Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:13
- Nahlásit

PetraK
si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl!! a mohlo to dopadnout klidně i hůůř!
No, to mohlo - se třeba mohl čokl utopit, žeáno

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:13
- Nahlásit

Jo a eště bych chtěla říct, že ta lucynky kočka je strašně ze všech nejhnusnější, ty plešky nepočítám, bo to snat ani kočky nejsou )))) Kamarádka takovouhle orientální měla, ta kočka furt remcala, furt něco řikala, aportovala míček, prostě strašná kočka, chvíli nedržela hubu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:18
- Nahlásit

jbat
no tak a když je to tagle jednoduchý, proč to popisujou jako atomovou fyziku?!

aby se odůvodnila cena návodu

Jinak to načasování je fakt ale alfou a omegou- já to taky nemám tak jako úplně vychytaný. Ono se to dá "nacvičit" vezmeš klíče, do druhý ruky klikr, klíče pustíš a máš za úkol kliknout v momentě, kdy se dotknou!! podlahy. Ne pozdějš - zkust to a skončíš u Chocholouše

nebo i zkoušek, blbej není

ano prosím. Mám to naprosto stejně. Leč co nadělám, dyš su lajka, že?

kinta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:22
- Nahlásit

Gerda
aportovala míček, prostě strašná kočka, chvíli nedržela hubu.

Sestřenka má dva majnkúny a starší taky aportuje a umí "sedni", "lehni", "lehni na bok" a podávat packu. A ukecaní teda nejsou, oni majnkúni tak hesky vrkají jak holoubci. Akorát teda, gdyš jsem u ní byla na náfštěvě, tak nad ránem pořádali pretěky a přistávací plochu si zvolili na mně.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:25
- Nahlásit

jbat
souhlasím s vámi

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:27
- Nahlásit

kinta
Majnkúni sou mainský mývalí? To je snad jediná kočka, kerou bych doma snesla. Je nádherná, vobrofská, vypadá skoro jako rys....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:38
- Nahlásit

Gerda
koukám že jste šli po cestě co chodím taky ráda,ale jenom raději na druhé straně v tom radotíně
heled budeš zítra v hospůdce ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:40
- Nahlásit

brezen2008
jasně, zejtra v hospodě, odvážim si domu dva vesnický kusy )))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:44
- Nahlásit

Gerda
jaký? myslíš fifi?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:54
- Nahlásit

brezen2008
fyfynu a matheofku

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:56
- Nahlásit

Gerda
dva vesnický kusy )))
Osobo nadrzla! Za trest neudelam hromadu bramboraku, ktery jsem chtela privezt coby svacinku. Stejnak bysme je sezraly s matheovou ve vlaku, tak si usetrim praci.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:59
- Nahlásit

Fifi
spávně paní,nic jim nevozte ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:59
- Nahlásit

Fifi

neudelam hromadu bramboraku

to udělej, a dej to mě! BUdu vyhládlá!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:02
- Nahlásit

Fifi
Jen přivez, já měla takovej víkend, že sem nakonec usoudila, že kůli vám fakt uklízet nebudu, a že nemám v lednici opravdu vůůůbec nic k jídlu, pokud ovšem nejíte kremžskou hořčici se shnilym citronem. Jídlo tam má v krabičkách jen maryje, jinak přísahám, že nemám nic a bude vhodné, abyste si případnou svačinu dovezli. Abyste nebyly zklamaný. Kafe mám, ale nemám mlíko. Čaj mám asi jeden pytlik, chleba nemám a nestihnu upéct....spíš koupit tu krabičku nestihnu, nemám salám, nemám sýr, nemám máslo...mám zbytek kečupu...jako sváču si fakt vemte, já chodim jíst k mámě. Mám ale v lednici citrus. To jako jo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:06
- Nahlásit

Gerda
nemám salám, nemám sýr, nemám máslo...mám zbytek kečupu...
Twe, to je hostitelka todlencto! Nejdriv vyhrozuje cerstvym chlebem a vyleze z toho shnilej citron.
já chodim jíst k mámě.
Uz se na ni tesime.

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:09
- Nahlásit

kachna_
pani vy mate krz to svy kachnatko z tela cely hospodarstvi! ..ale ze to nesete statecne, tak tumate neco dobreho na... zob

Dines
jak byly hezky bílý a taknějak se pod tou vodou vznášeli, tak se pro ně pesan vrhnul
nechybelo malo az vody by vylezla pritelkyne

jinac vam vsem musim rict, ze ac jsem zitra chtela dorazit do anduly, CEZ a plynarny rekli NE (chtej po mne moc penizuch..a ja je nemam)

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:12
- Nahlásit

StaHi

nechybelo malo az vody by vylezla pritelkyne

přesně todle sem měla na mysli. Že mohlo bejt hůř
StaHi

ze ac jsem zitra chtela dorazit do anduly
pani neee

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:19
- Nahlásit

PetraK
no, v praglu se zejtra nejspis budu muset votocit (filma pro wamijovou bych vzala pro jistotu s sebou), ale nevim to jiste a vubec netusim casove (zalezi v kolik dorazi bruuudr ze slovencka).. dyby to nahodou nejak vyslo, tak se na jedno ( ) stavim, ale jako moc to nevidim

kazdopado, dybych musela jet uz dopoledne, mohla by Gerda vybehnout na chvilku z prace, ze bych ji ten filmik predala???

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:21
- Nahlásit

StaHi

pani, tak já budu modliti se, aby brůdr dorazil ze slováče fčas a kdyby to nějak vyšlo. Páč to by byla škoda. taky se budumodlit, aby mi do toho nic nevlezlo, páč když se na něco těším, tak se mi to často zakomplikuje nějak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:23
- Nahlásit

StaHi
jako jesi si myslíš, že bych šla tim kopcem, kerym si šla dolu z hospody, tak to bych vyběhnout nemohla. Ale kdybys ten kopec vyšlápla, tak z baráku bych vyjít mohla )))))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:25
- Nahlásit

Gerda
no jasny ze bych kopec vyslapla ja.. no spis bych dojela mhd a pak bych se z kopce sesypala na vlak.. cislo mate stejny?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:32
- Nahlásit

StaHi
No jasně, číslo je stejný furt a máš recht, že když pudeš s jiřáku, žádnej kopec nahoru tam nejni

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:38
- Nahlásit

Děckáááá, dostala jsem v práci vstupenku na Kabát, co mám dělat???

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:39
- Nahlásit

Mucholabka
Dát mi ji přece . Já Kabáty mylákuju, menší dítě je taky mylákuje a nemůžem jet, páč máme v sobotu džukely a nestihnem to Fňuk, fňuk.

kinta
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:41
- Nahlásit

Gerda
Majnkúni sou mainský mývalí?

Jj, jsou naprosto boží. Takovej kocouř gdyš se vyvede, tak už to ani nejni kocouř.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 12:48
- Nahlásit

Biluška
To je haluz, manažerka psala, že neví jak ty lístky udat, tak jsem napsala ať je dá tomu, kdo si o ně řekne, tak jsem jeden dostala

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:20
- Nahlásit

Mucholabka
No já bych je fakt brala všema dvaceti, ale nestihnu to tam . Leda bys za mě vzala organizaci džukelů v Albrechticích

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:28
- Nahlásit

Biluška
Mám plné zuby všech organizací, výstav a podobných kravin.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:31
- Nahlásit

Mucholabka
Mám plné zuby všech organizací, výstav a podobných kravin.
Já už letos taky. Mám pocit, že organizuju něco každý víkend. Ještě mě čeká ten trek, džukeli a jedny CT zkoušky

Bwt, přijedeš na ten trek? Tě můžu vyzvednout u vlaku, třá v Třemešné, ať nemusíš ten poslední kus tou šílenou úzkokolejkou.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2009 13:47
- Nahlásit

Gerda
Jo a eště bych chtěla říct, že ta lucynky kočka je strašně ze všech nejhnusnější

tssssssss pcheee, ojirentalni jsou nejhezci, ale bohuzel zatim to neni moje, ale moje vysnena, kterou si jednou poridim az budu velka.

Moje jsou tyhle dve, ktere jste mi mimochodem zapomneli pochvalit i kdyz jsem vas vo to vyslovene zadala.

a vodpuste si nemravny reci ten velkej (Samik) tu malou (Ebinku) objima bo ji ma rad.

<< 1 ... 3303 . 3304 . 3305 . 3306 . 3307 . 3308 . 3309 . 3310 . 3311 . 3312 . 3313 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání