Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 08:41
- Nahlásit

dobré ráno všem
dastík po ránu skákal jak nějakej vraník,bud klusal nebo cválal až nás zastavila paní a povídá že je to krásné štěně ,jsem jí řekla že tomuhle štěněti je 8 let

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 08:53
- Nahlásit

leila
Nechci, aby schválně vynorovaly lišku a sebraly jí mladé Chci jedině mláďata co přišla o matku, nejsu vrach

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 09:33
- Nahlásit

Biluška
ti nestačí šoltyje? při troše představivosti vypadají úplně jako lištičky. Akim jako štěně způsobil několikrát rozruch, páč ho měli hynteligenti za lišku a báli se stekliny...

brezen2008
dastík po ránu skákal jak nějakej vraník
já chci taky po ránu skákat jako vraník

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 09:48
- Nahlásit

gabifi
ti nestačí šoltyje? při troše představivosti vypadají úplně jako lištičky. Akim jako štěně způsobil několikrát rozruch, páč ho měli hynteligenti za lišku a báli se stekliny...
No právě kvůli tomu ci lišku, abych v tom hynteligentům nadělala trošku zmatek Lištičku si ochočím a bude s náma chodit na vycházku. Na volno . Po vesnici . Páč psi na volno chodit nesmí, na to je vyhláška. Ale o liškách se tam nepíše

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 12:07
- Nahlásit

tak jsem právě zdělala asi 700 videokazet a asi 600 jich jde z domu
nechcete je někdo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 13:49
- Nahlásit

Fifi
A kurnajz, tohle mi zase zvedlo mandle, ovcouny mam porad rada

a sem se nasrala a du pryč

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 13:53
- Nahlásit

Biluška
eště než pudu..hele tady přímo za barákem u Obory na louce už stavěj podium pro ty bláznivý Kabáty,esi se nepronajme byt do tý doby,nechceš dorazit? Lístky ani nepotřebuješ páč si můžeš akorát vodevřít vokno a jakobys tam byla přímo Je to prej 12.9

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
no jasně, že cíííí Akorát nevím co udělám s harantama, gdyž už bude škola. Ta mladší je děsnej kabátovskej fanda, by mi nigdá neodpustila, že sem ju nevzala s sebou (ne, že by na tom záleželo, ale něco čék pro výchovu těch harantů udělat musí ) . No tak co, jim napíšu omlufenku, že sme jeli na Kabáty, to musí učitelnica pochopit . Du ti volat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 14:08
- Nahlásit

leila
uz to zacina v- tvoji odchovanci te porazi
A o tom to je, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 14:34
- Nahlásit

Biluška
12 je sobota,tak vomluvenku mít nemusí

leila
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 14:59
- Nahlásit

Biluška
Nechci, aby schválně vynorovaly lišku a sebraly jí mladé
Voni to jako neudělají kvůli tobě, ono se to tak dělá aby se redukoval počet škodné - a že teď narůstá.... aby si pak babky mohli chovat beze strachu svoje slepice, aby nevyhynuli korpotve atd. atd.... hold clovek mezi zver jedno sahl a tedka uz to musi delat porad, nebo diky jednomu druhu vyhyne ten druhy....

BTW - byli jsme za foxlama a jsou božííí, dvě hnědé a jedna černá, jedu si pro ní koncem září, co nejdříve budou fotečky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 15:29
- Nahlásit

leila
a jakou,tu černou?

leila
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 15:44
- Nahlásit

Biluška
Paní neci nic říkat, ale 12 máte vořechy

brezen2008
a jakou,tu černou?
To ještě nevím, jelikož je to echt spojení, tak si nechává chovatel, tu nejlepší a o tom, která je ta nejlepší se rozhodne těsně před odběrem, ale všechny jsou nádherné a superní povahou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 15:53
- Nahlásit

já nechápu,jak si lidi tady můžou pořídit psa,fenu pinče,je tomu skoro rok,a ještě to nevidělo 2 hor baráku ,když se je na to člověk slušně zeptá,tak ho pošlou někam,at se starám vo svoje psiska,že mě znaj,že jsem tu jediná co chodí se psema do polí a jezdí snimi na vejlety a hlavně že je krmím masem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:17
- Nahlásit

brezen2008

Vyser se už na ty lidi, beztak u vás bydlej samý kreténi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 19:30
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no jo,jenže mě je těch psů líto,vždyt to nevidí nic jiného než 1 roh baráku a občas stromek na proti

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:32
- Nahlásit

leila
Paní neci nic říkat, ale 12 máte vořechy
Jak jste na to přišla paní? Náhodou mám dva vlčáky a deset vořechů

leila
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:41
- Nahlásit

Biluška
Jak jste na to přišla paní?
Páč to máte na stránkách
Náhodou mám dva vlčáky a deset vořechů
Pani, kde jste to nabrala simte? 10 vořechů?? víte, že na tom nic nevyrýžujete???

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:42
- Nahlásit

Biluška

vlčáky

A to je co za rácu?Ešivá to nejni ovčák tak máte 12 vořechů

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:48
- Nahlásit

Erin
A to je co za rácu?Ešivá to nejni ovčák tak máte 12 vořechů
Vy nepoznáte vlčáka paní? Tak ty mám právě dva a to se divím, že je nepoznáte, páč ty pozná každej dědek tady. Krom vlčáků mám deset vořechů. Dva takový ty bojový, tři takové nedorostlé golije (asi křížené s josefčíkem) a zbytek sou úplně vořechoidní vořeši.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:49
- Nahlásit

leila
víte, že na tom nic nevyrýžujete???
Tsss, vy tomu nerozumíte paní, to sou ty specijální linyje

leila
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:52
- Nahlásit

Biluška
to sou ty specijální linyje
Ajo toz to jste mela rict drive, pac takoveho vorecha vorechojidniho koupite i za pytel pedigree ;)

BTW - huz vite jak to vypada s tim trekem?? mam brat stan ci ne??

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:55
- Nahlásit

leila
Ajo toz to jste mela rict drive, pac takoveho vorecha vorechojidniho koupite i za pytel pedigree ;)
Proto se lidi tak strašně diví když nabízím dogomambáky zadara,co? Kurňa, zase dělám chybu. Musím smazat inzeráty a chtít za ně pytel pedyggrý Zas nějaká práce navíc

mam brat stan ci ne??
Jo. Buď stan, nebo naše půda. Ale tam straší mrtvej partyzán Květoš, takže být tebou radši bych volila stan

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:59
- Nahlásit

Biluška

Vy nepoznáte vlčáka paní?

Ne nepoznám,já znám jen ovčáky a pak snad možná křížence vlka zované jako čsv a pak také Saarlosův vlčák,vy máte některýho ze dvou zmíněných vlčáků?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:05
- Nahlásit

Erin
Ne nepoznám,já znám jen ovčáky a pak snad možná křížence vlka zované jako čsv a pak také Saarlosův vlčák,vy máte některýho ze dvou zmíněných vlčáků?
Pani, to máte ale základní neznalosti Zajděte do kdejaké venkovské hospody, tam bude sedět nejmíň pět (většinou víc) chlapů, kteří na vojně byli u psovodů (popřípadě švagr byl u psovodů) a ti vám vysvětlí a) že to co mám na vodítku je vlčák (nebo nedorostlá golije) b) že do krmení se musí dávat plesnivý chleba a vyjetý olej a za c) že psa musíte třikrát denně zkopat do kulata, jinak stojí za guwno.

leila
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:05
- Nahlásit

Biluška
nabízím dogomambáky zadara,co?
Ste se zblázdnila paní zdrama??? simte a si normalni? za ne mate chtit bud pytel pedigree anebo cenu ockovani a odcerveni - samo ze nebudou ockovana a odcervena, ale tu cenu tam chtit muzes

Buď stan, nebo naše půda.
OK beru stan jeste ti dám vedet v kolik cca dojedu, abys jako vedela

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:07
- Nahlásit

leila
za ne mate chtit bud pytel pedigree anebo cenu ockovani a odcerveni - samo ze nebudou ockovana a odcervena, ale tu cenu tam chtit muzes
Budu chtít víc, páč už sežrali nejmíň tři jogurty a dva pribiňáky, to si musím taky zaúčtovat. Myslíš, že můžu chtít pytel Delikanu? Dělá se to ještě vůbec?

leila
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:15
- Nahlásit

Biluška
Myslíš, že můžu chtít pytel Delikanu?
Ty ja nevim, ale zase bys videla, ze se miminka maj dobre pac lidi maji na pytel Delikanu
Dělá se to ještě vůbec?
Jistě, že dělá a má nové řady, výrobna v Lipníku nad Bečvou - to bere děda tak vím ne
BTW - deda jak se dozvedel, ze budu mit foxe se o me zacal zase moc zajimat a uz mi dohazuje jine stenda a tak vsechno

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:18
- Nahlásit

Biluška

Zajděte do kdejaké venkovské hospody, tam bude sedět nejmíň pět (většinou víc) chlapů, kteří na vojně byli u psovodů (popřípadě švagr byl u psovodů) a ti vám vysvětlí a) že to co mám na vodítku je vlčák (nebo nedorostlá golije) b) že do krmení se musí dávat plesnivý chleba a vyjetý olej a za c) že psa musíte třikrát denně zkopat do kulata, jinak stojí za guwno.

Díky za nabídku vrcholného hospodskýho vzdělání,ale ačkoliv se snažím moc a moc tohle u nás neužiju
Možná by jsi měla změnit místo působiště,neboť je tam velká koncentrace blbů na m2

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2009 21:22
- Nahlásit

čus žumpáci......dneska mě děti vysáli na pouti v Heřmaňáku,ale paxem si spravila náladu a voko,páč sme se stavili za čubinou z vlastního vodchovu a byla sem na ní pyšná jak na vlastní dítě.
A taky vám chci ukázat,jaxe teď budou stříhat pudli.

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání