc054-9fd7-40ec-a790-bb68 44858c1c&pagemark=1

kinta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 06:55
- Nahlásit

Fstávejte a makejte!! My už jsme vyvenčení, vyaportovaní a sedíme u kafe. Aport ofšem v našem provedení vypadá tak, že se hodí, Bruno se za ním nadšeně rozběhne a nechá ho ležet. V lepším případě nějakou chvíli poponese a odloží. Takže aportujeme kooperativně, já házím, Bruno vyráží, já přináším. Baví nás to oba, což je důležité.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 07:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
nezobrazujete se to, něgde je chyba v metrixu paní.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 07:13
- Nahlásit

Ty woe, oni jsou fakt v útulku aj ovce? A hadi? No to je něco neskutečnýho . Dík za tip, ale jednak už mám kozu a za druhé - jet pro ofci do Prahy, to by byla pěkně drahá ofce.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:00
- Nahlásit

Zdravím, nestíhám prolítám.
Já drůbež jedna nejpitomější jsem si udělala na vrátivší se otok kozy (ne Biluščiny) octovej obklad. No a pak jsem s nim co? Usnula.
Obklad slez o kousek níž, kde bylo možno napáchat víc škody, ale ještě před tim, mi vypálil slušivé kolečko.
Kůže se mi loupe jak hadovi, bolí to jak sviň, otok nepolevil (jak by taky moh, když obklad slez dolů, že. Zejtra jdu k doktorce, už se těšim, až jí to budu vykládat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:09
- Nahlásit

kachna_
Paní sorry, ale sem si úplně živě představila jak má kachna obklad na koze

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dobré ráno lide čézetpsí!!

Je tu někdě Davídkojc a Bajkonůrka?

Inspirována tím vídejem, co sem dala Leila s tou pumou, jak se potápí, jsem si řekla, že to prubnem taky a byla jsem zvědavá, za jak rychle Ešus pochopí, čeho se žádá. Zkusila jsem to , když jsme dávali kafe v sobotu večer.Do deseti minut už bublal. Jen jsem si nebyla jistá, jakej že to povel ta maďarka dávala. Takže jsem se snažila o co nejvěrnější kopírování. Následkem čehož mi Brtnik řekl, že jen idiot může chtít po psovi aby bublal a ešče při tom na něj mluví jak na slepici. Opáčila jsem mu, že je ingorant, kterej neví, že PUŤ-PU-RUŤ je maďarský překlad českého povelu ZABUBLEJ!
My kynolózy to nemáme jednoduchý, nikdo nemá pochopení!

kachna_

pani jak může bejt kachna had a ešče při tom mít kozu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:44 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
Je tu někdě Davídkojc a Bajkonůrka?
no já su tu,ale dooost nasraná,tagže bublám aji bes klííkru a zasej c táhnu do džá
kachna_
Kůže se mi loupe jak hadovi, bolí to jak sviň, otok nepolevil (jak by taky moh, když obklad slez dolů
no aspon něco příjemnýho po ránku
jinak kozy se mušej dojit,to ví každej kozovot snat

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:46
- Nahlásit

davidkova renata
ale dooost nasraná,tagže bublám aji bes klííkru

co je?

a bubláte na povel či bez?
PUŤ-PU-RUŤ!!!!

leila
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 08:59
- Nahlásit

PetraK
Do deseti minut už bublal
garatuluji k tomu, že už buláte hlavně ať ho to nenapadne uprostřed nějakého jezera, ale snad mají pude sebezáchovy Se uz tesim na miminko, nejak mi ten vycvik chybi, uz mame pripravene cinkani na zvonecek apod. kravinky

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:05
- Nahlásit

leila

cinkani na zvonecek apod. kravink

to zavedu taky! Dík za inšpiraci. Půjde to rychle, umíte povel ťukni, takže to máme za chvíli. A já budu moct mučit Brtnika, když mě naštve! Jak mě naštve, půjdem zvonit!!

já na tom klikru miluju, jak to jde rychle a jak to čokla baví, jak mu šrotuje ta makovice..

Uprostřed jezera myslím bublání nehrozí, to má zpravidla v držťce tenisák

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:16
- Nahlásit

PetraK
pani, jak PRAKTICKY jste ho naučila to bublání? páč klikr je doma, knížka taky, ale nechci to zprasit, tak furt hledám informace.

Dines
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:17
- Nahlásit

PetraK
Když sme u toho bublání - Denny bublá odmalička, ale nějak jsem to v něm nepodporovala - jo a kdo máte potápky, tak bacha na kapsy u koupacích kraťásků - přítula je měl jaksi vyhřezlý ven, a jak byly hezky bílý a taknějak se pod tou vodou vznášeli, tak se pro ně pesan vrhnul (dobře 20cm pod hladinu) a nechybělo málo a přítel by vylézal z vody "na Adama"

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:17
- Nahlásit

dobrý den ve spolek
tak mi jsme byli na kopečku,dasty na podruhý pochopil povel - ke mně, i s míčkem v hubě ale nechápe že chci k noze a to že ho chci aby si stoupnul a né hned sedal
sindy a elis na nás čuměli cože to chci po dastym a řvali na něj,že to dělá blbě

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:27
- Nahlásit

Dines
máte potápky, tak bacha na kapsy u koupacích kraťásků - přítula je měl jaksi vyhřezlý ven, a jak byly hezky bílý a taknějak se pod tou vodou vznášeli, tak se pro ně pesan vrhnul (dobře 20cm pod hladinu) a nechybělo málo a přítel by vylézal z vody "na Adama
si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl!! a mohlo to dopadnout klidně i hůůř!

jbat
pani, jak PRAKTICKY jste ho naučila to bublání? páč klikr je doma, knížka taky, ale nechci to zprasit, tak furt hledám informace

a huž je Prdinoška naklikanej?

Jinak to samotný bublání jsem vzala nejdřív přes kousek masa v misce vody. S hodně vodou. Jenže - to se rozhodl, že to pořeší tak, že to vypije (takhle řešil i to, když jsem ho jako malýho učila plavat a hodila jsem mu suchej drn-což byla v té době velmi oblibovaná kořist-do rybníka. Rozhodl se , že do vody nepůjde, že ji všechnu vypije ). Tohle řešení bylo kontraproduktivní, páč jednak by teda nebublal a druhak by byl jak cisterna a furt jen dojil, páč ta miska byla plná. Takže jsem mu na dno hodila kamínek. On kamínky oblibuje převelice, jenže je má zakázaný brát do huby, tak je aspoň oblizuje. To už zabralo a ten šňupák pod vodu strčil, páč to dělá normálně třeba v potoce, když mu hodím kamínek do vody. Takže klik, pochvala, odměna....párkrát dokola. a pak už bez kamínku. V neděli jsme to osvěžili, to už bez kamínku rovnou, chvilku váhal, co, že se to po něm chce, takže jsem klikla jak střčil šňupák k vodě a pak už v poho.

brezen2008

nechápe že chci k noze a to že ho chci aby si stoupnul a né hned seda

já bych cvičila nejdřív jedno a až by to uměl, tak potom to druhý.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:39
- Nahlásit

PetraK
a huž je Prdinoška naklikanej?
to znamená...? my zatím jedem na piškoty - něco udělá (náš poslední povel je "bucinkyyyy", aby sebou jako praštil na bok) - dostane piškot. je to teda tak, že dostane klik a piškot? oni všude varujou, že čék musí být rychlej, HNED kliknout etc...

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 09:54
- Nahlásit

jbat
páč klikr je doma, knížka taky, ale nechci to zprasit, tak furt hledám informace.

Hele, ta knížka je o práci s klikrem? Pls , kde sis jí opatřila?

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:01
- Nahlásit

Hyena
na webu, dáš klikr do vyhledávače a vyjede ti jich aspoň . já mám od Čečilové nebo jak se jmenuje.

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:03
- Nahlásit

Hyena
ale v Dobrovským mají taky něco. kdybys chtěla radši kamenný obchod.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:17
- Nahlásit

jbat
to znamená...?

pani- na co máte knígu, dyš nevíte základy?
naklikanej znamená, jste prošli fází "klik zadarmiko" tzn. klikáte a dáváte proviant. Naklikáte čokla doma,venku v klidu a pak venku s rušivejma élementama. Že je čokl naklikanej poznáte, že kliknete, čokl s sebou trhne a mastí k vám pro odměnu.
Doporučuju vyprdnout se na piškoty a naklikat ho na něco co je fakt echtgoldmegasuprodměna, kterou nikdá jindá nedostane. Aby se pro to zauzloval, aby to dostal. Já taky naklíkávala na piškoty s tím, že jsem si říkala, Ešus je pažravec, odměnou mu je cokoliv co je k žrádlu, ale je fakt, že když dáte něco extrovního, je to o něčem jiným.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:21
- Nahlásit

PetraK
jo to jo,musím pomalu,ale von pes na to má,jenom já mu to kazím

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:28
- Nahlásit

brezen2008

fšicí psi na to maj, jen lidi jim to kazej

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:31
- Nahlásit

PetraK
pani- na co máte knígu, dyš nevíte základy?

ahá, no asi jsem tam nepotkala výraz "naklikat", jinak chňápu... to zní jako že bych to nemusela zprasit...
no tak a když je to tagle jednoduchý, proč to popisujou jako atomovou fyziku?!

jbat
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 10:35
- Nahlásit

PetraK
fšicí psi na to maj, jen lidi jim to kazej

no tak to u mně platí čtyřnásob... když vidím, jak rychle chápe, co se po něm chce, tak je mi jasný, že mít ho nějakej kynolog, tak je z něj hvězda cirkusů. nebo i zkoušek, blbej není.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:09
- Nahlásit

Nazdar děcka, fčéra mi na té naší zahradě upadly ruce až u ramen. Vona to čoveče neni zas tak malá zahrátka...a eště je nikdy v životě nerytá, tož neš sme to zryli, upadly nám pazúry fšem. Myslim, že nemůžu dělat práci rukama, od tří od rána se mažu ibalginovou mastí, výsledkem je pouze to, že strašně smrdim, ale zápěstí mě bolej furt stejně. Kdyby sem nalili ten herbicit, vůbec se to nemuselo stát!!!!! Ale zas sme si tu užili prču a spoustu nového nářadí, co normálně čék vůbec nezná - krumpáč, rejč, motyku, vapku.....Dávám fotky, jak davítková bránila na dva fižiranty a jak bránil vuřtik zlatovlásčin, kterýžto je miminko, ale strašnej kretén. Maryje mi ráno řekla, ať už táhnu pryč a nechám jí normálně spát, že na víkendy bude jezdit k babičce, že todle se fakt nedá, baví jí to jedině f prokopáku, kde jí fižirant krmí perníkem a buchtama, bo je rostomilá. Víc už mi zápěstí psát nedovolí. Dávám šecky vobrásky najednou, snad to klapne. Líbí se mi, jak má vuřtik žuby nahóru, ale trošek u něj bych se bála jít blíž, aby se "nááááhodou" nepřekous do nedobrovolnýho fižiranta. Příští víkend budeme fotit pořádně žuby nahóru, bude tam profi fotograf s profi foťákem a bude dělat portréty kousavejch.
http://img196.imageshack.us/gal.php?g=zubynahoru.j pg

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání