Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:58
- Nahlásit

kachna_

No jasně, vona s tim flákne prodavače a pak má hned na psí žrádlo

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 14:59
- Nahlásit

Biluška

ročiltko

leila
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:01
- Nahlásit

Biluška
Paní všímáte si, že plavání huž je opravené akurád jsem neměla časy k prvním třem každé délky ... tož jsem ten čas nedala ani u následujících
A koukala jsem že tvoje dceruška má webovky o bon-bon

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:04
- Nahlásit

Biluška
Páč je stejně ulítlá, akorát na kočky.
Moje sestra je ulítlá na tenis . Taky studuje na Karlovce tělesnou výchivu a sport .
Takgže s tímhle zvířecím šílenstvím jsem na tom v rodině sama. Ale od toho mám svojí druhou rodinu, kterou jsem si koupilas Bajkonůrem. Můžu fakt uplně navážno, že Vobořilovi jsou moji druzí rodiče, takže naštěstí si mák kde postěžovat na nechápavost mé biologické rodiny

kinta
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:16
- Nahlásit

Tak nové info o Matyldě. Je zamluvená, dnes se na ni jde podívat nějaká paní. Kdyby to neklaplo, bude bydlet s naší mamuš. Když to klapne, tak hledáme dál.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:43
- Nahlásit

Cus zumponove, lituju, ze sem nemela kameru na vychande, strelenej Baloun uchrochtanej naprosto ukazkove sestrelil na asfaltce Matheu (pekne v plny rychlosti flaaak ho do kolen, nastesti zezadu, jinac by je uz mela protoceny na druhou stranu). Udelala BAAAAC, este ted se tlemim.
Poslete nekdo (Gerdooo???) dest, nebo zdechnu dusnem.

Tinta76
# Zasláno: 26 Srp 2009 16:56
- Nahlásit

Fifi
Poslete nekdo (Gerdooo???) dest, nebo zdechnu dusnem.
u nás chčije a chčije řikal děda, ale je to marný, s tim dusnem to stejnak nic neuďálo

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:27 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

davidkova renata
pro lepčí pochopení prokládám korekcičkama

škoda, že ste ty korekcičky nenatočila a neumístila je na intronet. Byla byste teď moc slavná

Biluška
že jsem oblečená za patnáct korun a že to večer vyhodím
takhlenc si přetstavuju ráj. Večer fšecko vyhodit....pračku a sporák taky

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:29
- Nahlásit

kinta
nechce se mi listovat dozadu, co za pejska je Matylda?

leila
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:57
- Nahlásit

gabifi
Ahuj, tys chtel info o tech golijích že?
O zlatém mi nic nenapsali, ale jste neni v adopci a ten x blumerle uz ma novy domov...

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 18:07
- Nahlásit

leila
díky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 18:48
- Nahlásit

si děláte prču,ale vona vás přejde..uš sou tady
http://www.novinky.cz/koktejl/177393-mexicka-telev ize-ukazala-mimozemstana-chyceneho-do-pasti.html

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
To my víme,že sou tady,dyk tě známe.Jen mě mate,že si to z tepla vzala sem.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 18:58
- Nahlásit

davidkova renata
máš meila )))))))))))))))))))))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:11
- Nahlásit

brezen2008
sem ho uš četla,dost dobrý,počkám aš příde erin a povim jí to at má radost,že na ní nezapomněl
jablunka
Jen mě mate,že si to z tepla vzala sem
sem jako nepochopila

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:13
- Nahlásit

hele vy roury,jaxe dostanu na jútúp z mujpsa z odkazu??
třá tedle
http://www.youtube.com/watch ?v=YSkP9BV-4RI
nebo jinej to je fučík,prostě mi to nejde vůbec nigdy,essi sou tam nějaký mezery prej..a to zas nevim kde a jaký a jak je teda vodstranit...heeeeeelp

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:14
- Nahlásit

davidkova renata
Myslíš, že už mám schovat Lilátko?

Mimochodem, sem se dneska zase nasrala Sme měli obecní shromáždění a jak sme šli domů tak mi začala jedna bába co bydlí kousek od nás vykládat jak moji čokli řvou. Stáli jsme mezi našema barákama, její pinčl ječel jak protrženej a ona pořád mlela svoji, že ječí moji čokli (kteří ani necekli). Tohle už je fakt na moje nervy moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:18 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

davidkova renata
Rouro, skopirujes si odkaz, vlozis a pak vymazes z nej mezery a odentrujes to. v tom tvym je mezera PRED (prdon) otaznikem, tu maznes a je to. Pate a Matko
http://www.youtube.com/watch?v=YSkP9BV-4RI

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
no jasně,to stojí za to ))))))))))))))))

heled ti najdu ještě jedno video,nevím co ty jako perofík ktomu ale řekneš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:29
- Nahlásit

Biluška
její pinčl ječel jak protrženej a ona pořád mlela svoji
s jí měla říct,že jí neslyšíš páč ten její čokl děsně řve
Fifi
kuju,pani! taxem to shlídla a začlo mě bolet za krkem..toš nevim
nicméně mě to prostě nejde! Sem to skopčila a vložila ..třá na seznam nebo i na jútúp,mezeru sem smázla(ovšem je pro mne problém poznat gde je dyš mi to nigdo neřekne) dala entr a NIC..prej essi je to správně ,at zkusim něco jinýho a že nic nebylo nalezeno.De mi akorát ten tvůj link,ale mě to nejdéééééééééééééééééééééé

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:31
- Nahlásit

brezen2008
perofík
co to??? To je něco přes kastrace? nebo to má něco společnýho s fíkem? Mám fíka vykastrovat?? Šiš chudák Zlatovláska,to asi nebé rát

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:34
- Nahlásit

davidkova renata
PROFÍK
a já to najdu zejtra,vím že to bil BO a že ho někdo cvičil a všichni byli nadšení že bez ostnáče,el,obojku a cvičí největší ipo3

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:36
- Nahlásit

brezen2008
PROFÍK
jo tak to nejni pro mne ...naštěstí
nehledej to,to je vono,akorát jsou tam ty videa asi 4,ale mě na to nebaví koukat

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:38
- Nahlásit

davidkova renata
ovšem je pro mne problém poznat gde je dyš mi to nigdo neřekn
Proste ctes ten odkaz, a kde je mezera (jako mezera prazdna, prazdnovata, tam je to spatne. ta tam bejt nema, tudiz ji deletnes nebo backspasujes, dle toho, kde si kurzorem. Asi blbje mazes. A koukam, ze koukas momentalne na stejnej web, je to tam zajimaci cteni, tak ti rovnou skopnu i ty dalsi odkazy BEZ mezer.
http://www.youtube.com/watch?v=4UYGr2FsBZc
http://www.youtube.com/watch?v=bpvOoEODDvQ&feature =related
Za krkem me boli furt, navic sem sezrala predevcirem deset dni proslej dvouplisnovej sejra (teda tech plisni v nem uz asi bylo pak 10x tolik), co tam mas dalsiho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:50
- Nahlásit

Fifi
a kde je mezera
no a to já právě nepoznám
no jo,taxem to sčíhla..jako asi to nebé snadný,to neřikám,ale mě to přijde že dělaj ze psů totál šašky a kretény .vůbec nechápu smysl a vůbec mi to nepřijde úžasný a celkově je to na palici.Mi to vo tom psu neřekne nic...essi já nejsem tupá trochu.Mě spíš přijde zajímavý,jak se čokl dokáže vypořádat se situací,kterou nezná,nemá nacvičenou,v cizím prostředí,kdy holt muší zapojit krapet mozek a přijde ke slovu skutečná povaha..To mě bafčí,ne todle vymytí mozků.
sezrala predevcirem deset dni proslej dvouplisnovej sejra (teda tech plisni v nem uz asi bylo pak 10x tolik),
no přeci to nevyhodíš!!! to je jasný,simtě plísen je vesměs léčivá..viz penycylyn,se ti nemůže nic stát

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
s jí měla říct,že jí neslyšíš páč ten její čokl děsně řve
Docela uvažuju o tom, že podám sama na sebe stížnost na hygienu a požádám je, aby u mě provedli takový to měření hluku. Tím pádem budu mít papír s razítkem, že moji čokli neporušují žádné limity řevu, vyvěsím si ho na bránu a vykašlu se na celý svět Akorát nechápu jak při tom měření zjistí odkud přichází zvuk, který porušuje ten limit? Co když třá soused v tu chvíli bude sekat trávník a ten rámus půjde od jeho sekačky? Ten přístroj měří decibely jako takové....asi teda. Tam nejspíš zítra zavolám a zeptám se

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

davidkova renata
ale mě to přijde že dělaj ze psů totál šašky a kretény .vůbec nechápu smysl a vůbec mi to nepřijde úžasný a celkově je to na palici.Mi to vo tom psu neřekne nic..
Pani, Smysl jsou body. Kdo vejs nacura... Proste vyssi divci. Vo psa az tak nejde, nebo joo?
Mě spíš přijde zajímavý,jak se čokl dokáže vypořádat se situací,kterou nezná,nemá nacvičenou,v cizím prostředí,kdy holt muší zapojit krapet mozek a přijde ke slovu skutečná povaha..
Vzpominam, jak sme pripravili cupkam psycho, nahanka cerny zvere - v realny velikosti plastova maketa divocaka, tos mela videt. Nektery psove se bali kolem i projit, stary Sádlo vychechtany rovnou hrrr na nej a chtela kouskous, mlada rtw krouzila dloouho kolem. Perdelice a jeji lovecky geny nezklamaly, sla hned nahanet.

Edit - jo a dle poslednich info uz chudak prase je bez rypaku, bo prisel lovecky vedenej jagos a normal se na ten plast povesil natvrdo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:15
- Nahlásit

Fifi
Kdo vejs nacura
aha
nahanka cerny zvere
no tak to nefim todle sem zrovna úpa nemyslela,furt spíš tíhnu k těm služebním aktivitám..by mi zajímalo co nána,ale myslim,že by vobcházela též dlooouho,navíc má zákaz útočit,takže by se nejspíč pochcala strachy

Erin
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:18
- Nahlásit

Zdar]

Mám všechno hotový,jen ještě upeču rychlý koláš s ovocem a drobenkou a dodělám džem z ryngliček.
Biluška
Sem dřela dříf než ty,jen to nemám čas vypisovat
davidkova renata
Gdo na mě nezapoměl??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2009 20:23
- Nahlásit

Erin
Gdo na mě nezapoměl??
Blůbůch
naše myslitelka cécy se prej zajímá vo čauáky a někdo jí tam napsal,že na czpsu je jedna co je chová a eště vlkouše.Se prej ptala jakej má nick,von vodpověděl,že erin no a co bys myslela...smázli to

<< 1 ... 3285 . 3286 . 3287 . 3288 . 3289 . 3290 . 3291 . 3292 . 3293 . 3294 . 3295 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání